توفیف برنامه ی «مثلث شیشه ای»
برنامه تلويزيوني "مثلث شيشه اي" در شبکه تهران که قرار بود نود شب ميزبان ميهمانان عرصه هاي مختلف براي "گفتگويي بي پرده" باشد، بعد از حضور چند ميهمان منتقد دولت و همچنين به چالش کشيدن عملکرد برخي از اعضاي کابينه، ابتدا با توقيفي موقت در ميانه خرداد رو به رو شد و پس از آن، در حاليکه مدير شبکه تهران از ادامه اين برنامه پرطرفدار تا پايان تابستان خبرداده بودند، "به دلايل نامعلومي"، جمعه شب پخش آن متوقف شد. به اين ترتيب همانطور که خواننده تيتراژ پاياني اين برنامه هر شب مي خواند: "تمام مي شوم شبي، فقط به من اشاره کن"، مثلث شيشه اي با "يک اشاره" در ميانه هاي راه توقيف شد.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
چون ما بلد نیستیم اعتراض کنیم؛ فقط بلدیم غرغر کنیم!
ـ۱۳۷ کلیک
moroor.wordpress.com
دکتر سجادی که از آمریکا آمده [میخواست از امام بپرسم] که پیوند چشم جایز است یا نه. امام منع نکردند اما مایل نبودند تجویز آن هم به ایشان منتسب شود./////// هر وقت عکس یا فیلمهای قبل از انقلاب را میبینم حیرت میکنم که آن جماعت را چطور توانسته اند توی چادر چاقچول کنند و به این روز سیاه بنشانند!....... در جامعهی ما آیا طرفداران حجاب اجباری، عزاداریها ریز و درشت مذهبی، مردانه زنانه کردن همه جا از گهواره تا گور، حرمت موسیقی و رقص و شادی و زیبایی، بمباران مذهبی از کتب درسی تا تلویزیون و نشریات و… در اکثریتاند یا اقلیت؟؟... اگر در اقلیت هستند، تا به حال از خودمان پرسیدهایم که چگونه این اقلیت، تمایلات خودش را به اکثریتی که ما باشیم تحمیل کرده و میکند؟... //// ما حتی از حقوق مسلممان نمی توانیم دفاع کنیم. به جای این که یقهی طرف را بچسبیم و حقمان را بخواهیم برای عکساش شاخ و خال هندی میکشیم و بعد که حسابی دلمان خنک شد میرویم حقمان را از یکی دیگر که مطمئنایم زورش به ما نمیرسد میگیریم...
نظر فیروز کریمی درباره ی مهندس علی آبادی//یوتیوب
ـ۴۳۴ کلیک
www.youtube.com
صحبتهای فیروز کریمی در برنامه ی شب شیشه ای٬ درباره ی علی آبادی که گفته میشه باعث لغو فعالیت های فیروز کریمی و اجبار باشگاه استقلال اهواز به کنار گذاشتن این مربی شده.
به دستور معاون احمدی نژاد و رئیس سازمان تربیت بدنی : فیروز کریمی ممنوع الکار شد !
ـ۱۰۰۷ کلیک
razeno.com
شهرام شفیع زاده مدیر عامل استقلال اهواز در مصاحبه امروز با خبرگزاری فارس اعلام کرد در شرايطي كه دو شب قبل فيروز كريمي با حضور در شهر اهواز و هيئت فوتبال اين شهر، قرارداد خود را با تيم استقلال اهواز را به ثبت رسمي رساند ، به دلیل مصاحبه تلويزيوني اين مربي با يكي از برنامه هاي شبكه تهران و صحبتهايش در آن برنامه که موجبات ناراحتي شدید برخي مسئولان ورزش ایران شده است ، امکان ادامه همکاری با وی را نخواهیم داشت !اجرا از این قرار است ، فیروز کریمی مربی پر حاشیه فوتبال ایران که یکی از معتبر ترین و پر افتخار ترین مربی های فوتبال ایران است تنها به دلیل اینکه چندی پیش در یکی از برنامه های مثلث شیشه ای ، وقتی مجری برنامه نظرش رادر مورد مهندس علی آبادی معاون رییس جمهور پرسید ، گفت ....
مثلث شيشه اي اينطوري شکست!
ـ۸۴ کلیک
www.roozonline.com
"اکبر منتجبي" در مورد برنامه مثلث شيشه اي و درباره ي عللي که احتمالاً منجر به توقف اين برنامه شد، پست تازه اي نوشته است. از جمله: دعوت آقاي عبدالعلي زاده وزير مسکن دولت آقاي خاتمي از اين جمله بود. در اين برنامه ايشان به انتقاد از سياست هاي اقتصادي و افزايش قيمت مسکن در دولت آقاي احمدي نژاد پرداخت. اما سهوا جمله اي گفت که تاروپود برنامه مثلث شيشه اي و احمدي نژاد را درهم پيچيد
انهدام تأسيسات اتمي؛ پاياني بر ماجراجوئي هستهاي؟
ـ۲۰ کلیک
goww.blogspot.com
ظاهراً اين بار فرضيه بروز درگيري نظامي جدي تر از گذشته است. چرا که مسئولان ايراني که تا پيش از اين فرضيه جنگ را شايعه و حاصل جنگ رواني دشمن ميپنداشتند، اکنون آمادگي دفاعي و لجستيک خود را به رخ حريف ميکشند و بيل و کلنگ به دست مشغول حفر قبر براي نيروهاي دشمن هستند! ولي بر خلاف تصور آقايان بعيد است هيچ نيرويي در خاک ايران پياده شود که کسي بخواهد او را چال کند.
