ناکامی بی سابقه ورزش ایران در تمامی ادوار المپیک
با شکست فردین معصومی، نماینده دسته سنگین وزن ایران در مقابل حریف قزاقستانی، پرونده کشتی ایران در المپیک پکن، با تنها مدال برنز مراد محمدی ( که آن نیز به طور مشترک به دست آمد ) بسته شد. این در حالی است که کاروان اعزامی ایران به المپیک 2008 پکن، در حال حاضر با همان تک مدال برنز، در کنار کشورهایی همچون افغانستان، توگو، مراکش، ونزوئلا و پایین تر از کشورهایی همچون ویتنام، ترینیداد و توباگو و جمهوری دومینیکن، در جدول توزیع مدالها قرار گرفته است.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
بعد از افتضاح المپیک ،نه نگوید ، بروید ! - مازيار ناظمي
ـ۹۹۷ کلیک
www.maziaran.blogfa.com
شکستهای پی در پی قهرمانان ایرانی در بزرگترین رویداد ورزشی جهان یعنی المپیک یک پیام روشن دارد ضعف مدیریت در ورزش ایران ، هزینه سی میلیارد تومانی و کسب این نتایج ضعیف و توجیهات باور نکردنی مسئولان ورزشی برای علاقمندان ورزش قابل قبول نیست ...همیشه یاد حرف یکی از اساتید خودم می افتم که می گفت برای ورزش ایران مربی خارجی نمی خواهیم مدیر خارجی می خواهیم که اصول مدیریت را بلد باشد ! به نظرم در این شرایط دیگر مدیران و مسئولان ورزش نه نگویند و بروند...باور کنید استعفا نشانه توسعه یافتگی است !
بی کفایت ترین دولت ایرانی!
ـ۳۸۵ کلیک
taktir.blogsky.com
این روزها سرشکستگی کاروان ورزشی ایران چنان ضربه روحی به مردم زده است که کمتر کسی است که دیگر خبرهای المپیک چین را دنبال کند. هر روزه خبرهایی از ناکامی های پیاپی از این کارزار بزرگان ورزش دنیا به گوش میرسد جایی که سکوهای سنتی ایران هم دیگر در اختیار دیگران است و کاروان ایران با یک برنز آنهم مشترک با ژاپن با سرافکندگی به روزهای آخر نزدیک میشود./ با کمال تاسف باید گفت که ایرانی دیگر چیزی برایش نمانده است که بخواهد بدان افتخار کند به جز خاطرات!!/ خاطرات زیبای ورزشی دولت خاتمی و هاشمی ٬ راهیابی به جام جهانی و بازیهای زیبا و برد شیرین در مقابل آمریکا در فرانسه و ظهور رضازاده و مدال شیرین ساعی همه و همه دیگر جز غباری در ذهنمان نیست ./ این روزها مشکلاتمان به ورزش ختم نمیشود که در تمام عرصه ها همچنان زخم خورده و شرمنده ایم ٬ شرمندگی که از بیکفایتی های دولت نهم بر ایرانیان نگون بخت تحمیل شده است..............
در مسابقات المپيك تمام ورزشكاران در سالن تمرين هستند به غير از ورزشكاران ايراني
ـ۳۱۲ کلیک
www.farsnews.com
رئيس فدراسيون پزشكي، ورزشي گفت: در مسابقات المپيك تمام ورزشكاران در سالن تمرين هستند به غير از ورزشكاران ايراني. كرم ا... علي مرادي در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به چين، درباره شرايط ورزشكاران در المپيك اظهار داشت: آمادگي بدني ورزشكاران بد نيست؛ اما نمي دانم چه موضوعي پيش آمده كه از نظر جسمي و روحي خسته هستند و ارزش مدال المپيك را نمي دانند. تمام سرمايه گذاري ما براي اين مسابقات كسب مدال طلا بوده است؛ اما هيچ مدالي نگرفتيم. وي تصريح كرد: به عنوان سرپرست تيم پزشكي ايران كه بعد از 2 هفته به چين آمدم، بليت ندارم.كساني كه حضورشان در دهكده الزامي ندارد مشكلي ندارند؛ ولي من كه نبايد براي رفت و آمد مشكلي داشته باشم، ساعت ها به دنبال بليت مي گردم. عليمرادي با اشاره به ورزشكاران رشته هاي تكواندو و كشتي آزاد اذعان داشت: به سالن هاي تمريني تمام تيم هاي حاضر در دهكده رفتم؛ اما از ورزشكاران ايراني خبري نبود. اين بي برنامگي از كجا نشات مي گيرد؟ اي كاش در دهكده بوديد و مي ديديد كه چطور ورزشكاران ديگر كشورها تمرين مي كنند. مربيان و مسئولان بايد در محل مسابقات روي تغذيه و مسائل ديگر ورزشكاران دقت بيشتري داشته باشند؛ اما نظارت درستي انجام نمي شود.
