بستن دست بند سبز بازیکنان تیم ملی مقابل کره جنوبی
بازیکنان تیم ملی با بستن دستبند سبز در بازی مقابل کره جنوبی اعتراض خودشون رو به نتیجه ی انتخابات بصورت کاملا نمادین و زیبا نشون دادند
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
دیگر مهم نیست صعود کنیم! فوتبال ما کار سبز خودش را کرد! قهرمان نشوند، جاودان شده اند! ـ۴۸۷ کلیک
dlteh-music.com
برای مردم بی گناهی که در کوچه و خیابان راه می روند و به خاک و خون کشیده می شوند و حتی یک رسانه هم ندارند، صعود به جام جهانی دلچسب تره یا این موج سبز حمایت درست جلوی چشم همه مردم دنیا؟
حالا میشه اسم این تیم رو ملی گذاشت و دوستش داشت. بخاطر همون یه نیمه سبز پوشی برای من تیم ملی برنده است. ـ۳۰۰ کلیک
img1.tinypic.info
دم همه بازیکنان گرم که تیم خودشون رو ملی و مردمی نشون دادن و خودشون رو از انگ احمدی نژادی و تیم دولتی دور کردن.
با شكوهترين استقبال از اين شش مرد تيم ملى در فرودگاه ـ۲۰۵ کلیک
goal.com
در فضاي ملتهب سياسي ايران، 6 بازيكن تيم ملي در حركتي مردانه مچ بند سبز به دست داشتند. مهدي مهدوي كيا، حسين كعبي، علي كريمي، مسعود شجاعي،جواد نكونام و محمد نصرتي اين بازيكنان هستند. باشد كه در بازگشت اين شش قهرمان از سئول در فرودگاه به استقبالشان برويم و قهرمانى اين شش بازيكن را بديشان تبريك بگوييم. آنان قلب ما را با اين حركت خود تسخير و قهرمانى خود را بر ما ثابت كردند.
عکس مهدوی کیا که هنوز (بعد از تهدید بین دو نیمه) پارچه سبز به دست بسته ـ۱۰۷۴ کلیک
img1.tinypic.info
مهدوی کیا علیرغم تهدیدی که در بین دو نیمه شده اند هنوز پارچه سبز رو دستبند سفید بسته آفرین به غیرتش که هنوز تسلیم نشده
ایول بچه های تیم ملی که با مچ بند سبز وارد زمین شدند ـ۲۶۱ کلیک
timmelli.com
مچ بند سبز بچه های تیم ملی حکایت از چیست؟ شما بگید (لینک تزینی است)
حماسه ملبورن ، در مقابل حماسه امروز رنگ باخت ـ۹۰ کلیک
afshinemperatur.blogfa.com
من خیلی وقت است که گل خداداد عزیزی را فراموش کردهام اما هرگز مچبند سبز علی کریمی، مهدویکیا،مسعود شجاعی،جواد نکونام، حسین کعبی و محمد نصرتی را فراموش نمیکنم. حتی اگر نیمه دوم، مچبندها مثل رایهای ما توسط مشتی «خسوخاشاک» گم و محو شدند. ( شرح کامل در لینک مربوطه )
سلام درود به بچه های با غیرت تیم ملی / با ورود خود با دستبند سبز به زمین بازی همدردی خود را با هموطنان ابراز کردند ! ـ۳۱۷ کلیک
friendfeed.com
سلام درود به بچه های با غیرت تیم ملی / با ورود خود با دستبند سبز به زمین بازی همدردی خود را با هموطنان ابراز کردند !
درود به شرفتان ، شما از قهرمانان ملبورن هم محبوبترید ـ۶۷ کلیک
iranidarghorbat.wordpress.com
از این به بعد حماسه برای من در فوتبال دیگر سال ۹۸ ، ملبورن ، فرار خداداد و معجزهٔ بزرگ خواسته همهٔ مردم ایران در آن زمان نیست . برای من حماسه دستبندهای سبزیست که چنان مشتی محکم بر دهان تمامی مخالفان دمکراسی و هوادارن دولت کودتایی کوبیده شد و امتداد خون شهدای آزادی در رگهای تمامی فرزندان ایرانزمین را نشان داد . شما دانشجویان کوی را که یک هفته است کتک میخورند تنها نگذاشتید ، شما خانوادههای داغدار را تنها نگذاشتید ، شما میلیونها انسان پاک را در سکوتی که مرگ دیکتاتوری را فریاد میزنند یاری ...
باور کردنی نیست ! تمام بازیکن های تیم ملی دستبند سبز بسته اند ! ـ۵۱۹ کلیک
i42.tinypic.com
باور کردنی نیست ! تمام بازیکن های تیم ملی دستبند سبز بسته اند !ایول به غیرتشون!
بازیکنان ایران از هم اکنون بازی را بردند ، حتی در صورت واگذاری نتیجه ! ـ۷۵ کلیک
imehregan.com
برنده واقعی بازی تیم ملی بازیکنان غیور ایران هستند . ما جاج جهانی نمی خواهیم ما عزت و شرف می خواهیم که شما دارید.