مسجل شدن عدم صعود سپاهان از گروه یک مقدماتی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا
تیم فوتبال سپاهان با قبول شکست برابر الاتحاد سوریه و با احتساب نتایج حاصله این تیم در گروه یک رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا از گردونه ی این رقابتها حذف و بازی ششم این تیم در برابر کوروچی ازبکستان در استادیوم آزادی تهران برای سپاهان حالت تشریفاتی خواهد داشت.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
تيم فوتبال سايپا از گروه B صعود كرد
ـ۶ کلیک
www.farsnews.com
سايپا موفق شد در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا و از گروه B، الكويت كويت را در ورزشگاه انقلاب كرج با نتيجه يك بر صفر شكست داده و صعود زود هنگامي را تجربه كند. كيانوش رحمتي تك گل سايپا را در دقيقه 21 وارد دروازه حريف كويتي كرد تا با يك 3 امتياز ديگر، مجموع امتيازها را به عدد 11 رسانده و به مرحله بعدي صعود كند.
وداع تلخ سپاهان با لیگ قهرمانان آسیا
ـ۱۴۶ کلیک
www.iribnews.ir
تیم فوتبال سپاهان با قبول شکست برابر الاتحاد سوریه، وداعی تلخ با لیگ قهرمانان آسیا داشت.
«ناسیونالیسم ورزشی» یا «سوریه عروسیه ؛ اصفهان ...سوزیه»
ـ۱۰ کلیک
ruz-nevesht.blogfa.com
بر فوتبالدوستان حرفهای پوشیده نیست که طرفداران بارسلونا و رئال مادرید، چه دشمنی دیرینهای با هم دارند. دشمنی بینظیری که ریشه در تاریخ پرتلاطم کشور اسپانیا دارد. این رقابت افراطی باعث میشود حتی در عرصهی مسابقات فرامرزی نیز، هواداران هیچ یک از دو تیم چشم دیدن موفقیت دیگری را نداشته و از شکستِ «دشمن» مقابل نمایندگان کشورهای دیگر، چنان احساس شادی و رضایت کنند که گویی تیم خودشان جامی به چنگ آورده. آنها از قهرمانی «دشمن» ماتم میگیرند و از بروز احساسات حقیقی خود نیز واهمهای ندارند... بیهیچ اغراقی، سطح تنفر و انزجار از دشمن، در میان طرفداران شماری از تیمهای اروپایی همین است که عرض شد.
و ســپــاهــان ...
ـ۶ کلیک
alirezarezaee3.blogfa.com
برای من سپاهان در آسیا همان پرسپولیس در آزادی است . و کما اینکه وقتی امروز سایپا بازی میکرد من نه یاد این افتادم که شخصاْ و پیش خودم با مربی اش مشکل دارم نه هیچ چیز دیگر که من فقط برد سایپا را در ضمیرم جستجو میکردم و لاغیر و خصوصاْ خصوصاْ خصوصاْ وقتی حریف تیم ما در آسیا عرب باشد که آنوقت و با دانستن اینکه آنها چقدر امکان و امتیاز دارند برای اینکه گاومیشهایشان فوتبالیست بشوند و بچه های ما چقدر محرومند ، با دانستن اینکه آنها برای بدست آوردن حتی یک تساوی به تمام فدراسیونهای فوتبال جهان پول میدهند و تمام مربیان دنیا را فصل به فصل استخدام میکنند و یادم می آید که بچه های ما برای داشتن یک مربی خارجی خوب باید پیش این حاج آقا و آن ملاّ نکیر و منکر پس بدهند آنوقت مگر میشود تمام وجود آدم نخواهد که تیمش از زمین سر بلند بیرون بیاید و .....
وداع تلخ نماینده ایران با لیگ قهرمانان آسیا / سپاهان حذف شد
ـ۲۴۴ کلیک
www.mehrnews.com
تیم فوتبال سپاهان با قبول شکست برابر الاتحاد سوریه، وداعی تلخ با لیگ قهرمانان آسیا داشت.
شکست سپاهان
ـ۲۲ کلیک
doulabcity.blogfa.com
تیم فوتبال سپاهان با نتیجه یک بر دو از الاتحاد سوریه شکست خورد.در این بازی یک گل صحیح سپاهان آفساید اعلام شد.به این صورت سپاهان از جام باشگاهای آسیا حذف شد.
شانس سپاهان براي صعود كمرنگ شد
ـ۱۵۵ کلیک
www.farsnews.com
نماينده ازبكستان در ديدار برابر الاتحاد عربستان به برتري رسيد تا شانس سپاهان براي صعود به مرحله بعد كمرنگ شود.
ويرا در حلب مترجم خبرنگاران ايراني شد! .............. حاشيه سفر سپاهان به سوريه
ـ۹۶ کلیک
www.farsnews.net
به گزارش خبرگزاري فارس، ژوران ويرا پس از پاسخ دادن به سوالات خبرنگاران به دليل نبودن مترجم فارسي صحبتهاي تيناوالريو، سرمربي فرانسوي الاتحاد را براي خبرنگاران ايراني به زبان انگليسي ترجمه كرد. * دراتاق نشست با وجود ميزباني الاتحاد، تعداد خبرنگاران و عكاسان ايراني پيش از سوريها بود. * كاروان 110 نفري سپاهان روز گذشته با 30 دقيقه تاخير وارد فرودگاه حلب شد. به دليل عدم هماهنگي نماينده ايران به مدت 2 ساعت در فرودگاه بوعلي سرگردان شده بود. * با توجه به هماهنگيهاي انجام شده خبرنگاران و هواداران سپاهان در هتلهاي پلنت و شهبال مستقر شدند و كادر فني و بازيكنان در هتل الكهبا حلب اقامت دارند. * جلسه هماهنگي مديران ساعت 30/11 به وقت محلي و با 30 دقيقه تاخير انجام شد. انتهاي پيام.
نگاهی به وضعیت سایپا و سپاهان در جام قهرمانی باشگاههای آسیا
ـ۹ کلیک
www.the-afc.com
جدول مسابقات+نتایج بازیها+برنامه بازیها+ ....