پیام مصطفی تاجزاده از زندان اوین
سید مصطفی تاجزاده، عضو ارشد حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در پیامی از زندان اوین اعلام کرد که حاضر است از زندان مستقیم بیاید و در مناظرهای با موضوع «چه کسی بیشترین خدمت را طی این سی سال به آمریکا و اسرائیل کرده است؟» شرکت کند.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
پیام جدید تاجزاده ازاوین: ازقول من بگویید شریعتمداری اگر اعتماد به نفس لازم را در خود سراغ دارد برای مناظره آماده باشد ـ۵۳۸ کلیک
emruznews.com
سید مصطفی تاجزاده در پیام دیگری از زندان اوین اظهار داشت که حاضر است از زندان مستقيم بيايد و در مناظرهای شركت كند با موضوع اینکه «چه كسي بيشترين خدمت را طی اين سی سال به آمريكا و اسرائيل كرده است؟» به گزارش موج سبز آزادی، فخرالسادات محتشمیپور در مورد دیدار دوباره با همسرش گفت: "امروز همسرم را دوباره دیدم، وی در این دیدار اظهار داشت شكایتی از كسی ندارم، لازم نیست شكایت كنید. از قول من اما بگویید شریعتمداری اگر اعتماد به نفس لازم را در خود سراغ دارد برای مناظره آماده باشد، در هر مكان، ساع...
تاج زاده از زندان حسین شریعتمداری را به مناظره فراخواند ـ۳۰۷ کلیک
mowjcamp.com
سیدمصطفی تاج زاده عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی در آخرین ملاقات حضوری با خانواده اش به حسین شریعتمداری پیغام داد که اگر ذره ای اعتماد به نفس دارد به مناظره با او پاسخ مثبت دهد و وی از همین سلول انفرادی به مناظره خواهد پرداخت. سيد مصطفي تاجزاده روز گذشته در ملاقات با خانواده خود از ايشان خواست هيچگونه شکايتي از هيچ يک از اتهام زنندگان به ايشان توسط وکلايشان نشود. به گفته فخرالسادات محتشمي پور همسر سيد مصطفي تاجزاده در ملاقات روز گذشته با ايشان پس از اين که برگه امضاء شده و تأ...
پیام جدید تاجزاده از اوین: "چه كسی بيشترين خدمت را طی اين سی سال به آمريكا و اسرائيل كرده است؟" ـ۱۳۲ کلیک
mowjcamp.com
سید مصطفی تاجزاده در پیام دیگری از زندان اوین اظهار داشت که حاضر است از زندان مستقيم بيايد و در مناظرهای شركت كند با موضوع اینکه «چه كسي بيشترين خدمت را طی اين سی سال به آمريكا و اسرائيل كرده است؟» به گزارش موج سبز آزادی، فخرالسادات محتشمیپور در مورد دیدار دوباره با همسرش گفت: "امروز همسرم را دوباره دیدم، وی در این دیدار اظهار داشت شكایتی از كسی ندارم، لازم نیست شكایت كنید. از قول من اما بگویید شریعتمداری اگر اعتماد به نفس لازم را در خود سراغ دارد برای مناظره آماده باشد، در هر مكان، ساع...
اعلام آمادگی تاجزاده برای مناظره با شریعتمداری با موضوع:چه كسي بيشترين خدمت را طي اين سي سال به آمريكا و اسرائيل كرده ـ۸۳۴ کلیک
mytasvir.com
امروز همسرجان را ديدم گفت شكايتي از كسي ندارم لازم نيست شكايت كنيد از طرف من اما از قول من بگو شريعتمداري اگر اعتماد به نفس لازم را در خود سراغ دارد براي مناظره آماده باشد در هر مكان و ساعتي و با هر شرطي كه بگذارد بنده حاضرم از همين سل...ولم مستقيم بيايم و در اين مناظره شركت كنم با موضوع : چه كسي بيشترين خدمت را طي اين سي سال به آمريكا و اسرائيل كرده است (نقل از فیسبوک خانم محتشمی پور)
سید مصطفی تاج زاده از سلول انفرادی شریعتمداری را به مناظره فراخواند ـ۷۸ کلیک
norooznews.info
سيد مصطفي تاجزاده روز گذشته در ملاقات با خانواده خود از ايشان خواست هيچگونه شکايتي از هيچ يک از اتهام زنندگان به ايشان توسط وکلايشان نشود. به گفته فخرالسادات محتشمي پور همسر سيد مصطفي تاجزاده در ملاقات روز گذشته با ايشان پس از اين که برگه امضاء شده و تأييد شده وکالتنامه توسط زندان به ما داده شد آقاي تاجزاده از من خواست که هيچ شکايتي از طرف ايشان از کساني که طي مدت زنداني بودنشان انواع تهمت و افترا و بدگويي و پرونده سازي عليه وي را داشته اند نشود.تاجزاده گفت: من هيچگونه شکايت شخصي ندارم و همه...
