بحثها درمورد چگونگی برگزاری تظاهرات ۲۲ بهمن
آخرین بحثها و نظرات درمورد چگونگی برگزاری تظاهرات 22 بهمن (از دیدگاه هواداران جنبش سبز) (تصحیح تیتر از بالاترین)
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
2 ساعته آزاد شدم … ۲۲ بهمن باز هم هستم ـ۳۷۷۱ کلیک
derafshgaah.wordpress.com
آه که آزادی چه نعمتیست …. آه که آزادی چه نعمتیست … اه که آزادی چه نعمتیست دوستان راستش نای زیادی برای نوشتن ندارم … تنها چند نکته : 1 – اطلاعاتتان را sms ای رد و بدل نکنید که اگر خدای ناکرده گیر بیافتید در زندان همه را پیرینت گرفته و ترو تمیز میگذارند جلوی رویتان . 2 – تماسهای شب قبل و صبح روز 22 بهمن را که میخواهید با هم قرار بزارید رو از موبایلتون نگیرید … 3- مواظب باشید در زندان پرینت BST به من نشون دادند … یعنی تمام جاهائی که رفته بودم رو از روی آنتنی که تو محدودش بودم . من نم...
فاش شدن بخشی از برنامه های کودتا چیان،خبری برخاسته از نزدیکان شخص میر حسین موسوی ـ۵۷۴۱ کلیک
goolmikh.blogspot.com
اطلاع رسانی و همفکری برای خنثی کردن این نقشه ها به عهده ماست. "تعداد بسیار زیادی از بلندگوهای بسیار قوی در طول مسیر انقلاب – آزادی بر سر ساختمان ها تعبیه شده است". خبر دوم نیز آن که " سپاه سفارش ساخت پرچم ایران به شکل پارچه بسیار طویلی را داده است (بر پایه عدم شفافیت طول آن بخش اعظم سیر راهپیمایی را می پوشاند این پارچه به طول انقلاب تا آزادی و عرض 6متر به کارخانه ...سفارش داده شده است). از این پرچم برای تصاویر تلویزیونی؛ از بالا، و تحت تاثیر قرار دادن نمادهای سبز استفاده خواهد شد".
قطع سیم بلندگوهای 22 بهمن در 3 حرکت و ظرف 30 ثانیه ـ۷۵۹۷ کلیک
i46.tinypic.com
این اسلاید، نحوه ی قطع کردن سیم بلندگوهای 22 بهمن را در 3 حرکت نشان می دهد که روش کم هزینه و کم خطری است ... ظرف 30 ثانیه می شه سیم بلندگوها رو قطع کرد و سوار ماشین شد و رفت ... (توضیحات) این کار رو میشه یکی دو شب قبل از 22 بهمن مثلا ساعت 1 بعد نصف شب کرد ... بخصوص در میدان آزادی که ا.ن. سخنرانی داره ... ایده کفش کهنه به جای سنگ هم در نوع خودش بی نظیره :)
راه حل از کار انداختن بلندگوهای نصب شده چیست ؟! ـ۱۴۴۹ کلیک
litetext.com
دوستان زمان اندکی در پیش داریم از دوستان خواهش میکنم با همفکری با یکدیگر راه حل از کار انداختن بلندگوها را مشخص کنیم در غیر اینصورت طبق شواهد با قدرتی که این بلنوگوها دارند با گذاشتن آهنگ ها انقلابی جمهوری اسلامی و شعاره های یکسره صدایی ما را عملا حذف می کنند ! چاره چیست ؟!
توصیه به راهپیمایی سکوت ، ترفند حکومت به دزدیدن حضور ما است . هشیار باشیم ـ۸۲۲ کلیک
balatariny.blogspot.com
فراموش نکنیم که هدف فتح میدان آزادی نیست . هدف کسب خود آزادی است . برخی میگویند با ظاهر حزب اللهی بیایید . برخی میگویند تا زمان سخنرانی سکوت کنید . برخی میگویند نمادهای سبز را پنهان کنید . اینها همه برای دزدیدن حضور ما و ضبط این تجمع به نفع نظام است . باید با بهترین پوششمان بیاییم . بگذار دنیا ببیند تفاوت این حکومتیان زشت روی و زشت خو را با زیبایی ملت ایران . هدف فتح میدان نیست . میدان گنجایش حداکثر 150 هزار نفر را دارد و جکومت جماعت ساندیس خور را از ساعات اولیه صبح و یا از شب قبل به آنج...
