خسرو شکیبایی درگذشت
خسرو شکیبایی، بازیگر سرشناس سینما، تئاتر و تلویزیون ایران، صبح امروز جمعه 28 تیرماه به علت ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
تصاویری از آلبوم خصوصی مرحوم خسرو شکیبایی
ـ۱۴۶۷ کلیک
www.pctools.ir
تصاویری زیبا از آلبوم خصوصی مرحوم خسرو شکیبایی
نقد مرتضی آوینی: مخاطبان فیلم «هامون»، فقط شهوت و حسد و کبر و نخوت و طاووس مسلکی دارند
ـ۳۷۳ کلیک
aviny.com
فیلم « هامون » هم مخاطبی در میان مردم ندارد و جز در میان افرادی كه هر یك به نوعی و تا حدی این زبان تفهیم و تفاهم روشنفكری را می فهمند اعتلای عرفان و حتی ادای عشق و ایمان. در وجود این افراد فقط شهوت و حسد و كبر و نخوت و طاووس مسلكی، واقعی است و بقیه چیزها اداست و دلشان هم به همین ادا و اطوار خوش است؛ درست مثل « حمید هامون » كه در اولین ملاقاتش با « مهشید» در كتابسرای كذایی، هم « آسیا در برابر غرب » را به او می دهد و هم « ابراهیم در آتش » و چند كتاب دیگر از جمله كتاب « فرانی و زویی » جی. دی. سالینجر را كه نماینده نسل جدید نویسنده های آمریكاست... و این كتاب ها هیچ ربطی به هم ندارند. اما این فقط بیماری آقای هامون نیست؛ آقای مهرجویی هم به همین بیماری مبتلاست.
بزرگواری کنید دست از سر هامون ما بردارید! همین!
ـ۱۰۴ کلیک
irantv.blogsky.com
بله بله! شما خیلی متفکر و مدرناید. مثل عقب افتادهها، چسناله نمیکنید و در عوض به زوایای عمیق و پنهان آسیبهای اجتماعی میپردازید. اون هم خیلی موشکافانه و جسورانه. باشه باشه! خیلی مدیون شما بود. شاگرد کوچک شما بود. شما خیلی کارتون درسته. بله بله! شما ستارهی سخاوتمندی هستید و دلتون برای بازیگران گدا گودول بدبخت و بیچاره خیلی میسوزه. آره بابا! همچین مالی هم نبود. یک مشت حرکات تکراری. بیخودی شلوغش کردن اصلا. بله فهمیدیم! ما مرده پرستایم. شما بفرمایید به زندهها برسید. بفرمایید خواهش میکنم... ما رو با مردهمون تنها بذارید!..... برای بیانیههای اجتماعی / سیاسی / اخلاقی / نیکوکارانهتون، یک سوژهی دیگه پیدا کنید لطفا.
نیکی کریمی: حد شکیبایی بالاتر از سینمای ایران بود.+بشنوید
ـ۱۸۹ کلیک
www.radiofarda.com
چند روز پيش ناصر تقوايی مطلبی را در روزنامه اعتماد نوشته بود و متوجه شدم که حسم شبيه اوست. درست است که فقدان آقای شکيبايی برای من بسيار ناراحت کننده و دردناک است، اما هنرمند بزرگی مانند او هرگز نمی ميرد و هميشه با کارهايش زنده است. بنابراين فقط متأسفيم که نمی توانيم او را درکنار خود و در فيلم های بعدی داشته باشيم و روح بزرگ و صميمی اش را از دست داديم.
در موزه هنرهای معاصر - از شکیبایی تجلیل نشد، چون برق نبود
ـ۱۷ کلیک
www.cinemaema.com
به یک دلیل ساده، اما غیر قابل اجتناب و صریح!، برنامه پخش فیلم و بزرگداشت خسرو شکیبایی در موزه هنرهای معاصر لغو شد. فقط چون برق نبود. تا دیروز قرار بود این برنامه بر اساس خبر زیر برگزار شود: کانون فيلم انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي با همکاري سينماتک موزه هنرهاي معاصر، 6 فيلم سينمايي از آثار «خسرو شکيبايي» را در محل سينماتک نمايش مي دهد. پس از نمايش اين 6 فيلم، نشست نقد و بررسي فيلم ها با حضور کارگردانان آثار و منتقدان سينمايي برگزار خواهد شد. امروز فيلم هاي سارا ساخته داريوش مهرجويي (در سانس 14) و اتوبوس شب ساخته کيومرث پوراحمد (در سانس 17)، دوشنبه 7 مرداد فيلم هاي يک بار براي هميشه ساخته سيروس الوند (در سانس 14) و کيميا ساخته احمدرضا درويش(در سانس 17) و سه شنبه 8 مرداد فيلم هاي هامون ساخته داريوش مهرجويي (در سانس 14) و شب ساخته رسول صدرعاملي(در سانس 17) اکران خواهند شد.
