قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال
در هفته پایانی لیگ برتر پرسپولیس با غلبه بر سپاهان قهرمان شد
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
حق به حقدار (قطبي) رسيد: قهـــرمانی پـــرسـپــــولیــــس در دقیقه 96
ـ۷۹۱ کلیک
www.noandish.com
نواندیش: دیدار حساس تیم های پرسپولیس و سپاهان در نیمه اول با تساوی یک بر یک پایان یافت. تماشاگر: 100هزار نفر نیمه اول : گل اول پرسپولیس دقیقه 15 توسط محسن خلیلی دقیقه 25 : ضربه محسن خلیلی به تیر دروازه سپاهان برخورد کرد. گل اول سپاهان دقیقه 29 توسط احسان حاج صفی نیمه دوم : گل دوم پرسپولیس در دقیقه 96 توسط سپهر حیدری
پرسپولیس شاید بدون معجزه قهرمان نمی شد اما قطبی بدون معجزه هم قهرمانه!
ـ۴۲۴ کلیک
amir-etemad.blogfa.com
بیشتر از اونکه هواداران پرسپولیس از قهرمانی تیمشون خوشحال باشند .نسل سوخته این مملکت از قهرمانی تفکرات ، اخلاقیات و تواضع مردی خوشحالند که به نوعی مدینه فاضله مدیریت در کشور ماست. آقای قطبی ! قهرمان ، تو تنها کسی هستی که بعد از این همه سال معنی قهرمانی رو به این مردم نشون دادی ! پرسپولیس شاید بدون معجزه قهرمان نمی شد اما قطبی بدون معجزه هم قهرمانه!(کل مطلب همین بود کلیک نکنید)
درسی که قطبی به ایرانیان داد: در جهنم هم میشود با اخلاق ، باهوش و امیدوار بود و پیروز شد.
ـ۴۵۰ کلیک
blogiran.wordpress.com
قطبی در جامعه ای که بی اخلاقی و دروغگویی هنر محسوب میشود، راست و درست زندگی کرد. دروغ نگفت. توهین نکرد. آرام بود. سر اصول خود ایستاد. و دیدیم که همین جامعه اخلاق گریز چگونه شیفته و عاشق این مرد شد. تا جایی که این هفته حتی هواداران استقلال هم دوست داشتند او پیروز شود. قهرمانی پرسپولیس چیزی بیشتر از یک قهرمانی فوتبال بود. قهرمانی اخلاق و هوش بالا در مقابل لمپنیسم، کارشکنی، سیاست زدگی، دروغگویی و بی شرفی بود. پیروزی قطبی جرقه ای بود که به همه ایرانیان در تمام دنیا نشان داد اگر بخواهند و درست کار کنند هنوز هم میشود کاری برای کشور کرد. من این قهرمانی را به افشین قطبی، پرسپولیس و تمام ایرانیان شادباش میگم.
پرسپولیس! رقیب قدیمی! بخاطر قطبی باید قهرمان شوی!
ـ۷۴۳ کلیک
lsiavashl.blogspot.com
من برای اولین بار دلم با پرسپولیس است. چون اجازه نمی دهم تعصب کاملا چشمانم را به روی واقعیت ببندد. همه مان می دانیم که این قهرمانی حق قطبی ست
قرمزته شدیدا ! /* نیک آهنگ کوثر */
ـ۱۱۱۸ کلیک
nikahang.blogspot.com
دلم برای تمام کریهایی که در روزنامه همشهری با جهانگیری کوثری و نوچههای محترمش میخواندیم تنگ شده. آقا جهان هم که این روزها تمام تلاشش را برای درست کردن اختلاف در پرسپولیس با گنده کردن حمید استیلی انجام داده بود، و الان حسابی جان میدهد برای تماشای آن صورت عصبانی سرخ شدهاش که باید برای نمای تلویزیونی گریمش کنند! /// آقا جهان، مخلصیم! // یاد پژمان راهبر قالتاق دوست داشتنی هم بخیر، آن روزهایی که در جهان فوتبال کلی حال میکردیم. // الان اینقدر کبکم خروس میخواند که نگو و نپرس!ٓ // فقط، دم قطبی گرم که تیم چندپارهای را تبدیل به آتش پاره کرد! // اصفهانیها هم دمشان گرم که آن روی پرسپولیس را بالا آوردند! // حالا ببینیم چه بامبولی درست میکنند برای کم کردن امتیازهای بعددی قهرمان؟ // خلاصه بگم، قرمزته!ٓ!
قهرمانی بر دستان قطبی بوسه زد... پرسپولیس 2 ... سپاهان 1
ـ۳۶۷ کلیک
kharchangzade.blogfa.com
با شکست سپاهان در آزادی در وقت های تلف شده پرسپولیس قهرمان جام خلیج فارس شد/ و امروز شاید نادمترین فرد آقای کفاشیان باشد که چنین نعمتی را از تیم ملی دریغ داشت... قطبی دوستت دارم و خدایا تو را بابت عشقی که امروز در رگهایمان تازه کردی سپاسگزار
افشین تو محشری , از همه سَری , تو یک افسونگری , پرسپولیس دمت گرم
ـ۶۱۱ کلیک
imilad.com
بالاخره بعد از ۳۴ هفته حق به حقدار رسید و پرسپولیس قهرمان ایران شد . چیزی که به راستی سزاوار آن بود . از همین جا این قهرمانی مهم را به همه دوستان وبلاگ نویس پرسپولیس تبریک میگم و از همین جا از افشین قطبی عزیز که محبوب همه ایرانی ها شد از صمیم قلب تشکر میکنم . به راستی که تو امپراطور پرسپولیس هستی . تقدیمی به همه دوستداران پرسپولیس و قطبی و همه اعضای بالاقرمز و بالاآبی که این فصل رو در بالاترین به خوشی گذروندند.این عکس رو هم از طرف بچه های قرمز وبلاگستان به دوستان عزیز تقدیم میکنم.
شيرهاي قطبي نصف جهان را فتح كردند
ـ۱۹۶ کلیک
www.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس، در هفته سي و چهارم ليگ برتر ايران تيم هاي پرسپوليس و سپاهان از ساعت 16:30 دقيقه در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفتند كه در نهايت سرخپوشان با نتيجه دو بر يك به پيروزي دست يافتند. در نيمه نخست اين بازي دو تيم به تساوي يك بر يك رضايت دادند. در نيمه دوم تيم پرسپوليس در وقت اضافه توسط سپهر حيدري گل برتري را به ثمر رساند تا قهرماني خود را در ليگ برتر مسجل كند. اين مسابقه به قضاوت سعيد مظفري زاده انجام شد. از تيم پرسپوليس حسين كعبي و عليرضا نيكبخت واحدي و از تيم سپاهان مسعود همامي، ابراهيم لوينيان، هادي جعفري، حسين كاظمي، احسان حاج صفي، ابوالهيل، عماد رضا و محسن حميدي كارت زرد دريافت كردند. از تيم پرسپوليس مسعود زارعي در وقت اضافه با كارت قرمز روبه رو شد. گل هاي تيم پرسپوليس را در اين بازي محسن خليلي در دقيقه 17 و سپهر حيدري در دقيقه 90+6 و تك گل سپاهان را احسان حاج صفي در دقيقه 29 به ثمر رساندند. پرسپوليس با 59 امتياز به قهرماني هفتمين دوره ليگ برتر فوتبال دست يافت و سپاهان با 58 امتياز در رده دوم قرار گرفت.