نقد و بررسی عملکرد جنبش سبز در ۲۲ بهمن
شناسایی نقاط ضعف جنبش و برطرف کردن آنها، تاکید بر نقاط قوت و پیروزیهای جنبش سبز مردم ایران در روز ۲۲ بهمن برای بازسازی وسازماندهی جنبش بسیار ضروری است و برنامهریزی و هماهنگی بیشتر برای برنامههای بعدی و توافق بر سر نکات مشترک برای اتحاد بیشتر وتاکیدبر عبور نکردن از رهبران جنبش یکی دیگر از گامهای جنبش سبز می باشد
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
مهاجرانی ، جرس ، ابراهیم نبوی و طرح مسخره تروا - هدیه ای که تقدیم به رژیم شد
ـ۷۱۵۹ کلیک
greenmanifesto.wordpress.com
چقدر نوشتیم و چقدر فریاد زدیم که این طرح مسخره ، محکوم به شکست است . چقدر بحث کردیم که با چهره و لباس حزب اللهی رفتن به قصد فتح میدان آرادی ، آب به آسیاب دشمن خواهد ریخت . کو گوش شنوا . دخترک میگریست وقتی سوارشان کردم . میگفت همه از ما بودند اما نتوانستیم تکانی بخوریم . از ساعت 6 صبح آمده بودند . همراهش که پسری بود با ظاهر حزب اللهی ، عرقش را با چفیه دور گردن پاک کرد و گفت از کجا میدانی همه از ما بودند . دخترک در بین گریه بیصدایش گفت : آخه شعارهای اونا رو تکرار نمیکردند . و پسر فحش میداد به ...
توجه: ۴۲ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
درس بزرگ 22 بهمن: فقط تابع «موسوی» باشیم.
ـ۲۵۸۴ کلیک
amiragha.blogdoon.com
میرحسین در سخنرانی خود همه سبزها را دعوت کرد که «با هویت خود» در راهپیمایی ظاهر شوند. یک عده نادان هم ایده مسخره و از پیش شکست خورده «اسب تروا» را مطرح کردند و شد آنچه شد. روزی که می توانست به بزرگترین موفقیت جنبش تبدیل شود، با پیشنهاد احمقانه عده ای خیالاتی (که احتمالا فیلم های علمی - تخیلی زیاد نگاه می کنند)، به شکلی تمام شد که به دل ما هواداران جنبش اصلا نچسبید. به نظر من بزرگترین درس روز 22 بهمن این بود که همه باید تابع یک رهبر عاقل و سیاستمدار کارکشته ای مانند میرحسین باشیم، نه ا...
توجه: ۹ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
چگونه بی برنامگی جنبش سبز ، مهدی میکسر را به یک سرباز فدایی ولایت تبدیل کرد ! ( به استقبال چهارشنبه سوری سبز)
ـ۳۸۰۲ کلیک
mehdimixer.blogspot.com
حدود 11 ساعت تو اتوبوس نشستم اومدم تهران تا مثل یک سرباز فدایی ولایت در بین صفوف به هم پیوسته لشگر ساندیس خور حضور یابم و مشت محکمی به دهان فتنه گران و خواص دوپهلو ! بکوبم . خدا از من قبول کند . ساعت 10 شب چهارشنبه سوار اتوبوس شدم و ساعت حدود 10 صبح به تهران رسیدم . اول قصد داشتم برم صادقیه ( همینجا بگم خدا بیامرزه ننه جون کروبی رو که اگه همین صادقیه رو اعلام نمیکرد بعضیا رسما ختم جنبش سبز رو جشن میگرفتن ) خلاصه دیدم دیر شده گفتم خودمو برسونم به انقلاب ، شاید تو کارگر یا بلوار کشاورز خبری باش...
اشتباه ما:حرف میرحسین را جدی نگرفتیم
ـ۱۵۶۹ کلیک
rayemakojast.com
امروز ما سبزها کمی گیج شده بودیم. امروز 22 بهمن ماه را می گویم .چرا؟ برای اینکه خارج نشین ها مثل همیشه بدون اینکه تحلیلی دقیق از فضای کشور داشته باشند ،برای مان نسخه پیچیدند و گفتند که برای اجرای طرح اسب تروا هویت خودمان را مخفی کنیم !برای اینکه حرف هوشمندانه میرحسین موسوی را جدی نگرفتیم که باید با هویت واقعی خودمان به صحنه تظاهرات برویم. البته حرفهایم اصلا معنی این را نمی دهد که این روز برای ما دستاوردی نداشت.واقعیت این است که ما سبزها در این روز با وجود جمعیت بی شماری مان گیج شده بودیم و ...