مثل یک زخم... هفت روز بعد از مرگ شکیبایی
ـ۶۱ کلیک
moroor.wordpress.com
خدا رحمتاش کند، هنرمند خوبی بود، روحاش شاد، او زنده است و از این چرت پرتها لابد… ولی من دارم برای خودم مینویسم. میخواهم این تصویرها و صداهایی که یک هفته است توی مغزم وول میخورد بریزم بیرون بلکه دست از سرم بردارند.///// دوست داشتن ستارهای که این همه طرفدار عوام دارد خزبازی است دیگر. پس «شکیبایی نتوانسته بوده هیچ وقت از قالب هامون دربیاید.» رضـای کیمیا و مراد روزی روزگاری و اسـد پری و ملای تفنگ سـرپر و کسـرای سـرزمین خورشـید هم هامون بودند پـس. بعد از هامون، همان طوری شانههایش پهن و موهایش لخت و چشمهایش درشت و صدایش زنگدار مانده بود! چیزی به نام سلیقهی شخصی، وجود خارجی ندارد. نظرات ما، همیشه واقعیت بلامنازع است.///// مژده میدهند او «آل پاچینوی سینمای ایران» بوده. تازه «ویم وندرس هم دربارهی بازیاش نظرات مثبت داشته». چنین افتخار بزرگی ارزش مردن را داشت. خوش به حالش! خوش به حالمان! خوش به حال آقای شریفی نیا! //// از روزهای تین ایجری که حالا هفت هشت ده سال گذشته... مدتها بود که فقط برایم یک بازیگر بود که کارش را میپسندیدم. حالا این بازیگری میپسندیدم مرده. مردم هم حرفهای همیشگی را میزنند. همین. همین باید باشد. ولی نیست چرا؟!... (بخشی از متن)
با خسرو خوبان.... حاشیههای مراسم خسرو شکیبایی همراه با عکس
ـ۸۴۷ کلیک
z8un.com
روی سر در(تاج) تالار پر است از عکاسان سحرخیزی که بهترین جاها را برای عکاسی انتخاب کردهاند. شکر خدا در آن تاج مصالح مقاومی به کار رفته که اینقدر محکم است و فرو نمیریزد. ساعت نُه صبح در داخل حیاط و در خیابان ارفع دیگر جای سوزن انداختن نیست. صدای کسی از بلندگوها به گوش میرسد که قرآن میخوا ند. کسی میگوید: - اینجا هم ولکنمان نیستند! کس دیگری میگوید: شکیبایی متعلق به همه است چه مذهبی و چه غیرمذهبی. نباید که اورا مصادره کرد! بعد، صدای پرویز پرستویی طنینانداز میشود. - خانمها، آقایان، خواهش میکنم! جلوی در را خلوت کنید تا آمبولانس خسرو شکیبایی داخل شود. .......... همان یک ذره جا یک ساعت طول میکشد تا به سلامت رد شویم. دارم غش میکنم که کمی دورتر میبینم دور اتوموبیلی حلقه زدهاند. این کیست این؟ بهزور خودم را به وسط میرسانم. طفلک ایرج قادریاست که دیر آمده و در پرایدی کنار یک خانم جوان در ترافیک گیر کرده و پاپاراتزیهای آماتور دارند کلیک کلیک با موبایل عکس میگیرند و قادری شدیدا ناراحت است. من هم با خجالت مثل یک پاپاراتزی اصیل عکسی میگیرم. هر چه باشد به سختی خودم را به وسط معرکه رساندهام. مردم عین سیرک دور اتوبوسهایی که دم در است و پر از بازیگران سینما و تلویزیون هستند حلقه زدهاند و جلو هم نمیروند. هنرمندان داخلش مضطرب و شرمناک کله میدزدند... جلوتر، جلوی در شیرینیفروشی آقبانو معرکهی دیگریست. اینجا دیگه حلقه آنقدر تنگ و فشرده است که نمیتوانم داخل شوم. همهشان هم آقا... از پسری که مشتاقانه از حلقه برگشته میپرسم کی بود؟ هدیه تهرانی؟ میگوید نه "بهزاد رحیمخانی"ست. میگویم کاراینجا برعکس است. شنیدهام زنها دور هنرپیشههای مرد جمع شوند و مردها برای زنها. پسر میخندد و دور میشود. اتوبوسها از همان اول پرشدهاند و آنهایی که ماشین ندارند نمیدانند چهطوری خودشان را به بهشتزهرا قطعهی هنرمندان برسانند. پلیسی میگوید 20 اتوبوس هم در خیابان حافظ منتظر مسافر است و برخی میدوند. تمام مغازههای اطراف پر هستند از مشتری... آب معدنی، ساندیس، رانی، بستنی، فالوده... مادران دست و پای بچههایشان را چک میکند که آیا سالم ماندهاند یا نه. بعضیها میروند به پارک دانشجو. خیلیها دستشان پوستر خسرو شکیباییست.
حال خسرو شکیبایی کاملا خوب است / شایعات صحت ندارد
ـ۱۴۸۴ کلیک
zom.ir
نداشت... ظاهرا خبر سلامتیاش به اندازه خبر مرگاش جالب نبوده...
حالا دیگر دیر است
ـ۳۶ کلیک
www.zigzagmag.org
گزارش چند رسانه ای ( مالتی مدیا ) از مراسم تشییع جنازه خسرو شکیبایی