علی دایی سرمربی جدید تیم ملی
علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد. سرانجام پس از هفتهها "علي دايي" كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد. اين در حالي است كه علي دايي حتي در ميان گزينههاي فدراسيون فوتبال براي تصدي پست سرمربيگري تيم ملي قرار نداشت. افشين قطبي، امير قلعهنويي، مايليكهن و جلالي نامزدهاي انتخاب سرمربي تيم ملي بودند.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
آقای قطبی تعجب نکن! اینجا ایران است،سرزمین ساخت و پاخت،مهد سیاست بازی
ـ۳۹۸ کلیک
1hamidreza.blogspot.com
وقتی چند سال پیش آقای کروبی درانتخابات ریاست جمهوری گفت خوابیدم دیدم نتیجه به کلی عوض شده.الان هم دوباره قضییه تکرار شده .اگر تا دیروز همه از مربیگری افشین قطبی برای تیم ملی صحبت می کردند و این قضیه تا 99/99%قطعی شده بود یکهو اعلام میشود آقای علی دایی به عنوان سرمربی جدید منصوب شده است.این هم از عجایب سیاست و ورزش در ایران است که قابل پیش بینی نیست چرا که اصلا از روی اصول نیست تا قابل پیش بینی باشد.به قول خود آقای دایی هر کسی مافیای قدرتمندتری در فدراسیون داشته باشد سرمربی تیم ملی میشود.بنده خدا افشین قطبی فکر کنم الان حسابی گیج میزند نمیداند اینجا چه خبره چه کار دارند می کنند یکروز به او می گویند مربی هستی یکروز می گویند نه!می خواستم بگویم آقای قطبی عزیز اینجا ایران است سرزمین ساخت وپاخت .گهواره پارتی ومهد سیاست بازی ،ناراحت نباش از نظر مردم ایران تو سرمربی تیم ملی هستی...
علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال شد
ـ۴۰۴ کلیک
isna.ir
سرانجام پس از مدتها "علي دايي" كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.این تصمیم در حالی اتخاذ شد که از افشین قطبی به عنوان گزینه نخست هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان یاد می شد.
محسن قرایتی به عنوان سرمربی تیم ملی برگزیده شد!
ـ۷۱۰ کلیک
bistosi.wordpress.com
سرانجام پس از کش و قوس های فراوان، محسن قرائتی به عنوان سر مربی تیم ملی فوتبال توسط شخص رئیس جمهور منصوب شد. احمدی نژاد در این ارتباط گفت: انتصاب سختی بود، واقعا برایم سخت بود که از بین مایلی کهن و قرائتی یکی را انتخاب کنم، هر دو نماز خون،هر دو روزه گیر،هر دو اهل زیارت عاشورا و دعای کمیل و ندبه بودند و تمامی فاکتورهای لازم برای مربی گری تیم ملی رو داشتند. اما به هر حال ما از آقای مایلی کهن هم در تیم ملی استفاده می کنیم زیرا آقای قرائتی در برخی نکات هنوز تجربه ی کافی را ندارند، مثلا ایشان فکر می کردند که فوتبال در سه نیمه برگزار می شود در حالی که فوتبال در یک وقت نود دقیقه ای برگزار می شود، وجود آقای مایلی کهن برای تذکر این نکات ریز به آقای قرائتی لازم است. محسن قرائتی ساعتی پس از انتصاب ...
افشين قطبي با تبريك انتخاب علي دايي: خودم و باشگاه پرسپوليس در خدمت تيم ملي خواهيم بود
ـ۲۱۰ کلیک
www.isna.ir
افشين قطبي پس از انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: خودم و باشگاه پرسپوليس در خدمت تيم ملي خواهيم بود. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با تبريك انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال افزود: از اين انتخاب خوشحالم و براي تيم ملي آرزوي موفقيت ميكنم. وي كه يكي از كانديداي مربيگري تيم ملي فوتبال بود، ادامه داد: شخصا هر كاري از دستم بربيايد براي كمك به تيم ملي فوتبال كشورم دريغ نخواهم كرد و براي هرگونه كمك به علي دايي آمادهام. قطبي اظهار كرد: من با پرسپوليس قرارداد دارم و سرمربي اين تيم هستم، اكنون تمام تمركزم روي پرسپوليس است
افشین به خودت ببال ، تو هم مانند بسیاری چیزهای خوب دیگر محبوب مردمی، نه حکومت
ـ۱۱۸۶ کلیک
i28.tinypic.com
با احترام به شخصیت ورزشی دایی و انتخاب او به سرمربیگری تیم ملی (فقط همین)
علی دایی در برنامه ۹۰ : بعضی ها با بنده خدا لابی کردند من فقط با خود خدا
ـ۶۷۶ کلیک
jomhouriyat.com
علی دایی سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران دیشب میهمان برنامه نود بود. مطابق معمول فردوسی پور سعی نمود با بررسی روند و نحوه انتخاب مربی تیم ملی بر جذابیت برنامه ی خود بیفزاید. دایی که در برنامه هفته گذشته نود، با اشاره تلویحی به قلعه نوعی و قطبی مدعی شد هرکس که در فدراسیون لابی قوی تری داشته باشد مربی تیم ملی فوتبال ایران می شود در مقابل این سوال که حالا چه نظری دارید پاسخ داد: «برخی برای رسیدن به اهدافشان با بنده خدا لابی می کنند در حالی که من به منبع اصلی متصل می شود و از او درخواست می کنم». علی دایی این سخنان را چند بار در برنامه دیشب تکرار کرد.
