فوت یک وبلاگنویس در زندان اوین
امیدرضا میرصیافی، وبلاگنویس و روزنامهنگار صبح امروز در زندان اوین فوت نمود. این وبلاگ نویس زندانی که از ماه گذشته برای تحمل دو سال و نیم زندان ایام محکومیت خود، راهی زندان اوین شده بود؛ صبح امروز به دلیل فشار روانی و عدم دریافت کمکهای پزشکی مورد نیاز با توجه به شرایط وخیم روحی خود راهی بهداری زندان شد، نامبرده ساعتی پیش جان خود را در زندان اوین از دست داد تا پرونده مرگهای مشکوک زندانیان تا آخرین روزهای سال 1387 نیز ادامه یابد.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
امید رضا میرصیافی روزنامه نگار و وبلاگ نویس در زندان جان باخت ـ۸۰۸ کلیک
hra-iran.net
امیدرضا میرصیافی، وبلاگنویس و روزنامهنگار صبح امروز در زندان اوین فوت نمود. این وبلاگ نویس زندانی که از ماه گذشته برای تحمل دو سال و نیم زندان ایام محکومیت خود، راهی زندان اوین شده بود؛ صبح امروز به دلیل فشار روانی و عدم دریافت کمکهای پزشکی مورد نیاز با توجه به شرایط وخیم روحی خود راهی بهداری زندان شد، نامبرده ساعتی پیش جان خود را در زندان اوین از دست داد تا پرونده مرگهای مشکوک زندانیان تا آخرین روزهای سال 1387 نیز ادامه یابد.
توجه: ۵ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
گزارش پزشکی دکتر حسام فیروزی از مرگ امیدرضا میرصیافی وبلاگ نویس در زندان اوین ـ۵۰۲ کلیک
hra-iran.net
در حدود ساعت 12 ظهر خبردار شدم که امیدرضا میرصیافی حال خوبی ندارد به سراغ او رفتم و او را به بهداری داخل بند 7 زندان اوین، انتقال دادیم، من در آن بهداری برایاش لولهی معده قرار دادم و معدهی او را شستوشو دادم، برایاش رگ گرفتم و اقدامات اولیه را انجام دادم. از پزشک آنجا درخواست کردم که داروی آتروپین برای او تجویز کند و داروی لینگر به او دهد ولی پزشک بهداری گفت که سرم یکسوم برای او کافی است و من را با توهین از اتاق بیرون کرد اما من همچنان اصرار داشتم که اینجا نمیتوانید کاری انجام دهید و...
سيد علي خامنه اي ديکتاتور ايران يک وبلاگ نويس ديگر را کشت ـ۶۲۰ کلیک
1rahbar.wordpress.com
امروز صبح سيد علي خامنه ای امیدرضا میرصیافی، وبلاگنویس و روزنامهنگار را در زندان اوین کشت. پيش از اين خامنه اي يعقوب مهرنهاد وبلاگ نويس بلوچ را در يک دادگاه غير علني محاکمه کرد و بعد او را اعدام کرد. سيد علي خامنه اي همچينن به قتل زهرا بني يعقوب در زندان همدان و زهرا کاظمي در زندان اوين و قتل اکبر محمدي و چندين زنداني سياسي ديگر متهم است. او دست اصغر قاتل را از پشت بسته است. هر جا او را ديديد دستگير کنيد و بهدادگاه لاحه تحویل دهيد تا به همراه عمر البشير محاکمه شود.
توجه: ۴ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
امید رضا میرصیافی نویسنده وبلاگ روزنگار به دوسال و نیم زندان محکوم شد ـ۳۱۶ کلیک
autnews.us
امید رضا میرصیافی نویسنده وبلاگ روزنگار به علت توهین به مسئولان و تبلیغ بر علیه نظام به دو سال و نیم زندان محکوم شد ، وی پرونده ای مفتوح در باب توهین به مقدسات نیز دارد. شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی ، بنابر مواد ۵۰۰ و ۵۱۴ قانون مجازات اسلامی امید رضا میرصیافی را به علت تبلیغ علیه نظام به ۶ ماه حبس تعزیری و به علت توهین به آیت اله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر نظام، آیت اله خامنه ای به دو سال حبس تعزیری و در مجموع به دو سال و نیم حبس تعزیری با احتساب...
