بازی وبلاگی انتقاد از علی خامنه ای
موضوع انتقادات یک دانشجو در جلسه نخبگان با آیت الله خامنه ای به بحث داغ رسانه ای تبدیل شده است. در این مورد گمانه زنی های متفاوتی نیز بیان شده است. برخی این حرکت را اقدامی شجاعانه در نشان دادن نظرات بخشی از جامعه ارزیابی می نمایند و بخشی دیگر آنرا حرکتی از پیش طراحی شده برای کاهش فشار ها و خشم عمومی نسبت به رفتار آیت الله خامنه ای در انتخابات می دانند. اما جدای از اینکه کدام حدس به حقیقت نزدیک تر است این واقعیت را نباید نادیده گرفت که عدم انتقاد به رهبری و یا به عبارت صحیح تر عدم انتشار انتقادات به عملکرد رهبری در رسانه های عمومی و برخوردهای حذفی با منتقدان شرایطی را به وجود اورده است که آیت الله خامنه ای و هوادارنش وی را در جایگاهی بری از اشتباه و خطا ارزیابی نمایند. گرچه بسیار بعید است که رهبر ایران و بخش از هوادارانش نسبت به رفتارها و سیاست هایی که بر اساس منافع سیاسی و نه ملی و بر خلاف قوانین اساسی و موضوعه اتخاذ شده، نا آگاه باشند. زمان تقدس سازی برای رهبران سیاسی سپری شده است و باید در راه نقادی و فاش گویی گام برداشت تا رویه های غلط گذشته تکرا نشود
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
لیست نامههای اعتراض آمیز و سرگشاده خطاب به رهبر مادامالعمر ایران (خامنهای) ـ۸۳۶ کلیک
siya100.blogspot.com
لطفا در بهبود این لیست شرکت نموده و یاری کنید ـــ در این لینک نامههای اعتراض آمیز از شخصیتها و گروههای مهم خطاب به رهبر مادامالعمر ایران (خامنهای) جمعآوری شده است، احتمالا بعضی از نامهها از قلم افتاده است لطفا با گذاشتن لینک و مشخصات نویسنده نامه مورد نظر دیگران و یا حتی نامه ای که خودتان و یا دیگر وبلاگ نویسها نوشته اند در کامنت زیر ، کمک کنید تا این این مجموعه که گویا آقای خامنهای را خیلی آشفته میسازد را کامل کنیم. ضمنا این ایده از پیشنهاد مسیح علینژآد گرفته شده است و در ادامه کار ...
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
انتقاد از مقام معظم رهبری ! استغفرالله . ـ۱۲ کلیک
mykhorma.blogspot.com
بار عام دادن خامنه ای به عده ای که یا خودشان , خودشان را نخبه می دانند یا به آنها لقب پرطمطراق نخبه داده اند , همیشه حواشی خودش را دارد . این بار گفته شده که بالاخره یک نفر جرئت کرده که از خامنه ای تعدادی سوال کند ! نمی دانم چه باید نامید ؟ سوال یا انتقاد ؟ می گویند صحبت هایی شده است که تا کنون نه انجام شده و نه کسی جرات آن را داشته است ! اما می گویند چنین شد و شب هم دانشجویان فریاد تکبیر سر دادند . آنقدر در این مملکت دروغ و ریا و پشت هم اندازی رواج دارد که اگر یک بار هم بر حسب...
نامه ی یوزپلنگ به آقای خامنه ایی ـ۳۶۷ کلیک
yozpalangh.wordpress.com
اوم چی بنویسم از کجا بنویسم آها … همینو می نویسم فقط آقای خامنه ای من از شما می ترسم، اما، ما از تو نمی ترسیم. —— بقیه هم نامه هایشان را زودتر پست کنند. خدا را کی دیده. شاید دیگر فرصت نامه خواندنی نباشد.
انتقاد دارم / با توجه به آزاد اعلام شدن انتقاد از رهبری! ـ۳۳۵ کلیک
mowjcamp.com
مهدی سحرخیز "رهبر معظم جمهوری اسلامی اخیرا در بیانات خود "انتقاد" را امری معمولی و آزاد عنوان کردند. هرچند که شمار زیادی از روشنفکران و دگراندیشان در حال پس دادن تاوان خود در زندان بسر میبرند ولی اکنون که ایشان انتقاد را موضوعی عادی بشمار آوردند، زبان به انتقاد میگشایم." حضرت آقای خامنه ای، انتقاد من به شما این است که گناه پدر من چیست که با وجود بیماری و دنده شکسته در زمان بازداشت بدون هیچ گناهی درزندان است و حتا اجازه تماس تلفنی با خانواده اش را ندارد؟ گناه پدر من چیست که پس از چندین...
آقای خامنه ای شما کر نیستید بلکه خود را به نشنیدن زده اید-سیامک فرید ـ۱۷ کلیک
belgirani.wordpress.com
بازی وبلاگی نامه به خامنه ای/ آقای خامنه ای مشکل شما نشنیدن صدای مردم نیست، مشکل شما نخواستن فهمیدن معنا و مفهوم فریاد مردم است. به عبارتی شما کر نیستید ولی خودتان را به کری زده اید. می دانم که نه نصایح و نه خیل نامه هایی که در این بازی وبلاگی برای شما نوشته می شود کوچکترین تاثیری بر شما ندارد، چرا که اگر داشت حرفهای بسیار روشن و واضح آقای وحیدنیا را بدان شکل مسخره تحریف نمی کردید. تنها چیزی که شما را به تمکین و گوش دادن وا می دارد متاسفانه قدرتی است که خود را در مقابل آن ضعیف حس کنید و بت...
