قتلعام درختان کهنسال به بهانه خرافهپرستی
در روزهای اخیر، دستور قطع درختان کهنسال از سوی حجتالاسلام میرحسینی اشکوری، مدير كل اوقاف و امور خيريه استان گيلان صادر و دلیل این تصمیم جاهلانه، مبارزه با خرافهپرستی عنوان شده است. درختان کهنسالی که عمر تعدادی ازآنها به سه، چهار هزار سال میرسد و برخی از مردم بنا به اعتقادات دیرینهشان به این درختان دخیل میبندند و حاجت میطلبند به عنوان عامل اصلی خرافهپرستی محکوم به مرگ شدند.
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
دم خروس و قسم حضرت ابوالفضل ـ۱۲ کلیک
mattati.blogspot.com
در خبرها خواندم که مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان به سبب مبارزه با خرافه پرستی تصمیم دارد درختهای کهنسال گیلان را قطع کند. جماعت محیط زیستی هم از قرار حسابی برآشفته اند. البته همه ما از خرافه پرستی های احمقانه مرسوم در مملکت حالمان به هم می خورد اما به قول پیامبر رحمت:« رطب خورده منع رطب نتواند.» عکسی که در این پست می بینید را من در یکی از شهرهای گیلان گرفته ام (لازم باشد محل دقیقش را خواهم گفت). از قرار مردم ساده روستایی به سبب نبود پزشک و فقدان دانایی برای درمان زگیل تن به این مح...
ما پیروز شدیم! ( حکم دادستانی برای جلوگیری از قطع درختان کهنسال ) ـ۱۳۷ کلیک
aavang.ir
روزی که جایزه ی بهترین وبلاگنویس زن محیط زیست را دریافت کردم، احساس مسئولیت بیشتری نسبت به این مقوله پیدا کردم. بازتاب مصاحبهی جناب محمد درویش در بارهی قطع درختان کهنسال و همچنین یاری وبلاگ نویسان و خبرنگاران آنچنان بحث گستردهای را به حوزهی مطبوعات اعم از اینترنتی و چاپی کشاند که در نهایت منجر به رای دادستانی به جلوگیری از قطع نابخردانهی درختان کهنسال شد. این در صورتی بود که حجتالاسلام میرحسینی اشکوری، مدير كل اوقاف و امور خيريه استان گيلان تهدید کرده بود از مخالفین این حکم شکایت قانو...
به کاربران سایت خود انجمن رایگان بدهید! ـ۲ کلیک
persianscript.ir
با استفاده از این سیستم رایگان میتوانید یک سیستم انجمن دهی مانند سایت parsboard.com ایجاد کنید و به کاربران خود تالار گفتگوی رایگان ارائه دهید...
دستور دادستان کل کشور برای توقف قطع درختان کهنسال ـ۷۸ کلیک
isdle.ir
با شدت گرفتن اعتراضات گروههای زیست محیطی و محافل علمی نسبت به قطع درختان کهنسال توسط اداره کل اوقاف گیلان ، آیت الله دری نجف آبادی دستور پیگیری موضوع قطع درختان کهنسال را صادر کرد ...
خرافات فقط دخیل بستن به درخت نیست (وبلاگ زیتون) ـ۱۶۰ کلیک
z8un.blogfa.com
... وقتی میشنیدم چطور مردم به ضریح و در و دیوار امامزاده میچسبن و میبوسنش و گریه میکنن و از امام طلب شفای خود و نزدیکانشون رو میخوان و شاید تنها فکری که تو ذهنشون نمیاد فاتحه برای اون امامزادهست. بیشتر یاد بتپرستی میافتم تا خدا دوستی! پولها و طلاهایی که مردم میندازن توی ضریح در اصل به نیت شفا و یا باز شدن گره زندگیشونه اما همه میشنویم معمولا به جیب یه عده شیاد می ره. اما یواش یواش کنجکاو شدم ببینم چه خبره و دوست داشتم رفتار مردمو ببینم. بنابراین چند ساله که به هر شهری سفر میکنم...
