ضبط گذرنامه پروین اردلان و ممنوعیت خروج وی از کشور
پروين اردلان، از فعالين مدافع حقوق زنان، که برای شرکت در مراسم اهدای جايزه اولاف پالمه، عازم استکهلم بود، پس از انجام تشريفات قانونی خروج از کشور و سوار شدن به هواپيما، با حکم دادستانی از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وی ضبط گرديد. وي در اينباره گفت: من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام كنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتي با من شد، اما بعد از آن كه سوار هواپيما شدم، اسمم از بلندگوي هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه، به كادر پرواز اير فرانس گفته شد كه من ممنوع الخروج هستم و نميتوانم از ايران خارج شوم . بنياد مستقل و غير دولتی اولاف پالمه، قرار بود در تاريخ ۶ مارس جايزه سال ۲۰۰۷ خود را به پاس تلاش های برابری خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا کند.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
پروين اردلان ، هنگام خروج از كشور براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ممنوع الخروج شد
ـ۸۹ کلیک
www.we-change.biz
تغيير براي برابري : پروين اردلان كه بامداد امروز ، براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ، عازم استكهلم بود ، پس از انجام تشريفات قانوني خروج از كشور و سوار شدن به هواپيما ، با حكم دادستاني از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وي ضبط شد . وي در گفتگو با تغيير براي برابري گفت : من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام كنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتي با من شد ، اما بعد از آن كه سوار هواپيما شدم ، اسمم از بلندگوي هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه ، به كادر پرواز اير فرانس گفته شد كه من ممنوع الخروج هستم و نمي توانم از ايران خارج شوم . وي اضافه كرد ، پس از ضبط گذرنامه ، به من برگه اي داده شد كه طبق آن بايد طي روزهاي آينده ،براي رسيدگي به وضعيت ممنوع الخروجي ام به اداره كل امور گذرنامه نهاد رياست جمهوري مراجعه كنم . بنياد مستقل و غير دولتي اولاف پالمه ، قرار بود در تاريخ 6 مارس جايزه سال 2007 خود را به پاس تلاشهاي برابري خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا كند.
پروین اردلان 'ممنوع الخروج' شد
ـ۳۹ کلیک
www.bbc.co.uk
پروین اردلان، از فعالان حقوق زنان در ایران هنگام خروج از کشور برای دریافت جایزه اولاف پالمه با ممانعت ماموران فرودگاه روبرو شد و به او اجازه پرواز داده نشد. سایت تغییر برای برابری، از سایت های فعال در زمینه جنبش حقوق زنان که این خبر را منتشر کرده از توقیف پاسپورت خانم اردلان خبر داده است. جایزه سال 2007 بنیاد اولاف پالمه ماه پیش به خانم پروین اردلان اهدا شد. در بیانیه مطبوعاتی بنیاد پالمه، از پروین اردلان بهعنوان یکی از چهره های شاخص جنبش زنان یاد شده و از تلاش او در زمینه تبدیل خواست برابری حقوقی زنان و مردان به یک هسته مرکزی مبارزه برای دموکراسی در ایران تقدیر شد.
اهدای جایزهی معتبر بنیاد اولاف پالمه به پروین اردلان
ـ۴۵ کلیک
www.weforchange.info
جایزهی معتبر بنیاد اولاف پالمه در سال ۲۰۰۷، به ژورنالیست و فعال جنبش زنان ایران، پروین اردلان اهداء شد. اردلان از پایهگذاران مرکز فرهنگی زنان و از اعضای اولیه کمپین یک میلیون امضاء برای تغییر قوانین تبعیضآمیز است. او که سردبیر نشریهی اینترنتی تریبون فمینیستی ایران و عضو تحریریهی مجله اینترنتی زنستان، ارگانهای تعطیل شدهی مرکز فرهنگی زنان بوده، در حال حاضر عضو تحریریه سایت تغییر برای برابری است. بنیاد یادبود اولاف پالمه برای ایجاد تفاهم بینالمللی و امنیت مشترک، در سال ۱۹۸۷ به منظور پاسداشت تلاشهای بشردوستانهی پالمه، نخست وزیر پرآوازهی سوئد تاسیس شد. پالمه از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۸۶ که ترور و کشته شد، به مدت شانزده سال رهبر حزب سوسیال دمکراسی سوئد و طی دو دوره نیز نخست وزیر بود. بنیاد اولاف پالمه اعلام کرد جایزهی سال ۲۰۰۷ این بنیاد به پروین اردلان اهداء میشود. دلیل تعلق جایزه به اردلان، تلاشِ موفق او در تبدیل خواست برابرْحقوقیِ زنان و مردان به یکی از وجوه اصلی مبارزه برای دموکراسی در ایران ذکر شده است. امری که به سهم خود باعث شده است ابعاد اجتماعی و جغرافیاییِ جنبش زنان برای کسب آزادیهای مدنی و حقوقی، گسترش چشمگیری بیابد. در بیانیهی مطبوعاتی بنیاد یادبود پالمه از اردلان به عنوان یکی از چهرههای شاخص جنبش زنان ایران نام برده شده است که در منطقهای بحرانزده، با فعالیتها و تلاش مجدّانهاش، الگوئی است برای راهکارهای مبتنی بر گفتگو و دمکراسی. در بخشی از این بیانیه آمده است: "پروین اردلان با وجود تهدید، آزار و پیگرد، با پشتکار و سماجت به مبارزه برای دستیابی به آرمانهایش ادامه داده است. او و سایر زنان فعال جنبش، با اتخاذ شیوههایی مبتکرانه، موجب افزایش حمایت از خواست برابرْحقوقی شدهاند. کمپین جاریِ یک ملیون امضاء برای تغییر قوانین تبعیضآمیز، یکی از این نمونههای موفق است."
