حکم ناعادلانه اعدام برای صغری نجف پور به جرم ارتکاب قتل در ۱۳ سالگی
اطلاعات محرمانه پرونده صغرا نجف پور نشان مي دهد اين دختر بعد از اينكه به عنوان خدمتكار استخدام شده مورد تجاوز پدر امير قرار مي گرفته است .هر چند اين مرد از صغرا خواسته بود قتل را به گردن بگيرد و قول داده بود كه رضايت دهد اما در نهايت تقاضاي اعدام صغرا را كرد . در همين زمان بود كه صغرا سكوت را شكست و گفت : از وقتي وارد خانه اين مرد شدم مورد تجاوز او قرار مي گرفتم و مجبور به سكوت بودم روز خادثه وقتي او دوباره به سراغم امد تا به من تجاوز كند پسرش امير هم سر رسيد و او براي دور كردن امير پسرك را به طرف ديوار حل داد در اين هنگام سر امير به ديوار بر خورد كرد و به زمين افتاد اين مرد به من گفت بايد امير را به داخل چاه بيندازي او دلش نمي امد كه خودش پسرش را به چاه بيندازد من هم مجبور شدم اين كار را بكنم . ادعاي صغرا مبني بر تجاوز به از سوي پزشكي قانوني مورد تاييد قرار گرفت و اعلام شد به قدر ي اين تجاوز وحشيانه بوده كه تعداد دفعات ان را نمي توان تشخيص داد به رغم اينكه بازپرس تلويحا گفته كه پدر امير عامل اين تجاوز بوده است اما ادعاي صغرا از سوي دادگاه مورد تاييد قرار نگرفت و او را به اتهام قتل عمد به قصاص و رابطه نامشروع به ۱۰۰ ضربه شلاق محكوم كردند . اما پدر امير از اتهام تجاوز تبرئه شد . استدلال قاضي صادر كننده اين بود كه چون اثار تجاوز در بدن صغرا ديده شده پس مي توان اطمينان داشت كه او رابطه داشته است اما نمي توان اطمينان داشت كه كار پدر امير بوده است . صغرا يك بار در ۱۷ سالگي به پاي چوبه داررفته اما مادر امير از اعدام او صرف نظر كرده اواين بار به اصرار شوهرش قصد اعدام صغرا را دارد
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
خاطره اي از عموي پاسدار من - مهريه دختران اعدامی ـ۱۶۷۷ کلیک
koorerah-g-l.blogfa.com
چند وقت قبل خاطره اي از عموي خودم شنيدم گفتم شايد بد نباشه اونو تو سايت قرار بدم .همه چيزه اين خاطره واقعيه به جز اسامي. چون اصلا عموم اسمهاي اصلي رو به من نگفت (فقط اسم ليلا واقعيه). .....فردا روزي بود که قرار بود من به همراه چندتا از بچه ها به جبهه اعزام بشيم......رئيس زندان همه بچه ها رو صدا کرد و گفت : براي برادراني که فردا به سلامتي عازم جبهه هستند خبر خوبي دارم.امشب شبي هست که ميتونن از بين زنان مجردي که قراره فردا اعدام بشن اوني رو که مايل هستن انتخاب کنن و حاج آقا رضايي هم تشريف آوردن...
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل نقض کپیرایت دارد.
دخـتر بچه 13 ساله به اتهام قتلي كه ثابت نشد تا پاي چوبه دار رفت و نهايتا بعد از18 سال زندان آزاد شد ـ۲۲۴ کلیک
etemaad.com
هنگامي که تمامي مقدمات براي پايان دادن به زندگي اين دختر سياه بخت فراهم شده بود، اولياي دم نتوانستند ناظر صحنه اعدام صغري باشند و از مسوولان اجراي حکم خواستند قصاص دختر جوان را براي سه ماه به تعويق بيندازند تا در اين مدت درباره سرنوشت اين محکوم به مرگ بيشتر فکر کنند. به اين ترتيب صغري جاني دوباره يافت و در حالي که به شدت شوکه شده بود به بند زنان زندان بازگشت. او که مي دانست تا پايان عمرش سه ماه بيشتر فرصت ندارد، اين مدت را نيز در وحشت و اضطراب گذراند اما با پايان يافتن مهلت سه ماهه صغري اولي...
حکم اعدام برای دختری که از ۱۳ سالگی در زندان است ـ۲۷۷ کلیک
autnews.eu
دادگاه عمومی رشت پس از محاکمه مجدد دختری که از سن ۱۳ سالگی به جرم قتل در زندان است، وی را به قصاص محکوم کرد. به گزارش خبرنگار ما، مولایی که هم اکنون ۳۱ سال دارد ۱۹ سال از عمرش را در زندان رشت گذرانده است. صغرا سال ۶۸ توسط ماموران پلیس رشت به اتهام قتل دستگیر شد، زمانی که بر دستان این دختر دستبند زده شد او کارگر خانه یی در شهر رشت بود. او از سوی ماموران متهم به قتل پسر ۸ ساله خانواده یی شد که برای آنها کار می کرد. اولین برگ از پرونده یی که باعث شد صغرا ۱۹ سال از عمرش را در زندان بگذ...
