ضبط گذرنامه پروین اردلان و ممنوعیت خروج وی از کشور
پروين اردلان، از فعالين مدافع حقوق زنان، که برای شرکت در مراسم اهدای جايزه اولاف پالمه، عازم استکهلم بود، پس از انجام تشريفات قانونی خروج از کشور و سوار شدن به هواپيما، با حکم دادستانی از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وی ضبط گرديد. وي در اينباره گفت: من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام كنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتي با من شد، اما بعد از آن كه سوار هواپيما شدم، اسمم از بلندگوي هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه، به كادر پرواز اير فرانس گفته شد كه من ممنوع الخروج هستم و نميتوانم از ايران خارج شوم . بنياد مستقل و غير دولتی اولاف پالمه، قرار بود در تاريخ ۶ مارس جايزه سال ۲۰۰۷ خود را به پاس تلاش های برابری خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا کند.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
پروین اردلان یک هفته قبل از خودکشی ! ( + عکس ... نه طنز )
ـ۸۹ کلیک
alirezarezaee2.blogfa.com
متن احضاریه پروین اردلان : ( آیه ) و لا تحسبن الذین قتلوا فی الاوین اموات بل هو احیاٌ و یرزقون الواجبی ! ( توضیح : منظور خدا از "هو" همان پروین اردلان است ! ) خانم پروین اردلان پس فردا ۹ بیا اونجا ! ( قوه قضائیه )
مراسم جایزه اولاف پالمه برای پروین اردلان
ـ۲۵ کلیک
radiozamaaneh.com
در مراسمی با شرکت شماری از مقامات پیشین سوئد، جایزه اولاف پالمه، از جوایز بزرگ حقوق بشر، روز پنجشنبه به پروین اردلان تعلق گرفت. پروین اردلان یکی از پایهگذاران مرکز فرهنگی زنان و از اعضای اولیه کمپین یک میلیون امضاء برای تغییر قوانین تبعیضآمیز علیه زنان در ایران است.
مهدوى كيا : حرف زدن از اختلاف من و دايى وقت تلف كردن است
ـ۱۱ کلیک
www.iransport.net
بعد از انتخاب دايى به عنوان سرمربى جديد حالا مهمترين مسأله، نحوه ارتباط او با بازيكنانى است كه در گذشته موضوع اختلاف آنها با دايى سوژه اصلى رسانه ها بود
بنیاد اولاف پالمه: ایران، اجازه خروج اردلان را صادر کند
ـ۱۴ کلیک
radiozamaaneh.com
برگزاركنندگان مراسم اهداء جايزه "اولاف پالمه" روز دوشنبه خواستار لغو ممنوعيت خروج پروين اردلان فمینیست و روزنامهنگار ايراني، براي دريافت جايزه سال 2007 در استكهلم شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، " پيير شوري "رئیس بنياد اولاف پالمه در بيانيهاي گفت: " انتظار داريم دولت ايران در تصميم خود بازنگري كند و به پروين اردلان اجازه خروج از كشور و حضور در مراسم اعطاي جايزه را بدهد."
پروین اردلان 'ممنوع الخروج' شد
ـ۳۹ کلیک
www.bbc.co.uk
پروین اردلان، از فعالان حقوق زنان در ایران هنگام خروج از کشور برای دریافت جایزه اولاف پالمه با ممانعت ماموران فرودگاه روبرو شد و به او اجازه پرواز داده نشد. سایت تغییر برای برابری، از سایت های فعال در زمینه جنبش حقوق زنان که این خبر را منتشر کرده از توقیف پاسپورت خانم اردلان خبر داده است. جایزه سال 2007 بنیاد اولاف پالمه ماه پیش به خانم پروین اردلان اهدا شد. در بیانیه مطبوعاتی بنیاد پالمه، از پروین اردلان بهعنوان یکی از چهره های شاخص جنبش زنان یاد شده و از تلاش او در زمینه تبدیل خواست برابری حقوقی زنان و مردان به یک هسته مرکزی مبارزه برای دموکراسی در ایران تقدیر شد.
پروين اردلان ، هنگام خروج از كشور براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ممنوع الخروج شد.
ـ۵۱ کلیک
www.we-change.org
پروين اردلان که بامداد امروز ، برای شرکت در مراسم اهدای جايزه اولاف پالمه ، عازم استکهلم بود ، پس از انجام تشريفات قانونی خروج از کشور و سوار شدن به هواپيما ، با حکم دادستانی از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وی ضبط شد . وی در گفتگو با تغيير برای برابری گفت : من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام کنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتی با من شد ، اما بعد از آن که سوار هواپيما شدم ، اسمم از بلندگوی هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه ، به کادر پرواز اير فرانس گفته شد که من ممنوع الخروج هستم و نمی توانم از ايران خارج شوم . وی اضافه کرد ، پس از ضبط گذرنامه ، به من برگه ای داده شد که طبق آن بايد طی روزهای آينده ،برای رسيدگی به وضعيت ممنوع الخروجی ام به اداره کل امور گذرنامه نهاد رياست جمهوری مراجعه کنم . بنياد مستقل و غير دولتی اولاف پالمه ، قرار بود در تاريخ ۶ مارس جايزه سال ۲۰۰۷ خود را به پاس تلاشهای برابری خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا کند.
