ناپدید شدن وبلاگ نویس معروف با نام مستعار «ف.م.سخن»
مدتی است که وبلاگ نویس معروف، با نام مستعار «ف.م.سخن» ناپدید شده است. وی که برای سایت گویانیوز در قسمتی به نام «کشکول خبری هفته» مطلب می نوشت و خود نیز وبلاگ داشت حدود سه ماه است که نه در وبلاگ خود چیزی می نویسد و نه در کشکول خبری هفته. وی همچنین جواب ایمیل های دوستانش را هم نمی دهد که این بر نگرانی ها افزوده است...
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
فم سخن عزیز کجایی، دوستانت نگرانند ـ۲۷۲ کلیک
z8un.com
طریق وبلاگ تارنوشت و بیلیو من متوجه شدم که که فمسخن، مدت سه ماه است دیگر نمینویسد. نه کشکولش در سایت گویا منتشر میشود، نه وبلاگش را آپدیت میکند. یکی از مشکلات بزرگ مستعارنویسی این است که وقتی نگران میشویم واقعا نمیدانیم چه خاکی بر سرمان بریزیم. اسد میگوید در کشکول آخریاش، که برای من با آنتیفیلتر هم باز نمی شود، نوشته قرار است به مسافرت برود. امیدوارم سفر دور دنیا باشد و یادش رفته که دوستدارانی هم دارند که ممکن است نگرانش شوند. بابا جان مستعار مینویسید بنویسید، اما جان هر کی ...
نگران نباشید ف. م. سخن خودم هستم ! ( ملاحسنی ) ـ۲۳۴ کلیک
mollah.blogspot.com
چند نفر از دوستان قدیمی وبلاگستان در مورد ناپدید شدن نویسنده خوش قلمی با نام مستعار «ف.م. سخن» اظهار نگرانی کردهاند و حدس میزنند او را دستگیر کرده باشند. چند سناریو برای وضعیت ف. م. سخن متصور است. یا ممکن است تغییرات مهمی در زندگی شخصیاش بوجود آمده باشد. مثلا فرض کنید یک ثروتی انبوه یک جوری به او رسیده شده و زندگیاش را از این رو به آن رو کرده باشد. خدا را چه دیدی٬ شاید عمهاش فوت کرده و یک ثروت بیحساب و مال و اموال بیشماری به او رسیده. خب شما هم اگر جای او باشید باز میآیید وبلاگ نوی...
بر سر «ف م سخن» چه آمده!؟ ـ۳۹۸ کلیک
mebaily.com
سه ماهی است که نویسنده وبلاگ «ف م سخن» ناپدید شده است. خبرنامه گویا هم از او بیخبرند...
و پیدا شدن ف.م.سخن پس از ناپدید شدن و دلیل ناپدید بودن ـ۴۹۰ کلیک
news.gooya.com
توضيحی کوتاه در باره يک غيبت طولانی غيبت طولانی اينجانب (که قرار بود ابتدا يک هفته باشد ولی به چند ماه کشيد) موجب نگرانی دوستان ناديده ام در وبلاگستان شد. ضمن تشکر از حساسيت دوستان ارجمندم، از ايشان و ديگر خوانندگان کشکول به خاطر اين غيبت طولانی و ناگزير عذرخواهی می کنم. حساسيت اين عزيزان از آن رو ارزشمند است که نويسندگان مستقلی چون من که با نام مستعار می نويسند بسيار آسيب پذير هستند و توجه و واکنش به موقع اهل قلم می تواند اين آسيب پذيری را کاهش دهد. برای من در اين مدت امکان نوشتن و آگاهی
چند ماه بی کشکول ِ ف.م.سخن!؟ ـ۱۱۱ کلیک
aavang.ir
«ف.م.سخن» پخته و روان مینویسد، معلوماتاش را به رخ ِ مخاطب نمیکشد، هر وقت میخواهم حرف حسابی بشنوم به وبلاگ او سر میزنم. او با اینکه صاحب قلم است و نوشتههای پربارش همهجور مخاطبی را جذب میکند اما بی تکلف است. بارها در همان سایت «گویا» نام برخی وبلاگها را میبرد و تبلیغ نامحسوساش مایهی دلخوشی بلاگرها میشد که یکی از آنها خود من بودم. امیدوارم نگرانیهای ما بی اساس باشد و همین روزها «ف.م.سخن» بیاید تا ببینیم بعد از این غیبت طولانی برایمان چه در کشکول دارد. سال هشتاد و پنج در ...
