امیر قلعه نویی، سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران شد
سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال استقلال، بار دیگر هدایت این تیم تهرانی را برعهده گرفت.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
ژنرال به استقلال بازگشت/قلعه نوعی با یک قرارداد یکساله به استقلال تهران پیوست
ـ۳۶۶ کلیک
www.isna.ir
امير قلعهنويي با قراردادي يك ساله سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران شد. علي فتحالله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امير قلعهنويي از امروز رسما به عنوان سرمربي استقلال انتخاب شد و از فردا كار خود را با اين تيم آغاز ميك
کارنامه علي فتح الله زاده در استقلال تهران : دوازده تغيير در هفت سال!
ـ۱۳۳ کلیک
www.bornanews.com
کناره گيري فيروز کريمي از استقلال و معرفي صادق ورمزيار به عنوان مربي موقت، دوازدهمين تغييير و تحولات "نيمکتي" استقلال در تمام مدت جلوس علي فتح الله زاده خويي بر صندلي مديريت اين باشگاه است...
پرسپولیس قهرمان لیگ برتر ایران شد - بی بی سی
ـ۱۴۱ کلیک
www.bbc.co.uk
تیم فوتبال پرسپولیس تهران با گل دقیقه 6+90 توانست سپاهان اصفهان را در حضور صد هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران شکست دهد و قهرمان لیگ برتر ایران شود. این بازی حساس در آخرین هفته لیگ برتر در حالی آغاز شد که پیش از آن تیم سپاهان اصفهان با 58 امتیاز در صدر جدول قرار داشت و پرسپولیس با 56 امتیاز در رده دوم بود. به این ترتیب پرسپولیس برای قهرمان شدن در این فصل لیگ برتر به پیروزی نیاز داشت و در صورت پیروزی سپاهان بر پرسپولیس و یا کسب نتیجه تساوی، سپاهان قهرمان لیگ برتر می شد. این بازی در حالی در ورزشگاه آزادی آغاز شد که سکوهای ورزشگاه صد هزار نفری آزادی چند ساعت پیش از شروع بازی کاملا پر شده و درهای ورزشگاه بسته شده بود. پرسپولیس که در این بازی نیاز به برد داشت، بازی را با حملات زیادی آغاز کرد تا در دقیقه 17 روی شوت محسن خلیلی به گل رسید. بعد از گل نیز حملات پرسپولیس چند دقیقه ادامه پیدا کرد. اما به تدریج بازی کمی متعادل شد تا در دقیقه 29 احسان حاج صفی بازی را به تساوی کشان. بعد از گل و تا پایان نیمه اول بازی از تب و تاب اولیه افتاده بود و توپ بیشتر در میانه زمین در جریان بود. در نیمه دوم پرسپولیس به تدریج برحملات خود افزود و هر چه بازی به دقایق پایانی خود نزدیک می شد هم اضطراب بازیکنان پرسپولیس برای رسیدن به گل پیروزی و هم فشار آنها روی دروازه سپاهان بیشتر می شد. اما بی دقتی مهاجمان پرسپولیس، که تا حدودی ناشی از فشار عصبی به نظر می رسید، و همین طور عملکرد خوب دروازه بان و مدافعان سپاهان باعث شد پرسپولیس نتواند به گل دست پیدا کند. با پایان گرفتن وقت عادی بازی داور اعلام 7 دقیقه وقت تلف شده کرد. در ششمین دقیقه از وقت های تلف شده پرسپولیس صاحب یک ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه سپاهان شد. این ضربه را فرزاد آشوبی زد که به دیواره دفاعی سپاهانی ها خورد و در برگشت محسن خلیلی بار دیگر توپ را به سمت دروازه شوت کرد که در آستانه رفتن به اوت کریم باقری توپ را گرفت و روی دروازه فرستاد که سپهر حیدری با ضربه سر توپ را از روی دست دروازه بان سپاهان وارد دروازه کرد تا ورزشگاه آزادی از فریاد شادی صد هزار هوادار پرسپولیس منفجر شود. به این ترتیب تیم پرسپولیس با 59 امتیاز قهرمان هفتمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران شد و سپاهان با 58 امتیاز در رده دوم ایستاد و ...
کریمی با استقلالی ها خداحافظی کرد/ سرمربی مستعفی چک باشگاه را پس داد
ـ۱۶۷ کلیک
www.mehrnews.ir
فیروز کریمی سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران عصر امروز با حضور در محل تمرینات این تیم رسما با آبی پوشان خداحافظی کرد. به گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی سرمربی مستعفی تیم فوتبال استقلال تهران که روز گذشته از ادامه همکاری با این تیم انصراف داده بود، امروز (جمعه) با حضور در محل تمرینات آبی پوشان رسما با بازیکنان خداحافظی کرد. کریمی که در جریان گفتگو با بازیکنان به شدت احساساتی شده بود با چشمانی گریان زمین شماره 2 آزادی تهران را ترک کرد. کریمی به ازای همکاری خود با باشگاه استقلال چند فقره چک دریافت کرده بود که موعد وصول آخرین فقره از آن در تاریخ پانزدهم خردادماه بود. وی که از همکاری با تیم فوتبال استقلال استعفا داده است با استرداد این چک به علی فتح الله زاده آبی پوشان را از عمل به تعهدات مالی رهایی بخشید. علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال این تیم را در دیدار با صنعت نفت آبادان همراهی خواهد کرد. در این بازی استقلال با هدایت صادق ورمزیار و علیرضا منصوریان به میدان می رود.
[پس از مات شدن حجازی و کریمی] سریال جدید فتح الله زاده با قلعه نویی کلید خورد !
