درگذشت هارولد پینتر، برنده نوبل ادبی ۲۰۰۵
«هارولد پينتر» نمايشنامهنويس بریتانیایی و برنده جايزه نوبل ادبيات سال 2005 در سن 78 سالگی درگذشت. وی که سالها از بيماري سرطان کبد در عذاب بود با نمایشنامههایی چون "سرایدار"، "جشن تولد"، "بازگشت به خانه" و "زن ستوان فرانسوی" تاثیر زیادی بر جای گذاشت و باعث به وجود آمدن جریانی هنری به نام پينترسك (Pintersque) شد. پینتر از بزرگترین نمایشنامهنویسان قرن بیستم بود که در حوزههاي ديگر هنري از جمله شاعري، فيلمنامهنويسي، بازيگري و كارگرداني نيز شهرت داشت. دیدگاههای تند و صریح سیاسی پینتر به ویژه مخالفت با سیاست خارجی بریتانیا و آمریکا نیز مشهور بود.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
هارولد پینتر نمایشنامه نویس بریتانیایی درگذشت ... بی بی سی ـ۴۴ کلیک
bbc.co.uk
هارولد پینتر، نمایشنامه نویس بریتانیایی که از بزرگترین و تاثیرگذارترین نمایشنامه نویسان قرن بیستم بود، درگذشت. این نمایشنامه نویس 78 ساله که در سال 2005 جایزه ادبی نوبل را نیز برد، از سالها قبل مبتلا به بیماری سرطان کبد بود. هارولد پینتر بازیگر و کارگردان هم بود و فیلمنامه هم می نوشت. اما شهرت او عمدتا به نمایشنامه های او مربوط می شود. او بیش از 30 نمایشنامه نوشت. نمایشنامه هایی چون "جشن تولد" ، "بازگشت به خانه" و "زن ستوان فرانسوی" تاثیر زیادی بر جای گذاشت و باعث به وجود آمدن جریانی هن...
بازتاب مرگ «هارولد پينتر» در رسانههاي غرب ـ۱۳ کلیک
ibna.ir
اينديپندنت با تيتر «درگذشت استاد گفتن از لحظه» در صفحه اول خود اين خبر را بازتاب داد. تايمز نيز از پينتر به عنوان «كسي كه همه رئاليسم آشپزخانهاي، ناتوراليسم و نمايشنامههاي كارآگاهي را كنار گذاشت تا سبك تكرارنشادني خودش را مطرح كند»، ياد كرد. نشريه «ميل» پينتر را استاد بيان خشم ناميد و اين نقل قول را از او يادآوري كرد «درام، زبان درگيري است و بيانكننده درجات آشفتگي و پريشاني و نابودي.» آسوشيتدپرس كه خبر درگذشت هارولد پينتر را منتشر كرد، از او به عنوان «استاد مسلم نمايشنويسي نسل خويش ياد كر...
هارولد پینتر درگذشت ـ۲۲ کلیک
news.bbc.co.uk
هارولد پینتر یکی از بزرگترین نمایشنامه نویسان و فیلمنامه نویسان قرن بیستم در سن 78 سالگی درگذشت. او برنده نوبل ادبی 2005 و نیز از منتقدان سیاست های خارجی دولت ایالات متحده بود.
مرگ خالق مستخدم:پینتر صحنه را ترک کرد. ـ۵۴ کلیک
topnews.us
هارولد پینتر نمایشنامه نویس انگلیسی و برنده جایزه نوبل ساعتی پیش در سن ۷۸ درگذشت.
خداحافظ هارولد پينتر+(عکس) ـ۳۵۳ کلیک
latimesblogs.latimes.com
هارولد پينتر برنده جايزه نوبل ادبيات و يکي از منتقدين حمله نظامي ايالات متحده به عراق , در ۷۸ سالگي بر اثر سرطان حنجره جان باخت.
هارولد پینتر، یکی از بزرگترین نمایشنامه نویسان جهان و برنده جایزه نوبل ادبى درگذشت ـ۲۲ کلیک
dw-world.de
هارولد پینتر، نمایشنامهنویس، کارگردان و هنرپیشه بریتانیایی که در سال ۲۰۰۵ جایزه نوبل ادبی را از آن خود کرده بود، در سن ۷۸ سالگی در گذشت. معروفیت پینتر پس از نمایشنامهی «سرایدار» بود که در سال ۱۹۶۰ به روی صحنه آمد. هارولد پینتر در روز ۱۰ اکتبر ۱۹۳۰ در لندن چشم به جهان گشود. پدرش که یک خیاط بود، پیش از آن با نام «داپینتو» از پرتقال به انگلستان مهاجرت کرده بود. پینتر ۱۷ ساله بود که دبیرستان را به پایان رسانید و
هارولد پینتر، برنده نوبل ادبیات درگذشت ـ۵ کلیک
sibegazzade.com
«هارولد پینتر» نمایشنامهنویس و شاعر انگلیسی برنده نوبل ادبیات در حالی امروز بیست و پنجم دسامبر سال ۲۰۰۸ دنیای ادبیات و نمایش را ترک کرد که میلیونها نفر از شیفتگانش در سراسر جهان کریسمس را جشن گرفتند. «هارولد پینتر» که سالها از سرطان رنج میبرد، در هفتاد و هشت سالگی به آرامش رسید. «لیدی آنتونیا فراسر» با اعلام این خبر به روزنامهی انگلیسی «گاردین» همسرش را «مردی بزرگ» توصیف کرد و گفت: «سعادت داشتم که سی و سه سال با او زندگی کنم و هیچگاه فراموشش نخواهم کرد.» آکادمی سوئدی نوبل نیز هنگام اهدا...
هارولد پینتر ، زندگینامه ، فهرست نمایشنامه ها و نگاهی به خیانت ، نوشته ای از او+دیدگاه محمد چرم شیر ، درباره یِ پینتر ـ۵۸ کلیک
eshghast.persianblog.ir
من باید می اومدم توی شما ، شما و لباس سفیدتون ، قبل از مراسم . باید شما رُ آلوده می کردم ، قبل از مراسم . باید شما رُ آلوده می کردم ، توی همون لباس سفیدتون ، شما رُ توی لباس عروسیتون آلوده می کردم ، قبل از اینکه برای مراسم همراهیتون کنم و ساقدوشتون باشم .--اِما،ساقدوش شوهرم . ساقدوش بهترین دوستتون .
هارولد پینتر نمایشنامه نویس انگلیسی و برنده جایزه نوبل درگذشت - بی بی سی ـ۱۷ کلیک
news.bbc.co.uk
برنده جایزه نوبل ادبی در سال ۲۰۰۵ از سرطان کبد رنج می برد و دیشب در سن ۷۸ سالگی از دنیا رفت
خاطرات من و پینتر ـ۴۲ کلیک
mahdimousavi.persianblog.ir
هارولد پینتر هم مرد. دیروز. دقیقاً روز بیست و پنج دسامبر که نصف دنیا دارند جشن کریسمس میگیرند. من خیلی گشتم که آن کتاب «اتاق و مستخدم ماشینی» اش را از توی کتابخانهام پیدا کنم تا بیشتر غصه بخورم. اما پیدا نشد.