نارضایتی قطبی و احتمال استعفا از مربیگری پرسپولیس
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و اگر وضعيت به همين منوال باشد، دستمزدم را پس ميدهم و ايران را ترك ميكنم. ما بايد كاري كنيم كه ورزشكاران خارجي كه در ليگ ما فعاليت ميكنند، از حضورشان احساس خوبي داشته باشند و پشيمان نشوند چرا كه آبروي فوتبال ايران مطرح است؛ اگر شما با دادن پول به بازيكنان و مربيان خارجي مشكل داريد، پس چرا پول افشين پيرواني و احمد رضا عابدزاده كه دو ماه است در پرسپوليس زحمت ميكشند را نميدهيد؟ من متاسفم كه بگويم بيش از هفتاد درصد انرژيام را مسايل غيرفني پرسپوليس ميگيرد. من وقتي به ايران برگشتم، ميدانستم كه كجا ميآيم اما آدمهاي بزرگ ورزش اين كشور به من قول امكانات دادند.سرمربي تيم پرسپوليس همچنان با عصبانيت ادامه داد: شما بگوييد اين پولهايي كه تلويزيون ايران بابت پخش بازيهاي پرسپوليس ميگيرد، كجا ميرود؟ پولهايي كه استاديوم آزادي از هواداران ما ميگيرد كجا ميرود؟ پس چرا اينقدر به بازيكنان دروغ ميگوييد؟
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
قطبي: من را محروم كنيد/براي چندمين بار استعفا دادم/همسر پترويچ را به هتل راه نميدهند
ـ۵۴۷ کلیک
isna.ir
قطبي افزود: داور پنالتي صددرصد را براي ما نگرفت و اين براي چندمين بار است كه داورها به ضرر پرسپوليس سوت ميزنند. من واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم. چرا كه نميدانم با مشكلات خارج از زمين تيم پرسپوليس چه كار كنم. اگر داوران ميخواهند، امتيازي از پرسپوليس كم كنند، بهتر است پيش از شروع بازي اين كار را انجام دهند تا ما تكليف خودمان را بفهميم. قطبي ادامه داد: من امروز از اين كه داور بازي دستيار برزيليام را اخراج كرد، به عنوان يك ايراني بسيار خجالت كشيدم. او داور را درباره يك سوت اشتباه crazy (ديوانه) خطاب كرد كه اين لغت در فوتبال معني بسيار بدي ندارد و من خيلي خجالت كشيدم كه داور به خاطر چنين كلمهاي او را از روي نيمكت اخراج كرد. اين كلمه اصلا بد نيست؛ من هم يك crazy هستم. اصلا همه فوتبال دوستان و هواداران هم crazy هستند. اصلا من هم crazy هستم كه به ايران آمدم. قطبي در ادامه با انتقاد شديد از مسئولين باشگاه پرسپوليس و دستاندركاراني كه به او قول امكانات بيشتر براي اين تيم را داده بودند، گفت: من تصميم نداشتم به ايران باز گردم، اما زماني كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند. اما متاسفانه ميبينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفتهاند. به آنها قول ميدهند كه پولشان را بدهند، اما بعد زير قولشان ميزنند. چكهاي بازيكنان برگشت ميخورد و برخي از آنها خانه ندارند؛ بسيار نارحت ميشوم كه همسر پترويچ را به هتل راه نميدهند و او مجبور است در لابي هتل بنشيند و صحبت كند. بازيكنان خارجي ما نه خانه و نه ماشين و نه راننده دارند. بازيكن برزيلي كه قرار است به تيم ما بيايد ماهها پيش صحبتش بوده، اما بودن آنكه پولي به او بدهند، مدام زير قولشان ميزنند. واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و چندين بار استعفا دادم و هنوز هم دارم فكر ميكنم كه شايد ديگر سرمربي پرسپوليس نباشم. آنهايي كه به من قول امكانات بيشتر را دادند، اكنون زير قولشان زده اند و پول نميدهند.
افشین مواظب بند 209 اوین باش!
