افشاگری مستقیم در مورد مفاسد اقتصادی روحانیان سرشناس ایران
دكتر عباس پاليزدار، رئيس امور زيربنايي مركز پژوهشهاي مجلس روز شنبه 14 اردیبهشت 87 در جمع دانشجویان همدانی دست به افشای پشت پرده ی مفاسد اقتصادی کشور زد. عباس پالیزدار که از او به عنوان مشاور کمیسیون اقتصادی مجلس نیز یاد می شود، با بیان چگونگی دستیابی به پرونده های کلان مفاسد اقتصادی گفت: پس از انکه برای تحقیق و تفحص از قوه قضائیه ،در سازمان بازرسی مستقر شدیم ،پرونده های بسیاری را مطالبه کردیم اما قوه قضائیه اصل پرونده ها را به ما تحویل نمی داد، تا اینکه توانستیم به کدهایی دست یابیم و با رقمی بالغ بر 120 پرونده برخورد کردیم که به پرونده های کلان مفاسد اقتصادی مرتبط بود .
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
پالیزدار:یزدی شرکت 600 میلیاردتومانی دنا را به 2 میلیارد خرید/امام جمعه:ایشان در ده سال ریاست قوه،يك ريال حقوق نگرفت! ـ۱۵۲ کلیک
farsnews.com
دو هفته پس از افشاگری عباس پالیزدار در دانشگاه همدان درباره فساد اقتصادی روحانیون سرشناس و پرنفوذ در ایران و یک هفته پس از بازداشت وی،احمد خاتمي،امام جمعه موقت تهران از برخی نام هایی که پالیزدار فساد اقتصادی آن ها را افشا کرده بوذد،به دفاع پرداخت.وی با بيان اينكه هشدار ميدهم كه دوباره اين پروژه تخريبها شروع شده است، اظهار داشت: مرجعي كه قلم، زبان و عملش در مسير نشر اسلام بوده و از مراجع بزرگوار حامي انقلاب است، لبه تيز هجمهها قرار گرفته است، شخصيتي كه ده سال رئيس قوه بود يك ريال حقوق نگرفت...
تو ایران چه خبره داداش ؟ ـ۱۵ کلیک
tahdyg.com
خدائیش وضعیت ایران این روزها خیلی با حال شده ! رفتم بالاترین دیدم یکی از بحث های داغ خبر بازداشت آقای عبدالله شهبازی هست اومدم درباره اش بنویسم تا معروف بشم دیدم ای وای آزاد شد !! بی انصافها نکردند حدااقل یه ذره بیشتر نگهش دارند تا چهار تا مصاحبه ای چیزی پیرامون این بابا بشه هم عبدالله جون یه حالی بهش داده بشه و هم اینکه این روزنامه نگاران و رادیو تلویزیون داران اینور آب از لوس آنجلس گرفته تا واشنگتن و لندن و چک و آمستردام یه حالی بکنند و دلی از عزا در بیارند و مردم بشینند پای این رادیو تلویز...
فروش سؤالات واقعى كنكور دانشگاه آزاد با چندين روش ـ۵۱ کلیک
nosazi1.com
تنها در يكى از شاخه هاى فروش سؤالات كنكور، ۴ تن از مديران و ۲ تن از كاركنان برگزار كننده آزمون سراسرى دانشگاه آزاد اسلامى به اتهام افشا، خروج و فروش سؤالات اصلى كنكور آن دانشگاه بازداشت شده اند. در شاخه ديگرى نيز يك تن ديگر از متهمين كه داراى نسبت خانوادگى با برخى از پرسنل آن دانشگاه بوده، بازداشت شده است. در اين ارتباط نيز مسئول قرنطينه سؤالات كنكور دانشگاه آزاد اسلامى واحد شهريار به جرم خويش اعتراف كرده و بر اساس مستندات موجود در پرونده تمامى شاخه هاى فروش سؤالات كنكور سراسرى غيرپزش...
هندوانه اي در جاليز پاليزدار ـ۸ کلیک
takneveshteha.persianblog.ir
چند روزی است که گفته های "عباس پالیزدار" در جامعه دهان به دهان می گردد و درباره میزان صحت آن سوال می شود؛ سوالاتی که در ابتدا همراه با این بود که اگر دروغ است چرا او آزادانه می گردد و هنگامی که با شکایت دستگیر گردید نیز با این زمزمه همراه شده است که از کجا معلوم که صحت گفته هایش اثبات نگردد. یکی از این نوع گفتگوها چند روز پیش در زمانی که در ترافیک تهران با آشنایی هم مسیر بودم آغاز گردید بلافاصله بدانجا رسید که راه چاره برای اثبات آن است که مدارک در اختیار افکار عمومی قرار گیرد تا قضاوت کنن...
