جمهوری اسلامی مدال و مدارک صلح نوبل شیرین عبادی را هم مصادره کرد!
پس از پخش اخباری مبنی بر مجبور کردن شیرین عبادی به پرداخت مالیاتهای سنگین برای مبلغ جایزه نوبل صلحی که دریافت کرده بود، امروز خبرگزاری ها از قول دولت نروژ خبر داده اند که دولت جمهوری اسلامی در حرکتی تازه خود مدال جایزه نوبل را هم همراه با اسناد و مدارک آن جایزه از صندوق ایمنی متعلق به شیرین عبادی مصادره کرده است! به گفته دولت نروژ که مسئول جایزه های نوبل میباشد، چنین حرکتی در طول تاریخ بیسابقه است و پیش از این هیچ دولتی دست به چنین عملی نزده است. یک سخنگوی دولت نروژ اعلام کرده است که آن دولت با خود خانم عبادی نیز پس از وقوع این سرقت در تماس بوده است، و طبق همان خبر دولت نروژ دیروز (چهارشنبه) نماینده جمهوری اسلامی در نروژ را نیز برای توضیحات در این باره احضار کرده است.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
وزیر امور خارجه نروژ : این اولین بار است كه مقامات یک کشور، جایزه صلح نوبل را مصادره میکنند . ـ۷۰۲ کلیک
lemonde.fr
لوموند : واکنش اعتراضی نروژ به مصادره جایزه صلح نوبل شیرین عبادی.
اعتراض نروژ به سرقت دولتی دیپلم ومدال نوبل شیرین عبادی از بانک! ـ۲۱۷ کلیک
zamaaneh.com
دولت نروژ با صدور بیانیهای به توقیف «جایزه و مدرک نوبل صلح شیرین عبادی» از سوی مقامهای ایرانی، اعتراض کرد. یوناس گاهر استوره، وزیر خارچه نروژ اعلام کرده که «جایزه و مدرک نوبل صلح شیرین عبادی را از صندوق بانکی او برداشتهاند.»شیرین عبادی حقوقدان، قاضی، نویسنده و استاد دانشگاه و نخستین ایرانی است که جایزه صلح نوبل را دریافت کرده است. در بیانیه امروز وزیر خارجه نروژ آمده است: «به همراه دیگر وسایل شخصی، مدال و دیپلم نوبل نیز از صندوق بانکی دکتر عبادی برده شده است.» آقای استوره در ا...
نیویورک تایمز از قول دولت نروژ: دولت ایران اصل مدال جایزه نوبل شیرین عبادی را هم از او گرفت! ـ۲۵۲ کلیک
culturallogic.blogspot.com
پس از پخش اخباری مبنی بر مجبور کردن شیرین عبادی به پرداخت مالیاتهای سنگین [لینک] برای مبلغ جایزه نوبل صلحی که دریافت کرده بود، امروز بسیاری خبرگزاری ها [لینک] از جمله روزنامه نیویورک تایمز [لینک] از قول دولت نروژ خبر داده اند که دولت جمهوری اسلامی در حرکتی تازه و بی سابقه، خود مدال جایزه نوبل را هم همراه با اسناد و مدارک آن جایزه از صندوق ایمنی متعلق به شیرین عبادی مصادره کرده است! به گفته دولت نروژ (که مسئول جایزه های نوبل میباشد) چنین حرکتی در طول تاریخ بیسابقه است و هرگز هیچ دولتی دست به ...
دولت ایران جایزه نوبل صلح (شیرین عبادی) را مصادره کرد ـ۲۹۹ کلیک
iranpressnews.com
شیرین عبادی و خانواده او زیر فشار فزایندهی نیروهای امنیتی و حکومتی هستند. بستن حسابهای بانکی او، همسر و خواهرش، مصادرهی تمامی جوایز بینالمللی فقط به خاطر فعالیتهای حقوق بشری خانم عبادی صورت میگیرد. فعالیتهای حقوق بشری و قانونی شیرین عبادی، برنده جایزه نوبل صلح باعث شده است که حکومت جمهوری اسلامی اعضای خانوادهی وی را تحت فشار بگذارد.دولت ایران از یکسال و نیم قبل تهدیدات علیه من و علیه امنیت من و جان من را افزایش داد و همچنین سعی کرد که کار من را محدود کند. ازجمله برخلاف قانون، د...
