بازی وبلاگی انتقاد از علی خامنه ای
موضوع انتقادات یک دانشجو در جلسه نخبگان با آیت الله خامنه ای به بحث داغ رسانه ای تبدیل شده است. در این مورد گمانه زنی های متفاوتی نیز بیان شده است. برخی این حرکت را اقدامی شجاعانه در نشان دادن نظرات بخشی از جامعه ارزیابی می نمایند و بخشی دیگر آنرا حرکتی از پیش طراحی شده برای کاهش فشار ها و خشم عمومی نسبت به رفتار آیت الله خامنه ای در انتخابات می دانند. اما جدای از اینکه کدام حدس به حقیقت نزدیک تر است این واقعیت را نباید نادیده گرفت که عدم انتقاد به رهبری و یا به عبارت صحیح تر عدم انتشار انتقادات به عملکرد رهبری در رسانه های عمومی و برخوردهای حذفی با منتقدان شرایطی را به وجود اورده است که آیت الله خامنه ای و هوادارنش وی را در جایگاهی بری از اشتباه و خطا ارزیابی نمایند. گرچه بسیار بعید است که رهبر ایران و بخش از هوادارانش نسبت به رفتارها و سیاست هایی که بر اساس منافع سیاسی و نه ملی و بر خلاف قوانین اساسی و موضوعه اتخاذ شده، نا آگاه باشند. زمان تقدس سازی برای رهبران سیاسی سپری شده است و باید در راه نقادی و فاش گویی گام برداشت تا رویه های غلط گذشته تکرا نشود
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
رهبر در پاسخ آقای وحیدنیا درمانده شد !...عطاء الله مهاجرانی ـ۳۲۲۷ کلیک
rahesabz.net
سخنان آقای وحیدنیا در جلسه همایش نخبگان و رهبری می تواند سرفصل تازه ای در جنبش سبز ملت ایران تلقی شود. اگر هر انسانی در فرصتی که در جهان دارد و سهمی که از زندگی بهره اش می شود، قرار باشد فقط یک کار کارستان از او سر زند. آقای وحیدنیا چنین کار کارستانی را انجام داد. به تعبیر حافظ از خویش برون آمد و کاری کرد... همه می دانیم که نشست هایی از آن قبیل، کاملا برنامه ریزی شده و سنجیده انجام می شود. چه کسانی سخن بگویند و چه بگویند. زمان برگزاری این همایش هم محاسبه شده بود. در آستانه روز سیز...
جناب آقای خامنه ای: "سرنوشت همه زورگویان سقوط است"/ مهدی سحرخیز ـ۶۸۰ کلیک
rahesabz.net
"كسانى كه كافر شدند، براى آنان تفاوت نمىكند كه آنان را (از عذاب الهى) بترسانى يا نترسانى; ايمان نخواهند آورد. (6) خدا بر دلها و گوش هاى آنان مهر نهاده; و بر چشمهايشان پردهاى افكنده شده; و عذاب بزرگى در انتظار آنهاست. (7) گروهى از مردم كسانى هستند كه مىگويند: «به خدا و روز رستاخيز ايمان آوردهايم.» در حالى كه ايمان ندارند. (8) مىخواهند خدا و مؤمنان را فريب دهند; در حالى كه جز خودشان را فريب نمىدهند; (اما) نمىفهمند. (9) در دل هاى آنان يك نوع بيمارى است; خداوند بر بيمارى آن...
فراخوان؛ به یاد منتقدان دربند به آقای خامنه ای نامه بنویسیم ( مسیح علی نژاد ) ـ۵۲۲ کلیک
masihalinejad.com
گفته می شود در دیدار همایش ملی نخبگان ایرانی با رهبری ایران، دانشجویی از جای برخاست و چشم در چشم آقای خامنه ای ایستاد و از و نهادهای تحت نظارت او همچون صدا و سما و نیروی انتظامی، انتقادات صریح و بی پرده ای را مطرح کرد. این خبر تا چه اندازه صحت دارد را هنوز هیچ کس نمی داند اما آنچه را که بسیاری می دانند این است که این روزها انتقاد از رهبری ایران کم نیست و به همان اندازه لکنت زبان آنان که از فرجام بیان این انتقادات می ترسند نیز کم نیست. بر این اساس از آنجایی که خود ایشان در همین جلسه معروف ...
فراخوان مسیح علینژاد برای حمایت از محمود وحیدنیا و دیگر منتقدان +عکس ـ۲۷۰۳ کلیک
mojesabz.net
پیش نویس: سخنان انتقادی محمود وحید نیا یکی از دانشجویان ریاضی دانشگاه شریف و برنده المپیاد جهانی ریاضی در بیت رهبری، توسط فرزند یکی از دوستانم و همچنین دوست جوان دیگری که در همایش نخبگان ملی حضور داشتند تایید شد. این دو منبع برای من بسیار موثق و قابل اعتماد است . برای همین این فراخوان می تواند دفاعی باشد از دانشجوی شجاعی که در بیت رهبری انتقادات منطقی خود را با ادبیاتی پسندیده مطرح کرد. گزارش فرزند نازنین دوستم که از نخبه گان سبز این جمع بود را در انتهای متن بخوانید. گفته می شود در دیدار ...
