بازی وبلاگی برق
هر شخص باید موقعیت ۲۴ ساعته ( یک روز ) برق شهر را البته با معرفی محل اسکان خود بنویسد و اگر در کشور دیگری هست درباره آخرین قطعی برق شهرش می نویسد، کی و چگونه بوده است؟ .
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
وقتی برق میرود چهار نفر را یاد میکنیم ـ۱۹۱۰ کلیک
blog.360.yahoo.com
پدر و مادر ادیسون و ...
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل توهینآمیز دارد.
در کرج برق کترهای قطع میشود جانم، نه جدولی! ـ۹۴ کلیک
z8un.com
اهری جان، پرسیدن نداره! من ایران زندگی میکنم و از اون بدتر در کرج! خوبه اقلا حکومت از تهرانیها میترسه و براشون یه جدول تدارک دیده که ایهالناس ِ تهرانی بدونید و آگاه باشید که فلان ساعت تا فلان ساعت برق ندارید. اما کی از کرجیها میترسه؟ تا بهحال کدوم انقلاب به دست کرجیها انجام شده که تره برامون خورد کنن؟ ما برقمون کترهای میره! یعنی هر ساعت و دقیقه و ثانیهای که عشقشون بکشه برقو قطع میکنن و هر وقت عشقون بکشه وصل میکنن. معمولا مسئولین قطعی باهامون بازی هم میکنن. یعنی یکی میاد برقو ...
بیبرقیای میکشیم که نپرس... طنز/ میس زالزالک ـ۱۵۹ کلیک
radiozamaaneh.com
هنوز پنج دقیقهای نگذشته، که ناگهان صدای موسیقی و قر قر ماشین لباسشویی و خرخر جارو برقی و صدای مادرش در تلفن همه با هم قطع میشوند. برای یک لحظه ماتش میبرد. وای ... باز این برق بیوقت قطع شد! دیروز ساعت ۱۲ ظهر رفت تا دو و یکبار هم ۱۲ شب به بعد. پریروز ساعت ۱۱ صبح رفت تا سه و یک بعد از نیمه شب و امروز که تازه ۹ صبح است. کاش اقلاً جدولی بدهد و طبق آن قطع کنند؛ یا گرانش کنند، ولی همیشه برق باشد. به حرف خودش میخندد. یاد آن جوک میافتد که مردی سر گذر ایستاده بود به هر کس رد میشد، سیلی میزد...
وضعیت برق در آمریکا ـ۱۲۷ کلیک
fararee.net
من تو آمریکا زندگی می کنم و تو این یک سال و نیمی که اینجا هستم تا حالا یکبار هم برق نرفته. خدایی تو ایران هم که بودم اوضاع مثل الان نبود. یادمه بچه که بودم (قبل از دوران راهنمایی) برق می رفت و مامانم همیشه اون چراغ گازی روی دیوار رو روشن می کرد، که نمی دونم چرا چون اون رو داشتیم من فکر می کردم پس خیلی مایه داریم!! اما بعدا که بزرگ شدم تو تهران تجربه بی برقی چندانی هم نداشتم. شاید دو یا سه بار. اینجا هم که اصلا. تجربه بی برقی که اینجا دارم اینه که لامپ دستشویی گیر داره. یه بار روشن می شه یه ...
دو خاموشی برق عرض شش سال در جزیره انگلستان ـ۱۰۶ کلیک
foroughs.blogspot.com
در این شش سالی که در انگلستان زندگی می کنم دو مرتبه خاموشی داشتیم، دفعه اول مربوط به چند سال گذشته بود، ما در آپارتمان قبلی مان زندگی می کردیم، ظهر بود، پشت کامپیوتر نشسته بودم که دستگاه ناگهان خاموش شد، به فکرم خطور نکرد که ممکن است برق رفته باشد، شک نداشتم که دستگاه سوخته است؛ خم شده بودم و داشتم با سیم ها کلنجار می رفتم که برق آمد، خاموشی، بیشتر از دو یا سه دقیقه طول نکشید...
نابرده برق رنج میسر نمیشود ! (علیرضارضائی) ـ۹۶ کلیک
alirezarezaee1.blogspot.com
چنانچه کسی بتواند یک لامپ دوگانه سوز اختراع بنماید که در زمان قطع برق با گاز آشپزخانه کار بکند مبلغ ده هزار تومان کمک هزینه سفر به عتبات عالیات به او اهدا خواهد شد و چنانچه به عتبات عالیات رفت ولی برگشت پس ما در فرودگاه با گل و شیرینی به استقبال او آمده و درحالیکه وزارت خارجه دارد هرگونه دخالت جمهوری اسلامی در ترور آن ۲۵۰ نفر را تکذیب و محکوم میکند خواهیم گفت : دیپلمات سرافراز خوش آمدی خوش آمدی ! .....
فرق بین سرما و گرما در ایران! ـ۱۷۴ کلیک
mymadhouse.blogsky.com
می دونی فرق بین سرما و گرما چیه؟ تو سرما گاز رو قطع میکنن تو گرما برق رو. بندرعباس. دمای ۴۰درجه و شرجی ۹۰٪. ۱۴ ساعت بی برقی!
وضعیت برق در ونکوور ـ۲۸۲ کلیک
khatunak.blogspot.com
اینجا یعنی ونکوور کانادا به ندرت برق قطع میشه اما اگر قطع بشه خیلی فاجعه بار خواهد بود. وقتی فرزند سه ماهه شد ما رفتیم ایران. درست بعد از رفتن ما اینجا هوا به طرز بیسابقهای بد شده، طوفانی و سرد. طوفان به حدی بوده که بعضی از درختها افتاده بودن. یکی از دوستان که میگفت یک شب به قدری طوفان شدید بوده که بیچاره فکر کرده که خونهش ویران میشه. همین طوفان باعث قطعی بیست و چهار ساعتهی برق میشه...
فلسفیدن در تاریکی(توکای مقدس) ـ۸۰ کلیک
sainttouka.blogfa.com
دیشب ده دقیقه مانده به نوبت خاموشی محله ی ما، از خانه بیرون رفتم. خیال داشتم تا ساعت ده که برق ها، احتمالاً، دوباره وصل خواهد شد به کافه ای در نزدیکی بروم و کتاب بخوانم. ساعت از هشت و نیم گذشت اما برق خانه نرفت، حوصله ی کافه را نداشتم، به خانه برگشتم. خوش حال بودم که مجبور نیستم دوباره در تاریکی بنشینم و به سقف خیره بمانم ...دستم را خوانده بودند، ساعت ده و سی دقیقه برق رفت.
وضعیت برق در جمهوری آذربایجان ـ۲۸ کلیک
khanegi.blogfa.com
جمهوری آذربایجان به تازگی سیستم برقش را تعویض و نیروگاههای خود را تجهیز کرده است. تا همین یکسال قبل برق بیشتر نقاط باکو نوسان داشت .خوشبختانه با افزایش ظرفیت نیروگاه برق باکو نوسانات برقی کمتر شد. در باکو معمولا قطع برق در ساعات نیمه شب دو تا شش صبح صورت می گیرد. ما بیشتر صبح متوجه قطع برق می شویم. البته برق خیابان ها از برق خانه ها جدا است و روشن می مانند. قطع برق در باکو برنامه خاصی ندارد ولی معمولا یک روز در هفته این اتفاق می افتد. آخرین بار دو هفته قبل از آمدن من به ایران برق نیم...