آغاز محاکمه اصلاح طلبان به جرم «کودتای مخملی»
دادگاه فعالان سياسي در مجتمع امام خميني آغاز شد. دادگاه فعالان سياسي اصلاحطلب با سخنان صلواتي رئيس دادگاه انقلاب اسلامي آغاز شد و پس از سخنان وي معاون دادستان عمومي و انقلاب تهران به نمايندگي از مدعيالعموم متن كيفرخواست را قرائت كرد. در بين متهمين حاضر در جلسه دادگاه چهرههاي شناخته شده سياسي اصلاحطلب همچون محسن ميردامادي دبير كل حزب مشاركت، بهزاد نبوي عضو شوراي مركز سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، محمدعلي ابطحي عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز،محسن امينزاده معاون سابق وزارت خارجه دولت اصلاحات، محمد عطريانفر عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران، محسن صفايي فراهاني عضو شوراي مركزي حزب مشاركت، عبدالله رمضانزاده عضو شوراي مركزي حزب مشاركت حضور دارند.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
خشم مردم ازاعترافگیریهای مضحک-اجتماع روز تنفیذ حتما باید برگزار شود.صبح بیت رهبری یا عصر ولیعصر یاهردو؟ زود نظر بدهید . ـ۱۶۵۶ کلیک
twitter.com
اعترافگیریهای مضحک خشم مردم را بر انگیخت- اجتماع روز تنفیذ حتما باید برگزار شود.صبح بیت رهبری یا عصر ولیعصر یا هردو؟ نظر بدهید . وقت کم است
آقای خامنه ای! ما هم قسم میخوریم پشت خاتمی و موسوی و کروبی را خالی نکنیم . حالا چی میگی؟ بگو مرتضوی جلادت ما رو هم بگیره ـ۹۱۴ کلیک
twitter.com
آقای خامنه ای ! ما هم قسم می خوریم پشت خاتمی و موسوی و کروبی را خالی نکنیم . حالا چی میگی؟ بگو مرتضوی جلادت بیاد ما رو هم بگیره
تمام اعترافات ابطحی ساخته ی خبرگزاری فارس است! ـ۱۰۹۷ کلیک
kapsul.ir
از منبع موثقی که در دادسرای امام خمینی چند دقیقه ای حضور داشت ، شنیده می شود که اصلا هیچکدام از نوشته های خبرگزاری فارس صحت ندارد و این سناریوی بوده که از قبل آماده شده بود و می خواهد با این اخبار در جنبش سبز شکاف ایجاد کند. دوستان هوشیار باشید تا اطلاع ثانوی هر نوع نوشته ای که مربوط به اعترافات ابطحی باشد را لینک ندهید. اول باید ثابت شود، بعد! از همه خواهش می کنم به جان یکدیگر نیفتید. ما در آستانه ی 12 مرداد هستیم. همبستگی مان را حفظ کنیم. دوباره تاکید می کنم تمام اعترافات ابطحی فقط سناریو ب...
ابطحی : این نوع اعترافات مورد قبول واقعی عمده جامعه قرار نمی گیرد (آرشیو وب نوشته ها ) ـ۸۲۱ کلیک
webneveshteha.com
بايد قبول كنيم كه اين نوع اعترافات به دو دليل مورد قبول واقعي عمدة جامعه قرار نميگيرد: الف. سابقة اين نوع اعترافات، كه نوعاً پس از رهايي فرد از زندان و تغيير شرايط تكذيب شده است و نمونههاي بسياري داشته است. از سوي ديگر پخش و نشر فيلم شكنجههاي متهمان قتلهاي زنجيرهاي كه نشاندهندة وضعيت رقتآميز اعتراف گرفتن عدهاي از كاركنان يك وزارتخانه از جمعي از همكارانشان و حتي از همسر يكي از آنهاست، و يا نشر بعضي خاطرات كه اخيراً انتشار يافته است، دلايل جدي عدم باور جمعي است. اين روشها، حتي اگر ...