پیام جدید مصطفی تاجزاده از زندان اوین ـ۷۵ کلیک
kaleme.org
سید مصطفی تاجزاده، عضو ارشد حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در پیام دیگری از زندان اوین اعلام کرد که حاضر است از زندان مستقیم بیاید و در مناظرهای با موضوع «چه کسی بیشترین خدمت را طی این سی سال به آمریکا و اسرائیل کرده است؟» شرکت کند. به گزارش سایت نوروز، فخرالسادات محتشمیپور در مورد آخرین ملاقات با همسرش گفت: “امروز (دوشنبه) همسرم را دوباره دیدم، او در این دیدار اظهار داشت شکایتی از کسی ندارم، لازم نیست شکایت کنید. از قول من اما بگویید شریعتمداری اگر اعتماد به نفس لازم را در خ...
پیام جدید مصطفی تاجزاده از زندان اوین ـ۷۲ کلیک
norooznews.info
سید مصطفی تاجزاده، عضو ارشد حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در پیام دیگری از زندان اوین اعلام کرد که حاضر است از زندان مستقيم بيايد و در مناظرهای با موضوع «چه كسي بيشترين خدمت را طی اين سی سال به آمريكا و اسرائيل كرده است؟» شركت كند. به گزارش موج سبز آزادی، فخرالسادات محتشمیپور در مورد آخرین ملاقات با همسرش گفت: "امروز (دوشنبه) همسرم را دوباره دیدم، او در این دیدار اظهار داشت شكایتی از كسی ندارم، لازم نیست شكایت كنید. از قول من اما بگویید شریعتمداری اگر اعتماد به نفس لازم را د...
سیدمصطفی تاج زاده از سلول انفرادی شریعتمداری را به مناظره فراخواند ـ۸۵ کلیک
norooznews.ir
سيد مصطفي تاجزاده روز گذشته در ملاقات با خانواده خود از ايشان خواست هيچگونه شکايتي از هيچ يک از اتهام زنندگان به ايشان توسط وکلايشان نشود. به گفته فخرالسادات محتشمي پور همسر سيد مصطفي تاجزاده در ملاقات روز گذشته با ايشان پس از اين که برگه امضاء شده و تأييد شده وکالتنامه توسط زندان به ما داده شد آقاي تاجزاده از من خواست که هيچ شکايتي از طرف ايشان از کساني که طي مدت زنداني بودنشان انواع تهمت و افترا و بدگويي و پرونده سازي عليه وي را داشته اند نشود.
پیام جدید تاجزاده از اوین:چه كسی بيشترين خدمت را طی اين سی سال به آمريكا و اسرائيل كرده است؟ ـ۷۵ کلیک
emruz.biz
اعلام آمادگی تاجزاده برای مناظره با شریعتمداری با موضوع:چه كسي بيشترين خدمت را طي اين سي سال به آمريكا و اسرائيل كرده ـ۷۳۴ کلیک
mytasvir.com
امروز همسرجان(مصطفی تاجزاده) را ديدم گفت شكايتي از كسي ندارم لازم نيست شكايت كنيد از طرف من اما از قول من بگو شريعتمداري اگر اعتماد به نفس لازم را در خود سراغ دارد براي مناظره آماده باشد در هر مكان و ساعتي و با هر شرطي كه بگذارد بنده حاضرم از همين سل...ولم مستقيم بيايم و در اين مناظره شركت كنم با موضوع : چه كسي بيشترين خدمت را طي اين سي سال به آمريكا و اسرائيل كرده است (نقل از فیسبوک خانم محتشمی پور)