من نمی دانم این خصلت عجول بودن از کجا به ملتم سرایت کرد
ـ۴۷۴ کلیک
dailynewsiran.blogspot.com
من نمی دونم چرا ما یادمون میره اینقدر زود من نمی دونم چرا ما یک چیز رو باید چند بار بهمون بگن من نمی دونم چرا هم میهنان من اینقدر عجول هستند خمینی در سال 1342 شروع کرد بر علیه شاه ماجرا درست کردن سال 1357 یعنی 15 سال بعد پیروز شدند حالا به لطف امکانات و تکنولوژی که در خدمت اطلاع رسانی ست شاید بشود در زمانی کوتاهتر کاری کرد اما نه 8 ماهه ... والله برای زاییدن لااقل 9 ماه باید صبر کرد چه رسد به رفرم
دفن جمهوری اسلامی در پادگان میدان آزادی.( سهرابستان )
ـ۱۲۲۹ کلیک
sohrabestann.blogspot.com
اگر در روز 22 بهمن حتی یک نفر معترض هم در تهران به خیابانها نمی آمد باز هم پیروزی بزرگی برای جنبش سبز محسوب می گردید. حکومت برای اولین بار در عمرش بدست خودش بذر تردید و وحشت را در بدنه نظامی امنیتی حکومت کاشت. هر سال در 22 بهمن این نیروها در شهرهای خودشان در کنار خانواده و بستگانشان از تعطیلی 22 بهمن بهره مند می شدند و شاید برخی از آنها هم در راهپیمائی شهرشان شرکت می کردند. امسال از مدتها قبل طرح آماده باش و اعزام به تهران به شهرستانها ابلاغ شده و این پیام آشکاری برای نیروهای امنیتی و نظامی ...
هر چی میکشیم از دست این رهبرای خارج نشین میکشیم، از خمینی بگیر بیا اینور
ـ۲۱۸۵ کلیک
pro-adam.blogspot.com
اصلا داشتم شاخ در میاوردم ، همه سبز بودیم ولی به نفر کناریش اعتماد نداشت چون خودشو شبیه بسیجیها در آورده بود. مگه موسوی نگفت با حفظ هویت تو 22 بهمن حاضر بشید، چرا اینقدر دو دستگی ایجاد میکنید ، به خدا اگه موسوی هم رییس جمهور میشد 1 ساله راهتون رو جدا میکردید. بابا اینجا رومانی نیست ، اینجا اکراین نیست ، الان زمان قبل از انقلاب نیست. آخه این ایدهی اسب تروا از مغز کدومتون تراوش کرده بود. ما خودمون هم همدیگر رو گم کردیم، باور کنید نصف جمعیت حداقل سبز بود ، شاید لااقل با 100 نفرشون صحبت کرد...
توجه: ۵ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
امروز سبزهای تهران کم نبودند، گم بودند / اطلاع رسانی نکردیم و حباب بالاترین ترکید!
ـ۱۴۴۹ کلیک
1nafar.wordpress.com
وقتی که 22 بهمن را تبدیل به مهم ترین روز جنبش سبز در فضای مجازی می کردیم و در بیرون اطلاع رسانی و آگاهی بخشیمان کم تر از همیشه بود، وقتی کودتاچی به شکل بی سابقه داشت 24 ساعته و بعضا به طور همزمان از چند شبکه ما را می کوبید و ما هنوز در رویای روزهای پرشور گذشته مان می چرخیدیم، وقتی که حریف را دست کم می گرفتیم، لحظه ای فکر نکردیم که چقدر داریم در رقابت رسانه ای می بازیم، چقدر کم گذاشتیم و چقدر دلخوش به بالاترین و جرس شدیم و از کوچه ها، خیابان ها و انسان های واقعی دور گشتیم. اما این تمام ماجرای ...
چرا پا پس کشیدین؟چرا شروع کردین به غر زدن...هنوز که نباختیم
ـ۹۳۴ کلیک
twitlonger.com
چی شده؟رفقا چی شده؟تمام شور و شعور انقلابیمون همین بود؟آخه بابا ماجرا تموم نشده...همه مون از قبل هم میبدونستیم که این رژیم تمام توانش رو بکار میبره تا خرد و خمیرمون کنه...همه میدونستیم ماشین های آدمکشی جدید وارداتیشون رو میارن،بسیجی بیشتر میارن،ساندیس رو میکنن نوشابه و مرغ و گوشت و تراول چک برای جیره خورهاشون...خب امروز اینو دیدیم.چرا تعجب کردین؟چرا پا پس کشیدین؟چرا شروع کردین به غر زدن...هنوز که نباختیم که دارین همدیگر رو مقصر میدونین...هرکی که بگه همه چیز تموم شده و باختیم خواسته یا ناخواست...