از دفترچه خاطرات یک ورزشکار ایرانی در پکن
ـ۸۴۲ کلیک
ourperspective.wordpress.com
پنجشنبه - سید گیر سه پیچ داده بود که باید برای تمرین بین دو مسجد «ابو محتشم» و «الحروان»در پکن بدوم. هرچی گریه و التماس کردم که بابا من دونده دوی صدمتر هستم، این دوتا مسجد یکی اینطرف شهر است یکی آنطرف شهر به خرجش نرفت که نرفت. میگوید «اگر بتوانی سه ساعت با همان سرعت صدمتر اولت بدوی آنوقت ده ثانیه دویدن صدمتر برایت آب خوردن است». لامصب من را با تراکتور مزرعه باباش اشتباه گرفته.***شنبه - حاجی ول نمیکند من را. یک عکس بزرگ از () در قاب کرده و داده دست من که «وقتی در حال تمرین دویدن هستی این را بالای سرت بگیر که مسلمانان جهان چشمشان به ما است». خدا پدر سید را بیامرزد که حاجی را راضی کرد عکس را بدهند چاپ کنند روی پیراهن من.
آقای علی آبادی! نمک بر زخم مردم نپاش
ـ۱۹۰ کلیک
www.asriran.com
ای کاش محمد علی آبادی، دم فرو می بست و سخن نمی گفت تا چنین نمک بر زخم یک ملت نپاشد! رییس سازمان ورزش که این روزها، میلیون ها نفر، انتظار عذرخواهی و کناره گیری اش را دارند، در واکنش به نتایج بسیار ضعیف کاروان المپیک ایران در پکن گفته است: "کاروان ورزشی ایران در المپیک ناکام نبوده است!" و سپس به توجیه این "فرمایش خودساخته"پرداخته که انبوه جمعیت با نیازهای ورزشی سازگار نیست و در سه سال نمی توان ورزش را به یکباره متحول کرد و سخنانی از این دست! آقای علی آبادی فقط به این سوال پاسخ دهد که کسب فقط یک مدال، آن هم برنز تا به این جای کار که اکثر ورزشکاران ما یکی پس از دیگری شکست خورده و حذف شده اند، اگر ناکامی نیست، سپس چیست؟ نکند آقایان قصد دارند حتی از این سرافکندگی ملی نیز برای خود مدال افتخار بسازند و احیانا منتی هم بر سر مردم بگذارند!
کشتی ایران در المپیک ضربه فنی شد
ـ۲۱۰ کلیک
www.mehrnews.com
در آخرین روز از مسابقات کشتی آزاد بازیهای المپیک 2008 پکن هر سه نماینده کشورمان با شکست روبه رو شدند. به گزارش خبرنگار مهر، رضا یزدانی و فردین معصومی در رقابت های کشتی آزاد المپیک پکن مقابل حریفان خود ضربه فنی شدند تا یکی از ضعیف ترین نتایج کشتی ایران در بازیهای المپیک رقم بخورد. سعید ابراهیمی، ملی پوش وزن 96 کیلوگرم تیم ایران نیز در حالی که به طور کامل از آمادگی دور بود با نتیجه 4 بر صفر مغلوب گئورگی گوگچلیدزه از گرجستان شد تا هر سه کشتی گیر ایران در روز پایانی رقابت های کشتی المپیک 2008 پکن، نصیبی جز ناکامی نداشته باشند.
