هادی ساعی برگی زرین در تاریخ ورزش ایران با کسب سه مدال المپیک
هادی ساعی نماینده آخر ایران در رقابت های تکواندو در المپیک پکن به مرحله نهایی وزن خود راه یافت. این ورزشکار 32 ساله در نیمه نهایی رشاد احمدوف، ورزشکار 26 ساله اهل جمهوری آذربایجان را با نتیجه 4-1 شکست داد تا برای دومین المپیک پیاپی به فینال برسد. به این ترتیب جدای از هر نتیجه ای که هادی ساعی کسب کند، با کسب سومین مدال المپیک خود هم رده غلامرضا تختی و محمد نصیری، ورزشکاران بزرگ تاریخ ایران قرار خواهد گرفت که سه مدال المپیک کسب کرده اند.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
ساعی طلا برد : مدال طلای یک اصلاح طلب ، مرهمی برای کاروان ورزشی ایران
ـ۶۴۳ کلیک
www.noandish.com
هادی ساعی تکواندو کار ایرانی با غلبه بر حریف ایتالیایی خود ، تنها مدال طلای کاروان ورزشی ایران در المپیک پکن را بدست آورد
استعفاي علي آبادي شيرينتر از طلاي ساعي
ـ۲۳۸ کلیک
www.anaretorsh.com
هادي ساعي باز هم قهرمان شد تا با سومين قهرماني خود در المپيك به بعضيها ثابت كند كه "ميشود و ميتوانيم" اگر در حد همان شعار باقي بماند ويرانگر است همانگونه كه يك نمونه از ويرانگري آن در عرصه مسابقات المپيك ظاهر شد. بي شك، قهرماني هادي ساعي مرهون تخصص، تجربه و تلاش خود اوست نه سياستهاي مديران ورزشي كابينه نهم! ساعي پيش از آغاز مسابقه در المپيك در گفتگو با خبرنگاران گفت:« به مردم ايران قول مدال طلا نميدهم». در واقع، ساعي ثابت كرد كه بدون وعده و وعيد هم ميشود كار انجام داد آن هم به بهترين وجه. هادي ساعي با اين حرفش اين درس را به ما داد كه شعار "آوردن نفت بر سر سفره مردم"، وقتي كه از عهده و توان گوينده آن خارج است جز وعده و يا دروغ، چيز ديگري نميتواند باشد. درست است كه هادي ساعي آبروي ورزش ايران را تا حدي خريد اما مدال طلاي او نبايد مانع از استعفاي عليآبادي رئيس سازمان تربيت بدني شود، چرا كه افتضاح به بار آمده در المپيك 2008 پكن جز با استعفاي مديران "سياست پيشه" و "لابي باز" عرصه ورزش از جمله شخص آقاي علي آبادي قابل جبران نيست. مدال طلاي ساعي بايد انگيزه احمدي نژاد را براي بركناري علي آبادي قويتر كند. پيام تبريك احمدي نژاد به هادي ساعي، ناكارآمدي علي آبادي و مديرانش را جبران نميكند. اسعفاي علي آباي، حق ملت ايران است؛ لطفاً ملت را از حقش محروم نكنيد.
از دفترچه خاطرات یک ورزشکار ایرانی در پکن
ـ۸۴۲ کلیک
ourperspective.wordpress.com
پنجشنبه - سید گیر سه پیچ داده بود که باید برای تمرین بین دو مسجد «ابو محتشم» و «الحروان»در پکن بدوم. هرچی گریه و التماس کردم که بابا من دونده دوی صدمتر هستم، این دوتا مسجد یکی اینطرف شهر است یکی آنطرف شهر به خرجش نرفت که نرفت. میگوید «اگر بتوانی سه ساعت با همان سرعت صدمتر اولت بدوی آنوقت ده ثانیه دویدن صدمتر برایت آب خوردن است». لامصب من را با تراکتور مزرعه باباش اشتباه گرفته.***شنبه - حاجی ول نمیکند من را. یک عکس بزرگ از () در قاب کرده و داده دست من که «وقتی در حال تمرین دویدن هستی این را بالای سرت بگیر که مسلمانان جهان چشمشان به ما است». خدا پدر سید را بیامرزد که حاجی را راضی کرد عکس را بدهند چاپ کنند روی پیراهن من.
خاتمی: ساعی شایسته پیروزی و ملت ایران مستحق افتخار بود
ـ۲۹۰ کلیک
www.mehrnews.com
رئیس جمهور سابق کشورمان در پیامی خطاب به هادی ساعی وی را مرد بزرگ اخلاق، ورزش و انسانیت خواند و کسب مقام قهرمانی در المپیک پکن را به وی و ملت ایران تبریک گفت. به گزارش خبرگزاری مهر، متن کامل این پیام بدین شرح است: مرد بزرگ اخلاق، ورزش و انسانیت، پهلوان هادی ساعی پیروزی درخشان شما در المپیک چین و کسب عنوان بزرگترین قهرمان المپیک تاریخ ایران به شما و ملت بزرگواری که دامان پاکش پرورشگاه بزرگانی چون شماست مبارک باد. شما شایسته این پیروزی بودید و ملت بزرگوار مستحق شادی در بلندای ناشی از این افتخار. برایتان سلامتی و بهروزی از درگاه خداوند مسئلت دارم.
