تشدید فیلترینگ وبلاگهای فارسی
از آغاز هفته جاری - ۲۸ اردیبهشت ماه ۸۷ - موج جدید و بی سابقه ای از فیلترینگ آغاز شده و نه تنها نام وبلاگ بسیاری از فعالان سیاسی؛ روزنامه نگاران و مدافعین کمپین یک میلیون امضا در سیاهه ی قرمز نظام فیلترینگ جمهوری اسلامی قرار گرفته؛ بلکه حتی خانه وبلاگستان فارسی - بازنگار - هم از این موج مصون نمانده و فیلتر شده است. رخدادی که کاملاْ بی سابقه ارزیابی شده و حیرت بسیاری از ناظران و کارشناسان حقوقی را برانگیخته است. به نحوی که حرکتهایی برای اعتراض مدنی در مواجهه با تشدید این موج فیلتراسیون در وبلاگستان آغاز شده و به ویژه - به نظر می رسد - در مورد اعتراض به فیلتر شدن بازنگار - اتفاق نظر بیشتری برای حمایت از رضا ولی زاده - دبیر خانه وبلاگنویسان و مدیر سایت بازنگار - به چشم می آید.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
سخنرانی جذاب دکتر انوشه
ـ۲۷ کلیک
www.gole-yas313.blogfa.com
چهار مورد تربیتی عرض می کنم خدمتتون : برادر دبیرستان ، پدر سر کار ، مادر آشپزخانه ، دختره هم توی هال و توی حال(!) . تلفن زنگ می زنه. چهار مورد تربیتی می خوام به شما عرض کنم به خاطر بسپارید: ریییییینگ! تلفن نوع اول : دختره برمی داره! صدای پسره : الو سلام خسته نباشی حالت خوبه؟عذر می خوام می خواستم یه چند لحظه مزاحمت بشم! این تربیت نوع اول و بهترین نوع تربیته! حتی اجازه نمیده که اون پسر احساس کنه که این دختر بود یا پسر! تربیت نوع دوم: رییینگ.... تلفن زنگ می زنه ، صدای پسره: الو سلام حالت خوبه؟خوبی؟ عذر می خوام می خواستم یه چند لحظه مزاحمت بشم! دختره با بشکن! به مادرش اشاره می کنه بیا جواب بده فردا شرشو نذاری گردن من بگی با پسر مردم رابطه داشت!!.... توی نظام پدرسالاری مادرسالاری اینه! می سپاره... تربیت نوع سوم تربیت رایج تو کشور ما: ریییینگ. الو سلام حالت خوبه ببخشید می خواستم چند لحظه مزاحمت بشم یه چند کلمه باهات صحبت کنم! دختره: خفه شو کثافت عوضی بی شعور!!! این تربیت رایج در کشور ماست! و اما تربیت نوع چهارن اون چیزی که مدنظر منه: ریییینگ زنگ می زنه! دختره برمی داره! اصلا قبل از اینکه پسره حرف بزنه خود دختره : الوووووو(با ناز) بفرماییـــــــــــــــــــــــــــد؟! پسره : عذر می خوام یه چند لحظه می خواستم مزاحمتون بشم! دختره با ناز : آقا خواهش می کنم مزاحم نشیــــــــــــــــــــد!.... شما تصور می کنید پسرها به حرف های شما در تلفن گوش میدن؟؟! حتی یک حرف! ابدا !(حضار کف می زنن!) پسرها فقط به اون حالی که شما روی اون صدا دارید! به اون حال شما دقت می کنند و می دونن اهلشید یا نه! وقتی که شما می گید که: خواهش می کنم مزاحم نشیییییییین یعنی مزاحم بــــــشیـــــــــــــد!!! پسرا هم مزاحم میــــــــشن!! می دونن باید مزاحم کی بـــــــشن!! صدای شما پدرصاحاب پسرها رو درمیاره!! این حالی که روی صداتونه توی این دانشگاه ها فاجعه ایجاد شده! آقای رضایی خواهش می کنم این کتابتونو به من میــــــــــــــــدیــــــــــــــن؟!!! ایششش!! دختر آخه چرا اینقدر لوسی چرا اینقدر بی مزه ای؟!!!(باز هم حضار کف می زنن!) آخه تو نمی گی حریم عفت و دین و اخلاق و دیانت و اینها کجا رفته؟؟! شما نمی دونید یک دختر چه امواجی رو ناخودآگاه ساتع می کنه که ممکنه بنیان اخلاقی پسر جامعه ی ما رو بهم بریزه! آدم اگه اهل...
یک تعریف عملی از دین
ـ۸ کلیک
secularismforiran.com
فلاسفه معنی واژگان را تا بدانجا بسط می دهند که عملا هیچ شباهتی با مفهوم نخستین شان ندارد؛ با «خدا» نامیدن یک مفهوم انتزاعی مبهم که برای خود ساخته اند، خود را دئیست یا باورمند به جهانیان معرفی می کنند. حتی ممکن است به خود مباهات کنند که به یک ایده ی متعالی تر و اصیلتر از خدا دست یافته اند. هر چند خدای آنان چیزی نیست به جز یک سایه ی مات که دیگر آن شخصیت مقتدر آموزه ی دینی را ندارد. ماهیت دین چیست؟ چگونه دین را تعریف کنیم؟ ممکن است تعیین حد و مرز میان دین و پدیده های فرهنگی مجاور آن کار چندان آسانی نباشد. در این نوشتار دنیل دنت به بررسی دین به عنوان یک پدیده ی طبیعی و زمینی می پردازد.