ـ۵۲۰ کلیک
chinairan.blogfa.com
باز هم یک چیزه عجیب همسر پتروویچ را راه ندادند هتل برات تعجب بود؟ بابا اینجا با زنت تو خیابان راه بری ازت می پرسن این کیه؟چه برسه به اینکه بخوان برن تو اتاق هتل کشور اسلامی رابطه جنسی برقرار کنند.اینجا دوستان پشمی فقط می تونند از این کار ها بکنند دوست خوب من اینجا به نام حمایت از خانواده لایحه چند همسری را می خوان تو مجلس تصویب کنند! اینجا به مانتو دختر ها گیر میدند اینجا به لباس پسرها گیر می دند اینجا به جرم پوشیدن لباس شخصی می برنت زندان. راستی تاحالا جلوی خانم کره ای تو را کسی نگرفته؟ گشت ارشاد می دونی چیه؟ نگو نمی دونم پس یک سال اینجا چی کار می کردی؟ سرت را درد آوردم؟ الان تموم می شه صبر داشته باش دوست دارم مثل پارسال صبر داشته باشی---> ادامه
قطبي: از مربيگري پرسپوليس استعفا خواهم كرد/ديوانه هستم كه به ايران آمدم
ـ۳۴۳ کلیک
www.farsnews.com
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به فكر استعفا از سرمربيگري اين تيم ايراني هستم. قطبي پس از تساوي 2 بر 2 در هفته چهارم ليگ برتر مقابل ذوب آهن، ابراز ناخرسندي كرد و افزود: حوادثي در فوتبال ايران رخ داده كه مرا خسته كرده است. به همين دليل، به فكر استعفا هستم. نيمه اول خوب بوديم و چند فرصت مناسب را در اختيار داشتيم؛ اما در نيمه دوم ذوب آهن بهتر از ما بازي كرد و فرصتهاي خوبي نيز داشتيم. وي درباره عملكرد داوري گفت: در نيمه اول همه شاهد بودند كه داور به نشان پنالتي سوت زد؛ اما ترسيد و ضربه نهايي را اعلام نكرد. داوران نميخواهند ما ببريم و حتي بدون آنكه متوجه شود ماركو به انگليسي چه چيزي گفته، راحت اخراجش كرد. اكنون خجالت مي كشم كه روي ماركو نگاه كنم. بارها ديدهام به برخي داوران فحش ميدهند؛ اما هيچ برخوردي نميكنند. سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: ديوانه هستم كه به ايران آمدم. اعتراض من اين است چرا يك خارجي بيدليل بايد اخراج شود و اين موضوع براي فوتبال ايران تاسفآور است. به همين دليل، شرمنده و خجالت زدهام. اگر دوست ندارند بازي كنيم، امتيازات را از تيم ما كسب كنند.
افشين قطبي: تصميم منطقـي گـرفتـم / مربي بعدي كار خيلي سختي دارد
ـ۳۱۸ کلیک
isna.ir
با همهي واكنشهاي احساسياش مردي منطقي است. يك سالي بيشتر از حضورش در ايران نميگذرد اما، هيچچيز در اين يكسال از نظرش دور نمانده است. ميداند كه ماندنش بسيار دشوارتر از آمدنش به ايران است. افشين قطبي صبح 5شنبه با ايسنا به گفتوگو نشست. او سختترين كارش را مربيگري در پرسپوليس خواند و گفت:«در ايران نميشود استراحت كرد.بايد منطقي فكر كرد. پول و امكانات نداريم.» قطبي از ايران و ايراني هم حرف زد:در اين مدت ايران را بهتر و بيشتر شناخته است و بهخوبي دريافته كه ايرانيها صداقت را دوست دارند. او هدفاش را تنها قهرماني پرسپوليس ندانست:«خواستم رفتار و اخلاق حرفهاي را جا بيندازم» و چه خوب اين كار را كرد.دستكم داوران ايراني كه اين فصل براي پرسپوليس قضاوت كردهاند،اين را ميدانند.آنها كه پس از شكست تيمها با انواع و اقسام انتقادهاي سران تيم بازنده روبهرو بودند اين را ميدانند. پرسپوليس قطبي چه در پيروزي،چه در مساوي و چه بههنگام شكست،داور را مورد حمله و هجمههاي انتقاد خود قرار نداد. قطبي از آيندهاش هم گفت: اگر در كره ماه هم امكانات داشته باشم به آنجا ميروم:همواره بايد انرژي داد و بهخوبي ميداند كه هر كه رفت،ماند و هركه ماند،رفت. متن گفتوگو با افشين قطبي: *در ابتدا ارزيابي كوتاهي از حضور يكسالهتان در پرسپوليس داشته باشيد. - من در اين يك سال تجربه بسيار خوبي كسب كردم.