محكوميت دانشجوي ايراني در كانادا به دليل بوسيدن سينه يك زن در آسانسور
اين دانشجوي ۲۵ ساله PhD به سه ماه زندان به دليل تعرض جنسي محكوم شده است. او در دادگاه گفته كه «نميشود انتظار داشت كه مردها در مقابل سينه هاي بيرون افتاده مقاومت كنند!». به عقيده دادگاه او از شدت آسيب به وجود آمده در اثر كارش آگاه نيست.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
از افراطی گری مذهبی تا فتیش ( چگونه خدا پرستان افراطی زن پرستی را رواج می دهند)
ـ۳۶۸ کلیک
irpowergirls.wordpress.com
گرسنگی جنسی و نا توانی جوانان ایرانی در ازدواج یا داشتن دوست ، انحرافات گسترده جنسی را در ایران ایجاد کرده است که یکی از دستاوردهای بزرگ روحانیون پس از انقلاب 57 است.در صورت جستجو به زبان های عربی ، ترکی ، هندی و... کمتر سایتی را به زبانهای شرقی در این باره می توان یافت ، اما در صورت جستجو به زبان کمتر رایج فارسی صدها سایت در این رابطه دیده می شود. در دوران دولت خاتمی هم سازمان ملی جوانان در گزارش سالانه خود اعتراف کرده بود که بزرگترین مشکل جوانان ایران بحران روابط جنسی است. به نظر من این بحران از اعتیاد هم خطرناک تر است که البته پنهان مانده. علت گذاشتن این لینک رواج روز افزون و بی سر و صدای این وبلاگ هاست که نشان از مشکلات روحی جوانان ایرانی دارد.
تبلیغات نیروی انتظامی و مزاحمت در آسانسور / خودش زمینه مزاحمت رو فراهم کرد! (دفاعییه ای برای جوان آسانسور نورد)
ـ۶۶۷ کلیک
persian.kamangir.net
بنظرم هموطن گرامی می تونست این پوستر رو به عنوان دفاعیه منتشر کنه. اینطور بگیم، این پوستر بنظرم یکجور اجازه تلویحی ه برای داستان های آسانسوری، بنظر من.
تناسب جرم و کیفر در مورد مجرمین جنسی
ـ۴۶ کلیک
moham.blogfa.com
رف من اینست که این مجازات سنگین برای آذر سینا برای چه؟ چرا اسمش همه جا پخش شده؟ چرا دیگر در جامعه نمیتواند سر بلند کند؟ چرا خانواده اش سرافکنده شده اند؟ چرا تا آخر عمش اسمش را که جستجو کنی به این مطلب خواهی خورد؟ چرا تا آخر عمرش هرکسی که با او خرده حسابی داشته باشد احتمالا کنایه ای به این موضوع میزند؟ من یک لحظه خودم را جای او گذاشتم و تقریبا مطمئن شدم که در شرایط او ممکن است دست به خودکشی بزنم چرا که هیچ امیدی به حل مشکل ندارم. اگر او خودکشی کند چه؟ واقعا جرم او اینقدر بد بوده است؟ ما که دم از لغو مجازات اعدام میزنیم چرا باید با آذرسینا کاری کنیم که ممکن است به خودکیش بینجامد.
هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد
ـ۶۳ کلیک
shakh.wordpress.com
دوستی تا چند روز ديگر به قصد تحصیل عازم سفر است. مقصدش هم کاناداست. زنگ زده میگوید: «میخواهد عزمش را هضم! کند و برود تریپ تحصیل و برای ملتش آینده درخشان بیافریند» دیروز برای خداحافظی آمده بود پیشم. صبحتمان به ماجرای ِماچ آن عزیز متبرج شده از سینههای درخشنده خانم کانادایی هم کشید: - داش فری طرف گفته اونجا نمیشه از مردی که سینه بلورین میبینه انتظار داشت که خودشه کنترل کنه. مام که تا چند روز دیگه میریم همون ایالت. به نظرت اگه تو موقعیتی این مدلی گیر کردم چیکار کنم؟ ضمن اینکه آق دکی رو براش 3 ماه حبس بریدن؛ مام همش 2 سال میخوایم بریم درس بخونیم خیلی بده که 3 ماشو به خاطر یه ماچو و اینا زندون آب خنک بخوریم… - سعی کن فرار کنی تا جایی که راه داره تو جاهایی فِــر بخور که ایجاد تبرج کمتری داره - آخه داش فری اگه تو یه جای بسته مثل همون آسانسور بودیم که راه فرار نداشتیم چیکار کنم؟ - خب همیشه چند تا دستمال همرات باشه و یکی یه دونه دستمال به هر کدوم از خانومهای داخل آسانسور بده و ازشون خواهش کن که تا باز شدن در آسانسور جاهایی که ایجاد تبرج داره رو بپوشونن
اگر با من نبودش هیچ میلی چرا در آسانسور لـخـت شدست لیلی! / اگر با دکتر نبودش هیچ میلی غلط کردی مریض شدی (دختر اکو شده!)