امانت از شما، سرقت از ما ـ۲۰۲ کلیک
luna4freedom.wordpress.com
حکومت اسلامی تا به امروز اگر آدم می کشت می گفتیم: حکم مذهبی اش را اجرا می کند، اگر شکنجه میکرد، می گفتیم: تعزیر است و اگر صدر تا ذیل آن دروغ می گفتند، باز می گفتیم این هم به حکم تقیه است. اما دیگر کار به دزدی در روز روشن از صندوق امانات و اموال مردم رسیده است. البته بدون تردید حکم مذهبی آن هم به زودی «رونمایی» خواهد شد. اینکه حکومت جایزه نوبل و سایر جوایز شیرین عبادی را برباید هیچ افتخاری نه نصیب حکومت کرد و نه از شیرین عبادی چیزی کاست اما یک هشدار به مردم است. دوستی که تازه از ایران آمده بو...
وقتی خود حقوق بشر در ایران مصادره می شود جایزه اش که جای خود دارد ـ۷۶ کلیک
aimscan.wordpress.com
شیرین عبادی شاید فکر می کرد صندوق امانات جای مطمئنی است که نشان ها و جوایز بین المللی حقوق بشری خود را در آنجا نگاه می داشت. اما کودتاچیان ثابت کردند نه تنها حقوق بشر را در ایران به شدت نقض می کنند بلکه جوایز آن را نیز مصادره می کنند تا برنده جایزه حقوق بشر را تنبیه کنند و به دنیا پیغام دهند که رعایت حقوق بشر توسط آن دولت یعنی پشم. دولت کودتا فعلا دستش از شیرین عبادی کوتاه است در نتیجه به خانواده اش فشار می آورد و جوایزش را حتی از درون صندوق اماناتی که قاعدتا بایستی امن ترین جا باشد می ربا...
احضار سفیر ایران در نروژ به خاطر مصادره نوبل صلح ـ۳۱۵ کلیک
dw-world.de
وزارت خارجه نروژ با احضار سفیر جمهوری اسلامی نسبت به مصادره مدال و سند جایز نوبل صلح شیرین عبادی توسط دولت ایران اعتراض کرد. وزیرخارجه نروژ گفت که این عمل ما را در بهت و ناباوری فرو برده است.
«چنگ اندازى» برجايزه صلح نوبل «شیرین عبادى» وحسابها وحقوقهاى اووهمسرش ـ۶۴ کلیک
alarabiya.net
شیرین عبادی، برندۀ جایزه صلح نوبل سال ٢٠٠٣ و بنیانگذارکانون مدافعان حقوق بشر در ایران طى مصاحبه اى با راديو تلويزيون دويچه وله فاش ساخت كه دولت جمهورى اسلامى ايران ضمن قطع حقوق او وهمسرش، و نيز بستن حسابهاى وى، همسر و خواهرش، به مصادره جوايزش و از جمله جايزه صلح نوبل اقدام كرده است. وی در مصاحبه چهار شنبه ۱۸/۱۱/ ۲۰۰۹ خود با شبكه رسانه اى دويچه وله گفت: "اخیراً مطلع شدم که دولت جمهوری اسلامی ایران کلیه ی حسابهای بانکی مرا، که شخصی بوده، مسدود کرده است. حتی حقوق بازنشستگی که من از وزارت دادگست...
حکومت اسلامی شیرین عبادی را صریحا تهدید به قتل کرده و جوایز و اموال او را مصادره کرده است ـ۱۲۸ کلیک
news.gooya.com
شيرين عبادی، تنها برنده ايرانی جايزه نوبل، روز پنجشنبه در گفتوگو با راديوفردا از تهديد جانی خود توسط نيروهای امنيتی جمهوری اسلامی خبر داد. خانم عبادی که دليل اين تهديدها را تلاش مقامات جمهوری اسلامی برای جلوگيری از فعاليتهای حقوق بشری خود میداند گفت: «بارها به همسر و خانواده من گفتهاند که من در هر جای دنيا باشم ايمن نيستم»، اما تاکيد کرد که «اينها البته عملی است بيهوده». شيرين عبادی در گفتوگو با راديوفردا ضمن اشاره به اين که تمام حسابهای بانکی و حقوق بازنشستگی خود او و همسرش در ...
اعتراض رسمی دولت نروژ به مصادره جایزه نوبل شیرین عبادی ـ۱۵۴ کلیک
regjeringen.no
وزیر خارجه نروژ می گوید: «این نخستین بار است که یک جایزه صلح نوبل توسط دولتی مصادره شده است. مدال و دیپلم بهمراه دیگر متعلقات شخصی، از صندوق امانات بانکی شیرین عبادی خارج شده است. این عمل دولت ایران ما را در شوک و ناباوری فرویرده است.» وزیر خارجه نروژ دیروز کاردار ایران را احضار و نسبت به مصادره جایزه عبادی رسماً اعتراض کرد. وی همچنین نسبت به بدرفتاری با همسر شیرین عبادی اظهار نگرانی کرد. در ابتدای پاییز همسر عبادی بازداشت و مورد ضرب و شتم قرارگرفته بوده است و حقوق بازنشستگی اش قطع و حساب با...