انتخاب سرمربی تیم ملی ، توسط دولتی که زورش خیلی زیاد است
ـ۵۴۶ کلیک
www.7tir.com
دیروز واقعا قطبی سرمربی شد . او را به فدراسیون بردند و سرمربی تیم ملی کردند و دوباره به تربیت بدنی رفت و دیگر سرمربی نبود به همین سادگی .
علی كريمي: دايي بهترين انتخاب براي تيم ملي است اما انتظار دعوت شدن به تيم ملي را ندارم!
ـ۴۱۹ کلیک
www.farsnews.com
همان زمان كه عنوان ميكردند رابطه من و او مناسب نيست، هر روز قسم ميخوردم كه مشكلي نداشتم. در جام جهاني كه به ساك پزشك تيم لگد زدم، دايي بود كه مرا بغل كرد و دلداري داد. پيش از اين كه او به عنوان يك گزينه مطرح شود نيز از او حمايت كرده بودم. وي ادامه داد: به خاطر اينكه همبازي سابقم سرمربي تيم ملي شده است، بايد با فداكاري بيشتر و تلاش مضاعف براي موفقيت تيم ملي كار كنيم تا تيم ملي مقتدر داشته باشيم كه باعث سرافرازي ايران شود. علي كريمي در خصوص احتمال دعوت نشدنش به تيم ملي ايران گفت: انتظار دعوت شدن را ندارم؛ حتي اگر اين اتفاق هم بيفتد و در تيم ملي حضور نداشته باشم، باز هم ميگويم بهترين گزينه انتخاب شده است. وي افزود: يكي از خصوصيات مثبت علي دايي اين است كه فردي مقتدر است كه به سفارش شخصي توجه نميكند و در سايه نام شخصي قرار نميگيرد.
علی دایی لابی فدراسیون فوتبال را برد
ـ۲۱۹ کلیک
necas.blogsky.com
به استناد گفته های چند روز گذشته علی دایی در برنامه نود" هر کس در فدراسیون لابی اش قوی تر باشد مربی تیم ملی ایران خواهد شد " اینطور میشود نتیجه گرفت که ایشان بهتر توانستند از رانتهای خود استفاده کنند و جای گزینه ای مانند افشین قطبی که تجربه مربیگری در ۳ جام جهانی را داشته است را بگیرد . از هم اکنون همه باید آماده اما و اگر ها و شکست در صعود به جام جهانی باشیم . علی دایی که تجربه مربیگری فقط در تیم سایپا که سال پیش یک مربی خارجی بسته بود را دارد امسال با نتیجه های افتضاح روبرو شده است و با کارنامه ای غیر شفاف عنان دل و احساس همه ایرانیان را بر دست خواهد گرفت تا باز شاهد یک افتضاح دیگر در صحنه سوء مدیریتها باشیم. شنیده ها حاکیست افشین قطبی در مورد مبلغ دست مزد با فدراسیون به توافق نرسیده بود.
تمام شد : علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد
ـ۱۵۴ کلیک
www.farsnews.net
تمام خبرــــــ به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از علي كفاشيان (رئيس فدراسيون)، پس از نشستهاي متعدد در فدراسيون فوتبال، علي دايي به عنوان سرمربي تيم ملي ايران انتخاب شد تا در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 اين تيم را هدايت كند. امير قلعهنويي، مايليكهن، جلالي و افشين قطبي، نامزدهاي انتخاب سرمربي تيم ملي بودند. اعضاي هيئت رئيسه پس از بررسي برنامه هايشان، ترجيح دادند كه اين پست را به سرمربي سايپا واگذار كنند. تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 و در دومين مسابقه در روز ششم فروردين سال آينده با تيم ملي كويت ديدار حساسي را برگزار خواهد كرد.