آقایان، خرافات فقط دخیل بستن به درخت نیست! ـ۶۴ کلیک
z8un.com
چند ساله که به هر شهری سفر میکنم ضمن دیدن آثار باستانی حتما به امامزادهش هم سری میزنم. میبینم پیرزنی روستایی با لباسی مندرس و چهرهای زحمتکش و پر از چروک در حالیکه زار زار گریه میکنه تنها النگوی نازک دستش را درمیاره و میندازه تو شکاف ضریح. وقتی کمی آروم میشه و دلیل ناراحتیشو میپرسم میبینم نوهاش دوسال پیش موقع حمل هیزم از الاغ افتاده زمین و لگنش شکسته. شکستهبند گفته دیگه کاری از دست من برنمیاد تنها راه چارهش اینه که یک تیکه طلا بری بندازی به نزدیکترین امامزاده و پیرزن تنها دا...
اسکرین سیور برای گوشی های سیمبیان سری 60 ( تقویم هجری شمسی ) ـ۱۷۱ کلیک
irnew.co.cc
Screen Saver ها در گوشی های سیمبیان دارای طرفداران زیادی هستند . چون در بسیاری از این برنامه ها ، همواره قادرید تنها با نگاه کردن به صفحه نمایش گوشی خود ، از زمان و تاریخ مطلع گردید . شاید شما نیز آرزو داشتید تا می توانستید زمان را به صورت فارسی و تاریخ را به صورت شمسی مشاهده کنید … اینبار ما آرزوی شما را را برآورده کرده ایم … پس از نصبBaylo Screen Saver (نسخه فارسی) و انتخاب آن همواره می توانید همانند شکل زیر زمان را به صورت فارسی و تاریخ را به صورت هجری شمسی مشاهده کنید . همچنین د...
توجه: ۳ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل تیتر، توضیح، یا بخش نامناسب دارد.
بازتاب قطع درختان كهنسال در گيلان به لسآنجلس تايمز رسيد! ـ۳۶۳ کلیک
negarak.sbg.ir
جنايتي كه در حق درختان بي گناه گيلان اتفاق افتاده، آنقدر حيرت انگيز بوده كه روزنامه پرتيراژ لسآنجلس تايمز چاپ آمريكا نيز در شماره امروز خود به آن پرداخته است!
آیا واقعا همه ی مظاهر تقدس را نابود می کنید؟ ـ۶۳ کلیک
blog.nasour.net
آقای اشکوری که معلوم نیست طی چه فرایند عقلانی به این نتیجه رسیده است که با قطع درختان کهنسال و یا جمع کردن یک علم مورد احترام مردم یک محل، میتوان خرافات را از بین برد باید به این پرسش پاسخ دهد که آیا حاضر است مظاهر دیگر خرافات را هم از بین ببرد؟ آیا توانایی کشتن انسانهایی که به لحاظ بعضی از باورهای مذهبی مردم جایگاه شبه خدایی پیدا کرده اند را دارند؟ آیا قدرت یا شهامت ویران کردن اماکن مقدس، که کارکردی همچون درختان کهنسال را دارند، در ایشان وجود دارد؟ ضمن اینکه آقای اشکوری نباید از یاد ببرد که...
اعلامیه درختان کهنسال! - عبدالقادر بلوچ ـ۴۷ کلیک
balouch.blogspot.com
به نام خداوند رویاننده گیاهان با کمال تأسف تعداد زیادی از همنوعان ما در چند ماه گذشته به بهانه مبارزه با خرافات اره شدند. توجه هموطنان را به اخبار و روایات این روزها که مصادف است با ولادت با سعادت امام هشتم جلب میکنیم. خبرهایی از حضور سر و پا لخت و گریه جلوی دوربین مقامات برجسته مملکت در بارگاه امام رضا تا معجزاتی از قبیل زنده شدن شیرهای منقوش بر متکای مامون و خوردن مخالفان به دستورامام هشتم و هاله نور رئیس جمهور، تا مقایسه کنید چه کس یا کسانی خرافه پرستی را شایع میکنند. ما ضمن محکوم کردن ...