پروین اردلان ممنوعالخروج شد
ـ۳۰ کلیک
www.iran-emrooz.net
پروین اردلان كه بامداد امروز، - دوشنبه ۱۳ اسفند - برای شركت در مراسم اهدای جایزه اولاف پالمه، عازم استكهلم بود، پس از انجام تشریفات قانونی خروج از كشور و سوار شدن به هواپیما ، با حكم دادستانی از هواپیما پیاده شد و پس از آن نیز گذرنامه وی ضبط شد. وی در گفتگو با تغییر برای برابری گفت: من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام كنترل گذرنامه در این زمینه صحبتی با من شد ، اما بعد از آن كه سوار هواپیما شدم ، اسمم از بلندگوی هواپیما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه ، به كادر پرواز ایر فرانس گفته شد كه من ممنوع الخروج هستم و نمی توانم از ایران خارج شوم. وی اضافه كرد ، پس از ضبط گذرنامه ، به من برگه ای داده شد كه طبق آن باید طی روزهای آینده ،برای رسیدگی به وضعیت ممنوع الخروجی ام به اداره كل امور گذرنامه نهاد ریاست جمهوری مراجعه كنم . بنیاد مستقل و غیر دولتی اولاف پالمه ، قرار بود در تاریخ ۶ مارس جایزه سال ۲۰۰۸ خود را به پاس تلاشهای برابری خواهانه در جنبش زنان به پروین اردلان اهدا كند.
پروين اردلان ، هنگام خروج از كشور براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ممنوع الخروج شد
ـ۱۱۷ کلیک
www.change4equality.com
پروين اردلان كه بامداد امروز ، براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ، عازم استكهلم بود ، پس از انجام تشريفات قانوني خروج از كشور و سوار شدن به هواپيما ، با حكم دادستاني از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وي ضبط شد . بنياد مستقل و غير دولتي اولاف پالمه ، قرار بود در تاريخ 6 مارس جايزه سال 2007 خود را به پاس تلاشهاي برابري خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا كند.
برنده امسال جايزه اولاف پالمه به دادياری امنيت دادسرای تهران احضار شد
ـ۵۸ کلیک
www.radiofarda.com
پروين اردلان، فعال حقوق زنان، روزنامه نگار و برنده امسال جايزه اولاف پالمه به دادياری امنيت دادسرای تهران احضار شد...
پروين اردلان ، هنگام خروج از كشور براي شركت در مراسم اهداي جايزه اولاف پالمه ممنوع الخروج شد.
ـ۵۱ کلیک
www.we-change.org
پروين اردلان که بامداد امروز ، برای شرکت در مراسم اهدای جايزه اولاف پالمه ، عازم استکهلم بود ، پس از انجام تشريفات قانونی خروج از کشور و سوار شدن به هواپيما ، با حکم دادستانی از هواپيما پياده شد و پس از آن نيز گذرنامه وی ضبط شد . وی در گفتگو با تغيير برای برابری گفت : من نه ممنوع الخروج بودم و نه هنگام کنترل گذرنامه در اين زمينه صحبتی با من شد ، اما بعد از آن که سوار هواپيما شدم ، اسمم از بلندگوی هواپيما اعلام شد و با آمدن ماموران فرودگاه ، به کادر پرواز اير فرانس گفته شد که من ممنوع الخروج هستم و نمی توانم از ايران خارج شوم . وی اضافه کرد ، پس از ضبط گذرنامه ، به من برگه ای داده شد که طبق آن بايد طی روزهای آينده ،برای رسيدگی به وضعيت ممنوع الخروجی ام به اداره کل امور گذرنامه نهاد رياست جمهوری مراجعه کنم . بنياد مستقل و غير دولتی اولاف پالمه ، قرار بود در تاريخ ۶ مارس جايزه سال ۲۰۰۷ خود را به پاس تلاشهای برابری خواهانه در جنبش زنان به پروين اردلان اهدا کند.
