فیلم مستند تبلیغاتی احمدی نژاد
دقایقی پیش اولین مستند تبلیغاتی احمدی نژاد را از شبکه اول دیدم. در بخش انتهای اش یک نکته توجه مرا جلب کرد. جایی است که دختر ۸-۹ ساله ای پس از دیدار با احمدی نژاد گریه کنان جلوی دوربین قرار می گیرد و در پاسخ به سوال که چی می خواهی به رییس جمهوری بگی؟ می گوید: می خوام بهش بگم که مثل بابام که شهید شده دوستش دارم. و بعدش هم تصاویر احساسی پخش می شود. وقتی این تصاویر را دیدم اولین سوال در ذهنم این بود که بعد از ۲۰ که از پایان جنگ می گذرد چگونه فرزند یک شهید (که حتما منظورش شهید دوران جنگ است) در سال ۸۸ می تواند ۸-۹ ساله باشد؟ حتی اگر در روزهای آخر جنگ هم بدنیا آمده باشد الان باید بیست ساله باشد
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
ویدیوی حمله بی سابقه و صریح امشب احمدی نژاد به دوم خرداد و دوران اصلاحات ـ۹۸۰ کلیک
vids.myspace.com
24 سال دولت دست یک تیم متحد بوده که با هم متحد هستند////در دولت های گذشته دریچه نقد کاملا بسته بوده////4 سال است بیش از 20 روزنامه به دولت فحش می دهند////ذر سایه سیاست خارجی من ایران در جهان در اوج عزت قرار دارد////من می خواهم کشور را به آینده ببرم و شما به گذشته////اگر لازم شود مجبور می شوم بعضی مسایل را باز کنم////ما سکوت می کنیم و گروهی که در 24 سال گذشته کشور را در دست داشتند طلبکار می شوند////24 سال ملت به شما رای داد یک بار هم بگذارید ملت به دیگری رای دهد////به منتقدین حمله می کردند که ...
حمله امشب احمدی نژاد به سیاست های زمان جنگ موسوی / نام های گنده را افشا می کنم ـ۱۳۳۶ کلیک
youtube.com
محمود احمدی نژاد در برنامه تبلیغاتی امشب (10 خرداد) در شبکه خبر ، علاوه بر حمله تند و بی سابقه به دولت های قبلی در تمام 24 سال گذشته ، به شدت سیاست های اقتصادی زمان جنگ را زیر سوال برد و دولت آن زمان را تلویحا متهم به فساد کرد . او همچنین تهدید کرد اگر مجبور شود نام های بزرگی را در این رابطه افشا خواهد کرد . ویدیو را ببینید .
جو گیر شدیم، اصلاحطلبان واقعی را تنها گذاشتیم ـ۲۳۲ کلیک
mazdakali.blogfa.com
حالا باید به صدای بلند اعلام کرد: برخلاف آن تبلیغات «نسل سومی» که 8 سال به خورد نوجوانان و جوانان دادند، خاتمی تک ستارهی اصلاحات نبوده و نیست. او فقط یک نفر بود در کنار دهها بزرگی که در صف اول مبارزه بودند؛ و اگر این واقعیت را به پای تخریب او نگذارید باید بگویم... اصلاً ولش کنید، حالا وقت این حرفها نیست. صحبت امروز این است: صرف حمایت آقای خاتمی از مهندس موسوی نباید ما را به اشتباه بیندازد و کاری کنیم که بعد باز چهار سال (و بلکه بیشتر) افسوساش را بخوریم و دلزده و زانوی غم در بغل، به خ...
احمدی نژاد با هر یک میلیون دلار تنها 5 شغل ایجاد کرد ـ۱۴ کلیک
khordadeno.com
رئیس ستاد 88 گفت میانگین درآمد نفتی در دوره مهندس موسوی سالانه 13 میلیارد دلار بوده و در دوره ی سازندگی،«دوره ی هاشمی» 16 میلیارد دلار و در دوره ی اصلاحات 21 میلیارد دلار و در دوره ی معجزه ي هزاره ی سوم،يعني دوره ی احمدی نژاد به 70 میلیارد دلار رسیده است. اين در حالي است كه میانگین ایجاد شغل به ازای هر 1 میلیون دلار درآمد نفتی، 17 شغل در دوره ی میر حسین موسوی،26 شغل در دوره ی هاشمی، 23 شغل در دوره ی خاتمی و تنها 5 شغل در دوره ی احمدی نژاد بوده است.وي افزود:در مورد سهم درآمد نفتی بعد از جنگ هم...
