فیلم مستند تبلیغاتی احمدی نژاد
دقایقی پیش اولین مستند تبلیغاتی احمدی نژاد را از شبکه اول دیدم. در بخش انتهای اش یک نکته توجه مرا جلب کرد. جایی است که دختر ۸-۹ ساله ای پس از دیدار با احمدی نژاد گریه کنان جلوی دوربین قرار می گیرد و در پاسخ به سوال که چی می خواهی به رییس جمهوری بگی؟ می گوید: می خوام بهش بگم که مثل بابام که شهید شده دوستش دارم. و بعدش هم تصاویر احساسی پخش می شود. وقتی این تصاویر را دیدم اولین سوال در ذهنم این بود که بعد از ۲۰ که از پایان جنگ می گذرد چگونه فرزند یک شهید (که حتما منظورش شهید دوران جنگ است) در سال ۸۸ می تواند ۸-۹ ساله باشد؟ حتی اگر در روزهای آخر جنگ هم بدنیا آمده باشد الان باید بیست ساله باشد
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
یک افشاگری ناب: دو جوان فیلم تبلیغاتی احمدی نژاد از بازیگران صدا و سیمای مرکز بندرعباس هستند ـ۱۶۰۸ کلیک
siavarshan.blogsky.com
دقایقی پیش اولین فیلم تبلیغاتی احمدینژاد از شبکه اول پخش شد. نکته جالب برای من استفاده بهینه از سفر ایشان به بندرعباس بود در حالی که استقبال مردم بندرعباس به هیچ وجه برای هیئت دولت راضی کننده نبود و با وجود تعطیل کردن مدارس و گسیل دانشآموزان شیفها صبح و بعد از ظهر به محل سخنرانی ایشان جمعیت قابل توجهی در استادیوم تختی بندرعباس حضور نداشتند. در صحنهای از این فیلم دو جوان بندرعباسی سوار بر موتور اتومبیل حامل احمدینژاد را دنبال میکنند و سخنانی در خوش آمد او بر زبان میآورند و او نیز آنگ...
دوست تحریمی عزیز تر از جانم، دستم به گروه هدف فیلم تاثیر گذار احمدی نژاد نمیرسه! ـ۴۷۳ کلیک
2vominbande209.blogfa.com
امشب اولین مستند احمدی نژاد پخش شد، احتمالا از همین الان دوستان زیادی در فکر رسوا کردن احمدی نژاد و فاش کردن دروغها و بزرگنماییهایی هستن که در این فیلم به نمایش در اومد. خیلی عجله نکنید چون مخاطب شما کسی نیست که از این فیلم تاثیر بگیره. هر چقدر دوست داریم میتونیم از این نقطه ضعفها بنویسیم ولی کسی این نوشته ها رو میخونه که قبلا 1000 مورد از این قبیل رو شنیده! چه بخوایم و چه نخوایم فیلمش خیلی تاثیر گذار بود. دوستان لطفا از دید خودشون به قضیه نگاه نکنن. از دید یه آدم معمولی که تنها منبع اطلاع ر...
بیست سال بعد از پایان جنگ فرزند شهید ۸-۹ ساله داریم؟ (درباره فیلم تبلیغاتی احمدی نژاد) ـ۱۰۸۷ کلیک
shabnameha.com
دقایقی پیش اولین مستند تبلیغاتی احمدی نژاد را از شبکه اول دیدم. در بخش انتهای اش یک نکته توجه مرا جلب کرد. جایی است که دختر ۸-۹ ساله ای پس از دیدار با احمدی نژاد گریه کنان جلوی دوربین قرار می گیرد و در پاسخ به سوال که چی می خواهی به رییس جمهوری بگی؟ می گوید: می خوام بهش بگم که مثل بابام که شهید شده دوستش دارم. و بعدش هم تصاویر احساسی پخش می شود. وقتی این تصاویر را دیدم اولین سوال در ذهنم این بود که بعد از ۲۰ که از پایان جنگ می گذرد چگونه فرزند یک شهید (که حتما منظورش شهید دوران جنگ است) در...
توجه: ۴ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل توهینآمیز دارد.
متحد شویم که احمدی نژاد درحال تکرار است ( سنگ نوشته ) ـ۲۵۶ کلیک
rocknevesht.blogspot.com
امشب فیلم مستند احمدی نژاد پخش شد . این فیلم مستند از دیدگاه پوپولیستی هیچ چیز کم نداشت .از ابتدا تا انتها پر بود از مردم و اشک و پیشرفت .شمقدری سعی کرده بود با تدوینی کاملا خوب بیننده را در بطن پوپولیزم و شریانهای مردم گرایانه به پیک نیک بیرد . سازنده سعی کرده بود فیلم را از نقطه الف به نقطه دال وصل کند و چنان بیننده را گمراه کند که ناگزیر ناگفته های میان پرده ای را جزئی لاینفک از ابتدا و انتهای خواستگاه نظر بداند . در فیلم توجه زیادی به کودکان شده بود و البته اقشار محروم جامعه . با ساختاری ...