« ميدان هادي ساعي » پيشنهاد دوفوريتي شهرداري تهران به شوراي شهر براي نامگذاري يكي از ميادين پايتخت
ـ۲۱۴ کلیک
www.isna.ir
در پي پيروزي هادي ساعي در بازيهاي المپيک و کسب مدال طلا در رشته تکواندو ، شهرداري تهران با ارسال لايحهاي دوفوريتي به شوراي اسلامي شهر پيشنهاد داد ، به پاس قدرداني از تلاشهاي اين قهرمان ارزنده ، ميداني در تهران به نام «هادي ساعي» نامگذاري شود .
ويديو اهدای مدال و خوشحالی ساعی پس از کسب مدال طلا
ـ۱۸۳۳ کلیک
www.youtube.com
اهدا مدال + خوشحالی + سرود!
فیلم کامل مبارزه حساس و هیجان انگیز هادی ساعی در دیدار فینال
ـ۱۷۶۷ کلیک
www.havadarha.com
ساعی این بازی رو ساعی پر حالیکه در راند اول ۴-۱ عقب بود، در نهایت با حساب ۶ بر ۴ به سود خود پایان داد.
اشكهاي پرافتخارترين ورزشكار ايران پس از طلاي المپيك: به خاطر مردم بايد طلا ميگرفتم
ـ۵۹۸ کلیک
isna.ir
هادي ساعي با قهرماني در المپيك پكن صاحب دو مدال طلا و يك برنز المپيك شد تا پرافتخارترين ورزشكار تاريخ ايران در اين بازيها لقب بگيرد. ساعي پس از قهرماني در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به پكن، اظهار كرد: اين مدال را به تمام ايرانيان به ويژه خانواده و روح پدرم تقديم ميكنم. شايد خود مدال ارزش نداشته باشد اما، بايد آن را ميگرفتم. چرا كه ميدانم مدال نگرفتن در المپيك چقدر براي مردم سخت بود. خدا را شكر ميكنم كه توانستم آنها را خوشحال كنم و خدا مرا خيلي دوست دارد. وي در رابطه با مسابقهي فينال خود گفت: مسابقه سختي را پشت سر ميگذاشتم. براي نخستين بار بود كه به اين وزن ميآمدم و حداقل سه، چهار كيلو از همه سبكتر بودم. اما، در فينال يك لحظه هم اشتباه نكردم و تمام تجربهي شانزده سالهام را به كار گرفتم. ده ماه خانه نرفتم و شبانهروز در اردو بودم تا طلاي المپيك را بگيرم. ساعي در حالي كه بشدت اشك ميريخت، ادامه داد: همهي كار امروزم براي مردم بود. چون مردم ما احساس دارند و بايد در اين رويداد بزرگ المپيك سهمي داشته باشند. آخرين نفري بودم كه به ميدان ميرفتم و چون مدال نگرفته بوديم، فشار زيادي روي من بود. در مسابقهي اول هم وضعيت برايم سخت بود. در اين دوره از بازيها داوريها مشكلي نداشت و تنها به يك مورد اعتراض داشتيم. از كادر فني و فدراسيون هم به خاطر زحماتشان تشكر ميكنم. ساعي در پايان درپاسخ به اين سوال كه آيا از ورزش قهرماني خداحافظي خواهيد كرد، گفت: هنوز در اين رابطه فكري نكردهام. تا به حال تنها در انديشهي قهرماني المپيك بودم.
هادي ساعي لحظاتي قبل گفت: مدال طلايم را دزديدند!(گیلک)
ـ۱۰۶۷ کلیک
www.guilak.net
دقايقي پيش در گزارش مستقيم شبكه سوم سيما از پكن، هادي ساعي پس از كسب مدال طلاي المپيك در گفتگو با خبرنگار واحد مركزي خبر گفت: «از تمام مردم مي خواهم كه براي پدر و برادرانم فاتحه بخوانند» وي در ادامه با اشاره گزارشگر مزبور به اينكه هادي ساعي آيا مي خواهد كه اين مدالش را هم چون ساير مدال هايش به مردم ايران تقديم كند گفت: «من مدال برايم ارزش ندارند و مدال طلاي قبليم را هم نمي دانم چه شد، از خانه ام دزديدند و... نمي دانم چه شد»! اين گزارش در حالي پخش مي شد كه...