پناهندگی نرگس کلهر دختر مشاور احمدینژاد و رستمپور مجری تلویزیون
نرگس کلهر، دختر مهدی کلهر مشاور محمود احمدی نژاد که با فیلمی در محکومیت شکنجه به فستیوال حقوق بشر نورنبرگ آلمان رفته بود،به غرب پناهنده شد تا ضمن نشان دادن آنکه با پدرش ارتباطی ندارد،این را نیز گفته باشد که«اگر قرارست از بین برویم ،بگذارید خودمان راه مان را انتخاب کنیم.»/ / / / / / / مهدی رستم پور یکی از سه کارشناس برتر کشتی و مجری دایره طلائی در مصاحبه با رادیو فردا از پناهنده شدن خود به اروپا خبر داد .مهدی رستم پور از مردم فهیم ایران به خاطر بازگو نکردن تمامی مشکلات و کاستی ها ی ورزش در سیمای دروغ دولت به شدت عذر خواهی کرد .
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
نرگس و قصه نسل ما و قصه مشاوری که قرار بود خواننده ها را هم به خانه برگرداند (مسیح علــی نژاد) ـ۵۲۴ کلیک
masihalinejad.com
این روزها داستان پناهندگی نرگس کلهر به یکی از پیوند های داغ اینترنتی بدل شده است؛ حتی داغ تر از خبر پناهنده شدن یک گزارشگر رسانه ملی به غرب. طبیعی است برای کیهان و خبرگزاری ایرنا و فارس و روزنامه دولتی ایران که خبر مسافرت فرزند هاشمی رفسنجانی به یکی از خبرهای داغ هر روزه آنان بدل می شود، خبر پناهنده شدن فرزند مشاور محمود احمدی نژاد در حاشیه می نشیند تا پیشانی اصولگرایان از آنچه که آن را شرم می دانند خیس نشود و سرافکنده نمانند؛ غافل از آنکه آنچه باید از آن شرم کرد فرار تک تک ایرانیان از کشو...
مهدی کلهر 4 سال پیش توصیه کرد اصلاح طلبان در خانه به بچه هاشان مشاوره بدهند ـ۵۴ کلیک
youtube.com
فیلم مناظره کلهر و مرعشی قبل انتخابات دور نهم ریاست جمهوری. وی در این بخش با گستاخی می گوید افرادی که آقای مرعشی نام بردند( اصلاح طلبان) مدتی در منزل استراحت کنند و به فرزندان خود مشاوره بدهند..... با دیدم این فیلم یاد مثل قدیمی افتادم که میگه چوب خدا صدا نداره/ اگه بزنه دوا نداره
در اخبار ۲۰:۳۰ امشب ببینید: کلهر: من تاکنون ازدواج نکرده ام ـ۹۰۴ کلیک
rahafree.blogspot.com
دوربین حرکت میکند و از پشت سر مردی را نشان میدهد با موهایی بس زیبا كه در خلوت تنهایی خود نشسته و به تمام در و دیوار اتاقش عکسهای بچه ها رو زده و تعدادی عروسک در دکور های اتاق گذاشته است. زمانی كه تصویر شخص واضح میشود، در مییابیم كه اون کسی نیست به جز مهدی کلهر. گزارش گر میپرسد جناب آقای کلهر از دخترتان نرگس چه خبر. کلهر میگوید: نرگس، دختر من؟ من كه اصلا ازدواج نکرده ام، كه بخواهم دختری داشته باشم. گزارشگر: پس شایعاتی كه در مورد خروج دختر شما و طلاق شما از همسرتان در سر تاسر دنیا پخش شده...
واکنش مهدی کلهر: نرگس توسط دشمنان اغفال شده است! ـ۸ کلیک
1oo1nights.org
مهدی کلهر، مشاور رسانه ای ا.ن در پیوند با خبر پناهندگی دخترش به آلمان گفت که این ماجرا هم یکی از مصداق های جنگ رسانه ای علیه جمهوری اسلامی است. وی در مصاحبه با خبرگزاری دولتی ایرنا افزود که به دلیل مخالفت همسرش با ا.ن، سال هاست که از وی جدا شده است و دخترش که حدود 26 تا 27 سال سن دارد، با مادرش زندگی می کند. مهدی کلهر در رابطه با فیلم ضد شکنجه دخترش گفت که این فیلم با پشتوانه یک جریان سیاسی داخلی ساخته شده است و آن را ادامه جنگ نرمی دانست که مخالفان علیه دولت و جمهوری اسلامی به راه انداخ...