دلام از همهی شما خون است (امیدرضا میرصیافی) ـ۷۵۲ کلیک
ghomaaar.blogspot.com
بامزه است. این لینک ساعتی قبل از انتشار خبر فوتاش اینجا گذاشته شده و اصلا رای نگرفت و به صفحه اول نیامد. اما به محض اینکه خبر مرگ این جوان منتشر شد آرای این لینک هم ناگهان شدت گرفت. مرده پرستیمان را به رخمان کشید. خودم را عرض میکنم. راست نوشته. بدبختانه راست نوشته. بدبختانه دروغ نگفته. دارد حالام از همه چیز به هم میخورد. از همهی دنیا دلچرکینام. از همهی آن پزشکان که به بیرون از زندان منتقلاش نکردند متنفرم. از همهی آنها کینه دارم. از قاضی صلواتی شعبهی 15 دادگاه انقلاب بیزارم....
اعلمی: فوت مظلومانه امید رضا میرصیافی را به خانواده و دوستانش تسلیت می گویم ـ۱۸۷ کلیک
yaranealami.com
وبلاگنویس جوانی بنام "امیدرضا میرصیافی" که بخاطر انتشار عقایدش در یک وبلاگ و به اتهام توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام به دو سال و نیم زندان محکوم شده بود ،مالا بدلیل آنکه علیرغم وخامت اوضاع روحی و جسمانی اش و توصیه پزشکی که او را معاینه کرده بود با درخواست مرخصی استعلاجی اش موافقت نشده است تا تحت مداوای پزشکان حاذق قرار گیرد ،در گوشه ای از زندان اوین غزیبانه جان به جان آفرین تسلیم می کند. بنوبه خود فوت مظلومانه امید رضا میرصیافی را به خانواده و دوستانش تسلیت گفته و از خداوند منّان برای آن...
یک وبلاگ نویس به دو سال و نیم زندان محکوم شد ـ۱۱۳ کلیک
hra-iran.org
امیدرضا میرصیافی نویسنده وبلاگ فرهنگی روزنگار به علت آنچه که تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبران نظام خوانده شده به دو سال و نیم حبس محکوم شد. وی پرونده ای مفتوح در باب توهین به مقدسات نیز دارد. شعبه ۱۵دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی، بنا بر مواد ۵۰۰ و ۵۱۴ قانون مجازات اسلامی امید رضا میرصیافی را به علت تبلیغ علیه نظام به 6 ماه حبس تعزیری و به علت توهین به آیت اله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر نظام، آیت اله خامنه ای به دو سال حبس تعزیری و در مجموع به دو سال و نیم حبس تعز...
رادیو زمانه : امید میرصیافی وبلاگنویس در زندان جان باخت ـ۳۵۲ کلیک
zamaaneh.com
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران از مرگ امیدرضا میرصیافی وبلاگنویس ۲۸ ساله در زندان اوین خبر میدهد..... آقای دادخواه در حالی که میگریست، افزود که خبر درگذشت موکلش را دکتر حسام فیروزی از زندان اوین به وی اطلاع داده است.
مقایسه حکومت سید علی خامنه ای با حکومت امام علی در برخورد با مخالفین / به قلم اکبر اعلمی ـ۴۶۸ کلیک
akbaralami.com
در رسای مرگ غریبانه امید رضا میر صیافی: من با عقاید این اشخاص کاری ندارم و چه بسا با بسیاری از افکار و اقدامات آنها نیز مخالف باشم اما آنچه برایم مهم می باشد این است که چنین رفتاری با دگر اندیشان و منتقدین هیچ نسبتی با منش و رفتار علی(ع) و دیگر قدیسان صدر اسلام ندارد که مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی از صدقه سری آنها به شهرت و نان و مقامی رسیده اند و به اعتبار ریزه خواری بر سر خوان علی ،بر مسند قدرت نشسته اند و بر مردم حکومت می کنند. من از آن دلگیرم که نه تنها کسی از شنیدن خبر تاسف آور ...
امیدرضا میرصیافی را بخاطر این مطالب کشتند ـ۳۶۹۶ کلیک
web.archive.org
وبلاگ میر صیافی که روزهای اخیر در اوین کشته شد ، از دسترس خارج است. ( ظاهرا هک شده و هم اکنون در اختیار هواداران مقام عظمای ولایت است) اما از طریق این لینک می توانید ببنید که این بنده خدا چه چیزی گفته بود که پس از 40 روز انفرادی و بازداشت و آزار و شکنجه کشته شد. فقط بخاطر همین چند انتقاد ساده ، باور می کنید ؟!