دور دوم انتخابات مجلس هشتم
دور دوم انتخابات مجلس ۸ در حالی برگزار میشود که هنوز بحث بر سر نامزدهای انتخابی و نتایج آن بسیار داغ است . دور دوم انتخابات روز جمعه ۶ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۱۸ ادامه می یابد . در صورت صلاحدید وزارت کشور زمان این انتخابات قابل تمدید است .
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
احمدي نژاد در حال كمك به يك زن غش كرده در روز انتخابات! ـ۲۷۴۸ کلیک
guardian.co.uk
عكس خبرگزاري فرانسه از روز انتخابات.
ملی پوش بسکتبال بانوان ایران: پیشنهاد اماراتی ها را به خاطر اینکه اسم لیگ شان خلیج عربی بود رد کردم. ـ۲۶۰ کلیک
etemaad.com
زهره خالقي، بلندقدترين بسکتباليست تيم ملي زنان ايران:از امارات پيشنهاد بازي داشتم دعوت نامه فرستاده بودند سازمان اما بعد فهميديم من را براي بازي در جام «خليج عربي» مي خواهند. من هم به خاطر اسم اين جام و جعل نام خليج فارس قبول نکردم.( قابل توجه بعضی ها !)
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
کاندیداهای اصلاحطلب: احمدينژاد را استيضاح ميكنيم ـ۲۳۸ کلیک
shafieyan.blogspot.com
«استيضاح رييس جمهور : برنامهي كانديداهاي اصلاحطلب تهران» آخرين خبري كه در بامداد پنجشنبه منتشر شد: 10 كانديداي اصلاحطلب تهران در دور دوم انتخابات، استيضاح آقاي احمدينژاد را در صدر اولويت برنامهي خود پس از ورود به مجلس هشتم قرار ميدهند. به لحاظ اين كه تنها ساعاتي تا شروع انتخابات باقي مانده، هر كسي ميتواند اين خبر را براي ديگر همشهريهاي تهراني بفرستد، چه از طريق اس ام اس، چه تلفني، چه حضوري، در كوچه و خيابان و تاكسي و اتوبوس و مسجد محل يا مهموني و سالن ورزشي، هر جا و هر كسي كه حق ...
توجه: ۹ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
سید ابراهیم نبوی:من چراغ ها را خاموش می کنم ـ۳۳۶ کلیک
roozonline.com
ش ماهی است که وقتی به سیاست و انتخابات و وضع کشور فکر می کنم، حالم به هم می خورد. در تمام این مدت هر گاه که مجبور بودم در مورد انتخابات بنویسم، و همیشه همین طور بود، انگار یکی با مشت محکم کوبیده بود توی شکمم. از این که مثل یک تبلیغاتچی باید برای دعوت مردم از انتخابات می نوشتم و به جای اینکه چهار تا مطلب درست و حسابی طنز بنویسم، سه ماه آزگار، هر روز خودم را اسگل می کردم و مطلب درپیتی مربوط به انتخابات می نوشتم، مریض می شدم. نه اینکه خدای ناکرده فکر کنید از اینکه برای انتخابات وقت گذاشتم ناراحت...
یک ویدئو از جایی که تا به حال ندیده اید!(18+) ـ۴۲۸۹ کلیک
gizmodo.com
یک فیلم کوتاه از سری برنامه های «راهنمای دختران برای سکس در قرن 21» //سازندگان این برنامه با گذاشتن یک دستگاه دوربین با سیم در واژن یک زن(عدم استفاده از دوربین بی سیم به خاطر لغزش و پارازیت)از لحظه به ارگاسم رسیدن زن و مرد فیلم تهیه کرده اند.(ممکن است این فیلم حاوی صحنه های آزاردهنده باشد)
توجه: ۵ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل وقت تلف کنی دارد.