سایت دانلود آسان از رپيدشیر
ـ۶۷۸ کلیک
rapidshare.info.tm
ابتدا لينك رپيدشير را در اين سايت وارد كنيد بعد سايت، لينك شمارو بطور اتوماتيك رو سرور خودش با سرعت بالا دانلود ميكنه و حالا شما خيلي راحت لينك اون فايل رو مستقيم دريافت كنيد
"فیلترشدیم، اما نوشتنمان به پایان نرسیدهاست
ـ۲ کلیک
www.radiozamaaneh.com
مسدود شدن همزمان و هماهنگ وبلاگها و وبسایتهای زنان ایرانی مهمترین خبر هفتهی گذشته بود. به گزارش سایت میدان زنان، این سایت برای دومین بار، سایت کانون زنان ایران برای سومین بار، مجله اینترنتی شیرزنان برای اولین بار، سایت تغییر برای برابری، و سایتهای کمپین یک میلیون امضا در شهرهای مختلف برای بار چندم فیلتر شدند. همزمان با این وبسایتها، برخی وبلاگهای پرخواننده که به مسایل زنان میپرداختند نیز برای چندمین بار فیلتر شدند. برنامه روایت زنان این هفته را اختصاص دادیم به مصاحبه با تعدادی از مسئولین این وبسایتها و نویسندگان این وبلاگها. آسیه امینی، فعال امور اجتماعی و نویسنده وبلاگ وارش است. با وی درباره سابقه مسدود شدن وبلاگش وهمینطور علل و انگیزههای این هجوم هماهنگ صبحت کردیم.
سایت عبدالله شهبازی، را -به ناجوانمردی تمام- فیلتر کرده اند!
ـ۱۸۰ کلیک
din.persianblog.ir
مورخ و محقق برجسته تاریخ معاصر که شاید بتوانیم وی را بزرگترین تولید کنندهی محتوای مستند/علمی تاریخی دانست که مواضع جمهوری اسلامی را در بسیاری زمینه ها اثبات می کند. نه مثل خیلی مواضع نماز جمعه ای و شعاری و بدون پشتوانه. به نحوی مستند و علمی و تاریخی که نمی توان به این راحتی آن را کنار گذاشته و رد کرد. شهبازی را -در طول سالیانی که از آثار قلمی اش بهره مند هستم- کسی یافتم که یا حرفی نمی زند یا اگر زد می توانی روی آن حرف حساب کنی. مفت و مجانی حرف می زند ولی حرف مفت ابدا نمی زند ...
خانم وزیر خارجه سوئیس حجاب شما توهین به زنان ایرانی است
ـ۴۱۹ کلیک
www.irswiss.com
نامه سرگشاده نسرین افضلی، فعال حقوق زنان به میشلین کالمیره وزیر خارجه سوئیس که اخیرا در تهران بود: "شما به ما یعنی زنان ایران احترام نگذاشته اید بلکه به خواست خلاف حقوق بشر حکومتی احترام گذاشته اید که حق انتخاب پوشش را از زنان ایرانی سلب کرده است. در حالی این نامه را به شما می نویسم که اخیرا دادگاه انقلاب من و سه تن دیگر از فعالان حقوق زنان را تنها به جرم تلاش برای برابری حقوق زن و مرد به شش ماه زندان و ده ضربه شلاق محکوم کرده است. آیا شما به این حکم حکومت ایران نیز همچون قانون حجاب اجباری احترام می گذارید؟"
20 روش شناسايي ايرانيان توريست در خارج از کشور
ـ۵۷۹ کلیک
pumpe.wordpress.com
(خواننده گرامي اين متن در صدد توهين به کسي نيست و فقط براي سرگرمي است. خود من (نويسنده) 2 بار به عنوان توريست به اروپا و آمريکاي شمالي رفتم و اينها را بيشتر بر اساس رفتارهاي خودم نوشتم. تو رو خدا انقدر زود رنج نباشيم طنز با مسخره کردن فرق دارد).
ایران در ارائه اینترنت پرسرعت در خاورمیانه هم جایگاهی ندارد
ـ۲۰ کلیک
www.donya-e-eqtesad.com
امروزه یکی از شاخصهای توسعه جوامع تعداد کاربران اینترنت پر سرعت ADSLاست و ایران در این زمینه در رتبه پایینی حتی در منطقه خاورمیانه قرار دارد. در خوشبینانهترین حالت فقط ۱۰۰هزار کاربر خطوط اینترنت پرسرعت ADSL در کشور وجود دارد که در مقایسه با تعداد کل کاربران رقم بسیار ناچیزی است.
طرح امنیت اجتماعی در اینترنت
ـ۵۱ کلیک
360.yahoo.com
طرح امنیت اجتماعی در اینترنت. صفحه ۳۶۰ ناجا . خودتون ببینید
کشورهای سانسور کننده اينترنت + نقشه
ـ۳۶۲ کلیک
en.wikipedia.org
ایران در رتبه ۶ام لیست دشمنی با اینترنت (سیاه چالهای اینترنتی)