درگذشت احمد بورقانی
احمد بورقانی» عضو هیأت رئیسه مجلس ششم و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت اول خاتمی، شنبه شب بر اثر سكته قلبی درگذشت. به گزارش خبرنگار نوروز، بورقانی آبان ماه سال 84 نیز به دلیل عارضه سكته قلبی در مركز قلب تهران تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، كه آن زمان پس از انجام عمل آنژیوگرافی مشخص شد كه سه رگ قلب وی به میزان 50، 70 و 100 گرفته شده كه پس از انجام عمل آنژیوپلاست، مشكل عمده وی یعنی گرفتگی صددرصدی یكی از عروق برطرف شد.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
سایت جدید: به یاد احمد بورقانی ـ۹۷ کلیک
nikahang.blogspot.com
این سایت از امروز راه افتاده و تمامی مطالب منتشر شده در باره مرحوم احمد بورقانی در آن دوباره منتشر میشود. اگر کسی مطلبی یا عکسی دارد که جا افتاده، حتما برای سایت بفرستد تا کاملتر شود
باور به رفتن / سهامالدین بورقانی ـ۱۳۴ کلیک
sahameddin.blogfa.com
چه بنويسم،چه بگويم؟...چند جمله اي در رثاي احمد بورقاني بنويسم كفايت مي كند؟دستم به سمت قلم نمي رود؛يخ زده است در اين سرماي لعنتي. همه جا سرد است...وحشتناك است اين سرما، گرماي خامه ما را دزديد...مي گفتم مگر مرگ غيرناگهاني هم داريم كه علي الدوام مي نويسند و مي گويند درگذشت ناگهاني فلان وبهمان؟ اما حالا معناي واقعي ناگهاني را گرفتم. يعني اينكه ساعت 18:19دقيقه با بابات صحبت كني، بگويي، بخندي، با لهجه به هم تيكه بيندازيد و يك ساعت بعد زنگ بزنند بگويند خودت را برسان،كه چه؟ بابات افتاده، به سختي نفس...
تب بورقانی نخواهد خوابید٬ این بار خورشید خانوم... ـ۲۰۷ کلیک
khorshidkhanoom.com
بعد از کلی جمله قابل تأمل:«...آقای بورقانی، راحت شدین و نفهمیدین که با رفتنتون آخرین کورسوی امید نسل نفرین شده من هم به گور رفت. راحت شدین و مجبور نشدین به این مساله فکر کنین که چرا این نسل من باید اینقدر بدبخت باشه که دوران طلایی عمرش همون چند صباحی بود که شما "دوران طلایی" مطبوعاتش رو واسه ما رقم زدین.....راستی می دونین آقای بورقانی، من عاشق دوست پسر اون موقع هام شدم چون یه روزی که اومد دم دانشگاه دنبالم دیدم تو پیکانش نشسته داره جامعه می خونه! معیارامون اصلا عوض شده بود. بعدا ها اصلا به ای...
چه بي رحم شده يي مرد ـ۱۲ کلیک
etemaad.com
حمیدرضا ابک: عجب فيلمي هستي احمد آقا. خيلي بامزه بود. فکر کن در اين اره بده، تيشه بگير اس ام اس هاي انتخاباتي، موبايل هرچه سياسي و مطبوعاتي و فرهنگي، ديلينگ ديلينگ صدا کند و اس ام اس بيايد که احمد بورقاني مرد. ولوله شده بود. مرده بودم از خنده. گفتم احتمالاً کار آقا مصطفي است. بعد گفتم نه بابا، آقا مصطفي از اين کارها بلد نيست. گرم يک صحبت جدي بودم. گفتم حالا بعداً ته و تويش را درمي آورم. ديدم خلايق ول کن نيستند؛ ديلينگ، احمد بورقاني مرد؛ ديلينگ، معمار مطبوعات ايران مرد؛ ديلينگ،... گفتم زنگ بزن...
