قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال
در هفته پایانی لیگ برتر پرسپولیس با غلبه بر سپاهان قهرمان شد
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
مخالفت با پارسی - بلاگفا ، پرشین بلاگ و میهن بلاگ، پس از افغانستان حالا در پاکستان هم فیلتر شدند.
ـ۳۳ کلیک
www.heratpress.com
در پاکستان وبلاگ های فارسی بلاگفا ، پرشین بلاگ و میهن بلاگ مسدود شدند و تنها بوسیله فیلتر شکن یا همان پروکسی می توان دسترسی پیدا کرد . پیش از آن وزارت فجیح اطلاعات و فرهنگ افغانستان بخاطر ترس از گسترش زبان فارسی سرویس های فارسی ایرانی باگفا ، پرشین بلاگ و میهن بلاگ را مسدود کرده بود و تلاش برای باز نمودن آن فایده نداشت.
ياد آن صميميتهای بچه های تيم ملی بخیر
ـ۵۴ کلیک
www.youtube.com
ناگفته نماند كه هرچي استقلاليها راجع به پرسپوليس گفتن سر خودشن اومد
وقتی گوش خبرگزاری دولت هم بدهکار نیست! // در گفت و گو با فارس: نوري: وظيفه "پرسپوليس" در سال آينده سخت تر شده است
ـ۵۹ کلیک
www.farsnews.com
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي رسيدن به قلههاي بلند آسيا، وظيفه ما در سال آينده سخت تر شده است. پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از پيروزي مقابل سپاهان و قهرماني با اقتدار، بعد از 10 ماه آرامش را به دست آورديم تا جواب زحمات يك ساله خود را گرفته باشيم. هافبك تيم فوتبال پرسپوليس درباره وضعيتش در ليگ برتر گفت: شايد بارها گفته باشم؛ اما به جزء چند بازي آخر و حتي نيمه دوم بازي با سپاهان، در جناج چپ كه پست تخصصي من نيست، بازي كردم كه كمي برايم مشكل بود. وي درباره درگيري هاي لفظياش در بعضي ديدارها با نيكبخت اظهار داشت: با هيچ بازيكني مشكل نداشتم؛ حتي هر كس روي نيمكت به دلايل مختلف بود، ناراحت ميشدم و در شاديهاي داخل زمين دو را شريك ميكردم. وي درباره شايعات اخير مبني بر خداحافظي كاشاني و قطبي از پرسپوليس، گفت: به مديريت و تعامل خوب با بازيكنان كه كاشاني دارد، شك ندارم. همين مورد دليلي است تا همه بيشتر دوست داشته باشند در پرسپوليس بمانند.
سپهر حيدرى از لحظه گل قهرمانى مى گويد
ـ۸۱ کلیک
perspolisnews.net
به فرزاد و محسن گفتم فقط بزنيد داخل چارچوب تا در ريباند يكى از بچه ها كار را تمام كند. البته اين جورى نشد و توپ بعد از يك فعل و انفعال به گل رسيد. البته قبلا هم گفته ام برويد از مسعود زارعى بپرسيد چند بار از دقيقه ۹۰ به بعد به مسعود گفتم حتى اگر ۳۰ ثانيه هم وقت داشته باشيم مى بريم. نگفتم من گل مى زنم. در آن ۷ دقيقه واقعا احساسى شده بوديم، پژمان، مسعود، نبى همه مى خواستند بروند جلو اما گفتم آنها عمادرضا را دارند و اگر دومى را بزنند كارمان تمام است. من مى دانستم كه بالاخره لطف خدا شامل حال ما مى شود وگرنه اگر اينطور نبود آن ۵ امتياز را برنمى گرداند و در روز آخر اختلاف ما به ۲ نمى رسيد.
سپهر حيدرى از لحظه گل قهرمانى مى گويد//من هيچ صدايى نمى شنيدم
ـ۱۱۱ کلیک
www.iran-varzeshi.com
- دقيقه ۹۶ آن لحظه اى كه فرزاد آشوبى رفت پشت ضربه ايستگاهى چه احساسى داشتى * به فرزاد و محسن گفتم فقط بزنيد داخل چارچوب تا در ريباند يكى از بچه ها كار را تمام كند. البته اين جورى نشد و توپ بعد از يك فعل و انفعال به گل رسيد. البته قبلا هم گفته ام برويد از مسعود زارعى بپرسيد چند بار از دقيقه ۹۰ به بعد به مسعود گفتم حتى اگر ۳۰ ثانيه هم وقت داشته باشيم مى بريم. نگفتم من گل مى زنم. در آن ۷ دقيقه واقعا احساسى شده بوديم، پژمان، مسعود، نبى همه مى خواستند بروند جلو.
وقتی آقای ساكت شلوغ میكند
ـ۱۴۸ کلیک
www.roozna.com
صحبتهاي مديرعامل باشگاه سپاهان بعد از پايان ليگ برتر و از دست رفتن قهرماني اين تيم، تصورات مثبتي كه در مورد اين باشگاه اصفهاني بهوجود آمده را زير سوال ميبرد. باشگاه سپاهان طي چند سال اخير پيشرفت قابل توجهي داشته و از يك باشگاه معمولي به يك باشگاه مطرح و قابل احترام در فوتبال ايران تبديل شده است. اين پيشرفت بهطور حتم نتيجه عملكرد مثبت كادر مديريتي باشگاه است كه قطعا با برنامهريزي اصولي بهدست آمده اما حرفهاي محمدرضا ساكت در مطبوعات و تلويزيون اين ذهنيت را ايجاد ميكند كه نگاه مجموعه مديريتي باشگاه سپاهان به فوتبال، صرفا نگاه نتيجهگراست و مسائل مهم ديگر اهميت چنداني ندارد.
صفايي فرهانی، عـــلــي كــريــمـي را دريابد
ـ۳۶ کلیک
shafieyan.blogspot.com
اميد ما فقط بايد به افكار عمومي باشد كه دولت آقاي احمدينژاد پايش را از دخالت در فوتبال بيرون بكشد. از علي دايي هم ميشود انتظار داشت. كانال نمايندگان اقليت مجلس هم هست، براي فشار بر فدراسیون و دولت ميشود از آنها كمك گرفت. از طرفي تصور ميكنم اگر آقاي صفايي فراهاني با استفاده از روابطش حركتي كند شايد بتواند جلوي اجرايي شدن اين تصميم احمقانه را بگيرد.