در باره فیلم تبلیغاتی احمدی نژاد ـ۲۲۲ کلیک
zhila.org
ژیلا بنی یعقوب :تا نمایش فیلم تمام شد،ترانه تلفن زد و گفت :"چه بخواهی ،چه نخواهی این فیلم برای بخش هایی از مردم تاثیرگذاره و به نظرم رای او را بالا می برد".شاید حق با ترانه باشد .از دید مردم معمولی که تنها رسانه شان همین تلویزیون جمهوری اسلامی است به این فیلم نگاه کنید ،آن را تاثیر گذار نمی یابید؟ لطفا فیلم را از دید تحریمی های روشنفکر نگاه نکنید.از نگاه یک زن و مرد روستایی ببینید که احمدی نژاد را در این فیلم در میان روستایی ها می بینند.من در این مورد زیاد با مردم در شهرهای کوچک و روستاها حرف...
آقای احمدی نژاد! بیچارگی از سر و روی فیلمتان میبارید! ـ۹۸ کلیک
lgodfather.com
دیشب مستند انتخاباتی احمدی نژاد به کارگردانی جواد شمقدری پخش شد.مستندی که بیچارگی و درماندگی از سر و رویش میبارید. اکثر فیلم بجای پرداختن به برنامه های آینده پر بود از صحنه های سفر های استانی (بخوانید انتخاباتی) و دویدن مردم پشت سر ماشین رییس جمهور. البته عجیب هم نبود. وقتی واقعا حرف و برنامه ای برای گفتن نباشد باید فیلم را به یکجوری پر کرد. سازندگان فیلم بجای حواب دادن به سوالات و اتهاماتی که امروز متوجه دولت نهم هست دست به دامن چهره کلوز آپ دختر بچه گریانی شده بودند که از پدر شهیدش حرف م...
فیلم تبلیغاتی آقای احمدی نژاد و ماجرای فک پلمپ تاسیسات هسته ای ـ۱۲۰ کلیک
arashtn53.wordpress.com
.... بنا به تقویم هسته ای در سال 84 مندرج در وبسایت مرکز اسناد انقلاب در روز 10 مرداد تاسیسات ucf اصفهان فک پلمپ شد:۱۰ مرداد: علی آقامحمدی از مذاكره كنندگان هسته ای ایران اعلام كرد كه تهران قصد دارد امروز نامه ای را به آژانس بین المللی انژری اتمی در مورد از سرگیری فعالیت های تبدیل اورانیوم ارسال كند. وی در اظهاراتی جداگانه در تلویزیون رسمی ایران گفت: «در این نامه ما به آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام می كنیم كه امروز فعالیت های (تبدیل اورانیوم) در اصفهان راتحت نظارت آژانس از سر می گیر...
احمدی نژاد و باز هم سیاست یک بام و دو هوا ـ۱۲۴ کلیک
analyst.blogfa.com
فیلم تبلیغاتی احمدی نژاد را دیدم. گریه ارغوان رضایی با آن لهجه دست و پا شکسته فارسی اش دیدنی بود. شنیده بودم برای همایش نخبگان ایرانی خارج از کشور به تهران آمده و البته با پول و پذیرایی دولت. یاد گلشیفته افتادم و وعده وزیر ارشاد برای زیر پا گذاشتنش. به راستی دو رنگی تا کجا؟
همزمان با تلویزیون ایران فیلم مصاحبه تبلیغاتی احمدی نژاد از شبکه سی ان ان CNN پخش شد ـ۱۳۵۷ کلیک
77tir.com
در این فیلم احمدی نژاد بیش از ده بار تاکید می کند ایران آزاد ترین کشور دنیاست .
مستند انتخاباتی محمود احمدی نژاد (کامل در سه بخش) ـ۸۷۷ کلیک
youtube.com
بخش 1 در این لینک و لینک بخش 2 و 3 در بخش نظرات.