احمد بورقانی مرد خدا بود ـ۹۸ کلیک
heidariam.blogfa.com
افراطیون به اصطلاح اصولگرا دیده بودند که او در مجلس نماز می خواند گفته بودند: مگه بورقانی نماز هم می خواند!!! یا او را با همسر محجبه و زینب گونه اش دیده بودند می گفتند مگر خانم بورقانی چادریه؟؟؟ وضع مالیش همانی بود که اول بود از اول در محل نظام آباد تا امروز. یاد جمله شخصیت جانباز فیلم حاتمی کیا در فیلم آژانس شیشه ای افتادم که می گفت: من قبل از اینکه برم جبهه یه تراکتور داشتم با زمین کشاورزی حالا بعد از جنگ زمین دارم بدون تراکتور. تاریخ همیشه در حال تکراره، امام علی (ع) وقتی در محراب مسجد کوف...
احمد بورقانی، چریک مطبوعات ایران (رادیو زمانه) ـ۶ کلیک
radiozamaaneh.com
شنبه سیزدهم بهمن ماه 1386 یکی از نحس ترین روزهای تاریخ مطبوعات ایران است . در این روز هیچ روزنامه ای تعطیل نشد ، کسی را دستگیر نکردند ولی کسی که باید دوران شکوفایی مطبوعات ایران بعد از انقلاب را به نام او ثبت کرد از دنیا رفت. احمد فراهانی بورقانی در سن 48 سالگی بر اثر سکته برای همیشه خاموش شد اما یاد وخاطره اش در یاد و ذهن بسیاری از کسانی که با او کار کرده اند باقی خواهد ماند.
دربارهء تلاشهای احمد بورقانی در رشد مطبوعات کودک و نوجوان/ سیدعلی کاشفی خوانساری ـ۲۶ کلیک
shahrzadclub.com
احمد بورقاني كه ساعاتی پیش از ميان ما رفت، در عرصه سياست و مطبوعات و جنگ، چهرهاي شناخته شده بود و دوستان و مخالفاني داشت. اما كمتر كسي از نقش او در حمايت از فعاليتهاي فرهنگي كودكان با خبر است.... .... شوراي كارشناسي مطبوعات كودك را تشكيل داديم و جلسات آن را به صورت منظم و جدي پيگرفتيم.عبدالعلي رضايي رئيس مركز مطالعات و تحقيقات رسانهها و سيد احمد موسيزاده، معاون پژوهشي او، با بزرگواري از هيچ كمكي دريغ نكردند.اعضا شورا را درست به ياد ندارم. اگر اشتباه نكنم دكتر رويا معتمدنژاد، ناصر يوسفي، ...
آخرین تصاویر زندهیاد احمد بورقانی ـ۴۴۳ کلیک
norooznews.ir
تصاویری از احمد بورقانی در نشست سراسری ائتلاف اصلاح طلبان، مجلس بزرگداشت مهران قاسمی و تشییع پیکر قیصر امینپور
به بهانه يادداشت آقای مهاجرانی(اسناد و يادمانده ها نه يادگاری اند، نه خصوصی) ـ۱۷ کلیک
peiknet.com
در اندرون خانه مطبوعات ايران، در همان دورانی که آقای مهاجرانی به آن اشاره می کند بودند و اندک شماری هنوز نیز هستند که انبان تجربه اند گرچه در حاشیه خیابان های تهران غرق حیرت از آنچه می گذرد قدم می زنند. امثال بهشتی پور - که در دوران اصلاحات و در حسرت انتشار کتاب 3 جلدی اش بنام "تاریخ مطبوعات ایران" چشم برجهان فروبست- 28 مرداد را ديده بودند، امثال حيدری نيم دهه تاج گذاری و رستاخيز شاه را در دهه 1350 پشت سر گذاشته بودند و اين هر دو نسل سينه خيز خود را به انقلاب 57 رسانده و پاره شدن زنجيرها از پ...