تلاش وبلاگ نویسان در مقابله با حیوان آزاری در ایران
جمعی از وبلاگ نویسان خواهان تغییر رویه رسانه ها در ترویج خشونت علیه حیوانات شدند. (تصحیح از بالاترین)
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
آزار حیوانات یک نشانه است ـ۷۰۶ کلیک
sadaf-farahani.com
بیجه قاتل سریالی معروف در جلسهء دادگاه در جواب سوال قاضی دربارهء انگیزه اش برای شروع قتل ها گفت :من قبلاً سگها را میکشتم، حدود صد سگ را کشتم بعد به خودم گفتم وقتی کشتن سگ اینهمه لذتبخش است کشتن آدم باید لذت بیشتری داشته باشد.....
گـاوهایی که اســم داشتـه باشنـد شیــر بیشتری تولیـد می کننــد ـ۱۳۴ کلیک
news.yahoo.com
پژوهشگران بریتانیایی می گویند گاوهایی که اسم داشته باشند در سال 3.4 درصد شیر بیشتری نسبت به گاوهای دیگر تولید می کنند. در این مطالعه که شامل 516 گاوداری و مزرعه می شده است مشخص شده است که در جاهایی که گاوها هر کدام برای خود نامی دارند شیر تولید شده بیشتر از مزارعی است که گاوها اسمی ندارند وفقط به عنوان گاو شناخته می شوند. همانطور که انسانها دوست دارند که مورد توجه شخصی قرار بگیرند گاوها هم وقتی که قدری توجه شخصی و ویژه دریافت می کنند خوشحال تر و راحت تر هستند. رفتار و تعامل با هر گاو به صورت ...
خدایا کفر نمیگویم! ـ۳۷۳ کلیک
gorbeh-irani.persianblog.ir
مدتیست حال و روز بسیار بدی دارم. بد که بودم. این روزها بدتر شدهام. دیروز خیلی اشک ریختم. گاهی دلم برای خودم میسوزد (تا حالا شده دلت برای خودت بسوزد؟) راستی چرا وقتی موقعیتش را داشتم از این کشور جهنمی فرار نکردم؟ برای چی ماندم.. اینجا جای من و امثال من نیست. اینجا شهر و کشور بیرحمیهاست . جای هیولاهائی است که فقط با اسم انسان و ظاهر انسان در آن زندگی میکنند ولی قلب بیشتر آنها سنگ است . چرا ماندم؟ فقط بخاطر دفاع از حقوق مخلوقاتی که زبان دفاع از خود را ندارند برای گسترش فرهنگ احترام به...
راديو گفتگو باز هم همه را غافلگير كرد!(نگهداری حیوانات خانگی!) ـ۱۰۴ کلیک
negarakha.blogfa.com
شامگاه گذشته، راديو گفتگو بار ديگر همه را غافلگير كرد و برنامهاي را بر روي آنتن فرستاد كه در آن نه تنها از نگهداري حيوانات خانگي در منزل گلهمندي نميكرد و آن را كار غيرشرعي و نامطلوبي معرفي نمينمود، بلكه با ظرافت از ويژگيهاي مثبت همنشيني و ملاطفت با حيوانات سخن گفته و حتي با گفتگو با يكي از متخصصان حيوانات خانگي در بيمارستان امام حسين تهران، كوشيد تا نحوه نگهداري و تيمار از حيوانات خانگي را به شنوندگان تهراني خود بياموزد. فقط اي كاش اين برنامه محدود به تهران نميشد و روزي در رسانه سراسري...
آقای ضرغامی با شما هستم(نادیده گرفتن حقوق حیوانات) ـ۲۷۳ کلیک
aavang.ir
چرا ما ایرانیهای مسلمان بیش از دیگر مردم دنیا با این مخلوقات خدا سر ِ دشمنی داریم؟پرداختن به حقوق حیوانات هیچ منافاتی با پرداختن به مظلومیت و محرومیت انسانها ندارد و لزومی ندارد که هیچیک جای دیگری را بگیرد.
حیوانات را قربانی اسلام نکنید! ـ۱۵۴ کلیک
solgunaz.com
عید سعید قربان روز کشتار حیوانات است. در این روز بیش از دو میلیون گوسفند فقط در شهر مکه قتل عام می شوند. برای اکثریت مردم این اتفاق امری بدیهی و حتی خجسته است که که باید آن را جشن گرفت! این عمل قبل از هر چیز ما را یاد انسانهای اولیه ای می اندازد که برای خدایانشان حیوانات و در بسیاری موارد همنوعانشان را قربانی می کردند تا خدایشان خوشش بیاید و شاد شود! لحظه ای تفکر ما را به تعجب وا می دارد که چگونه است که این رسم و رسومات جاهلانه هنوز هم در عصر ما مرسوم و برقرار است. عید قربان ریشه اش یک داس...
توجه: ۱۰ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
با حیوانات مهربان باشیم ـ۷۴ کلیک
gayagizi.blogspot.com
به دعوت مینو صابری عزیز می نویسم . دوستان عزیز را نیز دعوت می کنم در این مورد بنویسند.....ما از همان کودکی ، از بزرگترهایمان ، از مادربزرگ و پدربزرگمان به اشکال مختلف ( نذر کردن ، پرورش دادن واقسام مختلف) آموخته ایم که به فکر حیوانات و سیر کردن شکم آنها نیزباشیم. مادربزرگم می گفت : اگر درد ، شکم خودمان باشد که روزی ده ریال برای دو تا نان کافی است. من این سخن « این همه آدم فقیر و این همه بچه گرسنه است و شما به فکرحیواناتید ؟ » را نمی پذیرم. به فکرآدمهای فقیرو گرسنه بودن هیچ ضدیتی با توجه به ح...
حیواندوستی نزد ایرانیان است و بس ! ـ۲۲۷۶ کلیک
ghangharia.wordpress.com
این برادرانی که ميبينيد بعد از مهرورزی با اين زبون بسته ها دارن تشريف ميبرن بهشت....! (عکس + یک انشائ کلاس دومی/طنز)
حمايت از حيوانات بيخانمان ـ۶۵ کلیک
asalijon.blogfa.com
ماگنولیا در مورد این پست خیلی با خودم کلنجار رفتم که بنویسم یا ننویسم ..... و اینکه عکس العمل مخاطبین محترم به ویژه بازدیدکنندگانی که در وجود نازنینشان کمترین محبتی نسبت به مخلوقات بیزبان به چشم نمیخورد – چگونه خواهد بود ؟؟ گاها" بصورت کامنتهای خصوصی و بعضا" علنی متهم به نوعی رذالت و ندیدن درد جامعه و مردمان آن میشوم . اگر چه که در جواب به این دوستان باید گفت : شخصی که درد تحقیر – گرسنگی – بیپناهی – سرمازدگی و.... را در چشمان معصوم یک حیوان می خواند – چگونه می شود که با مقوله درد ان...