ـ۴۸۹ کلیک
vahidonline.com
در مورد حماسه فرهودیه به اندازهای نوشته شده که بعضیها به اجرای سنگسار اینترنتی این «ممهبوس آسانسورسوار» متهم شدهاند چون تا گوگل زنده است شخصیت اجتماعی ایشان فنا شدست (جای بحث و پای بحث موجود است!) مطمئن شدم این دختر به بهانه اکوی قلب مورد سوءاستفاده یک پزشک واقع شده طوری که ایشون بعد از دقایقی دستگاه مذکور رو کنار گذاشتند و با دستان غیر مسلح به بهانه بررسی به مالش جزئیات پرداختند و وقاحت رو طوری از حد گذروندن که این دوست ساده من هم بالاخره متوجه شد چه بلایی داره سرش میاد و کار به مشاجره کشید. البته ۷۰ هزارتومن هم بابت حقالزحمه ماساژ دریافت کردند تا اجازه بدن ایشون از مطب بیرون بیاد! من نمیدونم اکو دادن (یا گرفتن) ۲۰ دقیقه زمان میبره یا نه ولی مطمئنم اون دختری که فریاد میزد :حالیش میکنم… شکایت میکنم٬ آدمش میکنم… بخاطر پاسخ درست به سوالهایی نادرست مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود: «-حتماْ مجردین؟ -بله٬ ها؟… اگه قاعدگی منظورتونه …. نه… دختر….. نیستم… -ااِاِاِِ؟…» (اینجا یک دست مثلاً به طور تصادفی گذاشته شد یک جایی که نباید! در حالیکه دست دیگر همچنان به کار تخصصی-پزشکی مشغول بود.) با خودم گفتم کاناداش که کانادا باشه یارو روش میشه بگه میخواسته اینجوری نپوشه! اینجا که ایرانه و قانونگذاران و قانونمدارانش تصریح دارند که زن بودن یک زن عامل فساده٬ قاضی برمیگرده میگه اگر با دکتر نبودش هیچ میلی غلط کردی مریض شدی.
بوسه بیشرمی !
ـ۷۹ کلیک
chicagonameh.wordpress.com
بوسیدن سینه یک دختر بیست ساله کانادایی در آسانسور، که ضرب و جرح جنسی قلمداد می شود. در دفاع از خود آقای آذرسینا به دادگاه گفته اند که وقتی سینه های بیرون است نمی توان از همه مردان توقع داشت که خود را کنترل کنند. احتمالا این داستان به زودی به داستان با مزه ای تبدیل می شود که آذرسینا به دوستان خود خواهد گفت و با هم به بی ظرفیتی دختر خانم کانادایی خواهند خندید. البته ایشان گناهی ندارند.همیشه تقصیر زنان زیباست که مردان را تحریک می کنند، گاهی با پوشیدن چکمه تبرج می کنند و گاهی در آسانسور در کشوری غیر از ایران یک پیراهن معمولی می پوشند. مردانی مانند جناب آذرسینا قرار نیست کنترلی بر رفتار خود داشته باشند، می توانند ببوسند وتجاوز کنند و احساس بیگناهی کنند. من امروز شرمسارم، من امروز شرمسار جوان احمقی هستم که علیرغم پیشرف تحصیلی در او نه از شعور، نه از وقار و نه از شخصیت خبری نیست. شرمسارم چون مرد هیزی راه آسان را برگزیده است و به جای باور کردن مسوولیت، به جای کنترل خویش و به جای انسان بودن به حیوان وقیح و بیشرمی تبدیل شده است که گویی از محیط اطراف خود هیچ می آموزد و تنها می جهد. واقعیت اینجاست که از مردان می توان و باید توقع داشت که خود را کنترل کنند و مردان باید خود را کنترل کنند. وگرنه پدر جناب آذرسینا تا کنون برای ایشان چندین دوجین خواهر و برادر ناتنی مهیا کرده بود. این بهانه، این باور و این تاکتیک که زنان گنهکارند چون زیبایند و چون جذابند بر مردان حرجی نیست، پیراهن نخنمایی است که هرزگی دلیل پردازان را می رساند؛ چقدر حماقت و چقدر وقاحت...
آهای ایرانی پرستهایی که دختر هم بینتون نیست...
ـ۴۴۴ کلیک
azadehp.kamangir.net
یک آزاده دیگه:«قصد ندارم راجع به این دوست پرانرژی نابغه ایرانی بنویسم که به نظرم به خاطر کاری که کرد، در دادگاه محکوم شد و بیشتر از اونچه که مستحقش بود، به خاطر دفاعی که در دادگاه کرده بود، سنگسار اینترنتی شد.........حرف من با تک تک شما دوستان شناخته و نشناخته ایه، تا اونجا که من دنبال کردم دختری هم در بینتون نبود، که به هر علت سعی کردید این دوست ایرانی رو توجیه کنید یا از پخش شدن این موضوع ناراحت شدید. فکر میکنید این جملات چقدر به هم شبیهند:در زمینه ریاضی و مهندسی نابغه است <-> به اسلام و انقلاب خیلی خدمت کرده...........فقط برای فان بوده <-> یه لغزش کوچیکی کرده، شیطان اغفالش کرده..........ایرانیه <-> آبروی نظام در خطرمی افته یا از پشتوانه های نظامه یا آقازاده فلان آدم مهمه.»
