ادامه جنجال در مورد مدرک تحصیلی وزیر کشور
جنجالی که مدرک دکترای افتخاری علی کردان، وزیر جدید کشور ایجاد کرد هنوز فروکش نکرده است. علی لاریجانی از وزارت علوم درخواست بررسی مدرک را نموده ولی وزارت علوم به دلیل ارسال نشدن اصل مدرک از سوی علی کردان به وزارت علوم هنوز در مورد آن اظهار نظر نکرده است. رییس جمهور در اقدامی جدید دستور بررسی مدرک تحصیلی برخی مدیران را به وزیر علوم صادر کرده است.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
مدرک دکترای علی کردان ازسوی دانشگاه آکسفورد تایید شد!
ـ۱۱۱۱ کلیک
www.mehrnews.ir
یک منبع آگاه در دولت از تایید مدرک تحصیلی دکترای افتخاری علی کردان وزیر کشور از سوی دانشگاه آکسفورد خبر داد. این منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: ما برای تایید اینکه مدرک دکترای افتخاری آقای کردان اصل است یا خیر، فردی را مامور و به انگلیس اعزام کردیم تا چگونگی موضوع را از نزدیک بررسی کند و گزارشات را به ما ارائه دهد. وی افزود: متاسفانه پس از بررسی های لازم متوجه شدیم تمام آثار صدور مدرک دکترای افتخاری آقای کردان در همه سایت های دانشگاه آکسفورد حذف ومعدوم شده بود که ناگزیر شدیم با به کارگیری وکیل و اجازه دانشگاه، به سایت اصلی دانشگاه آکسفورد مراجعه کنیم ودر نتیجه پس از بررسی کلیه مدارک، صدور مدرک مورد بحث، تایید شده و این مدرک از طرف سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس برای وزارت کشور ارسال شده است. این منبع آگاه تاکید کرد که تایید مدرک کردان وزیر کشور به زودی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
معاون حقوقي احمدي نژاد:اصلا مدرك ارزشي ندارد!شما را در آخرت با مدركتان ارزيابي ميكنند يا خدمتتان به مردم؟
ـ۲۹۱ کلیک
isna.ir
رحيمي،معاون حقوقي و پارلماني احمدي نژاد: اصلا مدرك ارزشي ندارد. شما را در ارزيابي از كارهايتان در آخرت با مدركتان ارزيابي ميكنند يا خدمتتان به مردم؟ مردم من را 30 سال است به عنوان خدمتگزار و نوكر خود ميشناسند و هرگز از من نپرسيدهاند كجا درس خواندهاي و چه مدركي داري؟ اصلا كجاي اين مدرك به داد خدمت من رسيده؟ من از اولين روزهاي پس از انقلاب فعاليت خود را شروع و در نقاط و عرصههاي مختلف فعاليت كردهام، 30 سال خدمت كردم و هرجا كه رفتم در آن قسمت نمونه بودم.
ماجرای مدرک تحصیلی كردان وارد مرحله تازه اي شد-كردان مدرك ليسانس و فوق ليسانس هم ندارد.
ـ۵۲۰ کلیک
qazvin.niazerooz.com
ماجرای مدرک تحصیلی وزیر کشور پیچیدهتر شد جاسبی: کردان هیچ مدرکی از دانشگاه آزاد ندارد در حالی که از مجموع وقایع روزهای اخیر مجلس به نظر ميرسید ماجرای مدرک تحصیلی وزیر کشور ختم به خیر شده است، اظهارات دیروز عبداللهجاسبی رییس دانشگاه آزاد اسلاميدر جمع تشکلهاي سياسي اسلاميدانشگاهيان دانشگاه آزاد خراسان این ماجرا را وارد مرحله تازهاي کرد. وی در این نشست اعلام کرد: «خوشبختانه کردان از دانشگاه آزاد اسلاميهيچ گونه مدرک رسميدريافت نکرده و هر چه پشت تريبون گفته شده دروغ است.» این اظهارات از آن جهت اهمیت دارد که جنجال ها تاکنون بر سر صحت مدرک دکترای وزیر کشور بوده و این در حالی است که با اظهارات رییس دانشگاه آزاد، دیگر مدارک تحصیلی وزیر کشور اعم از لیسانس و فوق لیسانس نیز زیر سوال ميرود.
پدر کردان هم پسرش را تکذیب کرد!