انتقاد از معاون احمدی نژاد در برنامه مثلث شیشه ای دردسر ساز شد : فیروز کریمی از مربی گری محروم شد !
ـ۱۴۲۰ کلیک
razeno.com
شهرام شفیع زاده مدیر عامل استقلال اهواز در مصاحبه امروز با خبرگزاری فارس اعلام کرد در شرايطي كه دو شب قبل فيروز كريمي با حضور در شهر اهواز و هيئت فوتبال اين شهر، قرارداد خود را با تيم استقلال اهواز را به ثبت رسمي رساند ، به دلیل مصاحبه تلويزيوني اين مربي با يكي از برنامه هاي شبكه تهران و صحبتهايش در آن برنامه که موجبات ناراحتي شدید برخي مسئولان ورزش ایران شده است ، امکان ادامه همکاری با وی را نخواهیم داشت ! ماجرا از این قرار است ، فیروز کریمی مربی پر حاشیه فوتبال ایران که یکی از معتبر ترین و پر افتخار ترین مربی های فوتبال ایران است تنها به دلیل اینکه چندی پیش در یکی از برنامه های مثلث شیشه ای ، وقتی مجری برنامه نظرش رادر مورد مهندس علی آبادی معاون رییس جمهور پرسید ، گفت ...
فرصتي که باز از دست رفت (به بهانه توقف پخش مجموعه «مثلث شيشه يي» )
ـ۹۷ کلیک
www.etemaad.com
مهم نيست چقدر با برنامه هاي رضا رشيدپور مشکل داشتم. مهم نيست که همان چند برنامه يي که از «مثلث شيشه يي» تماشا کردم، چقدر اعصاب ام را خرد کرد. چه اهميتي دارد که از حرف هاي عجيب شهره لرستاني درباره پاکي و تنهايي و مهرورزي، چقدر کفري شدم، که «مهندس - مهندس» کردن هاي رشيدپور در برابر علي دايي دشمن پندار، چقدر روي اعصاب بود، و بعضي گيرهاي سبکي که مجري اين برنامه به بعضي مهمان ها، از جمله رامبد جوان مي داد. و اطلاعاتي که گاهي وقت ها نداشت و خنده هايي که پيش مي آمد از ته دل نباشد. نکته اصلي اين است که مثلث شيشه يي، بعد از عبور شيشه يي و شب شيشه يي، يک فرصت ديگر براي کنار هم نشستن و حرف زدن بود. که در تلاش هاي تهيه کننده و مجري برنامه، بين همه آن تعارف هاي وحشتناک و اعصاب خردکن، مي شد اندک تلاش هاي «رسانه ملي» را براي گفت وگوي مستقيم و بي تعارف رديابي کرد. و اينکه رشيدپور توانسته بود يک گفت وگوي زنده روي آنتن ببرد که همه چيزش تحت کنترل نبود، در شرايطي که مي خواهيم همه چيز تحت کنترل باشد. حالا مي شود به اين نکته رسيد که مجري چنين برنامه يي چرا بايد اينقدر از در و ديوار، از سوي نهادهاي دولتي و ارتباطات خصوصي تحت فشار باشد، که اينقدر بترسد و بلرزد و نگران آينده برنامه اش باشد. و حالا که پخش برنامه متوقف شده، بيشتر بهش حق مي دهيم که دفعه بعد، از اين هم بيشتر تعارف کند، از اين هم بيشتر نگران باشد و از اين هم بيشتر احتياط کند. بيشتر از چند تا از سري جديد گفت وگوهاي رضا رشيدپور را نديدم. تازه داشتم خودم را آماده مي کردم تا به ساعت پخش اش عادت کنم و وقت جور کنم و پاي تلويزيون بنشينم. پس افسوس مي خورم که پخش اش قطع شد، به خصوص به اين خاطر که بار ديگر و با توقف پخش اين برنامه، درک ما از گفت وگو و تحمل ما نسبت به يکديگر محک خورد و باز به بن بست رسيد. سال به سال بايد پيشرفت کنيم و انگار خبري نيست. باز همان گيرها، همان مشکلات و همان عدم تحمل ها. راستش را بخواهيد در اين برنامه آخر رضا رشيدپور، وقتي همه اين چند سال تلاش اش را کنار هم گذاشتم، به نظرم رسيد طرف مي تواند بنشيند و از ميان انبوه تعارف ها، هماهنگي ها، حاشيه رفتن ها و البته گاهي جوگير شدن ها و نابلدي ها، به حاصل کار و برنامه اش در اين چند وقت افتخار کند. به هر حال اگر از خلال «مهندس، مهندس» گفتن هايش، به دشمن پنداري حاد علي دا...