بوسه پر هزینه و موج سواری به سبک ایرانی!
ـ۵۳۳ کلیک
gooshzad.blogspot.com
اما این وسط دانشجوی بینوا نه تنها توسط دادگاه که توسط هم بندان زندان هم مجازات شده و اکنون هم به وسیله ایرانیان هموطنی که همه معصوم و نجیبند تنبیه می شود و لابد تا آخر عمر هم هر گاه استاد دانشگاهی شد دانشجویانش با سرچی در گوگل رزومه اش را در می آورند و...نیز خانواده اش که تا دیروز به او افتخار می کرده و امروز باید طعنه دوست و دشمن را تحمل کند... ملت ستمگر و بی رحمی هستیم! اما یک توصیه هم به وبلاگ ها و مخصوصا بالاترین می کنم و آن اینکه با توجه به اینکه مسئولیت مطالب مندرج در هر سایتی چه در متن اصلی و چه در کامنت دانی بر عهده مدیران آن است بهتر است قبل از آنکه این دانشجو تصمیم بگیرد که بر علیه آنان شکایت کند و درخواست غرامت نماید این بساط را برچینند!
سوالهایی در باب رفتار دانشجوی ایرانی - ۲ /نیک آهنگ
ـ۱۳۴ کلیک
nikahang.blogspot.com
دانشجویان ایرانی در دانشگاههای کانادا انجمنهای متعددی دارند. چرا به خاطر همین مساله ساده نمیتوان کارگاههای آموزشی حقوق بشر گذاشت و حداقل موارد مطرح شده را از طریق ایمیل لیستها برای همه نفرستاد؟ آیا کاری از این کم خرجتر میتوان کرد؟
خدا چه می گوید-بی خدایان بخوانند
ـ۳۹ کلیک
nikahang.blogspot.com
کامنت من در جواب به نیک آهنگ کوثر:متاسفم برای شما و برای خودم، برای شما که ادعای دگراندیشی و اصلاح طلبی را با خود یدک میکشی، و برای خودم که در همان نگاه اول نتوانستم منظور حرف های شما را بفهمم! اینکه این جوان از نظر شرع و عرف خلاف کرده، صحیح، اما هیچ قانون بشری-ماتحت بشری! و ماورا بشری این اجازه را نمی دهد که کسی بخواهد با نوع پوشش خود که پذیرفته دین،خدا،پیغمبر و مردان و زنان آزاده(نه لجام گسیخته) برای عده ای که خود تعیین می کند، دلبری و لوندی کند!این درست مثل حفظ حریم هوایی در مناسبات نظامی و مرزهای سیاسی است،نمی دونم برای شما با این سطح فکر قابل درکه یا نه.اگر کمی گرایش مذهبی را بخواهم در وجود شما زنده کنم،همین بیت شعر بسه: ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است ارزنده ترین زینتن زن حفظ حجاب است. خوب کپی رایت طرز فکر هر نفر برای خودش محفوظ! ولی اینکه در عمل بخواهد بوسیله راه های نفوذی انسان ها(از جمله چشم) دست کاری داشته باشد در حریم خصوصی ذهن طرف مقابل، شاید من نوعی راضی نباشم به این کار و شاید مثل این دانشجویی پیدا بشود که تازه استقبال هم بکند! در مورد مسئله چشم و گوش بسته بودن نوجوانان و جوانان ایران هم باید بگویم که:اولا این به احدالناسی به غیر از خودی ها ربطی ندارد، ثانیا ربطش به خودی ها اینه که:ما جوونا، چی داداش! خودمون دوست داریم باکره بمونیم تا همه چیز در ازدواج برایمان تازگی و رنگ و بویی نو داشته باشد و اصولا نزدیکی با جنس مقابل برایمان یک عمل کشف کردنی آن هم برای سالیان متمادی در کانون گرمی که با هم تشکیل داده ایم باشد.نه اینکه بعد از 2-3 ماه از هم دل زده بشیم به خاطر سابقه های درخشان گذشته مان!این هم جواب به این بدعت شما که می گویید: ...به برادران متعهدی که به کانادا میآيند توصيه میشود، تا قبل از عادت به فضای جديد، حسابی تلويزيون، فيلم و غيره مشاهده کنند تا کمی از عقدههای مربوطه کاسته شود، اگر هم نمیتوانند خودشان را کنترل کنند، بروند به مکانهايی که میشود آزادانه از اين چيزها مشاهده کنند، اگر هم ميزان تمايلشان بيشتر بود، ته روزنامههای محلی هزار و يک شماره تلفن و از اين چيزها موجود است... در پایان این آیه قرآن را یادآور میشم: شعیب باز به نصیحت لب گشود که ای قوم ضدیت با من شما را بر آن وادار نکند که(راه کفر و طغیان پیش گیرید و خود را مستوجب عذ...