ـ۳۸۷ کلیک
www.2vominbande209.blogfa.com
پدر علی كردان (وزیر كشور) گفت: وقتی با مادر بچه ها ازدواج كردم علی شش ماهه بود. در اولین ملاقات من با علی، او كه هنوز درست راه نمیرفت، سینه خیز و ونگ ونگ كنان به طرف من اومد و در حالی كه یه تكه "كاغذ پاره" دستش بود دستش رو به طرف من دراز كرد و با لبخندي معصومانه كاغذ رو به من داد. اون كاغذ مدركی بود كه نشون میدادعلی پسر منه! ... اخیرا بعد از اینكه مدرك دكترا وسپس مدارك كارشناسی ارشد و كارشناسی علی جعلی اعلام شد به این فكر افتادم كه نكنه مدرك ارتباط پدر فرزندی ماهم جعلی باشه به همین دلیل با احمد آقا توكلی و آقای جاسبی یك كمیته حقیقت یاب تشكیل دادیم و بعد از تحقیقات فراوان مشخص شد كه مدرك ارتباط ما جعلی بوده. موارد مشكل دار مدرك : 1- كسی كه زیر مدرك رو امضا كرده، دكتر برق بوده نه دكتر بچه گرفتن.2- به جای مهر بیمارستان محله ما از مهر گاوداری محله كه با نام بیمارستان تشابه اسمی داشته استفاده شده بود. 3- مدرك مربوط به "فرزند بودن افتخاری" میشده كه همون فرزند خوندگی هست. نه ارتباط پدر فرزندی واقعی. 4- بیمارستانی كه با گاو داری تشابه اسمی داشته اعلام كرده كه 209 ساله كه برای كسی مدرك "فرزند بودن افتخاری" صادر نكرده. 5- وجود 209 غلط نگارشي كه بعضی از غلطها عبارتند از: فرضنط (فرزند)، طعیییدیح (تاییدیه)، اسوات (اثبات) و ... ..... در همین رابطه احمدی نژاد اعلام كرد كه برای پدر بودن نیازی به این ورق پاره ها نیست!
علی کردان تهدید کرد
ـ۶۳۴ کلیک
dastaval.wordpress.com
علی کردان دیگه تاب تحمل فشار رسانه ها و سایت های اینترنتی نسبت به اصالت مدرک دکترای افتخاری خود را از دست داده و در یک محفل خصوص اظهار داشته نسبت نسبت به افشاء بی اعتباری مدارک دکترا و کارشناسی ارشد بسیاری از نمایندگان و مسئولین سابق و فعلی نظام اقدام خواهد کرد و اظهار داشته است که به راحتی میتواند اسناد و اعترافاتی را برملا سازد که نشان میدهد مدارک دانشگاهی بسیاری از افراد یاد شده بدون حضور در کلاس ها و امتحانات پایان ترم و حتی در مقاطعی بدون برگزاری جلسه دفاعیه اعطا شده و بسیاری از پایان نامه ها و رساله های دکتری اینان قبلا توسط عده ای دانشجو نیازمند مالی تهیه شده و اساتید راهنما و داور با اعمال ملاحظات ویژه اقدام به پذیرش آن نموده اند...
دفتر احمدی نژاد: تاییدیه مدرک کردان رسید !
ـ۴۴۰ کلیک
www.bbc.co.uk
دفتر ریاست جمهوری ایران می گوید دولت تاییدیه مدرک علی کردان، وزیر کشور را دریافت کرده است. اخیراً صحت مدرک تحصیلی علی کردان وزیر کشور جمهوری اسلامی که می گوید از دانشگاه آکسفورد بریتانیا اخذ کرده، مورد تردید نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سپس افکار عمومی ایران قرار گرفته است. به گزارش ایرنا، خبرگزاری دولتی ایران، عبدالرضا شیح الاسلام، رئیس دفتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور این کشور گفته است "فردی که از جانب کردان به آکسفورد رفته، حکم تاییدیه مدرک تحصیلی وی را گرفته است".
از مدرک زدگی دکتر حجت الاسلام ها تا وزیر کشور شدن کردان، به برکت التزام نمایندگان به ولایت مطلقه!
