دلآرا دارابی اعدام شد
محمد مصطفایی وکیل دادگستری میگوید که دلآرا دارابی صبح امروز جمعه در رشت اعدام شد. آقای مصطفایی با اعلام این خبر افزوده است که حکم اعدام خانم دارابی در زندان مرکزی رشت و بدون اطلاع وکلای وی به اجرا گذاشته شده است. کمیته گزارشگران حقوق بشر نیز با تائید این خبر، گزارش کرده که عبدالصمد خرمشاهی وکیل دلآرا با شنیدن این خبر «شوکه» شده است. آنطور که این کمیته اعلام کرده، آقای خرمشاهی برای پیگیری امروز جمعه راهی شهر رشت شده است. دلآرا داربی ۲۳ ساله به اتهام قتل مهین دارابی حقیقی (یکی از بستگان پدرش) در سن ۱۷ سالگی به اعدام محکوم شده بود. طبق اقرار دلآرا، دادگاه وی را به عنوان متهم ردیف اول پرونده معرفی کرد. بعدها وی اعترافات اولیه خود را انکار کرد، اما این انکار از سوی دادگاه پذیرفته نشد و دارابی به اعدام محکوم شد. حکم اعدام دلآرا قرار بود دو هفته پیش از این به اجرا گذاشته شود که با درخواست فعالان مدنی به تعویق افتاده بود.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
دل آرا دارابی اعدام شد ـ۸۶۷ کلیک
radiofarda.com
دل آرا دارابی، که در سن ۱۷ سالگی به اتهام قتل بازداشت شده بود در زندان مرکزی رشت اعدام شد. عبدالصمد خرمشاهی وکيل خانم دارابی در گفت و گويی با راديو فردا اين خبر را تائيد کرد. محمد مصطفايی، وکيل دادگستری، در وبلاگ شخصی خود با اعلام اين خبر نوشت : «اعدام اين هنرمند در صورتی به وقوع پيوست که هيچ يک از وکلای وی از زمان اجرای حکم اطلاعی نداشتند.» در روزهای پايانی فروردين ماه آيت الله هاشمی شاهرودی رئيس قوه قضائيه حکم اعدام دل آرا دارابی را برای مدت محدودی متوقف کرد تا اين دختر ۲۳ ساله و خانو...
دلارا دارابی اعدام شد ـ۴۳۶ کلیک
mohegh.blogfa.com
صبح امروز دلارا دارابی، که در سن ۱۷ سالگی به اتهام قتل بازداشت شده بود. در کمال ناباوری توسط اجرای احکام دادسرای رشت در زندان مرکزی رشت اعدام شد. اعدام این هنرمند در صورتی به وقوع پیوست که هیچ یک از وکلای وی از زمان اجرای حکم اطلاعی نداشتند.
«دلآرا دارابی اعدام شد» ـ۲۵۲ کلیک
zamaaneh.com
محمد مصطفایی وکیل دادگستری میگوید که دلآرا دارابی صبح امروز جمعه در رشت اعدام شد. آقای مصطفایی با اعلام این خبر افزوده است که حکم اعدام خانم دارابی در زندان مرکزی رشت و بدون اطلاع وکلای وی به اجرا گذاشته شده است. کمیته گزارشگران حقوق بشر نیز با تائید این خبر، گزارش کرده که عبدالصمد خرمشاهی وکیل دلآرا با شنیدن این خبر «شوکه» شده است. آنطور که این کمیته اعلام کرده، آقای خرمشاهی برای پیگیری امروز جمعه راهی شهر رشت شده است. دلآرا داربی ۲۳ ساله به اتهام قتل مهین دارابی حقیقی (یکی ...
دل آرا دارابي اعدام شد /کمیته گزارشگران حقوق بشر ـ۲۴۹ کلیک
chrr.us
دلارا دارابی توسط دستگاه قضایی به قتل رسید... ... عبدالصمد خرمشاهی، در حالی که شوکه است با تأیید این خبر می گوید:" نمیدانم چه اتفقی افتاده است، من در حال رفتن به رشت هستم. حالم خیلی بد است." ..... صبح امروز دلارا دارابی، که در سن ۱۷ سالگی به اتهام قتل بازداشت شده بود. در کمال ناباوری توسط اجرای احکام دادسرای رشت در زندان مرکزی رشت اعدام شد. اعدام این هنرمند در صورتی به وقوع پیوست که هیچ یک از وکلای وی از زمان اجرای حکم اطلاعی نداشتند. .. دلارا دارابی، دختری که متهم بود در سن 17 س...