آقای دکتر این مستند شما بود ؟ ـ۴۷۹ کلیک
iamaboy.blogfa.com
واقعا سوال همینه ؟فرض که من بخوام به این اقا رای بدم . رو چه اساسی می تونم این کار رو بکنم ؟ اقای احمدی نژاد کدوم برنامه ی 4 سال بعدت رو اعلام کردی؟ ادعا می کنی صد هزار پروژه که هفتاد هزار ان تکمیل شده ؟ ای مرد سفیه دروغ تا کی ؟ همین اتوبانی که چند روز پیش افتتاح شد که فقط دور روز کار کرد؟ این سفرهای استانی رو که از تلویزیون هم دیده بودیم . اگه رای دهنده ها کمی فکر کنند خواهند فهمید این اقا هیچ برنامه ای برای سال های اینده ندارد و شاید اگر به صرف اصولگرایی رای ندهند انتخاب بهتری داشته باشند
در فیلم تبلیغاتی، احمدی نژاد خود را عالم خطاب کرد و از مردم خواست کار را به عالمان بسپارند! ـ۳۴۹ کلیک
zorheb.wordpress.com
فیلم تبلیغاتی احمدی نژاد از شبکه اول سیما چند دقیقه پیش پخش شد. در این فیلم تنها و تنها بر سفرهای استانی و استقبال مردم و خصوصا مردم مناطق محروم تاکید شده بود. در این فیلم چندباره تمام فعالیت های چند سال گذشته کشور مصادره شده و به نام احمدی نژاد سند خورد! از دیگر دروغ های این فیلم اتمام 70 هزار پروژه از 100000پروژه کلید خورده در این دولت هست. برای نمونه می توان به بزرگراه پردیس اشاره نمود که بعد از دو روز به علت نقص فنی بسته شد! پروژه های گاز و نفت در جنوب هم به اسم دولت نهم سند خورد. ...
صدا و سیما ساعت پخش سریال پربیننده جومونگ را به قبل از ساعت پخش فیلم تبلیغاتی امشب احمدی نژاد تغییر داد. ـ۱۶۶ کلیک
ayandenews.com
قبلا این سریال روز های شنبه و سه شنبه پخش می گردید. اما با توجه به اینکه فیلم تبلیغاتی احمدی نژاد امشب(جمعه) پخش می گردد، طی اقدامی جانبدارانه صدا و سیما روز های پخش سریال پربیننده جومونگ را به سهشنبه و جمعه تغییر داد. گفتنی است شنبه روز پخش فیلم تبلیغاتی موسوی است.
حمله امشب احمدی نژاد به سیاست های زمان جنگ موسوی / نام های گنده را افشا می کنم ـ۱۳۳۶ کلیک
youtube.com
محمود احمدی نژاد در برنامه تبلیغاتی امشب (10 خرداد) در شبکه خبر ، علاوه بر حمله تند و بی سابقه به دولت های قبلی در تمام 24 سال گذشته ، به شدت سیاست های اقتصادی زمان جنگ را زیر سوال برد و دولت آن زمان را تلویحا متهم به فساد کرد . او همچنین تهدید کرد اگر مجبور شود نام های بزرگی را در این رابطه افشا خواهد کرد . ویدیو را ببینید .
جو گیر شدیم، اصلاحطلبان واقعی را تنها گذاشتیم ـ۲۳۲ کلیک
mazdakali.blogfa.com
حالا باید به صدای بلند اعلام کرد: برخلاف آن تبلیغات «نسل سومی» که 8 سال به خورد نوجوانان و جوانان دادند، خاتمی تک ستارهی اصلاحات نبوده و نیست. او فقط یک نفر بود در کنار دهها بزرگی که در صف اول مبارزه بودند؛ و اگر این واقعیت را به پای تخریب او نگذارید باید بگویم... اصلاً ولش کنید، حالا وقت این حرفها نیست. صحبت امروز این است: صرف حمایت آقای خاتمی از مهندس موسوی نباید ما را به اشتباه بیندازد و کاری کنیم که بعد باز چهار سال (و بلکه بیشتر) افسوساش را بخوریم و دلزده و زانوی غم در بغل، به خ...
آقای رئیس جمهور شما یک مدیر اجرایی هستید نه یک مدیر پروژه ! ـ۸۱ کلیک
behaak.com
جناب آقای رئیس جمهور ، برنامه مستند شما را دیدم . از کنار فروش اشک کودکان برای چند رای بیشتر می گذرم . بی مقدمه به سراغ اصل مطلب می روم . آقای رئیس جمهور در برنامه خود اشاره کردید به اینکه مهندس هستید . جناب رئیس جمهور من هم مهندس هستم و مایلم فقط یک نکته را گوشزد کنم . در پروژه های صنعتی ، یک مهندس اجرایی همیشه به دنبال کسب منابع مالی برای اجرای بخش اجرایی وابسته به خود است . برای یک مهندس اجرایی آنچه مهم است اجراست نه هزینه . ولی یک مدیر پروژه تناسبی بین اجرا و هزینه به وجود می آورد تا بتوا...