بار دیگر برنامهای که دوست میداشتم...
ـ۱۰ کلیک
www.cinesam.com
دیشب، در هفتم تیرماه سال ۸۷، رضا رشیدپور درحالیکه تکوتنها جلوی دوربین نشسته بود و خندهای ساختگی بر لب داشت، اعلام کرد: ((بینندگان عزیز سی و پنجمین قسمت از برنامه «مثلث شیشهای» که فردا پخش میشود، آخرین قسمت این برنامه است... همانطور هم که گفته بودم؛ تمام میشوم شبی، فقط به من اشاره کن!)) / میتوان گفت که مدیران صدا و سیما، برخلاف دفعههای پیش که به صورت کاملاً دستپاچه و ناگهانی و بدون هیچ دلیل قانع کنندهای، «مثلث» را بعد از اولین شب پخشاش و فرزاد حسنی را دقیقاً بعد از مصاحبهاش با سردار رادان کنار گذاشتند؛ اینبار برای توقیف یک برنامه، سیاست بیشتر و بهتری به خرج دادهبودند تا که حداقل بینندهی عام متوجه توقیف برنامهی مذکور نشود و آن را یک پایان زود هنگام تلقی کند. بدین صورت که آقای رشیدپور میآیند جلوی دوربین و با سر و حالی -مثلاً- شاداب، خودشان پایان برنامهشان را به اطلاع بینندگان میرسانند (به گونهای که انگار از همان ابتدا هم قرار بوده همین موقع پایان بیابد). اینطوری نه تنها هیچ حرف و حدیثی هم باقی نمیماند؛ بلکه هیچ بهانهای هم برای بقیه وجود ندارد تا به مسئولین خرده بگیرند و بگویند شما جنبهی انتقاد را ندارید!
گفتوگو با رضا رشيدپور: از همه ممنونم
ـ۳۴۷ کلیک
www.etemaad.com
- آقاي رشيدپور چرا برنامه «مثلث شيشه يي» متوقف شد؟ الان مهم ترين وظيفه همه ما تلاش براي صرفه جويي در مصرف برق است، چون برنامه ما خيلي روشن بود، برق زيادي مصرف مي شد، - شفاف تر توضيح بدهيد. تمام مي شوم شبي فقط به من اشاره کن. - يعني شايعه توقيف برنامه را تاييد مي کنيد؟ من کلاً همه چيز را تکذيب مي کنم. - آيا توقيف مثلث شيشه يي تاثيري در فعاليت مطبوعاتي شما هم دارد؟ نه، مجله برق کمتري مصرف مي کند، - از مديران صدا و سيما دلخور هستيد؟ اتفاقاً از همه آنها ممنونم.
گمانه زنی های يک منبع آگاه درباره دلايل توقف مثلث شيشه يی + گفت وگو با رضا رشيدپور
ـ۶۶۲ کلیک
www.etemaad.com
1- حرف هاي عبدالعلي زاده وزير مسکن دولت خاتمي در اين برنامه به شدت به مذاق کارگزاران دولت بد آمده بود. 2- حرف هايي که آقاي کروبي در برنامه زد و اشاره صريح اش به شوراي نگهبان و جريان خواب نماندنش. (اگر کانديدا شود اصلاً خواب نمي ماند) 3- تلاش يک سري از حاميان دولت درست پس از گفت وگو با رئيس سازمان ملي جوانان براي ترويج اين قضيه که از نمادهاي شيطان پرست در برنامه استفاده مي شود، فشار را شديدتر کرد. 4- حضور آقاي محمد هاشمي رفسنجاني و انتقادهاي شديد ايشان واکنش روزنامه ايران را برانگيخت تا جايي که در يک خبر ويژه نام مديران عالي رتبه صدا و سيما را به ميان کشيد و دعوت از محمد هاشمي را برنامه ريزي شده دانست. 5- حضور داود دانش جعفري و غيرقابل پيش بيني خواندن رئيس جمهور از طرف ايشان و تاکيد بر اينکه عشق ايشان در کابينه عشق واقعي نبود، باز هم واکنش شديد طرفداران دولت را برانگيخت. 6- سوال هنگامه قاضياني از آقاي رحيم مشايي در مورد مرمت آثار تاريخي باعث شد که فرداي همان روز يک خبرنگار همين سوال را از آقاي رحيم مشايي در حضور رئيس جمهور بپرسد و همان جا آقاي رحيم مشايي به مدير روابط عمومي اش دستور داد که قرار برنامه آن شب را لغو کنند