جنایتی دیگر به دست رژیم جهل و فساد : دلارا دارابی اعدام شد ـ۳۳۴ کلیک
autnews.ws
دلارا دارابی، دختری که متهم بود در سن ۱۷ سالگی، دختر عموی پدرش را به قتل رسانده است، صبح امروز در زندان رشت اعدام شد. عبدالصمد خرمشاهی، در حالی که شوکه است با تأیید این خبر می گوید:” نمیدانم چه اتفقی افتاده است، من در حال رفتن به رشت هستم. حالم خیلی بد است.” حکم اعدام دلارا در حالی اجرا شد، که چندی پیش، به دلیل عدم حضور اولیای دم مقتول ، اجرای حکم وی به تعویق افتاده بود. با این وجود، این بار دادسرای استان رشت، بدون اعلام و اطلاع قبلی، حکم اعدام این هنرمند جوان را به اجرا در آو...
توجه: ۶ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
قوانین اسلامی، دشمن جان انسان ها ـ۱۲۵ کلیک
gameron.wordpress.com
چند ساعت پای اینترنت نبودم، وقتی پس از چند ساعت دوباره کانکت شدم و طبق معمول صفحه ی اول بالاترین رو باز کردم از دیدن صفحه ی داغ جدیدی که در این سایت ایجاد شده بود خشکم زد «دلارا دارابی اعدام شد». من این خانم رو مثل بیشتر ایرانی ها نمی شناختم و از طریق اینترنت با سرگذشتش آشنا شده بودم. هر روز در لابه لای اخباری که می خواندم خبری از این دختر نیز مشاهده می کردم. دلارا دختری بود که به اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود و چندین بار نیز حکمش به مدد اعتراض های گروه های حقوق بشری به تعویق افتاده بو...
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
آنفولانزای آخوندی ـ۲۵۴ کلیک
balouch.blogspot.com
آنفولانزای خوکی به چین رسید آنفولانزای آخوندی به دلآرا. گفته بودم اعدامش خواهند کرد. صحبت این نیست که کدامیک از ما از کدام طرف بام میافتیم. حتی این بحث هم نیست که هر مملکتی قوانینی دارد. حرف در اینجاست که نظام ما نظام خون است و شمشیر. تا سقوط نکند با خون عبادت میکند. جنون میکارد و آدم درو میکند. از محسن رضایی و احمدینژاد و کروبی که دلیلی ندارم بپرسم جناب موسوی شما که نقاشید حد اقل نظرتان را راجع به نقاشیهای این جوان بفرمایید. ما ملت بزرگواری هستیم ترجمهاش خواهیم کرد که شما از چنین قت...
پاسخ محکم مهدی کروبی به مدیر مسوول کیهان + کاریکاتور حسین شریعتمداری در صفحه اول اعتمادملی ـ۲۳۹۵ کلیک
etemademeli.com
در اين ديار از سعيدي سيرجاني تا دوست حضرت عالي سعيد امامي همه در معرض بهتان شما هستند. نميتوانم در برابر توهين شما به مراجع معظم، بزرگاني همچون مهندس بازرگان و زرينكوب و بيت امام زبان در كام گيرم. مگر شما مامور مخفي مراجع صلاحيتدار هستيد كه مرا تهديد ميكنيد؟ شب انتخابات 1388 مانند شب انتخابات چهار سال پيش نيست كه شما غيبگويي كنيد و پيش از شمارش آرا برنده انتخابات را اعلام كنيد. روزنامه كيهان به چه حقي هرروز عليه من و مهندس موسوي جعل خبر ميكند. در ميان ياران من برخي افراد از نزديكان ...
دلارا دارابی اعدام شد ـ۱۹۲ کلیک
peykeiran.com
کميته گزارشگران حقوق بشر : دلارا دارابی، دختری که متهم بود در سن 17 سالگی، دختر عموی پدرش را به قتل رسانده است، صبح امروز در زندان رشت اعدام شد. عبدالصمد خرمشاهی، در حالی که شوکه است با تأیید این خبر می گوید:" نمیدانم چه اتفقی افتاده است، من در حال رفتن به رشت هستم. حالم خیلی بد است." حکم اعدام دلارا در حالی اجرا شد، که چندی پیش، به دلیل عدم حضور اولیای دم مقتول ، اجرای حکم وی به تعویق افتاده بود. با این وجود، این بار دادسرای استان رشت، بدون اعلام و اطلاع قبلی، حکم اعدام این هنرمند جوان ر...