یک عدد نویسنده به نام ف.م.سخن گم شده، پیدایش کنیم. ـ۴۴ کلیک
parsanevesht.blogspot.com
...دوستان بیایید کمک کنید و در وبلاگ خود در مورد گم شدن ف.م.سخن بنویسید. هرگونه اطلاعاتی از سخن دارید حتی اگر چیزی در مورد او از مدتها پیش میدانید به اسد علیمحمدی یا سامالدین ضیایی از طریق ایمیل خبر بدهید. کوچکترین سرنخی حتی بیربط ممکن است کمک کند. احتمالات زیادی هست، ممکن است سخن دچار مشکل شخصی و خانوادگی باشد، ممکن است بیمار باشد، ممکن است سخن با گویا نیوز و بلاگداری قهر کرده و نام مستعارش را کنار گذاشته باشد یا در حال فکر است که بعد از مدتی استراحت چنین کاری کند و بیخداحافظی به نام دی...
داستان ناپدید شدن همچنان ادامه دارد! ـ۱۰۵ کلیک
ayandema.blogspot.com
یکی به ما بگوید آخر این چه مملکتی است که هر روزه یک نفر از شهروندان ما در آن یا ناپدید میشود یا بر اثر تصادف ساختگی جان میسپارد و یا پیکر تکه پاره شده اش را در گوشه ای از آن آب و خاک پیدا میکنند! 12 سال ساز و دهل اصلاحات بخورد توی سرتان, به ما بگوئید تکلیف شهروندان ما با شما چیست!؟ اینبار وبلاگ نویس مستعار نویسی بنام ف.م.سخن که حتما معرف حضور اهل قلم و فعالان گستره اینترنت است ناپدید شده است! آن هم برای مدتی بیش از سه ماه! این چه کابوس وحشتناکی است که نه به خودی رحم میکند و نه به غیر خودی!؟ ...
ف.م.سخن کجاست؟ ـ۱۴۵ کلیک
parsanevesht.blogspot.com
نويسنده اهل قلم و بلاگدار فرهیخته و قدیمی ف.م.سخن به طور ناگهانی در فضای مجازی غیب شده است و جواب ندادنهای او به دوستان، نگرانيهای زيادی را دامن زده است.
درویش وبلاگ نویس پیدا باید گردد! ( حُسن آقا ) ـ۷۸ کلیک
blog.hasanagha.org
جماعت وبلاگ نویس باز دست به بازی زدهاند، این بار بازی گویا جدی است! بازی قایم موشک بازی است. کسی هم که قایم شده گویا شخص ناشناسی است بنام ف. م. سخن! دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ خُسن آقا قبل از اینکه دیگران او را پیدا کنند پیدایش کرده. داستان از آنجا شروع شد که روزی ف.م.سخن در میلی به حقیر گفت "خُسن آقا میدانی چی! تو بهتر است بروی دنبال پیدا کردن پراکسی و سیاسی نویسی را به ما واگذار کنی!" نقل به مضمون. از آن روز من فهمیدم که این آقای ف.م.سخن باید سیاستمدار خبرهای باشد که این طوری با اعتماد...
بدنبال بلاگر ناپدیدشده ـ۲۸ کلیک
canwethink.blogspot.com
در پی بی خبری 3 ماهه از نویسنده خوش ذوق بلاگ ف.م.سخن، پارسا صائبى فعالیتی را شروع کرده جهت اطلاع رسانی و کسب اطلاع از سرنوشت این دوست بلاگر. حدس های بسیاری وجود دارد، فقط آرزومندیم که دستگیر نشده باشد. شما نیز اطلاع رسانی کنید که این موضوع به سرعت منتشر شود و کسان ف.م.سخن با دیدن این پست ها، اطلاعی بدهند. ف.م.سخن با نام مستعار می نوشت.