می بینید چه دشمن خوبی دارید آقای سید علی آقا؟! (بازی وبلاگی) ـ۳۹۱ کلیک
artahermes.wordpress.com
آقای سید علی آقا، من را که می شناسید دشمن شما هستم! نمی شناسید؟! پس به چه حقی وبلاگی را که به زور صد تا خواننده داشت به بهانه ی براندازی فیلتر کردید؟! آخر من کجا و شما کجا؟! مگر من چقدر می توانستم تاثیر گذار باشم که نوچه های تان تصمیم گرفتند در آن وبلاگ را گل بگیرند و به سرنوشت وبلاگ های دیگرم دچار سازند؟ آخر شما را چه شده است که این اندازه می ترسید؟ مگر من که شما را دشمن خودم می دانم می آیم در صدا و سیمای شما را گل بگیرم که شما بخواهید مقابله به مثل بکنید؟! البته شاید اگر قدرت بی کران و بی م...
من خامنه ای را به نقد نمی کشم ؛ به گند می کشم... (بازی وبلاگی) ـ۴۱۳ کلیک
naneveshte.wordpress.com
نوشتن در مورد شخص آقای خامنه ای را مدت ها پیش شروع کردم ! حقیقتا هم معمولا ایشان را نقد کرده بودم و جدا هم ایشان خیلی جنبه و روحیه ی انتقاد پذیری از خودشان نشان داده اند ؛ که تا امروز نه به بنده یک زنگ زدن ؛ نه یک اس ام اس ارسال کردن ؛ نه یک نامه و نه ... فقط خیلی اتفاقی و ناگهانی وبلاگ بنده ی حقیر که واضحاتی را می نویسم که حرف های همه ی مردم است ؛ فیلتر شد ! البته این فیلتر شدن اصلا تقصیر این بنده ی خدا نبود چون همونطور که خودشون در بین نخبگان گفتند ایشان با کارکرد صدا و سیما در بسیاری موارد...
نامه ای به مقام معظم رهبری /گوشزد ـ۲۷ کلیک
gooshzad.blogspot.com
اینجانب از باب کنجکاوی و نه در جایگاه منتقد دو پرسش از جنابعالی دارم که جسارتا مطرح می کنم و مزید امتنان و تشکر است چنانچه ملاحظه فرمایید و در صورت صلاحدید پاسخی بدهید. 1) تا جایی که من مطالعه کرده ام ولی فقیه نایب امام زمان هستند که توسط بیش از 80 مجتهد واجدالشرایط "کشف" و به روایتی "نصب" می شوند. پرسش اول من این است که آیا شما به عنوان نایب امام عصر تاکنون ایشان را ملاقات کرده اید یا نه؟ و اگر ملاقات کرده اید آیا این ملاقات به صورت جسمانی و به اصطلاح حضور فیزیکی بوده است یا حضور روحانی و...
آقای خامنه ای ، با ” شریف ” ی ها نپلکید ! / بازی وبلاگی به دعوت ِ مسیح علی نژاد ـ۶۴۷ کلیک
zabanesabz.wordpress.com
مراحل ِ ثبت نام در دانشگاه کمتر ازنیم ساعت طول کشید . آن روزها پای کامپیوترهای شخصی به ایران باز نشده بود و از اتوماسیون هم خبری نبود و در آن شرایط ، نیم ساعت ، زمان بسیار کمی برای ثبت نام بود . نظم و کیفیت مراحل ِ ثبت نام در کنار ِ دیدن تالار های “ شش گانه دانشگاه شریف “ خاطره خوشی را از روز اول ِ دانشگاه در ذهن ها ثبت می کرد . هنگام خروج از هال تالارها ، بولتنی را هم در خصوص معرفی دانشگاه توزیع می کردند . نرسیده به سلف سرویس ، تاریخچه تاسیس دانشگاه را خوانده بو...
نامه ای به آقای خامنه ای...! (بازی وبلاگی) ـ۱۹۴ کلیک
milezok.wordpress.com
گفتن از شما آقای خامنه ای گفتن از فردی است که بر مسند خدایی نشسته است و خدا نیست. گفتن از خدایی است که نه بنده ای دارد و نه آن بندگان مخلصش هم آنچنان او را قبول دارند. مگر نه آنکه شرط خدایگانی مهربانی با بندگان است؟ مگر نه آن است که بندگان را عشق بندگی به خدایشان نزدیک می کند؟ و مگر نه آن است که بندگان را ترسی با خدایشان نیست؟ پس چه خدای که چنین رعب انگیز؟ چرا چنین است که هر کس نامه ای به تو می نویسد از سر انتقاد و گلایه، کارش با کریم الکاتبین است؟ و تازه اگر نباشد هم تصور عموم بر این است كه ...