بنیاد اولاف پالمه: ایران، اجازه خروج اردلان را صادر کند
ـ۱۴ کلیک
radiozamaaneh.com
برگزاركنندگان مراسم اهداء جايزه "اولاف پالمه" روز دوشنبه خواستار لغو ممنوعيت خروج پروين اردلان فمینیست و روزنامهنگار ايراني، براي دريافت جايزه سال 2007 در استكهلم شدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، " پيير شوري "رئیس بنياد اولاف پالمه در بيانيهاي گفت: " انتظار داريم دولت ايران در تصميم خود بازنگري كند و به پروين اردلان اجازه خروج از كشور و حضور در مراسم اعطاي جايزه را بدهد."
پروین اردلان برنده جایزه اولاف پالمه.................. افتخاری دیگربرای فعالان حقوق زنان
ـ۶ کلیک
www.kargozaaran.com
پروین اردلان، نویسنده ، روزنامه نگار و فعال حقوق زنان از سوی "بنیاد اولاف پالمه" به عنوان برنده ی جایزه ی سال 2007 این موسسه شناخته شد. این جایزه به خاطر تلاش ها و مبارزات پروین اردلان در زمینه برابری حقوقی زن و مرد در ایران به وی اعطا شده است. پروین اردلان (36 ساله) علاوه بر فعالیت های پیگیر در زمینه برابری حقوقی زنان، از مبتکرین به راه اندازی سایت های خبری زنان از جمله تریبون فمینیستی ایران و زنستان بوده است. پروین اردلان در سال 1382 به اتفاق نوشین احمدی خراسانی کتابی به نام "سناتور" نوشته اند که دربرگیرنده خاطرات مهرانگیز منوچهریان و فعالیت هایش بر بستر مبارزات حقوق زنان در ایران می باشد. بنیاد اولاف پالمه در سال 1987 به پاس و یاد اولاف پالمه نخست زیر سوئد که در سال 1986 ترور شد، برپاگردید و از آن پس هر ساله در سالروز تولد وی جایزه ای به افرادی که در زمینه های بشر دوستانه و ترقی خواهانه فعالیت کرده اند، اهدا می کند. اولین برنده ی این جایزه ، رهبر اتحادیه ی کارگران سیاه پوست آفریقای جنوبی بود.
پروین اردلان:جنبش یک میلیون امضاء در حال باردادن است
ـ۲ کلیک
radiozamaaneh.com
به نظر من جنبش یک میلیون امضاء، در حال حاضر در حال باردادن است. این به آن معنا نیست که ما توانستهایم قوانین را عوض کنیم یا به یک میلیون امضاء دست یابیم. ولی ما توانستهایم با گسترش آگاهی، با ایجاد بحث در فضایی که در واقع بحثگریز است از طریق شیوههای خلاقانه، دموکراتیک و گفتوگو، اعتراضمان را به تبعیضهای قانونی و بدیهی فرض شده، مثل نابرابری در طلاق، دیه، تعدد زوجات را به گوش مردم برسانیم و خواهان لغو آنها شویم. یا شهادت و ارث و سن کیفری برای کودکان. یعنی تمام این موارد قانونی را تلاشمان کردیم که وارد گفتمان عمومی جامعه بکنیم و این گفتمان حقوقی را که حالا دارد عمومی میشود، در لایههای مختلف جامعه، حتی محافل رسمی، گسترش بدهیم. این تلاش به نظر من تلاشی بوده که به کمک تکتک اعضای این حرکت، شکل گرفته است. الان خیلیها کمپین را با امضاء، با هزینه، با خواستههایش، حتی با کنشگران آن میشناسند. هویتهای گوناگونی در این کمپین ایجاد شده و حرکتهای جدیدی از دل این کمپین زاییده میشود. این حرکت ممکن است که کند بشود، اما از تداوم نمیافتد. نسلی از درون آن دارد میبالد که آیندهی متفاوتی را رقم خواهد زد. اگر بخواهم نقطهی شروعی برای کمپین قائل بشوم اما واقعا نمی توانم پایانی برای آن تصور بکنم. منظورم این است که کمپین یک هدف مشخص دارد. خواستهها و روشهای مسالمت آمیزی را در پیش گرفته که اصلا انتزاعی نیستند. شاید اگر هزینهپردازیهای آن نبود، ما سرعت جمعآوری امضاءمان بیشتر میشد. از طرف دیگر اما عمومی شدن کار، یعنی همین هزینهپردازی هم نقش داشته در عمومی کردن این خواستهها.