از اينكه فرصت كار كردن با بازيكنان ايراني را بهدست آوردم لذت بردم و خوشحالم كه توانستم كشورم ايران را بيشتر و بهتر بشناسم.چيزي كه براي من از ابتدا بسيار مهم بود اين بود كه بتوانم مردم ايران را خوشحال كنم.ضمن اينكه قصد داشتم رفتار و اخلاق حرفهاي كه فوتبال ايران به آن نيازمند بود را جا بيندازم.ما بايد بدانيم كه فوتبال ايران به نظم و انضباط نياز دارد.چيزي كه هنوز نميدانم چهقدر به آن رسيدهايم. فكر ميكنم به 2بخش اول هدفمان كه خوشحال كردن مردم بود به طور قطع دست پيدا كرديم و موفق شديم پس از 6سال پرسپوليس را به قهرماني در ليگ برتر برسانيم. *استقبال از شما در مرداد 86 در فرودگاه مهرآباد فوقالعاده بود. اما هيچكس فكر نميكرد كه حكومت شما در پرسپوليس تا پايان فصل دوام بياورد اما شما مانديد و يكي از محبوبترين مربيان پرسپوليس شديد...
افشين قطبي: من را محروم كنيد براي چندمين بار استعفا دادم مسئولان پرسپوليس به وعده هايشان عمل نكردند
ـ۳۱۷ کلیک
isna.ir
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و خوشحال ميشوم كه محروم شوم. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تساوي 2 بر 2 پرسپوليس برابر ذوبآهن با عصبانيت در جمع خبرنگاران حاضر شد و در ابتدا گفت: در اين بازي به دليل اشتباه هاي خودمان پيروز نشديم. نيمه نخست پنج موقعيت طلايي داشتيم و پس از اين كه نتيجه را از حريف گرفتيم، ميتوانستيم بازي را سه بر يك كنيم، كه متاسفانه داور در ابتدا سوت پنالتي را به نفع ما زد، اما بلافاصله پشيمان شد و در ادامه كار روند بازي را به ضرر ما كرد. مطمئنا تيمي كه با اختلاف بيشتري به رختكن برود، روحيهي بالاتري داشته و در نيمه دوم ميتواند، بهتر كار كند. قطبي افزود: داور پنالتي صددرصد را براي ما نگرفت و اين براي چندمين بار است كه داورها به ضرر پرسپوليس سوت ميزنند. من واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم. چرا كه نميدانم با مشكلات خارج از زمين تيم پرسپوليس چه كار كنم. اگر داوران ميخواهند، امتيازي از پرسپوليس كم كنند، بهتر است پيش از شروع بازي اين كار را انجام دهند تا ما تكليف خودمان را بفهميم. قطبي ادامه داد: من امروز از اين كه داور بازي دستيار برزيليام را اخراج كرد، به عنوان يك ايراني بسيار خجالت كشيدم. او داور را درباره يك سوت اشتباه crazy (ديوانه) خطاب كرد كه اين لغت در فوتبال معني بسيار بدي ندارد و من خيلي خجالت كشيدم كه داور به خاطر چنين كلمهاي او را از روي نيمكت اخراج كرد. اين كلمه اصلا بد نيست؛ من هم يك crazy هستم. اصلا همه فوتبال دوستان و هواداران هم crazy هستند. اصلا من هم crazy هستم كه به ايران آمدم. قطبي در ادامه با انتقاد شديد از مسئولين باشگاه پرسپوليس و دستاندركاراني كه به او قول امكانات بيشتر براي اين تيم را داده بودند، گفت: من تصميم نداشتم به ايران باز گردم، اما زماني كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند. اما متاسفانه ميبينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفتهاند. به آنها قول ميدهند كه پولشان را بدهند، اما بعد زير قولشان ميزنند. چكهاي بازيكنان برگشت ميخورد و برخي از آنها خانه ندارند؛ بسيار نارحت ميشوم كه همسر پترويچ را به هتل راه نميدهند و او مجبور است در لابي هتل بنش...