۲۲بهمن اگه ورودی های خیابان آزادی را بستند، گزینه های بعدی برای تظاهرات میلیونی چیست؟ ـ۹۷۷ کلیک
ff.im
داریم درباره شعارها حرف می زنیم. اما روی گزینه های ممکن برای شکل گرفتن تظاهرات میلیونی چی؟
هشدار! در تجمعات مراقب مأموران نفوذی باشید ـ۵۱۴۲ کلیک
irangoesgreen.blogspot.com
احتمالاً فیلم (یا بهتر بگویم صدا) لو رفته جلسه سردار صدر السلام برای مأموران اطلاعاتی را شنیده اند. در این سخنرانی نکات مهمی بیان میشود که کمک زیادی به فعالان جنبش برای شناسایی تاکتیک های اطلاعاتی سرکوب گران میکند. من در اینجا به ۲ نکته مهم برگرفته از صحبت های این مأمور اطلاعاتی اشاره میکنم. شاید برای ۲۲ بهمن و دیگر تجمعات جنبش سبز مفید واقع گردد. در پایان هم عین صحبتهای آمده در فیلم را نوشتم برای اون دسته از دوستانی که از ایران دسترسی به یوتیوب ندارند. نکات مهم: ۱- اطلاعاتی ها سعی میکن...
اسب تروا در میدان آزادی (ابراهیم نبوی) ـ۱۸۰۵ کلیک
rahesabz.net
حکومت تلاش فراوانی را بخرج می دهد که روز 22 بهمن را بدون دردسرهای سبز و بدون حضور میلیونی مردم برگزار کند. با فرض این اصول که: اول: ما بی شماریم و خودمان می دانیم که در صورت امکان حضوری عظیم در خیابان می توانیم فضا را به دست بگیریم، باید در راهپیمایی رسمی که مجوز دارد، با تعدادی فراوان حاضر شویم و در نتیجه بتوانیم حضوری درخشان را برای جنبش سبز تثبیت کنیم. این حضور در شرایط کنونی اهمیتی بسیار دارد، عزیزان ما در خطر اعدام، زندان و فشارهای سنگین هستند و اگر حضور ما عظیم باشد، حکومت چاره ...
سر ساعت ۱۰ بوق ماشین ها را بصدا در آوریم (۱۲ تا ۲۲ بهمن) ـ۱۴۳ کلیک
friendfeed.com
رأس ساعت ۱۰ همزمان با الله اکبر های شبانه بوق ماشین ها را بصدا در آوریم. هرکجای شهر هستیم با بوق زدن سر ساعت ۱۰ بمدت ۱۰ دقیقه همبستگی خود را با جنبش سبز آزادی نشان دهیم. این حرکت اگر فراگیر شود لرزشی بر اندام کودتاچیان خواهد بود و دلگرمی برای شرکت در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن سبز
مراقب باشیم در 22بهمن، رژیم راهپیمایی سبزها را به نفع خود مصادره نکند.(چند پیشنهاد آنتی مصادره) ـ۱۱۳۶ کلیک
mohajer.irangolden.com
زمزمه هایی شنیده میشود که رژیم در صدد است با استفاده از دور بینهای صدا وسیمای میلی وعده ای به اصطلاح بسیجی(اینکه میگویم به اصطلاح چون بسیجی حافظ جان و مال مردم است نه متجاوز به آن ) که در روز 22 بهمن دستشان برای کتک زدن مردم به دلیل حضور خبرنگاران خارجی بسته است گروههایی را با در دست داشتن پلاکاردهایی که متن آن به نفع رژیم است به میان سبزها بفرستد و در لحظاتی با استفاده از بیسیم این پلاکارها را بالا ببرند و دوربین از صحنه فیلمبرداری کند بنابراین باید مراقب تمام کسانی که وارد جمع سبزها میشوند ...