ـ۱۹۱ کلیک
www.akbaralami.com
از زمانی که مدرک زدگی بدون دارا بودن دانش و سواد لازم و خصوصا پس از پیوستن حوزه علمیه به این پدیده و معادل سازی دوره های حوزوی با مدارج دانشگاهی و "دکتر آیت الله" و "دکتر حجت الاسلام "شدن بعضی از روحانیون ،بصورت یک اپیدمی درآمده است ،تعداد قابل توجهی از مدیران و مسئولان قد و نیم قد و نمایندگان مجلس، کم و بیش مشابه با کردان مفتخر به اخذ لیسانس ،فوق لیسانس و دکترا شده و یا با بورسیه دستگاه های دولتی موفق به اخذ چنین مدارکی شده اند./ یکی از روحانیون و مسئولان برجسته نظام به یکی از روحانیون سرشناس( که نقش مهمی هم در اداره یک حزب دارد) توصیه کرده بود که ... دست هائی در کار است تا مناسبات موجود در نظام سیاسی کشور را به روابط و مناسبات سیستمی مشابه با نظام سیاسی سوریه تبدیل نمایند!/ برای رئیس جمهوری که اطلاع یافتن از توطئه ربودنش و مکالمات رئیس جمهور آمریکا با فرماندهان نظامی این کشور و کشف توطئه مخالفانش در ایجاد تورم و...،سهل و ممتنع بوده و حتی در مواردی چنانکه وانمود می کند از اموراتی باخبر می شود که حتی قدیسین صدر اسلام نیز قادر به کشف آن نبوده اند! چگونه ممکن است که در کشف سوابق یکی از حساسترین و کلیدی ترین وزرای پیشنهادیش این چنین دچار اشتباه و یا تسامح و سهل انگاری شده است؟/ مجلس دلخواه نهادهای انتصابی و مجلسی است که افتخارش ظاهرا باید معطوف به تبعیت و پیروی محض باشد؟/ آیا می توان به مجلسی که در شکل گیری آن اراده نهادهای انتصابی و شورای نگهبان غالب بر اراده ملت بوده و بر اساس...،دل بست؟/ زمانی که زمزمه معرفی "کردان" برای وزارت نفت بطور جدی در مجلس هفتم مطرح شد ،یکی از نمایندگان استان های شمالی کشور به من مراجعه کرده و پرسید ،شنیده ام که مدارک و اطلاعاتی در مورد سوابق "کردان" در اختیار داری ،اگر احمدی نژاد او را معرفی کند ،واکنش تو چه خواهد بود؟... / با تکیه زدن لاریجانی بر کرسی ریاست مجلس فرصت برای احمدی نژاد مغتنم شد ،شانس و اقبال به سراغ نوذری وزیر نفت رفت و البته بیش از آن یار غار "لاریجانی" و محرم اسرار مگوی وی یعنی "کردان" را بی نصیب نگذاشته و بستر لازم برای تسلط وی بر وزارت کشور و زمینه سازی برای تحقق مکنونات قلبی "احمدی نژاد" در آینده نه چندان دور را ،کاملا مهیا کرد تا جائیکه با فعل و انفعالات نامتعارف و البته کاتالیزور حمایت های آشکار و نهان لاریجانی و ما...
قرائتی هم صدور مدرک نهضت سواد آموزی برای کردان را رد کرد ! (علیرضارضائی)
ـ۵۷۱ کلیک
alirezarezaee1.blogspot.com
وی با انتشار بیانیه ای اینطور گفت : اگر بکارت آدم را دکتر میکند که من در سوراخ کردن بدون درد و خونریزی فوق دکترا دارم ! کچل در این مملکت بدون هماهنگی شهید هم محسوب نمیشوند آنوقت تو همینطور سر خود رفتی دکترا گرفته ای ؟! .....
مشکل مدرک کردان با حکم حکومتی حل شد! (ملا حسنی)
ـ۲۴۸ کلیک
mollah.blogspot.com
بدنبال شیطنت عدهای از عناصر وابسته مبنی بر تقلبی بودن مدرک دکترای آقای دکتر کردان٬ شب گذشته آقای دکتر رئیس جمهور محبوب طی استعلامی از مقام عظمای ولایت کسب تکلیف و از معظم له تقاضای رهنمود کرد. در این نامه آمده است: اینک که دشمنان ملت چشم ندارند پیشرفتهای شگرف ما را در همه زمینهها ببینند و الکی گیر دادهاند به مدرک دکترای این بنده خدا٬ و از آنجایی که رهنمودهای حضرتعالی در همه شرایط بحرانی و بن بستها٬ راهگشای کشور گردیده استدعا دارم این بار هم مشگل مدرک تحصیلی وزیر کشور را حل فرمایید تا با دلگرمی بیشتر به وظایفش عمل نماید. ضمنا نامبرده حاضر نیست از حالا برای قبولی در کنکور سراسری سال آینده بکوب بخواند و میگوید دیگه از ما گذشته. مقام معظم رهبری در پاسخ این استعلام چنین رهنمود دادند: بسم القاسم الجباری// آقای دکتر کردان// نظر به پیشینه درخشان شما و همچنین جهت خنثی کردن دسیسههای دشمنان٬ از سوی اینجانب چند مدرک دکترا به شرح ذیل به جنابعالی اعطا میگردد: - دکترا درفیزیک و هستههای اسلامی با گرایش زمین شناسی - دکترا در طب اطفال و بزرگترها با گرایش فایبرگلس و طراحی جامدات و مایعات و گازها - دکترا در حقوق و مزایا و مرخصی و اضافهکار و این چیزها - دکترا در قلب و عروق اسلامی (بدون الکل)// از خداوند منان سربلندی اسلام و شکست روزافزون دشمنان را مسئلت مینمایم// سید علی خامنهای// مقام معظم رهبری