بازخواست از ائمه هدی و معصومین / فکر آبروی خود نیستید فکر آبروی ورزشی کشور ما باشید
ـ۲۴۷ کلیک
mona111111.wordpress.com
وقتی که کمیته ملی المپیک و سازمان تربیت بدنی تمام تلاش خود اعم از برنامه ریزی و هزینه برای ورزشکاران و اردوهای پیش از المیپک را به نحو احسن انجام داده اند و ورزشکاران هم به صورت عینی با درج نام ائمه بر روی پیراهن، دست و … ارادت خود را به ایشان نشان داده اند و می بینم که در میادین بزرگ همواره نام آنان را در زیر لب دارند. می توان در نظر گرفت که تنها دلیل عدم کسب موفقیت همراهی نکردن ائمه در کسب پیروزهای ورزشی می باشد. این دیگر کمال بی انصافی است که در حالیکه از بودجه کشور همواره برای ترمیم، بازسازی، دوباره سازی و چند باره سازی مرقد های شما ائمه هدی هزینه می شود و سالیانه بسیاری از مردم کشور رنج سفر به جان می خرند که زایر قبور شما شوند و هشتمین امام از سلسله ائمه هدی میهمان خاک کشور ماست و ما در راه میزبانی همه گونه کار کرده ایم و جدای از این ها، این مطلب که حکومت و دولت یکسره خود را وام دار آخرین امام از ثلاله ائمه هدی می داند که گفته می شود در قید حیات هستند و با این فرض بیشتر می توانند بر نتایج کاروان ورزشی ما در المپیک پکن موثر باشند ایشان در این برهه حساس ما را تنها گذارند و مایه سر شکستگی و شرمساری ما را فراهم آورند.
کشتی ایران, شرمساری تاریخی
ـ۲۳۸ کلیک
www.bbc.co.uk
در روز آخر رقابت های کشتی آزاد در المپیک پکن، هر سه ورزشکار وزن های 84 و 96 و120کیلوگرم کشتی آزاد ایران از دور رقابت ها خارج شدند.
آقا محمود ! این تری که در المپیک زدیم هم تقصیر دولت قبلی است ؟! (علیرضارضائی)
ـ۳۳۶ کلیک
alirezarezaee1.blogspot.com
داشتیم از کانال جوجو ان ان المپیک تماشا میکردیم دیدیم دوتا چشم دارد جلوتر از بقیه می دود ! فرنگیس گفت بدبخت صاحب چشمها دارد می دود منتها چون هوا تاریک است تو خودش را نمیبینی فقط چشمهایش را میبینی ضمناً این همان "آنگولو بومبا تومبا" است که در دارفور سودان از گرسنگی خواهر مادر خودش را خورده بود بعد چون احمدی نژاد خیلی خواهر مادر دوست دارد تلویزیون بدون دیش ما نه هزار دفعه بعنوان جنایات صهیونیستها در سودان نشانش داد الآن قهرمان دوی سه میلیون کیلومتر با مانع و اعمال شاقه شده ! باز گفتیم چقدر خوب شد که سودان جنگ و دولت قبلی نداشته لااقل وضع این آدمخوارهایش در المپیک خیلی بهتر از ما است و فرنگیس هم همین را میگفت ! .....
عاقبت حضور ارزشی در المپیک ورزشی
ـ۳۵۴ کلیک
taktir.blogsky.com
...............در کشوری که قهرمان اولش که البته بر اثر استعداد خدادادی قهرمان میشود در اثر احتمالا دوپینگ از عرصه ورزش کنار میرود و در فدراسیونهای ورزشی هنوز مشکل ریش و مو لاینحل مانده است چه انتظاری میشود داشت؟ در کشوری که اکثر غریب به اتفاق مدیرانش با مدارک جعلی بر مسند امور هستند و تخصص و علم محلی از اعراب ندارد و آنچه مهم است سابقه جنگ و بسیج و مدل و طول ریش و تسبیح است چگونه میشود انتظار داشت کاری بر مبنای منطق و اصول علمی در دنیا پیش ...................