ايران در برابر عربستان اولين بازي انتخابي جام جهاني را برگزار مي کند: روز سخت فوتبال در رياض
ـ۲۴۰ کلیک
www.etemaad.com
پاي يحيي گل محمدي مي لرزد، تيماوي از يحيي رد مي شود، توپ را مي فرستد روي دروازه. خالد مواليد بغل پا مي زند. توپ توي دروازه ايران است؛ عربستان يک- ايران صفر. اين آخرين تصويري است که از بازي در ورزشگاه ملک فهد رياض داريم؛تصويري دردناک و حسرت آلود که آغاز سقوط محمد مايلي کهن و البته پروژه تاريخي صعود ايران به جام جهاني فرانسه بود. در آن شب تلخ علي دايي چسبيده بود به مدافعان عربستان و امشب با کت و شلوار روي نيمکت ايران مي نشيند تا تيم ملي را به جام جهاني 2010 برساند. دوازده سال زمان مناسبي است براي فراموش کردن. ما مردي را روي نيمکت داريم که در دوران بازيگري چهار گل مهم به عربستان زده و کابوس بهترين گلر دهه 90 عربستان، الدعايه بود. علي دايي با همان اعتماد به نفس هميشگي تهران را ترک کرد؛«مي رويم که ببريم.» و جامعه رسانه با همين جمله، موقتاً تضاد فکري اش با سرمربي تيم ملي را کنار مي گذارد و براي نود و چند دقيقه به شانه هاي دايي تکيه مي کند. به شانه مردي که در طول سال، دافعه زيادي توليد مي کند اما در شب هاي بزرگ، جاذبه مطلق مي شود. از ساعت 45/23 امشب که سوت آغاز بازي رياض به صدا درمي آيد؛ لحظه يي را بو مي کشيم که مشت هاي علي دايي گره شده و گلزن ايران را در آغوش مي کشد.ديروز هومن افاضلي مربي تيم ملي در اظهارنظري جالب اعلام کرد شخصيت کاريزماتيک علي دايي، همان حسي را در بازيکنان ايران ايجاد کرده که مهره هاي چلسي در زمان حضور مورينيو در اين تيم داشتند. امشب اگر دايي بتواند خاطره تلخ شکست دوازده سال قبل در رياض را با يک پيروزي شيرين يا حداقل تساوي پاک کند درباره شباهتش به مورينيو مي شود بيشتر فکر کرد.
كاراكتر عليآبادي به ساختن بازيكني در حد NBA نميخورد
ـ۱۷۱ کلیک
www.roozna.com
مسوولان سازمان توجهي به اصل ورزش ندارند و بيشتر دنبال عوامفريبي هستند. ٰپيراهني كه بازيكنان در المپيك پوشيده بودند، رنگ ميداد اما برخوردي با مسوولاني كه اين لباس را تهيه كرده بودند، نشد. حامد حدادي هم در افتتاحيه، كتي داشت كه آستين آن روي آرنجش بود.گروههاي كارشناسي بايد با رئيسجمهور تشكيل جلسه بدهند و ايشان در مورد آمار و ارقامي كه عناوين مختلف پيشرفت ورزش در ايران را نشان ميدهد، توضيح بدهند.
