محكوميت دانشجوي ايراني در كانادا به دليل بوسيدن سينه يك زن در آسانسور
اين دانشجوي ۲۵ ساله PhD به سه ماه زندان به دليل تعرض جنسي محكوم شده است. او در دادگاه گفته كه «نميشود انتظار داشت كه مردها در مقابل سينه هاي بيرون افتاده مقاومت كنند!». به عقيده دادگاه او از شدت آسيب به وجود آمده در اثر كارش آگاه نيست.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
محكوميت دانشجوي ايراني در كانادا به دليل بوسيدن سينه هاي يك زن در آسانسور ـ۴۰۱۶ کلیک
theglobeandmail.com
اين دانشجوي ۲۵ ساله PhD به سه ماه زندان به دليل تعرض جنسي محكوم شده است. او در دادگاه گفته كه نمي شود انتظار داشت كه مردها در مقابل سينه هاي بيرون افتاده مقاومت كنند. به عقيده دادگاه او از شدت آسيب به وجود آمده در اثر كارش آگاه نيست.
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل «نقض حریم خصوصی» دارد.
من ممه را بوسیدم(سبیل طلا-نازلی کاموری) ـ۲۵۷۶ کلیک
sibiltala.blogspot.com
برای شما قهرمان ملی يافتم، که همانا قهرمان ملی شما يک مرد تحصيلکرده دانشجوی دکترای مهندسی است که وقتی در آسانسور ممه می بينيد، به خاطر احترامی که برای ممه و زن قائل است آنرا به زور می بوسد. و البته بعد از اينکه محکوم به سه ماه زندان می شود به پاس تمام فرهنگ دو هزار و پانصد ساله و به افتخار همه آنها که ممه را بوسيده و قسر در رفته اند، می گويد: "شما نمی توانيد از مردان انتظار داشته باشيد که سينه های بيرون آمده را ببينيد و خود را کنترل کنند!" واقعاً آفرين به اين فرزند ايران زمين که وقتی گند هم زده خفه نمی شود و از حيثيت مردانه اش دفاع می کند!
توجه: ۴ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل «نقض حریم خصوصی» دارد.
سه تصویر از شبیه سازی حمله دانشجوی ایرانی به دانشجوی کانادایی در آسانسور ـ۶۰۱۸ کلیک
screenshots.cc
این تصاویر قابلیت استناد قضایی ندارند و صرفا برای روشن شدن اذهان عمومی ترسیم شده اند. سه تصویر به ترتیب بیانگر مراحل وقوع جرم می باشند.
ممه را لولو برده/ نیک آهنگ ـ۱۷۰۷ کلیک
nikahang.blogspot.com
دانشجوی نسبتا محترم دکترا میآيد به ولايت کانادا، ولی نمیداند که "ممه را لولو برده"، و در آسانسور، با ديدن سينههای احتمالا بلورين(ما ايرانیها معمولا نژادپرست هستيم و توجهی به سياهان و هندیها و حتی سبزهها نمیکنيم)، از خود بيخود شده و کار دست خودش میدهد.و اما نکات مهم: لطفا از برادران متعهد و غير متعهدی که برای ادامه تحصيل به کانادا میآيند، تعهد بگيريد که دست به نامحرم نزنند، مگر خود نامحرم طالب بوده باشد. به برادران متعهدی که به کانادا میآيند توصيه میشود، تا قبل از عادت به فضای جديد، حسابی تلويزيون، فيلم و غيره مشاهده کنند تا کمی از عقدههای مربوطه کاسته شود، اگر هم نمیتوانند خودشان را کنترل کنند، بروند به مکانهايی که میشود آزادانه از اين چيزها مشاهده کنند، اگر هم ميزان تمايلشان بيشتر بود، ته روزنامههای محلی هزار و يک شماره تلفن و از اين چيزها موجود است.
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل «وقت تلف کنی» دارد.
مصاحبه با یک جوان ایرانی/ طنز ملا حسنی ـ۸۱۶ کلیک
mollah.blogspot.com
اخیرا باخبر شدیم یکی از داشجویان عزیز که برای ادامه تحصیل به کانادا آمده بخاطر یک بوسه کوچولو در آسانسور٬ به سه ماه زندان محکوم شده. برای اطلاع از کم و کیف قضیه٬ خبرنگار ما با این جوان رعنا مصاحبه کوتاهی انجام داده است که ملاحظه میفرمایید: - ای جوان رعنا! چی شد که اینجوری شد؟ آیا این درست است که شما ممه یک خانم را در آسانسور ماچ کردهاید؟ - بسم الله الرحمن الرحیم. رب الشرح لی صدری و یسرلی امری والحلل عقده من لسانی یفقه قولی. با درود به روان پاک بنیانگذار جمهوری اسلامی و با درود و سلام به مقام عظمای ولایت و با عرض تبریک بمناسبت دهه مبارکه فجر و پیروزی حق بر باطل٬ راستش اینها همه پروپاگاندای رسانههای غربی است تا نام ایران اسلامی را خراب کنند و با ایجاد جنگ روانی و تبلیغات منفی زمینه صدور قطعنامه تحریم در شورای امنیت را فراهم نمایند. - ببخشید. ما خبرنگار صدا و سیما نیستیم. راحت باشید. لطفا بفرمایید اون ممههای استکباری چجوری بود؟ بادمجونی بود یا دلمهای؟ - نه آقاجان! اصلا بدرد نمیخورد. مالی نبود. مزه خاک اره میداد. - مگر خوردی؟ - نه بابا. فقط یک ماچ کوچولو کردم. اصلا حقیقتش را بخواهید این بود که ممه او به لبهای من خورد. درواقع من باید از او شاکی میشدم. - مرد حسابی! چرا اینکار رو کردی؟ مگر اینجا ایرانه. میدونی با این کارت آبروی جامعه ایرانی را بردی؟ - بیخود جوش آبروی ایران را نزن. آبروی ایران را دیگران دارند میبرند. من فقط یک یک بوس کوچولو کردم. گاز که نگرفتم!