نرگس کلهر : ما مسیر زندگی مان را خودمان تعیین می کنیم ـ۸۳۶ کلیک
sibestaan.malakut.ir
چقدر این دختر خوب حرف می زند! چقدر مستقل است. آزاده و جسور است. ما را به جسارت دعوت می کند به اقدام و حرکت. اما پرخاشگر نیست. زندگی خواه است. از باور به دروغ خسته است. او نمونه ای از نوع آگاهی و بصیرتی است که در جوانان ما پیدا شده است در دختران ما. جوانانی که دیگر نمی خواهند راه پدران شان اطرافیان شان را بروند. می گوید ما آزادی می خواهیم مهم نیست که فرزند چه کسی هستیم. از اینجا به بعد ما مسیر زندگی مان را خودمان تعیین می کنیم. می گوید من جرات کرده ام. ولی تنها نیستم. روی پیشانی ما ننوشته شده ...
مصاحبه نرگس کلهر با بی بی سی! ـ۷۳۹ کلیک
bbc.co.uk
خانم کلهر برای نمایش فیلم "دار خیش" که در باره شکنجه است، به آلمان سفر کرده بود اما آنطور که به بی بی سی فارسی گفت بعد از شرکت در این جشنواره و انتشار اخبار مربوط به آن، به دلیل نگرانی از احتمال برخورد دولت، تصمیم گرفته درخواست پناهندگی کند. آقای کلهر در گفتگو با خبرگزاری مهر گفته "گمان می کنم که او (نرگس) توسط دشمنان مملکت اغفال و نقش ابزار تبلیغاتی آنها را ایفا کرده است." مشاور رئیس جمهور ایران به دخترش توصیه کرده "ابزار دشمن علیه کشورش نشود و راهی را نرود که بازگشتی در آن وجود ندارد."
توجه: ۵ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
كلهر:مادرنرگس بخاطراحمدی نژادطلاق گرفت ـ۲۱۲ کلیک
ayandenews.com
كلهر گفت: نرگس 25 سال سن دارد و مادر او به دلیل اینكه من با آقای احمدی نژاد در همان سالها (84) همكاری می كردم ، درخواست طلاق كرد و این امر نیز محقق شد. امروز نیز وی یكی از مخالفان آقای احمدی نژاد است و در حال حاضر نیز در دانشكده صدا و سیما تدریس می كند. مشاور رئیس جمهور در پاسخ به این سئوال كه آیا می دانید دخترتان چه فیلمی ساخته است گفت: من اطلاعی در این زمینه ندارم. وی همچنین در پاسخ به این سئوال كه به نظر شما دلیل رفتن دخترتان به خارج از كشور و موضوع پناهندگیش چه می تواند باشد ، گفت: ...
مصاحبه بی بی سی فارسی با دختر مهدی کلهر مشاور ا.ن در مورد پناهنده شدنش در برلين آلمان ـ۳۰۱۴ کلیک
youtube.com
نرگس کلهر (مستندساز) با هدايت مخملباف به سبزها پيوست
دخـتـر كـلـهـر ، پـكـّرم كـرده ! (علیرضا رضائی) ـ۸۰۱ کلیک
alirezarezaee1.blogspot.com
در راستاي اينكه دختر الكسي كلهر كه منكرات تابحال شصت دفعه بخاطر بد حجابي باباش تذكر جدي داده است در رفته آلمان تقاضاي پناهندگي داده و در پهناي اينكه قرار است 20:30 همين امشب اعلام كند كه دختر اين الكسي كلهر كه در رفته با آن الكسي كلهر كه بعد از پيروزي جنبش سبز در ميرود خيلي فرق دارد و مداركش هم در وزارت خارجه موجود است لذا خبرنگار 20:30 با دختر الكسي كلهر مصاحبه اي ترتيب داد كه چون شما محمودويزيون را تحريم كرده ايد و اين چيزها را تماشا نميكنيد شرح آن در زير مي آيد . لطفاً توجه كنيد كه اين مصا...
مهدی کلهر: گمان می کنم که نرگس توسط دشمنان مملکت اغفال و نقش ابزار تبلیغاتی آنها را ایفا کرده است ! ـ۱۸ کلیک
jasknews.blogfa.com
مشاور رئیس جمهور افزود: من در هر صورت نرگس را فرزند خودم می دانم. گمان می کنم که او توسط دشمنان مملکت اغفال و نقش ابزار تبلیغاتی آنها را ایفا کرده است. به عنوان یک پدر به او نصیحت می کنم ابزار دشمن علیه کشورش نشود و راهی را نرود که بازگشتی در آن وجود ندارد. . . . . . . . . . . . کلهر تصریح کرد: نرگس 25 سال سن دارد و مادر او به دلیل اینکه من با آقای احمدی نژاد در همان سالها (84) همکاری می کردم ، درخواست طلاق کرد و این امر نیز محقق شد. امروز نیز وی یکی از مخالفان سرسخت آقای احمدی نژاد است...