پیش بینی فیروز کریمی درباره ی آینده ی افشین قطبی
ـ۱۱۵۲ کلیک
uk.youtube.com
(در حاشیه ی مصاحبه های افشین قطبی٬ بعد از بازی با ذوب آهن) - این کلیپی از برنامه ی مثلث شیشه ای هست و حرف های جالب فیروز کریمی در اون شب که خیلی ها تصورش رو هم نمیکردن روزی مثل این یکشنبه بیاد//بعد از خوندن مصاحبه های بعد از بازی امروز پرسپولیس یاد نظر فیروز کریمی درباره ی افشین قطبی افتادم و در آرشیو خودم این برنامه رو پیدا کردم٬ همون برنامه ی مثلث شیشه ای که در آخرش فیروز کریمی درباره ی علی آبادی نظرش رو میگه٬ و این کلیپ رو ازش بریدم و توی یوتیوب آپلود کردم.// قضاوت با خودتون. ((کلیپ ۱.۱۷ ثانیه))
قطبی:پارسال پاسپورتم مهر خروج نداشت؛ امسال دستم باز است
ـ۱۵۶ کلیک
isna.ir
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و اگر وضعيت به همين منوال باشد، دستمزدم را پس ميدهم و ايران را ترك ميكنم. ما بايد كاري كنيم كه ورزشكاران خارجي كه در ليگ ما فعاليت ميكنند، از حضورشان احساس خوبي داشته باشند و پشيمان نشوند چرا كه آبروي فوتبال ايران مطرح است؛ اگر شما با دادن پول به بازيكنان و مربيان خارجي مشكل داريد، پس چرا پول افشين پيرواني و احمد رضا عابدزاده كه دو ماه است در پرسپوليس زحمت ميكشند را نميدهيد؟ من متاسفم كه بگويم بيش از هفتاد درصد انرژيام را مسايل غيرفني پرسپوليس ميگيرد. من وقتي به ايران برگشتم، ميدانستم كه كجا ميآيم اما آدمهاي بزرگ ورزش اين كشور به من قول امكانات دادند.سرمربي تيم پرسپوليس همچنان با عصبانيت ادامه داد: شما بگوييد اين پولهايي كه تلويزيون ايران بابت پخش بازيهاي پرسپوليس ميگيرد، كجا ميرود؟ پولهايي كه استاديوم آزادي از هواداران ما ميگيرد كجا ميرود؟ پس چرا اينقدر به بازيكنان دروغ ميگوييد؟ تمام مسوولان پرسپوليس و كساني كه قول امكانات دادند، بايد خودشان را در آينه نگاه كنند كه چرا به وعدههايشان وفا نميكنند؛ وقتي تيمهايي چون سامسونگ و ا.ف.ث توكيو، خوب بازي ميكنند، دليلش اين است كه سالانه بيش از سي ميليون دلار هزينه ميكنند، امكانات دارند، زمين خوب دارند و....، اما ما امروز ماركو را از كره به ايران آورديم و او از اينكه هنوز پولي دريافت نكرده، اعصابش خورد است.
۵ حلقه ناكامى المپيك پكن(آقاى رئيس جمهور=ارباب حلقه ها)
ـ۷۵ کلیک
www.abrarnews.com
بدترين عنوان تاريخ المپيك براى مجموعه فعلى و ورزش ايران و فاجعه قرن بيست و يكم! ايران در بين تيم هاى آسيايى هم دهم شد و اكنون زمان آن رسيده است كه مسئولان سازمان تربيت بدنى و كميته المپيك از پناهگاه ها و مخفى گاه هاى خود خارج شوند. به درستى مردم در اين روزها كه روزگار سياه و تاريك و بى سابقه ورزش كشور است چهره ها و جمالات هميشه حاضر در جعبه جادويى جذاب رسانه ملى و صداى جمهورى اسلامى ايران را نه ديدند و نه شنيدند آنها كه مدتى قبل از آغاز المپيك پكن رئيس جمهور را در بازديد از اردوهاى پرهزينه و ۴ ساله كميته ملى المپيك و سازمان تربيت بدنى همراهى مى كردند و گزارش هاى رنگ و وارنگ آنها را آقاى رئيس جمهور باور كرده بود و چون زمانه نادر قبل از جام جهانى آلمان كه با پنالتى هاى سفارشى و وادادن ميرزاپور در مهار آنها محمود احمدى نژاد كم مانده بود كه اسم خود را در تيم اعزامى به جام جهانى ثبت كند.آنگاه به عنوان اولين فرد اجرايى كشور به ملت چنين وعده داد كه مردم مطمئن باشند اين تيم ملى به مرحله دوم و حتى پايانى راه خواهد يافت! و صد البته كه اين اظهارنظر صائب و كارشناسانه رياست جمهورى تحقق يافت و ديديم و ديديد كه چه شد!