قصاص براي دختري که از 13 سالگي در زندان است ـ۲۴۹ کلیک
etemaad.com
دادگاه عمومي رشت پس از محاکمه مجدد دختري که از سن 13 سالگي به جرم قتل در زندان است، وي را به قصاص محکوم کرد. او که هم اکنون 31 سال دارد 19 سال از عمرش را در زندان رشت گذرانده است.
مروری بر اعدام یک دختر نوجوان ـ۳۴۹ کلیک
news.bbc.co.uk
عاطفه سهاله در سن ۱۶ سالگی در شهر نکا و در ملأ عام به جرم روابط نامشروع به دار آویخته شد. این در حالی بود که قاضی شواهد کافی برای اجرای این حکم ارائه نداد و سن او را به دروغ ۲۲ سال اعلام کرد. فیلم مستندی هم در این رابطه ساخته شده است.
ابراز نگرانی عفو بین الملل از وضعیت یک محکوم به اعدام ـ۳۹ کلیک
kurdistanmedia.org
سازمان عفو بين الملل با انتشار بيانيه ای نسبت به وضعيت صغری نجف پور، دختر سی ساله ای که در سن سيزده سالگی به اعدام محکوم شده است، ابراز نگرانی کرد. در اين بيانيه آمده است: «صغری نجف پور که پس از ۱۷ سال با قرار وثيقه ۶۰ ميليون تومانی از زندان آزاد شده، هم اکنون مخفی شده و اگر بازداشت شود، اعدام خواهد شد.» از سوی ديگر خبرنگار سايت زنستان، اولين نشريه اينترنتی زنان ايران، خبر از ديدار با صغری نجف پور در منزل پدری اش در شمال ايران می دهد و می گويد که بر طبق قانون، صغری بايد در اولين فرصت بر...
اعدام زير ۱۸ سال و پرونده صغرا / مدرسه فمينيستی ـ۵۱ کلیک
gooyanews.fw.nu
وقتی پدر صغری با استفاده از حق ولايتش دختر خود را برای کار به منزلی در رشت سپرد او ۹ سال بيشتر نداشت. اما وقتی به اتهام قتل پسر خانواده راهی زندان شد ۱۳ ساله بود. از نظر قانون ايران، او ديگر بچه نبود. همين بود که به مثابة آدم بزرگسالی محاکمه و محکوم به قصاص شد. قاضی رسيدگی کننده البته برای راحتی وجدانش چشم به روی آزارهای مکرر صغری که مدعی بود توسط پدر خانواده صورت گرفته بود، بست و مطابق معمول شانههای کوچک صغری بود که ضربات شلاق را تحمل کرد و نه شريک او. شريک او مانند بسياری از پروندهها نامع...
نامه يكهزار حامي حقوق بشر به رييس قوه قضاييه براي جلوگيري از قصاص «صغري» ـ۳۶ کلیک
isna.ir
ر اين نامه با اشاره به اين كه «صغري» در كودكي مرتكب جرم شده، آمده است: صغري كه از سن 9 سالگي براي كار به منزلي سپرده شده بود در سيزده سالگي به اتهام قتل فرزند خانواده روانه زندان شد و سپس به قصاص محكوم شد. نويسندگان نامه ين صغري را دليلي موجه براي جلوگيري از صدور حكم قصاص عنوان كرده و با بيان اين ادعا كه به گفته وكيل و قاضي پرونده، اسناد و مدارك موجود در پرونده شك و شبهه فراواني را براي انتساب جرم به صغري ايجاد ميكند، عنوان كردهاند: صغري 18 سال زندان را در بيم و هراس اجراي حكم قصاص به سر...
کمپین <اعدام کودکان را متوقف کنید> ـ۶۱ کلیک
en.wikipedia.org
این کمپین که توسط نازنین افشین جم راه اندازی شده است پیشتر توانسته با راه اندازی کمپین حکم ناعادلانه اعدام را برای نازنین فاتحی تغییر دهد. این سایت همچنین به جمع آوری امضا در پتیشن برای نجات زندانیانی که در سنین نوجوانی مرتکب جرم شده و به اعدام محکوم شده اند میپردازد. در اینجا لیست اسامی این دختران و پسران و آدرس کمپین و بلاگ آن به همراه اطلاعات دیگر آمده است.
برای نجات صغری از اعدام ناعادلانه اعتراضات خود را در اولین فرصت بفرستید ـ۸۴ کلیک
scenews.blog.com
نسرین ستوده وکیل صغری نجف پور برای نجات او درخواست تجدید نظر در پرونده را داده است. شما میتوانید با نوشتن نامه به مراجع قانونی که آدرس آنها آمده است به زبانهای انگلیسی فارسی عربی یا زبانهای دیگر اعتراض خود را به این حکم اعلام کنید.