۲۱مين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران
21مين نمايشگاه كتاب تهران 4شنبه شب گذشته (11 ارديبهشت ماه سال جاري) ، در محل مصلي تهران گشايش يافت.بهگفتهي برگزاركنندگان اين نمايشگاه، در اين دوره از نمايشگاه هزار و 897 ناشر داخلي و 770 ناشر خارجي از 77 كشور شركت دارند...
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
جستجوي کتاب هاي موجود در نمايشگاه از طريق اينترنت
ـ۶ کلیک
www.rajanews.com
علاقمندان بازديد از نمايشگاه کتاب تهران مي توانند اطلاعات مربوط به کتاب هاي عرضه شده در نمايشگاه را از طريق پايگاه اطلاع رساني نمايشگاه جستجو کنند. اطلاعات مربوط به نمايشگاه بين المللي کتاب تهران اعم از کتاب ها و محل استقرار انتشاراتي ها در پايگاه اطلاع رساني به آدرس: www.tibf.ir قابل دسترسي است. همچنين در اين پايگاه نقشه نمايشگاه و سالن هاي مختلف نيز قابل دسترسي است.
جمع آوری کتاب در نمایشگاه همچنان ادامه دارد
ـ۲۲ کلیک
www.bbc.co.uk
نمایشگاه کتاب از نیمه گذشته، اما مشکلات اجرایی به نظر تمامی ندارد. در حالی که معمولا به انتقادهای مطبوعات از مسائل اجرایی نمایشگاه از سوی مدیران نمایشگاه پاسخی داده نشده، امروز خبرگزاری ها واکنش رئیس نمایشگاه با عنوان "ازدروغ پردازی و دلسردی مردم چه سودی میبرید؟" به انتقاد یکی از روزنامه های طیف اصولگرا به نمایشگاه را منتشر کردند که در نوع خود جالب است.این در حالی صورت می گیرد که مسائل و مشکلات اجرایی نمایشگاه به حدی است که حتی خبرگزاری های نزدیک به دولت هم به آن اشاره می کنند.جمع آوری کتاب نیز در نمایشگاه تمامی ندارد و ظرف دیروز و امروز نیز دنبال شده است. دیروز کتاب های پائولو کوئیلو، ایزابل آلنده و صادق هدایت و صادق چوبک از برخی غرفه ها جمع آوری شد که مسئولان نمایشگاه علت جمع آوری این کتاب ها را مسائل محتوایی نمی دانند و معتقدند به علت عدم رعایت ! آیین نامه نمایشگاه (مانند فروش کتابی یک ناشر دیگر توسط ناشر یا فروش کتاب های تاریخ قبل و...) است، اما امروز از جمع آوری سه کتاب از بخش ناشران خارجی خبر رسید که علتش توهین به پیامبر اسلام و تشیع اعلام شده است
ممیزی کتاب در آستانهی بیست ویکمین نمایشگاه کتاب تهران
ـ۱ کلیک
sibegazzade.com
یکی دیگر از اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که بر غیرقانونی بودن ممیزی کتاب صحه میگذارد، خودداری کردن این سازمان از در دسترس قرار دادن آییننامهی داخلی آن است. روجا لطفینژاد دانشجوی فوقلیسانس رشتهی حقوق بشر دانشگاه علامه طباطبایی که برای پایاننامهی مرتبط با ممیزی کتاب خود نیاز به آییننامهی داخلی وزارت ارشاد داشته، با نامهی رسمی معرفی دانشگاه به این وزارت خانه مراجعه کرده است و میگوید: «در قانون اساسی ایران آمده که کلیه قوانین و آئین نامهها در صورتی قابل اجرا هستند که در روزنامه رسمی منتشر شوند و مردم از آنها مطلع شوند ولی زمانی که من برای دریافت آئین نامه به وزارت خانه مراجعه کردم با این پاسخ که این آئین نامه محرمانه است و نمیتوان آن را در دسترس عموم قرار داد، مواجه شدم.»
اخبار جدید از سانسور در نمایشگاه کتاب
ـ۶ کلیک
www.rajanews.com
16 عنوان كتاب خارجي به خطر داشتن تصاوير غير اخلاقي از بخش كتابهاي لاتين نمايشگاه كتاب تهران جمعآوري شدند. به گزارش رجانيوز ،محمدرضا وصفي، مدير كميته بينالملل نمايشگاه كتاب به فارس، گفت: عمده دليل جمعآوري اين كتابها به خاطر داشتن تصاوير مربوط به روابط جنسي بوده است.
توصیف شرایط آخرالزّمان از زبان امام صادق
ـ۶۸۴ کلیک
bamahdi.blogfa.com
منابعش خیلی معتبره و مال سالها پیشه: اول-روضه كافي ،”مرحوم كليني"،حديث 7 دوم-بحار الانوار،"علامه مجلسي"،ج 52 ،صص254-260 سوم-ترجمه روايت برگرفته از كتاب " عدل منتظر" ،گفتار هفتم،نوشته"داود الهامي"ص170
300 عنوان کتاب از نمایشگاه كتاب جمعآوری شد
ـ۱۷ کلیک
ghaf.org
رئیس بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با بیان اینکه هر نمایشگاه بینالمللی ضوابط خاص خود را در عرضه کتاب دارد گفت: تاکنون که دو روز از نمایشگاه میگذرد کمتر از 300 عنوان کتابی که ضوابط را رعایت نکردهاند، جمعآوری شده است.
كتابها ورق نميخورند!
ـ۰ کلیک
www.kanoonandisheh.com
داخلي - 4 عصر - تحريريه همشهري جوان - مخاطبش كم است. نشريه اي كه بسيار دوستش دارم مرا دعوت به همكاري كرده تا گزارشي تهيه كنم در مورد اوضاع و احوال شعر جوان امروز و من براي شش صفحه دارم مطلب جمع مي كنم. دارد خوب مي شود، فكر مي كنم جوانان علاقمند شوند. دارم كتاب هاي خوب را هم معرفي مي كنم. نشريه بسيار تأثيرگذاري است. دبير بخش ادبي مي گويد فقط دو صفحه، كشش ندارد، علاقمند به بحث شعر كم است. فقط دو صفحه، تقريباً يك صفحه اش هم عكس است. دلسرد مي شوم. سر و ته كار را جمع و خودم را از شرش خلاص مي كنم. همان دو صفحه هم چاپ نمي شود. هفته بعد همشهري جوان در مورد سريال طنز مهران مديري هشت صفحه گزارش توپ مي رود.
نمایشگاه بی روح، ناشران شارلاتان،بازدید کنندگان سرگردان و باقی قضایا........
ـ۷ کلیک
juj.blogfa.com
....در نمایشگاه پیش هر ناشری که می روی یک جوری می خواهند از زیر تخفیف و یا بن کتاب فرار کنند مثلا ناشری که بر سر غرفه خودپلاکارد 20 درصد تخفیف را نصب کرده است در موقع خرید برای بعضی کتابها فقط 10 در صد تخفیف می دهد و یا بعضی ناشرها برای بعضی کتابها بن کتاب قبول نمی کنند و وقتی می پرسی که چرا تخفیف نمی دهید و یا بن کتاب قبول نمی کنید، شروع به گریه و زاری می کنند که ای آقا وضعمان خراب است وام نمی دهند کاغذ نداریم و هزاران حرف دیگر آخر اینها به بازدید کننده بدبخت چه ربطی دارد و....