پروين اردلان ، هنگام خروج از كشور براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ممنوع الخروج شد
ـ۸۹ کلیک
www.we-change.biz
تغيير براي برابري : پروين اردلان كه بامداد امروز ، براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ، عازم استكهلم بود ، پس از انجام تشريفات قانوني خروج از كشور و سوار شدن به هواپيما ، با حكم دادستاني از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وي ضبط شد . وي در گفتگو با تغيير براي برابري گفت : من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام كنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتي با من شد ، اما بعد از آن كه سوار هواپيما شدم ، اسمم از بلندگوي هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه ، به كادر پرواز اير فرانس گفته شد كه من ممنوع الخروج هستم و نمي توانم از ايران خارج شوم . وي اضافه كرد ، پس از ضبط گذرنامه ، به من برگه اي داده شد كه طبق آن بايد طي روزهاي آينده ،براي رسيدگي به وضعيت ممنوع الخروجي ام به اداره كل امور گذرنامه نهاد رياست جمهوري مراجعه كنم . بنياد مستقل و غير دولتي اولاف پالمه ، قرار بود در تاريخ 6 مارس جايزه سال 2007 خود را به پاس تلاشهاي برابري خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا كند.
پروين اردلان، فعال حقوق زنان، ممنوع الخروج شد
ـ۶ کلیک
www.radiofarda.com
پروين اردلان برنده جايزه معتبر اولاف پالمه بامداد روز دوشنبه هنگام سفر از تهران به استهکلم برای شرکت در مراسم اهدای اين جايزه ممنوع الخروج شد. بنا بر گزارش سايت «تغيير برای برابری»، پروين اردلان که برای شرکت در مراسم اهدای جايزه اولاف پالمه عازم استکهلم بود پس از انجام تشريفات قانونی خروج از کشور و سوار شدن به هواپيما، با حکم دادستانی تهران از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وی ضبط شد. خانم اردلان به اين سايت نزديک به فعالان حقوق زنان در ايران گفته است: «من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام کنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتی با من شد، اما بعد از آن که سوار هواپيما شدم، اسمم از بلندگوی هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه، به کادر پرواز اير فرانس گفته شد که من ممنوع الخروج هستم، و نمی توانم از ايران خارج شوم.» پروين اردلان همچنين گفت: «پس از ضبط گذرنامه، به من برگه ای داده شد که طبق آن بايد طی روزهای آينده، برای رسيدگی به وضعيت ممنوع الخروجی ام به اداره کل امور گذرنامه نهاد رياست جمهوری مراجعه کنم.» بنياد اولاف پالمه که بنيادی است مستقل و غير دولتی و به نام نخست وزير فقيد سوئد که از محبوبيت بين المللی برخوردار است، نامگذاری شده، در ۲۵ بهمن ماه اعلام کرد که جايزه سال ۲۰۰۷ خود را به پروين اردلان، روزنامه نگار و فعال حقوق زنان از ايران اهدا می کند. اين بنياد قرار بود طی مراسمی که سه روز ديگر يعنی در ششم مارس در استهکلم برگزار شود جايزه سال ۲۰۰۷ خود را به پاس تلاش های برابری خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا کند .
پروین اردلان ممنوعالخروج شد
ـ۳۰ کلیک
www.iran-emrooz.net
پروین اردلان كه بامداد امروز، - دوشنبه ۱۳ اسفند - برای شركت در مراسم اهدای جایزه اولاف پالمه، عازم استكهلم بود، پس از انجام تشریفات قانونی خروج از كشور و سوار شدن به هواپیما ، با حكم دادستانی از هواپیما پیاده شد و پس از آن نیز گذرنامه وی ضبط شد. وی در گفتگو با تغییر برای برابری گفت: من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام كنترل گذرنامه در این زمینه صحبتی با من شد ، اما بعد از آن كه سوار هواپیما شدم ، اسمم از بلندگوی هواپیما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه ، به كادر پرواز ایر فرانس گفته شد كه من ممنوع الخروج هستم و نمی توانم از ایران خارج شوم. وی اضافه كرد ، پس از ضبط گذرنامه ، به من برگه ای داده شد كه طبق آن باید طی روزهای آینده ،برای رسیدگی به وضعیت ممنوع الخروجی ام به اداره كل امور گذرنامه نهاد ریاست جمهوری مراجعه كنم . بنیاد مستقل و غیر دولتی اولاف پالمه ، قرار بود در تاریخ ۶ مارس جایزه سال ۲۰۰۸ خود را به پاس تلاشهای برابری خواهانه در جنبش زنان به پروین اردلان اهدا كند.
پروين اردلان ، هنگام خروج از كشور براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ممنوع الخروج شد
ـ۱۱۷ کلیک
www.change4equality.com
پروين اردلان كه بامداد امروز ، براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ، عازم استكهلم بود ، پس از انجام تشريفات قانوني خروج از كشور و سوار شدن به هواپيما ، با حكم دادستاني از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وي ضبط شد . بنياد مستقل و غير دولتي اولاف پالمه ، قرار بود در تاريخ 6 مارس جايزه سال 2007 خود را به پاس تلاشهاي برابري خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا كند.