روز پاياني ليگ برتر فوتبال
حساسيت هفته پاياني ليگ برتر فوتبال ايران و مسابقه 2تيم پرسپوليس و سپاهان در ورزشگاه آزادي به قدريست که حتا صداوسيما به اشتباه لقب فينال ليگ برتر را به آن داده ... به هرحال اين ديدار جدا از ويژگيهاي ورزشي،بار اجتماعي و امنيتي زيادي را هم دارد و شايد با جرات بتوان گفت كه پايتخت را تحت تاثير خود قرار داده است...
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
ياد آن صميميتهای بچه های تيم ملی بخیر
ـ۵۴ کلیک
www.youtube.com
ناگفته نماند كه هرچي استقلاليها راجع به پرسپوليس گفتن سر خودشن اومد
سپهر حيدرى از لحظه گل قهرمانى مى گويد
ـ۸۱ کلیک
perspolisnews.net
به فرزاد و محسن گفتم فقط بزنيد داخل چارچوب تا در ريباند يكى از بچه ها كار را تمام كند. البته اين جورى نشد و توپ بعد از يك فعل و انفعال به گل رسيد. البته قبلا هم گفته ام برويد از مسعود زارعى بپرسيد چند بار از دقيقه ۹۰ به بعد به مسعود گفتم حتى اگر ۳۰ ثانيه هم وقت داشته باشيم مى بريم. نگفتم من گل مى زنم. در آن ۷ دقيقه واقعا احساسى شده بوديم، پژمان، مسعود، نبى همه مى خواستند بروند جلو اما گفتم آنها عمادرضا را دارند و اگر دومى را بزنند كارمان تمام است. من مى دانستم كه بالاخره لطف خدا شامل حال ما مى شود وگرنه اگر اينطور نبود آن ۵ امتياز را برنمى گرداند و در روز آخر اختلاف ما به ۲ نمى رسيد.
همه آمار و ارقام ليگ برتر//اعداد طلايى ليگ هفتم
ـ۱۰۷ کلیک
www.iran-varzeshi.com
۱- فقط يك بازيكن موفق به حضور در تمام ۳۰۶۰ دقيقه بازى ليگ برتر در اين فصل شد : مجتبى شيرى مدافع استقلال اهواز كه تاكنون ۹۲ بازى متوالى در ليگ برتر انجام داده و در اين فصل نيز در تمام ۳۴ بازى تيمش حضور داشت.// ۷- هفت گل سپاهان را مدافعان حريف به ثمر رساندند كه در ۶ بازى منجر به كسب امتياز براى اين تيم شد و ركورد جالبى در تاريخ ليگ ثبت شد.// ۲۱ تعداد هفته هايى كه پرسپوليس صدرنشين ليگ برتر بود و در نهايت قهرمان شد. سپاهان ۱۲ هفته و پيكان نيز يك هفته صدرنشينى ليگ را تجربه كردند.// ۵۹ تعداد گل هاى به ثمر رسيده از نقطه پنالتى در ليگ هفتم كه حدود ۸ درصد كل گلهاى ليگ را شامل مى شود. نفت آبادان با به ثمر رساندن ۸ ضربه پنالتى در اين زمينه ركورددار شد و پيكان تنها تيمى بود كه در اين فصل پنالتى به دست نياورد. همچنين ۱۹ ضربه پنالتى نيز به هدر رفت.// و بقیه رو هم بخونید :)// گوشه ی سمت چپ از بالا تا پایین.
صفايي فرهانی، عـــلــي كــريــمـي را دريابد
ـ۳۶ کلیک
shafieyan.blogspot.com
اميد ما فقط بايد به افكار عمومي باشد كه دولت آقاي احمدينژاد پايش را از دخالت در فوتبال بيرون بكشد. از علي دايي هم ميشود انتظار داشت. كانال نمايندگان اقليت مجلس هم هست، براي فشار بر فدراسیون و دولت ميشود از آنها كمك گرفت. از طرفي تصور ميكنم اگر آقاي صفايي فراهاني با استفاده از روابطش حركتي كند شايد بتواند جلوي اجرايي شدن اين تصميم احمقانه را بگيرد.