ـ۱۸۷ کلیک
iscanews.ir
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: با استعفای فیروز کریمی درفاصله یک هفته مانده به پایان رقابتهای لیگ برتر فوتبال ( جام خلیج فارس) حواشی موجود در اطراف این باشگاه بزرگ و مردمی وارد پروژه جدیدی شد (ادامه ی مطلب + یک عکس جالب و دیدنی)
گفتوگویی خواندنی با علی منصوریان:اگر استقلال نبود،برای کارگری به ژاپن میرفتم!
ـ۳۷۱ کلیک
www.jahanefootball.ir
روزنامه جهان فوتبال گفت و گویی داشته با علی منصوریان که کندو و کاوی در ناگفته های زندگی اوست.او دراین گفت و گو حرف های جالب زیادی داشته و درباره ناصر حجازی،فیروز کریمی و امیر قلعه نویی نیز سخن گفته است.منصوریان درباره حضورش در اسقلال و تیم ملی می گوید:«صادقانه اعتراف ميكنم كه به هيچ وجه به اين چنين روياهايي بزرگي فكر نميكردم. آرزوهاي من خيلي كوچك بود. من هرگز حتي به استقلال هم فكر نميكردم. روزي كه امير قلعهنويي به من زنگ زد و گفت كه استقلال تو را ميخواهد، ابتدا فكر ميكردم يك شوخي بيمزه است اما وقتي گفت كه بايد به كارخانه يخ عمو نصي در خيابان فداييان اسلام بروم، در راه به مرز سكته رسيدم!... وقتي در پارسخودرو بازي ميكردم پيشنهادي از هيچ تيمي نداشتم. آقاي ممبيني رئيس باشگاه ما بود كه به واسطه روابط با امير عابديني ميخواست من را به پرسپوليس بفرستد اما چند روز بعد آمد و گفت عليرضا آنها محمود شافعي را ميخواهند، تا اينكه استقلال از كانال امير قلعهنويي با من تماس گرفت. وقتي به دفتر كارخانه عمونصي رسيدم، در همان برخورد اول نااميد شدم چرا كه او من را نشناخت!»منصوریان هم چنین خاطره جالبی از نخستین قراداد فوتبالی اش دارد؛«همانروزي كه به دفتر عمونصي رفتم، خيلي صريح به من گفت اگر دنبال پول هستي قيد استقلال را بزن و من پاسخ دادم، يك قران هم نميخواهم فقط با من قرارداد ببنديد. عمونصي وقتي پاسخ من را شنيد، گفت: پيراهن استقلال پنج ميليون تومان ميارزد، ما سيصد هزار تومان هم نقدا به تو پرداخت ميكنيم تا با پنج ميليون و سيصد هزار تومان قرارداد ببنددي»...ادامه گفت و گو به تیم ملی،لژیونر شدن منصوریان بازگشتش به استقلال و حال و روز کنونی این تیم می پردازد(PDF)
فوتبال حذفي باشگاه هاي ايران//استقلال تهران به فينال رسيد.
ـ۲۶ کلیک
www5.irna.ir
تيم استقلال تهران با پيروزي مقابل تيم فولاد خوزستان در ضربات پنالتي به ديدار پاياني مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه هاي ايران راه يافت . در اين ديدار که پنجشنبه شب در ورزشگاه تختي اهواز برگزار شد تيم استقلال تهران در ضربات پنالتي با نتيجه 3 بر يک حريف خود را شکست داد و گام به مرحله نهايي گذاشت تا با برنده ديدار تيم هاي برق شيراز و پگاه گيلان که يکشنبه هفته اينده برگزار مي شود، بازي کند. در اين ديدار ماراتن گونه دو تيم در وقت هاي عادي و اضافي به تساوي يک بر يک رسيدند. علي عليزاده براي تيم استقلال و احمد ال نعمه براي تيم فولاد خوزستان گل زدند. وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال تهران در ضربات پنالتي ، ضربات علي بداوي و جان واريو را گرفت و ضربه ال نعمه به اوت رفت . داسيلوا تنها ضربه تيم فولاد را به گل تبديل کرد. جباري ، يوسفي و برهاني ضربات پنالتي تيم استقلال را به گل تبديل کردند و ضربه نوازي را فرناندز دروازه بان تيم فولاد مهار کرد.//انتهای خبر//
۱۳ نحس : سيزدهمين شكست استقلال برابر تيم هفدهم جدول و سقوط به رده سیزدهم
ـ۳۶ کلیک
www.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد. لئوناردو پيمنتا در دقيقه 8 و اميرحسين يوسفي در دقيقه 47 از روي نقطه پنالتي گلهاي نفت را به ثمر رساندند. احمد خذيراوي در دقيقه 79 تك گل استقلال را به ثمر رساند. اين سيزدهمين شكست آبيپوشان در اين فصل است. استقلال از اين نظر در ليگ هفتم ركورددار شده تا به حال كسب اين باخت در يك فصل براي اين تيم به ثبت نرسيده بود. فيروز كريمي، سرمربي اين تيم هفته گذشته به دليل كسب نتايج ضعيف استعفا كرد. استقلال امروز بدون سرمربي در آبادان به ميدان رفت. نفت آبادان با وجود پيروزي به ليگ دسته اول سقوط كرد. پيش از اين، سقوط شيرين فراز قطعي شده بود.
امير قلعهنويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران شد
ـ۷۷ کلیک
isna.ir
امير قلعهنويي با قراردادي يك ساله سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران شد. علي فتحالله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امير قلعهنويي از امروز رسما به عنوان سرمربي استقلال انتخاب شد و از فردا كار خود را با اين تيم آغاز ميكند. وي ادامه داد: قرارداد امير قلعهنويي با استقلال تهران يك ساله اس