اولین کاوشگر ایرانی به فضا پرتاب شد
اين موشك، يك راكت كاوشي است كه از جمله مقدمات اوليه پرتاب ماهواره به مدار است و وظيفه شناسايي محيط پروازي ماهوارهها قبل از پرتاب را انجام ميدهد. يك محصول از اين نوع موشك در مركز سازمان هوافضاي وزارت دفاع كه محل افتتاح نخستين سامانه فضايي ايران است قرار داده شده تا رسانهها و مسئولين از اين دستاورد بزرگ كشور بازديد كنند. قرار است ماهواره بومي «اميد» در آينده نزديك توسط موشك ماهوارهبر ساخت كشورمان و از پايگاه پرتاب فضايي ايران به مدار پرتاب شود.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
فیلم پرتاب نخستین کاوشگر فضایی ایران ( سفیر )
ـ۲۳۱۹ کلیک
sina.parsaspace.ir
موشك ماهوارهبر ايراني با نام «سفير» لحظاتي پيش با قرائت دعاي اللهم عجل لوليك الفرج از سوي رئيس جمهور شليك شد. این فیلم ضبط شده از روی شبکه خبر هستش و به فرمت swf فیلم با حجم 904 کیلو بایت و با فرمت 3gp در قسمت نظرات
بی بی سی : نخستین کاوشگر فضایی ایران پرتاب شد
ـ۴۰۱ کلیک
www.bbc.co.uk
روز دوشنبه، 4 فوریه (15 بهمن) محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، از نخستین سامانه (سیستم) بومی این کشور شامل یک ماهواره تحقیقاتی به نام "امید"، موشک ماهوارهبر به نام "سفیر" و تاسیسات و تجهیزات زمینی پرتاب و هدایت ماهواره دیدن کرد. در جریان این بازدید اولین موشک کاوشگر فضایی ایران به فضا پرتاب شد
موشک ماهواره بر جدید و چند سوال
ـ۷۵۹ کلیک
persian.kamangir.net
اخبار پرتاب یک موشک ماهواره بر رو حتما شنیدید. چند نکته در اخبار مربوط به این داستان رو من متوجه نشدم....مقایسه کنید موشک ها رو: بنظر می رسه موشکی که به احمدی نژاد نشون دادند همونی نیست که پرتاب شد.
«سفير» ايران به آسمان رفت
ـ۳۰۵ کلیک
www.tabnak.ir
موشك ماهوارهبر ايراني با نام «سفير» لحظاتي پيش با قرائت دعاي اللهم عجل لوليك الفرج از سوي رئيس جمهور شليك شد.
احمدي نژاد: آقا اين موشكش تا اوون بالاها ميره! حدود 10000پا و 2000 ران و 1200 لنگ
ـ۶۷۴ کلیک
www.farsnews.com
پرتاب موشک ایرانی به فضا
ـ۱۴۵ کلیک
www.farsnews.net
اين موشك، يك راكت كاوشي است كه از جمله مقدمات اوليه پرتاب ماهواره به مدار است و وظيفه شناسايي محيط پروازي ماهوارهها قبل از پرتاب را انجام ميدهد. موشک با حضور و فرمان احمدی نژاد به فضا پرتاب شد.
خبر سی ان ان از پرتاب کاوشگر ایرانی
ـ۲۱۱ کلیک
www.cnn.com
(برداشت آزاد از خبر) بعد از نقل قول حرفهای احمدی نژاد در مورد موشک و تواناییهای فضایی ایران محدوده فضا ۶۰ مایل (تقریبا ۱۰۰ کیلومتر) بالای سطح زمین تعریف شده است. ماهواره های رادیویی در ارتفاع ۱۰۰ مایلی در مدار قرار میگیرند در حالی که ماهواره های مخابراتی، ماهواره های بررسی کننده آب و هوا و ماهواره های مکانیاب (جی پی اس) در ارتفاع بین ۲۵۰ تا ۱۲۰۰۰ مایل گردش میکنند. ایران اعلام نکرده که کاوشگر پرتاب شده در روز دوشنبه تا چه ارتفاعی بالا رفته است. سی ان ان گزارش میکند که در فوریه سال گذشته خبرگزاری ایسنا خبر ارسال اولین ماهواره ایرانی را به فضا مخابره کرد، ولی آن ماهواره به مدار نرسید. در انتهای خبر هم با اشاره به ترس غرب از برنامه سلاحهای هسته ای ایران گفته شده که بعضی کارشناسان برنامه فضایی ایران را پوششی برای توسعه موشکهای نظامی قاره پیما میدانند.
آقای احمدی نژاد کاوشگر فرستادی اما به چه قیمتی؟!
ـ۱۱۹ کلیک
www.1hamidreza.com
گفت :مي دوني ما هم به 11 كشور فضايي دنيا پيوستيم؟- گفتم:چرا؟- گفت:آخه كاوشگر به فضا فرستاديم قراره يك ماهواره هم بفرستيم- گفتم؟كاوشگر چيكار ميكنه؟ارزوني مياره يا تورم كم ميشه؟- گفت:با با خيلي پرتي ما ميريم تو فضا اونجا هم داد مي زنيم ...هيچ غلطي نميتونه بكنه .اين مگه كمه؟!- گفتم:نمي دوني بودجه اين موشك پراني چقدر شده؟- گفت:نمي دونم،ميگن جز اسرار مملكته، نبايد كسي بدونه- گفتم:مي دوني روزي 25 ميليارد تومان برآورد خسارت تصادفات در كشور ماست؟- گفت:خوب كه چي ،چه ربطي داره به پرتاب موشك و فضا پيما و ماهواره؟- گفتم:ميدوني سالي 27000 نفر به علت تصادفات و ايمن نبودن جاده ها و استاندارد نبودن خودرو در ايران كشته ميشوند؟- گفت:باز هم داري از اون حرفها ميزني ،آخه چند بار بهت بگم نزن ،اينها خطرناكه خيلي خطرناكه!....
تناقضات بیشتر در مورد موشک جدید ایرانی
ـ۱۴۰۷ کلیک
persian.kamangir.net
طرح روی موشک در تصاویر مختلف بنظر متفاوت می رسه. زمینه عکس هم با وضعیت آب وهوایی مکان پرتاب موشک نمی خونه.