آقاي سيد صالحي سپاهاني ! اخلاق را هم باختي
ـ۲۷۸ کلیک
andiasal.blogfa.com
برنامه 90 امشب ديدني بود و پر مخاطب...در اينكه فردوسيپور آدم غير قابلپيشبيني وباهوشي است شكي نيست،اما پخش سخنان يكطرفهي سيد صالحي بازيكن تيم فوتبال سپاهان كه بيشتر به هتاكي شبيه بود تا انتقاد، زحمات دستاندركاران برنامه ورزشي 90 شبكه سوم سيماي جمهوري اسلامي ايران (و البته فردوسی پور) را زير سوال برد! سيد صالحي كه در بازي فينالگونهي پرسپوليس - سپاهان در زمين راه ميرفت جلوي دوربين شبكه3 و بعد از مسابقه، هر چه دلش ميخواست بر عليه پرسپوليس از دهان بيرون راند و برنامهي 90هم سخاوتمندانه آنرا پخش كرد! اين بازيكن با استدلالهاي كودكانهاش ميگفت:اغلب بازيهاي پرسپوليس ناعادلانه درخانه انجام پذيرفته و بر فرض چرا پرسپوليس نبايد بازي برگشت با سايپا را در ورزشگاه كرج انجام ندهد! سيد صالحي زردپوش! مگر خيل تماشاگران 120هزارنفري را نديدي كه در ورزشگاه حضور داشتند؟ آيا نميداني و يا نديدي كه براي بازي برگشت پرسپوليس و سايپا،بيش از 50هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تهران بازي اين 2تيم تهراني را از نزديك تماشا كردند و حدس نميزني كه ورزشگاه چند هزار نفري سايپا توان و گنجايش حصور پر تعداد عاشقان پرسپوليس را ندارد؟ اصلا به مساله امنيتي اين موضوع هم كاري نداريم كه شوراي تامين شهر اجازه بازي پرسپوليس را در ورزشگاههاي كم ظرفيت تهران صادر نميكند... سيد جان! براي ورزش و ورشكاراني مثل شما كه اينچنين با روحيهاي غير پهلواني حرف ميزنند نبايد اظهار تاسف كرد! مطمئنا شما پيش از اين به طرفداران سپاهان (با چنين حرفهايي) روحيه مضاعف و الگو داده بودي كه تماشاگران فوقمدرنتان 2 چشم «سرباز احمدي» را كور كردند! يك سوال براي من باقي است : آقاي فردوسيپور شما چرا؟
شکایت باشگاه سپاهان اصفهان به کمیته انضباطی
ـ۳۲ کلیک
www.mehrnews.com
اشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به خاطر مصدومیت تعدادی از تماشاگران این تیم در جریان دیدار با پرسپولیس، به کمیته انضباطی شکایت کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه سپاهان با ارسال نمابری به گروه ورزشی مهر اعلام کرد: در پی اتفاقات بوجود آمده در مسابقه تیم های فوتبال پرسپولیس و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در ورزشگاه آزادی که منجر به زخمی و مجروح شدن تعداد زیادی از هواداران فولاد مبارکه سپاهان شد، این باشگاه اصفهانی شکوائیه ای را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال کرد. برپایه این گزارش، باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در رابطه با هجوم هواداران تیم فوتبال پرسپولیس به زمین چمن و تهدید بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه توسط این هواداران، ضمن شکایت به کمیته انضباطی خواستار رسیدگی هرچه سریعتر به این پرونده شده است. در پایان نمابر باشگاه سپاهان آمده است : در همین رابطه " مسلم داوری" یکی از هواداران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان به سختی از ناحیه چشم، سر و بینی دچار آسیب دیدگی شده و هم اکنون در بیمارستان فیض اصفهان بستری شده است.
بیادی (عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ): جامعه ورزش به این قهرمانی نیاز داشت / دعا می کنم استقلال قهرمان شود
ـ۱۳ کلیک
www.mehrnews.com
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه جامعه ورزش به قهرمانی پرسپولیس نیاز داشت،گفت: قهرمانی های استقلال و پرسپولیس باعث رشد فوتبال کشور می شود. حسن بیادی عضوهیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود : استقلال و پرسپولیس قله های قهرمانی فوتبال ما هستند و با موفقیت آنها زمینه رشد و پیشرفت فوتبال کشور بیشتر فراهم می شود و قطعا قهرمانی پرسپولیس موج تازه ای از پیشرفت را در فوتبال کشور باعث خواهد شد و امیدوارم استقلال هم با قهرمانی در جام حذفی، موج دیگری از موفقیت را در فوتبال ایران ایجاد کند تا تیم ملی از این موج تازه برای راهیابی به جام جهانی بیشترین بهره را ببرد. بیادی تصریح کرد: دعا می کنم استقلال هم قهرمان جام حذفی شود تا این دو تیم پرطرفدارمانند سالهای دور نمایندگان شایسته ای برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا باشند و بتوانند بواسطه حمایت هواداران خود قهرمان آسیا شوند. وی در خصوص ادامه همکاری افشین قطبی با پرسپولیس درفصل آینده تصریح کرد : من از روزی که قطبی به پرسپولیس آمد روی ایشان نظر مثبت داشتم و این نظر تمام اعضای هیئت مدیره بود . البته اعتقاد به قطبی نه بواسطه بردها و کسب قهرمانی لیگ بلکه به خاطر ادبیات و فرهنگی که وارد فوتبال ما کرد و در مدتی کوتاه توانست تاثیر زیادی روی هواداران ایجاد کند بطوری که اغلب کارشناسان امروز بر این ویژگی قطبی اذعان دارند و ادبیات او را ستایش می کنند. بیادی تاکید کرد: بنده شخصا در مورد ماندن قطبی در هیئت مدیره از او دفاع می کنم و امیدوارم با تاکید هیئت مدیره و تایید قطبی وی فصل آینده نیز روی نیمکت پرسپولیس بنشیند .
عکس : شادی بازیکنان پرسپولیس بعد از گل اول به سپاهان..
ـ۸۰ کلیک
perscp.perspolis-club.net
اینجا همه هستند..شادی بی حد قطبی..!!