افشاگری مستقیم در مورد مفاسد اقتصادی روحانیان سرشناس ایران
دكتر عباس پاليزدار، رئيس امور زيربنايي مركز پژوهشهاي مجلس روز شنبه 14 اردیبهشت 87 در جمع دانشجویان همدانی دست به افشای پشت پرده ی مفاسد اقتصادی کشور زد. عباس پالیزدار که از او به عنوان مشاور کمیسیون اقتصادی مجلس نیز یاد می شود، با بیان چگونگی دستیابی به پرونده های کلان مفاسد اقتصادی گفت: پس از انکه برای تحقیق و تفحص از قوه قضائیه ،در سازمان بازرسی مستقر شدیم ،پرونده های بسیاری را مطالبه کردیم اما قوه قضائیه اصل پرونده ها را به ما تحویل نمی داد، تا اینکه توانستیم به کدهایی دست یابیم و با رقمی بالغ بر 120 پرونده برخورد کردیم که به پرونده های کلان مفاسد اقتصادی مرتبط بود .
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
افشاگری مستقیم در مورد مفاسد اقتصادی روحانیان سرشناس ایران(با اشاره مستقیم به نام و لینک فیلم سخنرانی) ـ۴۷۰۰ کلیک
manshoma.wordpress.com
افشاگری عباس پالیزار در دانشگاه بوعلی همدان:دبیر کمیته تحقیق و تفحص قوه قضائیه روز شنبه 14/2/87 در جمع دانشجویان همدانی دست به افشاگری پشت پرده های مفاسد اقتصادی کشور زد.. این افشاگری ها که من از روی متن فیلم سخنرانی او استخراج کرده ام به این شرح است: ١- یکی ازآقایان علما آمد گفت یک پسرمعلول جسمی دارم و می خواهم یک موسسه توانبخشی بسازم که پسرم هم زیر نظر خودم باشد. ما هم موسسه را ثبت کردیم. بعد آمد گفت که اقا من ساپورت مالی می خواهم فلان معدن سنگ دهبید فارس را که بهترین معدن سنگ دنیاست به ...
عباس پالیزدار بازداشت شد ـ۸۱۶ کلیک
bornanews.ir
عباس پاليزدار شب گذشته به جرم اخلال در امنيت ملي بازداشت شد. به دنبال سخنراني اخير عباس پاليزدار در دانشگاه همدان که برخي از مقامات ارشد کشور را متهم به رانت خواري و ارتباط با مافياي اقتصادي کرده بود با شکايت مدعي العوم بازداشت شد. گفتني است؛ دفتر پژوهش هاي مجلس و برخي از نمايندگان مجلس پيش از اين ادعاي وي را در خصوص نمايندگي کميته تحقيق و تفحص در قوه قضاييه را تکذيب کرده بودند. همچنين روز گذشته برخي از رسانه ها از بدهي 63 ميليارد ريالي وي به بخش بانکي خبرداده بودند.
افشاگری غافلگیرانه یک مسئول قوه قضائیه: آقایان و آقازادگان مملکت را به تاراج بردند! ـ۱۳۸۷ کلیک
peiknet.com
دبیر کمیته تحقیق و تفحص قوه قضائیه "عباس پالیزار" روز شنبه 14/2/87 در جمع دانشجویان همدانی دست به افشاگری پشت پرده های مفاسد اقتصادی کشور زد. این افشاگری ها که من از روی متن فیلم سخنرانی او استخراج کرده ام به این شرح است: 1- یکی از اقایان علما آمد گفت یک پسرمعلول جسمی دارم و می خواهم یک موسسه توانبخشی بسازم که پسرم هم زیر نظر خودم باشد. ما هم موسسه را ثبت کردیم. بعد آمد گفت که اقا من ساپورت مالی می خواهم فلان معدن سنگ دهبید فارس را که بهترین معدن سنگ دنیاست به من بدهید. بعد از چند وقت گفت...
این افشاگری ها بوی خون می دهند (حسین باستانی) ـ۱۹۲۸ کلیک
roozonline.com
افشاگري اخير عباس پاليزار، عضو کميته تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضاييه در مورد پرونده هاي مفاسد اقتصادي، به لحاظ جايگاه کساني که در جريان سخنان نامبرده مورد اتهام قرار گرفته اند و نيز سطح اتهامات مطرح شده، در سال هاي اخير بي نظير بوده است. براي يادآوري سطح اتهامات مطرح شده توسط عباس پاليزار در مورد پرونده هاي بزرگ فساد اقتصادي در سال هاي گذشته، تنها سه مورد از آنها را با هم مرور مي کنيم
شباهت عجیب دو عکس: سعید امامی و عباس پالیزار ـ۴۳۳۲ کلیک
blog.nim.ir
چرا این دو عکس این قدر به هم شبیه اند؟ از دیوار پشت سر سخنرانان پیدا است که هر دو عکس در یک سالن برداشته شده اند که تالار همایش های دانشگاه بوعلی همدان باشد. اما چرا هر دو عکس از روی فیلم سیاه و سفید برداشت شده اند؟ این دو تا آقا هم خیلی شبیه هم هستند. نه؟ هر دو عینک قاب فلزی و ریش و فرق کج و کت روشن و پیراهن سفید دارند.
جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي همدان بدلیل افشاگری در مورد مفاسد اقتصادی تعليق شد ـ۳۴۵ کلیک
farsnews.net
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس در متن نامهاي كه به امضاي اردشير خزائي رئيس دانشگاه بوعلي سينا و رئيس هيئت نظارت بر تشكلهاي اسلامي دانشگاهيان در اين دانشگاه براي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه بوعلي سيناي همدان ارسال شده، آمده است: احتراما با استناد به جلسه مورخ 1/3/87 هيئت نظارت و هيئت منصفه دانشگاه با حضور دبير و نمايندگان محترم آن تشكل در خصوص رسيدگي به تخلف صورت گرفته بدين وسيله راي هيات نظارت بر اساس ماده 18 آئيننامه تشكلها به شرح زير ابلاغ مي گردد: "كليه فعاليتهاي جامعه...
هدف افشاگری عباس پالیزان چه می تواند باشد؟ ـ۷۲۶ کلیک
noend.blogfa.com
افشاگری روز شنبه عباس پالیزان در جمع دانشجویان همدانی واقعا غافل گیر کننده است. وی در این افشاگری علنا از فساد درونی همان مجموعه ای پرده بر می دارد که اکبرگنجی از آن با عنوان "تاریکخانه اشباح" یاد می کرد. این افشاگری و افشاگری عبدالله شهبازی در مورد الیگارشی زمین خوار- که هر دو شباهت های زیادی به هم دارند- را می توان نسل جدیدی از افشاگری های تاریخ جمهوری اسلامی خواند. این نسل جدید بر خلاف مدل افشاگری دولت اشاره مستقیم به نام افراد خاطی دارند و از سویی بر خلاف افشاگری های ضمن پروژه عالیجنابان ...
زاهدان شب یا راهزنان مُعَمَم ! / تلخ نوشته ها ـ۶۰۷ کلیک
shatot.wordpress.com
شخصی این چند روز در یکی دوتا دانشگاه ندای وامصیبتا سر داده و افشاگری کرده که دارن میبرن و میخورن ! باید خیلی ساده باشیم تا باور کنیم این بنده خدا دلش به حال مردم سوخته ... هیچکس سنگ ما رو به سینه نمیزنه مگر برای منافع شخصی ... حزبی و تشکیلاتی خودش ! اما در عین حال بر این باورم که این افشاگری ها در نهایت به سود مردم خواهد بود و این جامه تقدس دروغین که بر تن بعضی روحانیون است باید روزي دریده شود ! میتونید تصور کنید توی خونه نشسته باشید و مثلا پیشنماز مسجد و ریش سفید های محل بیان توی خونه شما...
اکبر اعلمی نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی ، اظهارات پالیزدار در مورد مفاسد اقتصادی را تایید کرد ـ۴۵۳ کلیک
tiknews.org
اکبر اعلمی نماینده مجلس هفتم شورای اسلامی طی یادداشتی در سایت شخصی خود، اظهارات پالیزدار در مورد مفاسد اقتصادی را تایید کرد. اعلمی می گوید: عباس پالیزدار از جمله کارشناسانی بود که از طریق فاطمه آجرلو نماینده مردم کرج که ظاهرا با او نسبتی هم دارد برای همکاری با وی و دهقان دعوت به کار شد تا به عنوان یکی از کارشناسان کميته تحقيق و تفحص مستقر در سازمان بازرسي کل کشور همکاری کند وی ادامه می دهد: واقعیت این است که بخش قابل توجهی از افشاگری های پالیزدار بازخوانی و رونمائی گزینشی از برخی پرونده هائی ...
نظر یک مقام آگاه وزارت اطلاعات ایران در مورد سخنان دکتر عباس پالیزدار دبیر و سخنگوی سابق خانه صنعتکاران ـ۶۲۴ کلیک
tiknews.org
مسئولین قوه قضائیه و هیئت تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضائیه پاسخ درستی به پرسش ها نمی دهند، برخی می گویند؛ عباس پالیزدار مدتی را با هیئت تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضائیه همكاری میكرده، برخی دیگر حرفهای او مبنی بر دبیری این هیئت را تایید می کنند. یک منبع آگاه دیگر در پاسخ به این سئوال که این اسناد منبع شان چیست؟ می گوید، شما می دانید چند صد پرونده در کمیسیون اصل نود مجلس طی این سال ها بایگانی شده، موضوعاتی همچون زمین خواری که یکی از وزرای سابق نیز با آن مرتبط بود یا پرونده فروش 47 کیلو سیمان در...