اعلمی :هر یک ازمنابع قدرت به شرط سرسپردگی و تامین خواسته های آنان، نمایندگان مجلس را تحت حمایت مالی خود قرار می دهند! ـ۱۵۳ کلیک
akbaralami.com
ماهنامه رونا - گفتگو با نماینده مردم تبریز یکی از مصاحبه های جالب این شماره می باشد. اعلمی نماینده دو دوره مجالس ششم و هفتم در این مصاحبه به موضوعات متعددی از جمله جایگاه مجلس،نحوه رفتار نمایندگان مختلف در دوره نمایندگی،مقایسه عملکرد مجالس و ... می پردازد. / اعلمی - منظورم محدودیت های ناشی از تصمیمات نهادهائی مانند رهبری ، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و قدرت های در سایه است./ هر یک ازمنابع قدرت نظیر محافل پول و سرمایه ، دستگاههای دولتی و حتی احزاب دولت ساخته به سراغ افراد مختلف رف...
اعتراف رفسنجانی: اخیرا مشارکت مردم در انتخابات کاهش یافته است ـ۸۶ کلیک
aftabnews.ir
اخیرا مشاركت مردم كمی كاهش یافته است، ولی هنوز هم در حد نصاب قابل قبولی در مقایسه با سایر كشورهاست اما انتظار ما این است كه اكثریت قاطع مردم حضور بیابند. آفتاب: آیت الله هاشمیرفسنجانی درباره طرح تغییر وزیر كشور گفت: «این اتفاق در رای مردم بیتاثیر نیست. هر كاری كه باعث تردید در میان مردم و ایجاد سوال برای آنها شود در حضور مردم انعكاس خواهد یافت، بهتر است این مسایل كمتر باشد».
دور دوم انتخابات وتاثیر آن بر سرنوشت مجلس ........... ( محمد علی ابطحی ) ـ۵۱ کلیک
webneveshteha.com
این روزها بحث انتخابات مرحله ی دوم بحث نسبتا شایع مجالس سیاسی بود. اگر چه به خاطر رد صلاحیت گسترده و نبود کاندیدای اصلاح طلب در بسیاری از حوزه ها و ادعاهای جابجائی افراد منتخب به خصوص در تهران باعث شد که به اندازه ی کافی مرحله ی دوم جاذبه ی لازم، حتی برای محافل سیاسی نداشته باشد. اما علیرغم اینکه اگر ادعاهای تقلب و جا به جائی افراد واقعی باشد شرکت در انتخابات دیگرمعنا و مفهومی ندارد اما باز هم در مرحله ی دوم در انتخابات در تهران و بعضی شهرستانها بعضی از اصلاح طلبان به مرحله ی دوم رسیده اند و...
توصیه نامه انتخابانی بسیج ( عکس ) ـ۷۱۱ کلیک
fardanews.com
(تصویر توصیه نامه انتخاباتی بسیج مبنی بر رای دادن به اصولگرایان) ......بسیج در همه میدان های قدرت نمایی نظام همواره افتخار آفرین بوده و هست . اکنون که به همت فداکارن و بسیجیان ولایت مدار , مرحله نخست انتخابان مجلس هشتم را با پیروزی چشم گیر اصول گرایان پشت سر گذاشته ایم در آستانه دومین مرحله انتخابات فهرست نامزدهای جبهه متحد اصول گرایان تقدیم میگردد ..........
خاتمی: بازنشست شده ام ـ۱۴۴ کلیک
mehrnews.com
سید محمد خاتمی در جمع خبرنگاران با اعلام عدم تمایل برای فعالیت سیاسی گفت : من دیگر بازنشست شده ام . به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور سابق کشورمان بعد از شرکت در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی و انداختن رای خود به صندوق شماره 2225 حسینیه جماران در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که پرسید آیا شما با استفاده از عنوان یاران خاتمی از سوی اصلاح طلبان مخالف بودید یا خیر، گفت: بعدا در این خصوص صحبت می کنیم. خاتمی در پاسخ به سئوالی در مورد احتمال از سرگیری فعالیت های ...
توجه: ۵ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.