آغاز محاکمه غیرمنتظره ميردامادي، نبوي،ابطحي، امينزاده،رمضانزاده و عطريانفر به اتهام انقلاب مخملی و اغتشاش ـ۲۷۹۳ کلیک
ilna.ir
دادگاه فعالان سياسي در مجتمع امام خميني آغاز شد. به گزارش خبرنگار ايلنا، دادگاه فعالان سياسي اصلاحطلب با سخنان صلواتي رئيس دادگاه انقلاب اسلامي آغاز شد و پس از سخنان وي معاون دادستان عمومي و انقلاب تهران به نمايندگي از مدعيالعموم متن كيفرخواست را قرائت كرد. در بين متهمين حاضر در جلسه دادگاه چهرههاي شناخته شده سياسي اصلاحطلب همچون محسن ميردامادي دبير كل حزب مشاركت، بهزاد نبوي عضو شوراي مركز سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي، محمدعلي ابطحي عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز،محسن امينزاده ...
نوروز:هیچکدام از نوشته های خبرگزاری فارس صحت ندارد و این سناریوی بوده که از قبل آماده شده ـ۱۲۲۸ کلیک
norooznews.org
همانطور که پیش بینی می شد و پیش از این احزاب و فعالان سیاسی نیز هشدار داده بودند دادگاهی بدون رعایت هیچکدام از پیش فرض های قانونی برای دستگیر شدگان برگزار گردید. لازم به ذکر است تنها خبرگزاری وابسته و دروغ پرداز فارس اجازه تهیه گزارش از دادگاه را داشته است و با توجه به سابقه اخبار کذب و دور از حقیقت این خبرگزاری اصولا و اساسا نه می توان و نه بایستی به هیچکدام از اخبار منتشر شده از سوی این خبرگزاری در خصوص این دادگاه اعتنا کرد. از منبع موثقی که در دادسرای امام خمینی چند دقیقه ای حضور...
تجمع خانوادههای زندانیان، ساعت 11 فردا جلوی دفتر رئیس قوه قضائیه ::تنهایشان نگذاریم:: ـ۳۹۴ کلیک
mowjcamp.com
بر اساس خبرهای رسیده به «موج سبز آزادی» خانواده های زندانیان قصد دارند فردا (یکشنبه) ساعت 11 جلوی دفتر آیتالله هاشمی شاهرودی جمع شوند و اعتراض خود را به این دادگاه فرمایشی و اعترافگیری زیر شکنجه اعلام کنند. به گزارش «موج سبز آزادی» خانوادههای زندانیان از آحاد مردم نیز خواستهاند که آنها را در این حرکت حقطلبانه تنها نگذارند. بر اساس این گزارش، دفتر رئیس قوه قضائیه در این آدرس قرار دارد: خیابان ولیعصر، روبهروی خیابان جامی، خیابان پاستور شرقی، روبهروی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دف...
چون هدف از این «دادگاه» ها ایجاد وحشت است، بهترین پادزهر آن ریختن به خیابانهاست ـ۲۰۵ کلیک
culturallogic.blogspot.com
از آنجا که تنها معنی و مفهوم و کاربرد اینجور دادگاهها در تمام رژیمهای سرکوبگر اعلام این پیغام به مردم است که: 1. ما در قدرت هستیم و قانون و نظم در دست ماست و هرطور خواستیم تنظیمش میکنیم. 2. از ما وحشت داشته باشید چون میتوانیم شما را به حبس، اعدام و شکنجه برسانیم. 3. سران شما را گرفته ایم بنا براین شما الان قدرت جهت یابی را از دست داده اید؛ بنا بر این تنها روش مقابله با این دادگاههای نمایشی ثابت کردن بی اثر بودن آن است، از طریق اثبات عملی این پاسخ به کودتاگران که: 1. ...
آقای ابطحی! شما دوستداشتنــــیترین دروغگــــو و خس و خاشاک دنیا هستیــــد! ـ۶۱۹ کلیک
azad-bashim.blogspot.com
شما دوستداشتنیترین دروغگوهای دنیا هستید! شما را دوست دارم به خاطر همهی وجودتان. شما را دوست دارم به خاطر این که پیکر نیمهجنانتان، در بیدادگاههای ستم، پایههای استبداد را میلرزاند. هرچه گفتی به گوش ما خوش آمد. شاید فکر کنید نیده و نشنیده از حرفهایتان دفاع میکنم. نه! البته چون من فقط چشمان شما را دیدم. ولی هرچه بود ر آن چشمها بود. // حرفهای شما، چون حرفهای شما نبود، به گوشهای من راهی نداشت و اگر تا ابد هم همینها را بگویی و از فاصلهی یک قدمی هم بگویی من آنها را باور نخواهم ک...