درگذشت هارولد پینتر، برنده نوبل ادبی ۲۰۰۵
«هارولد پينتر» نمايشنامهنويس بریتانیایی و برنده جايزه نوبل ادبيات سال 2005 در سن 78 سالگی درگذشت. وی که سالها از بيماري سرطان کبد در عذاب بود با نمایشنامههایی چون "سرایدار"، "جشن تولد"، "بازگشت به خانه" و "زن ستوان فرانسوی" تاثیر زیادی بر جای گذاشت و باعث به وجود آمدن جریانی هنری به نام پينترسك (Pintersque) شد. پینتر از بزرگترین نمایشنامهنویسان قرن بیستم بود که در حوزههاي ديگر هنري از جمله شاعري، فيلمنامهنويسي، بازيگري و كارگرداني نيز شهرت داشت. دیدگاههای تند و صریح سیاسی پینتر به ویژه مخالفت با سیاست خارجی بریتانیا و آمریکا نیز مشهور بود.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
مجموعه اي از بهترين آهنگها و جديدترين آهنگهاي عزاداري به مناسبت ماه محرم ـ۳۱ کلیک
delal.ir
اين مجموعه شامل آهنگهاي عزاداري امسال و سال پيش ميباشد و بصورت گلچين براي روزهاي تاسوعا و عاشورا و شام غريبان آماده شده است! (براي جمع آوري اين مجموعه خيلي زحمت كشيده شده است , پس به راحتي از آن نگذريد.)
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تکراری دارد.
خالق خیانت و پیشخدمت مُرد ـ۸ کلیک
yabanu.blogfa.com
"من هرگز قصد ندارم آدم مهمی شوم. نوشتن این نمایشنامه به حد کافی کار مشقتباری هست." (هارولد پینتر)
دیدار یک ایرانی با پینتر- وبلاگ امیررضا کوهستانی ـ۶ کلیک
koohestani.wordpress.com
آن 11 صبحی که برای ما سخنرانی داشت، سال 2004، لندن، رویال کورت، انگار آن روز صبح او را از یکی از اتاق های پشت صحنه تازه بیدارش کرده بودند، پف کرده بود و بد خلق. همان اول به یکی از این کارمندهای تئاتر گیر که چرا ایستاده سر سخنرانی اش، اگر می خواهد بماند که مثل آدم برود یک جا بنشیند، اگر نه هم برود سر کارش.(همینجوری!) حالا بماند که آن کارمند هم برای خودش کسی بود، دراماتورژ بود یا یک همچین چیزی، ولی مگر کسی هم جلوی پینتر می توانست بگوید که کسی هست. سریع برایش سر صبح شامپاینی باز کردند که کمی نرم...
هارولد پینتر؛ غوغاگرخاموش ـ۴ کلیک
bbc.co.uk
هارولد پینتر، نمایشنامه نویس بریتانیایی که از بزرگترین و تاثیر گذارترین نمایشنامه نویسان قرن بیستم بود، روز پنجشنبه (25 دسامبر) در سن 78 سالگی درگذشت. تنها نمایشنامه ننوشت، بلکه یک تنه سبک و مکتبی بنیاد گذاشت که در تاریخ تئاتر معاصر به نام او "پینترسک" یا پینتری خوانده شد؛ اما او در سالهای آخر زندگی ترجیح داد نه در جهان تئاتر، بلکه در "تئاتر جهان" حاضر باشد. هنگامیکه در سال ۱۹۵۸ یکی از اولین و بهترین کارهای پینتر به نام "جشن تولد" به روی صحنه رفت، نه تماشاگران و نه منتقدان تئاتر به آن ...
هارولد پینتر ، زندگینامه ، فهرست نمایشنامه ها و نگاهی به خیانت ، نوشته ای از او+دیدگاه محمد چرم شیر ، درباره یِ پینتر ـ۵۸ کلیک
eshghast.persianblog.ir
من باید می اومدم توی شما ، شما و لباس سفیدتون ، قبل از مراسم . باید شما رُ آلوده می کردم ، قبل از مراسم . باید شما رُ آلوده می کردم ، توی همون لباس سفیدتون ، شما رُ توی لباس عروسیتون آلوده می کردم ، قبل از اینکه برای مراسم همراهیتون کنم و ساقدوشتون باشم .--اِما،ساقدوش شوهرم . ساقدوش بهترین دوستتون .
خاطرات من و پینتر ـ۴۲ کلیک
mahdimousavi.persianblog.ir
هارولد پینتر هم مرد. دیروز. دقیقاً روز بیست و پنج دسامبر که نصف دنیا دارند جشن کریسمس میگیرند. من خیلی گشتم که آن کتاب «اتاق و مستخدم ماشینی» اش را از توی کتابخانهام پیدا کنم تا بیشتر غصه بخورم. اما پیدا نشد.
بازتاب مرگ «هارولد پينتر» در رسانههاي غرب ـ۱۳ کلیک
ibna.ir
اينديپندنت با تيتر «درگذشت استاد گفتن از لحظه» در صفحه اول خود اين خبر را بازتاب داد. تايمز نيز از پينتر به عنوان «كسي كه همه رئاليسم آشپزخانهاي، ناتوراليسم و نمايشنامههاي كارآگاهي را كنار گذاشت تا سبك تكرارنشادني خودش را مطرح كند»، ياد كرد. نشريه «ميل» پينتر را استاد بيان خشم ناميد و اين نقل قول را از او يادآوري كرد «درام، زبان درگيري است و بيانكننده درجات آشفتگي و پريشاني و نابودي.» آسوشيتدپرس كه خبر درگذشت هارولد پينتر را منتشر كرد، از او به عنوان «استاد مسلم نمايشنويسي نسل خويش ياد كر...
هارولد پینتر، نمایشنامهنویس معاصر بریتانیا و برنده نوبل ادبیات،در گذشت! ـ۵ کلیک
radiofarda.com
هارولد پینتر، نمایشنامهنویس معاصر بریتانیا و برنده نوبل ادبیات، روز چهارشنبه در ۷۸ سالگی بر اثر سرطان درگذشت. پینتر در دوران طولانی فعالیت خود به عنوان نمایشنامهنویس جوایز متعددی را از آن خود کرد، از جمله جایزه معتبر نوبل ادبیات در سال ۲۰۰۵. آکادمی نوبل در بیانیه خود برای اعلام جایزه پینتر از او به عنوان «نماینده اصلی نمایشنامهنویسی بریتانیا در نیمه دوم قرن بیستم» و همین طور نویسندهای یاد کرد که «در آثار خود مشکلات و مسائل پشت پرده زندگی روزمره را افشا میکند». پینتر گرچه بیشتر به خ...
هارولد پینتر، برنده نوبل ادبیات درگذشت ـ۵ کلیک
sibegazzade.com
«هارولد پینتر» نمایشنامهنویس و شاعر انگلیسی برنده نوبل ادبیات در حالی امروز بیست و پنجم دسامبر سال ۲۰۰۸ دنیای ادبیات و نمایش را ترک کرد که میلیونها نفر از شیفتگانش در سراسر جهان کریسمس را جشن گرفتند. «هارولد پینتر» که سالها از سرطان رنج میبرد، در هفتاد و هشت سالگی به آرامش رسید. «لیدی آنتونیا فراسر» با اعلام این خبر به روزنامهی انگلیسی «گاردین» همسرش را «مردی بزرگ» توصیف کرد و گفت: «سعادت داشتم که سی و سه سال با او زندگی کنم و هیچگاه فراموشش نخواهم کرد.» آکادمی سوئدی نوبل نیز هنگام اهدا...