یا رب این نو دولتان را بر خر خودشان نشان!+(عکس سردار زاعی) ـ۱۶۷۴ کلیک
ghonieh.blogfa.com
به بهانه آغاز دوباره طرح امنیت اجتماعی و رسوایی جناب مددی و آزادی بدتر از مرگ سردار بزرگوار زارعی واعظان کاین جلوه در مهراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند +عکسی از سردار ۳ روز قبل از رسوایی
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی! ـ۱۲ کلیک
hosseini360.blogfa.com
....پسرم اصلا آمریکا نیازی نیست به ایران حمله کنند؛ببین توی افغانستان چه وضعی داره (عمرش دیگه کفاف نداد که عراق را هم مثل بزنه) و با لحن طنز آمیز می گفت گر صبر کنی زغوره حلوا سازی ...این مدلی که این دولتی ها دارن حکومت می چرخونن دیگر نیازی نیست اون با سرباز بیاد؛وقتی دولتی ها پشتوانه مردمیشون را از دست بدن همونی میشه که اونها دنبالش هستند. حالا هم گمانم همین باشه شد تا حالا شده که رئیس جمهور جائی بره و از دزد و قاتل حرف نزنه؟ شده تا حالا توی یک جمعی بشینه و هی نگه من دارم نخ می کشم و از پن...
اکبر اعلمی نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی ، اظهارات پالیزدار در مورد مفاسد اقتصادی را تایید کرد ـ۴۵۳ کلیک
tiknews.org
اکبر اعلمی نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی طی یادداشتی در سایت شخصی خود، اظهارات پالیزدار در مورد مفاسد اقتصادی را تایید کرد. اعلمی می گوید: عباس پالیزدار از جمله کارشناسانی بود که از طریق فاطمه آجرلو نماینده مردم کرج که ظاهرا با او نسبتی هم دارد برای همکاری با وی و دهقان دعوت به کار شد تا به عنوان یکی از کارشناسان کميته تحقيق و تفحص مستقر در سازمان بازرسي کل کشور همکاری کند وی ادامه می دهد: واقعیت این است که بخش قابل توجهی از افشاگری های پالیزدار بازخوانی و رونمائی گزینشی از برخی پرونده هائی ...
من گنده ترم پس حرف حرف منه! ـ۱۰۳ کلیک
baarbaapaapaa.persianblog.ir
گفت با این چیزایی که مینویسی برو خدا رو شکر کن فیلتر نمیشی! دارم به این فکر میکنم که مگه من و اونهایی که فیلتر میشن چی مینویسیم؟ این قانون من گنده ترم پس هر چی من میگم تا کی و تا کجا میخواد ادامه پیدا کنه؟ این حکومت آشغال جمهوری اسلامی کی میخواد بفهمه این قانون گنده بودنش همیشه جواب نمیده مگه اون شاه احمق خود شیفته چیکار کرد که ملت اون بلا رو سرش آوردن.البته اگه این روزگار رو میدیدن شکر میخوردن که انقلاب کنن وضع اقتصادی کشور که از گل و بلبل فراتر رفته وضع سیاسی هم که فقط گی...
رونمائی از چند پرونده، فرافکنی یا بیان واقعیات؟ (اکبر اعلمی) ـ۲۶۶ کلیک
akbaralami.com
اخیرا فردی بنام "عباس پالیزدار"، اقدام به رونمائی از پرونده هائی کرد که طبق معمول، بجای اینکه اصل موضوع مورد بررسی و یا پاسخگوئی قرار گیرد، همه به انکار روغن ریخته روی آوردند. ابتدا معاونت پژوهشي مركز پزوهش های مجلس با صدور اطلاعيهاي اعلام کرد كه وي هيچگاه تحت هيچ عنواني رابطه استخدامي يا همكاري علمي با مركز پژوهشهاي مجلس نداشته است. "حسن کامران" آخرین رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه، هرگونه ارتباط پالیزدار با این هیئت را تکذیب کرد. روزنامه دولتی ايران نیز به نقل ا...
دستها برای که رو می شود؟ فساد اقتصادی در رده های مختلف کشور؟ ـ۲۲ کلیک
hoodar.persianblog.ir
ماجرای پالیزار و بازداشت او ماجرایی است که بسیاری از مدتها پیش با پدیدار شدن جبهه جدید در معادلات سیاسی و شکل گرفتن جریان جدید اصولگرایی آنرا پیش بینی می کردند. اما عکس العمل شتابزده در برابر آن و جهتگیریهای صورت گرفته در مطبوعات، قوه قضاییه و صدا و سیما ابعاد مساله را پیچیده تر کرد...