عکس روز: چطور به یک دختر در آسانسور حمله کنیم، در دو مرحله ـ۳۶۸۲ کلیک
persian.kamangir.net
شاید شنیدید که یک دانشجوی ۲۵ ساله دکتری در کانادا بدلیل بوسیدن سینه یک دختر در آسانسور به زندان محکوم شده (انگلیسی). اینجا به شما آموزش می دیم چطور اینکار رو بکنید. توضیح: هیچ مسوولیتی با نویسنده این وبلاگ نیست. عواقب دنبال کردن این دستورالعمل ممکن ه زندان رفتن باشه.
توجه: ۷ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل «وقت تلف کنی» دارد.
آیا واقعا نمیشه انتظار داشت كه مردها در مقابل سینههای بیرون افتاده مقاومت كنند؟ ـ۲۸۷۰ کلیک
youtube.com
شاید جای درست این کلیپ یک دقیقهای در بخش سرگرمی باشه، ولی به نظر من برای ما ایرانیها میتونه جنبه آموزشی و فرهنگی داشته باشه... به ویژه برای دانشجوی 25 سالهای که آبروریزی کرد.
اظهار لطف بلاگر کانادایی نسبت به دانشجوی ایرانی محکوم به سواستفاده جنسی. ـ۱۳۵۲ کلیک
rjjago.wordpress.com
(درپی بحث های شدید درگرفته در بالاترین) یک بلاگر کانادایی با دادن لقب " خوک ایرانی" به دانشجوی ایرانی محکوم به سواستفاده جنسی اظهار لطف کرد. (شایان ذکر است که ایشان در تیتر جدیدشان، "خوک ایرانی" را به " جنتلمن خارجی" تغییر داده اند.)
« ...ز همه می خوره به پشم ...ز ما می خوره به تشت »(ماجرای فرهود آذرسینا) ـ۶۲۶ کلیک
aavang.ir
نکته ی قابل تامل و مورد بحث من برخورد برخی از ایرانیان ( مخصوصا" ساکنین کانادا ) است آنان فارغ از حکم مراجع با صلاحیت راسا" اقدام به تنبیه متهم کردند درست به شیوه ی نیروی انتظامی ایران که به گردن متهمین آفتابه می انداخت و آنها را در محله ی سکونت شان می گرداند و اجازه ی زندگی بعد از طی محکومیت را از آنان سلب می کرد.
سوالهایی در باب رفتار دانشجوی ایرانی................... نیک آهنگ ـ۲۶۳ کلیک
nikahang.blogspot.com
کامنتهای بعضی از دوستان که کار دانشجوی ایرانی را چندان مهم نمیدانستند، برایم این سوال را ایجاد کرد که آیا میدانند حفظ آبروی ملی چه ارزشی میتواند داشته باشد؟ و دیگر اینکه آیا جستجوی اسم دانشجو در گوگل، خیلی سریع هموطنان را به تصویر او نمیکشاند؟ مساله دیگر اینکه آیا فکر میکنیم خود این دانشجو، صرفا کسی را قربانی کرده، و خودش قربانی ساختار غلط مملکت خودمان نیست؟ ما قاضی نیستیم. مشکلات روحی دانشجو را نمیدانیم. ولی هر چه هست، اتفاقی افتاده که به نفع ایرانیان ساکن کانادا نیست. نباید او را شماتت کنیم، اما سکوت به قصد خودفریبی نیز نمیتواند کمک محسوب شود. مطمئن باشید خیلی از گروههای ضد مهاجرت در آمریکای شمالی، منتظر چنین بهانههایی هستند. دیروز سوار تاکسی یک هموطن شدم، تعریف میکرد از برخورد اداره مهاجرت با بسیاری از ایرانیانی که با ادعای اینکه جانشان در خطر بوده، پناهنده شدهاند و بعد از گرفتن مدارک مهاجرت، هر از چند سال یکبار به ایران میروند. مساله ممکن است فعلا به ضرر این هموطنان ما نشود، اما به ضرر کسانی خواهد بود که واقعا نیازمند پذیرفته شدن هستن. بسیاری از دانشجویان ایرانی ساکن کانادا، خواه ناخواه پس از چند سال اقامت در اینجا تصمیم میگیرند که مقیم شوند. تعداد زیادی از ایرانیان هم مدارج عالی علمی را اینجا میگذرانند. گمان میکنید این اتفاق، نکته مثبتی برای اینان خواهد بود؟