توهین به عارف قزوینی در سریال شهریار
كمال تبريزي، فيلمسازي كه بر توانمندي و خلاقيت او در عرصه سينما نميتوان خردهاي گرفت در واپسين قسمتهاي سريال تلويزيوني شهريار، دست به كار بيخردانهاي زده و عارف قزوینی، شاعر آزادیخواه و تصنیف سرای بزرگ ايران را مورد اتهاماتي سخيف قرار داده است. نميدانم دلباختگي و شيدايي تبريزي نسبت به شاعر معاصر، محمدحسين شهريار از چه روست. اما، باید به آقاي تبريزي گفت؛ آنچه كه بدان تمسك جسته شده تا چهره بلند آوازهترين شاعر عصر مشروطيت به واگويههايي زشت و كريه مورد خدشه قرار گیرد، نه تنها فاقد هرگونه مستند تاريخي است كه باور دارم برخواسته از ذهن پريشان نويسندهاي است كه بيگمان ساختار دراماتيكي و سير داستان سريال را مقدم بر حقايق مسلم تاريخي دانسته است
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
آه دست پسرم يافت خراش...آه پاي پسرم خورد به سنگ! ـ۶۴۳ کلیک
soofianeh.blogfa.com
جامعه ادبي هيچگاه نميتوان منكر هنر بي نظير ايرج ميرزا در شعر و ادب شود و اينگونه شعرها نيز نشان از برتري تفكر و هنري دارد كه با اين تبعيضها و بي انصافيها قابل انكار نيست. هنر كم نظيري را در مورد مهر به والدين و تاثير بي نظير آن بر خواننده بخوانيد:داد معشوقه به عاشق پيغام * كه كند مادر تو با من جنگ-هركجا بيندم از دور كند * چهره پرچين و جبين پر آژنگ
بزرگ کردن شهریار به قیمت کوچک کردن ایرج میرزا و عارف و دیگران ـ۳۲۳ کلیک
seema.ir
آقای تبریزی! اگر می خواهی درباره ی شهریار سریال بسازی، خب بساز. اگر می خواهی خیلی بزرگتر از اونی که بوده نشونش بدی، خب بده. اما برای این کار از بزرگانی مثل ایرج میرزا و عارف خرج نکن لطفا! خدا رو شکر این ها رو از تو کتاب ها و آثارشون می شناسیم نه از معرفی شما. چطور تونستی ایرج میرزا رو این طور ذلیل و کوچیک و عارف قزوینی رو این طور خودخواه و خودکامه به تصویر بکشی؟
اردشـیـر رسـتـمی.......... بازیـگـر نـقــش شـهـریـار(عکس) ـ۱۲۰۲ کلیک
lightpix.blogfa.com
اردشیر رستمی، کاریکاتوریست و بازیگر سریال شهریار در نقش شهریار
تصاویری تاریخی از عارف قزوینی و تبلیغ کنسرت عارف و دستخط او ـ۷۹۹ کلیک
aftabpen.blogfa.com
حالا که یک کارگردان (کمال تبریزی)به خودش اجازه می دهد در سریالی مجعول و غیر مستند شخصیتی چون عارف قزوینی را در حد یک عوام متجاوز به حقوق مردم (به عقد درآوردن زوری معشوقه دیگران!!)تقلیل دهد بد نیست به حد بضاعت دین خود را به این مرد آزادیخواه و شریف که خود قربانی تعدی زورمداران بود ادا کنم
تصویری از عارف قزوینی شاعر آزادیخواه و تصنیف سرای بزرگ ايران ـ۶۶۲ کلیک
imageloop.com
این تصویر را زدم تا بگویم برخلاف سریال شهریار و روايت كاملا كذب كمال تبريزي نه تنها عارف معشوقه كسي را غر نزند كه اين شاعر بزرگ . آزاديخواه خود معشوقي داشت يه نام خانم بالا از طايفه سيدجوادي هاي قزوين اما به ضرب و جرح خاندان ذينفوذ سيد جوادي از معشوقه جدا شد و به روستاي قلعه تبعيد و سپس به تهران رفت و شرح اين ماجرا در كتب تاريخ ادبيات به كرات رفته است اما چه مي توان كرد پول هنگفت به دهان خيلي ها بد جوري مزه مي كند!
خبر خوش به کمال تبریزی:تخریب خانه عارف قزوینی (همراه با تصویر) ـ۶۲۰ کلیک
taban.net
این خبر مال سال ۸۴ است اما حالا که کمال تبریزی در سریال مجعول شهریار -حيف آن مرد بزرگ -اینطور این آزادیخواه بزرگ را به لجن می کشد بگذار آن خاطره شوم را زنده کنم تا خیال امثال تبریزی راحت باشد که خاک خانه امثال عارف هم به توبره کشیده شده شما انقدر در هتاکی عجله نداشته باشد و عارف را به دروغ ،غر زن زن مردم معرفی نکنید
«از خون جوانان وطن لاله دمیده» با صدای استاد شجریان ـ۵۲۱ کلیک
1saoshyant.blogspot.com
این تصنیف ماندگار یادمانی باشد برای کشتهها و زخمیهای این روزها و ماهها. از فروهرها بگیر تا زخمیهای گنابادی. تا مختاری و پوینده و سید خلیل عالی نژاد. هرکه با دد منشی ی کسی، زخمی بر بدنش نشسته. هر که با حیوان سیرتی ی شبه آدمی، کتکی خورده. تصنیف از خون جوانان وطن، تصنیف جاودانهایست از عارف قزوینی. هم در کلام، هم در آهنگ. آنرا با صدای ملکوتی استاد شجریان میشنوید و تنظیم استاد پایور.
توهین به عارف قزوینی ،سنت بد سيما ـ۱۳۵ کلیک
ahad-chegini.com
کمال تبریزی کارگردان فیلم شهریار در آخرین قسمت این سریال که هفته گذشته از سیماپخش شد؛قزوینی بودن را معادل بیسوادی و عامی بودن دانست. کارگردان این سریال با استفاده از دیالوگ بین بازیگران نقش عارف و شهریار از زبان عارف قزوینی خطاب به شهریار گفت : {تو باسوادی ولی من یک عامی قزوینی ام. بگذار من با همین عامی بودن و بیسواد بودن و قزوینی بودنم بسازم} توهین به بخشی از جامعه ایرانی توهین به کل مردم ایران است و همچنان که مردم غیرتمند قزوین مانند سایرایرانیان توهین به مردم فهیم آذربایجان را به خاطر در...
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل خبر غیرواقعی دارد.
عارف نامه (ایرج میرزا +۱۶ ) ـ۹۹۴ کلیک
rapidshare.com
دیروز دیدم یکی از دوستان رساله دلگشای عبید زاکانی رو گذاشته بود منم دیدم بد نیست عارف نامه رو قرار بدم . کتابهای درسی که زیاد به درد بخور نیست شاید اینها به درد زندگی بخوره D:
نامه اي دردمندانه از شاعر آزاديخواه معاصر، عارف قزويني ـ۱۶۲ کلیک
khiaraji.blogfa.com
من کسی هستم که آرزو می کنم در خاکستر درون حمام بخوابم، ولی ملتم شریف و بزرگوار و مملکتم آباد باشد. من اگر علاقه به خودم داشتم کارم به اینجا نمی کشید که با سه تا سگ و یک زن بدبخت که کارهای داخلی و خارجی مرا تنها او بایستی اداره کند در یک گوشه همدان به سختی روزگار بگذرانم...