بیایید بنویسیم: جنبش انتقاد به خامنه ای ـ۱۶۴ کلیک
jomhouri.info
موضوع انتقادات یک دانشجو در جلسه نخبگان با آیت الله خامنه ای به بحث داغ رسانه ای تبدیل شده است. در این مورد گمانه زنی های متفاوتی نیز بیان شده است. برخی این حرکت را اقدامی شجاعانه در نشان دادن نظرات بخشی از جامعه ارزیابی می نمایند و بخشی دیگر آنرا حرکتی از پیش طراحی شده برای کاهش فشار ها و خشم عمومی نسبت به رفتار آیت الله خامنه ای در انتخابات می دانند. اما جدای از اینکه کدام حدس به حقیقت نزدیک تر است این واقعیت را نباید نادیده گرفت که عدم انتقاد به رهبری و یا به عبارت صحیح تر عدم انتشار انت...
بازی وبلاگی نامه انتقادی به رهبر/عبدالقادر بلوچ ـ۴۹۰ کلیک
balouch.blogspot.com
جناب حضرت رهبر سابق، سلام علیکم از اینکه لیز خوردید و از آسمان هفتم افتادیدزمین، از شما متشکرم. زمانی که خیمهاتان را نزدیک عرش برپا میکردید مگر میشد دو کلمه را، نپیچیده در دستمال یزدی، داد خدمتتان؟من انتقادهایم را از شما همان زمان که چپ و راست چفیه میمالیدید به محاسن مبارک و تبرک میدادید به این و آن و سعیدی سیرجانیها را میکشتید در زندان، از شما کرده بودم. حالا فقط میخواهم با جوانان در بازیای که راه انداختهاند هم بازی بشوم. نسل مرا خمینی کشت و آواره کرد و آنقدر زنده نماند تا اسباب با...
نامه سرگشاده یک دختر دانشجو به خامنهای/بازی وبلاگی انتقاد از خامنه ای ـ۱۰۲۸ کلیک
aftabparast.info
تو را چه سود از باغ و درخت که با یاس ها به داس سخن گفته ای؟ از کجا شروع کنم که ما را به آغاز این داستان ببرد؟ از دهه ی شصتی که تو رییس جمهورش بودی؟ ازقتل عام و تیرباران بگویم یا از اعدامهای گروهی هزاران دگرانديش، از گورهای دسته جمعی بی سنگ و بی گل، بی نام و نشان یا از خانواده هاشان که تمام آن سالها حقوقشان نادیده گرفته شد و دم نزدند که مبادا از دستشان بگیرید همان تکه زمینی را که باور داشتند عزیزشان را در بر دارد! که گرفتید و ویران کردید خاوران را، که حرمت مرده را هم نگاه نداشت...
فراخوان مسیح علینژاد برای حمایت ازمحمود وحید نیا ودیگر منتقدان ضحاک+عکس ـ۲۱۷۵ کلیک
adijafari.blogfa.com
خود ایشان در همین جلسه معروف اعلام کرده است که: از انتقاد به خود استقبال می کند/هشدار:ممکن است قصه ای مشابه قصه سعیده پور آقایی تهیه شود. از یکی از فرزندان سران حاکمیت در نشستی شنیده ام آقای خامنه ای به شدت از نامه نگاری ناراحت می شوند و دلگیری عجیبی به سراغ شان می رود وقتی نامه هایی را خطاب به خودشان می خوانند. من نه برای دلگیری آقا بلکه برای آنکه دل خودمان سالها گرفته است، جسارت می کنم و همان نامه نخوانده شده ام تحت عنوان ” پایان یک آقا ” را اینجا می گذارم و از دوستانی که مایل اند به ا...
انتقاد از رهبری، سراج الدين ميردامادی ـ۳۹۱ کلیک
seraj52.persianblog.ir
در مراسم روز چهارشنبه و دیداری که آیت الله خامنه ای با جمعی از نخبگان داشتند و در برابر اعتراض یک دانشجوی ریاضی دانشگاه صنعتی شریف که نبود فضای انتقاد از رهبری را دستمایه سخنان خودش قرار داده بود ، معظم له فرمودند ؛ "ما که نگفتیم از ما کسى انتقاد نکند؛ ما که حرفى نداریم. من از انتقاد استقبال میکنم؛ از انتقاد استقبال میکنم. البته انتقاد هم میکنند. دیگر حالا جاى توضیحش نیست؛ انتقاد هم هست، فراوان هست، کم هم نیست؛ بنده هم میگیرم، دریافت میکنم و انتقادها را میفهمم." به نظرم رسید بر اساس...
من از شما انتقاد دارم //علی خامنه ای//تنها انتقاد من این است که چرا ..هرکس از شما انتقاد کرد .. دیگرنتوانست زندگی کند ـ۲۱۴ کلیک
iliya-arubarzan.blogspot.com
علی خامنه ای سلام..من از شما انتقاد دارم .. تنها انتقاد من این است که چرا ..هرکس از شما انتقاد میکند .. دیگر نمی تواند زندگی کند و نقطه چینهای بسیار و صفهات خالی وبلاگ وکلاسهای بی دانشجو و روزنامه های بی روزنامه نگار و سردبیران سکوت واستادان کور شده و کر شده و زبانهای بریده... شما از جنبش ترسیدید .. به همین خاطر که می ایستد در برابر شما چشم در چشم و با ادب خاص خود میگوید هرچه در دل دارد بدون هراس از بتی که دیگر شکسته است و در آخر هم این عذاب سبز از شما تشکر کرد .. محمود وحید نیا را میگویم ...