خداحافظي علي كريمي از تيم ملي
علي كريمي بازيكن ارزشمند فوتبال ايران طي نامهاي به رئيس فدراسيون فوتبال از بازيهاي ملي خداحافظي كرد.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
علي كريمي از بازيهاي ملي خداحافظي كرد
ـ۱۶۵۴ کلیک
ipna.ir
علي كريمي بازيكن ارزشمند فوتبال ايران ساعاتي پيش طي نامهاي به رئيس فدراسيون فوتبال از بازيهاي ملي خداحافظي كرد. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، متن نامه علي كريمي خطاب به كفاشيان به اين شرح است...
متن نامه خداحافظی علی کریمی از تیم ملی
ـ۴۱۴ کلیک
isna.ir
"جناب آقاي علي كفاشيان، رياست محترم فدراسيون فوتبال به اطلاع جنابعالي مي رساند با آنكه بيش از صدبار افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي را داشتم همچنان اين پيراهن برايم عزيز و مقدس است. اتفاقات چندماه اخير و موانعي كه در راه من در تيم ملي به وجود آمد، دور از مهر و محبت و خلوص نيت بوده. امروز احساس مي كنم تيم ملي و گردانندگان آن با نبود اين حقير آرامش و تمركز بهتري براي رساندن تيم ملي به سرمنزل مقصود خواهند داشت. از اين رو با تمام علاقه و عطش كه در راه رسيدن به تيم ملي دارم نوعي احساس تحميلي مرا رنج مي دهد، فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعي را از انتخاب كننده بازيكنان سلب نموده از اين رو باتوجه به جو فعلي ضمن عذرخواهي از مردم خوب و فهيم و تمامي آنهايي كه با محبت و مهر صادقانه مرا پذيرا شدهاند به خاطر مصلحت تيم ملي و با آرزوي توفيق براي دوستان ملي پوش دعاگوي آنان در راه پرفراز و نشيب تا جام جهاني هستم.
وداع جادوگر با تيم ملي، شوك آخر هفته فوتبال ايران
ـ۳۱۸ کلیک
tabnak.ir
در شرايطي كه پس از ماهها و با توجه به عملكرد منحصر به فرد علي كريمي، علي دايي روز گذشته، او را به تيم ملي دعوت كرد، اين بازيكن تكنيكي كشورمان امروز (پنجشنبه) طي نامهاي به رئيس فدراسيون فوتبال از بازيهاي ملي خداحافظي كرد تا ديگر شاهد حضور جادوگر فوتبال ايران در اردوهاي تيم ملي نباشيم. به گزارش خبرنگار ورزشي تابناك، در متن نامه كريمي به كفاشيان آمده است: "جناب آقاي علي كفاشيان رياست محترم فدراسيون فوتبال به اطلاع جنابعالي مي رساند با آنكه بيش از صدبار افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي را داشتم همچنان اين پيراهن برايم عزيز و مقدس است. اتفاقات چندماه اخير و موانعي كه در راه حضور من در تيم ملي به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نيت بوده." او در ادامه اين نامه به نوعي نحوه دعوتش و فشارهاي رسانهها كه گفته ميشود در دعوت مجددش به تيم ملي تاثيرگذار بوده، را در اين تصميم موثر مي خواند و به نوعي علت خداحافظياش را جلوگيري از شكل گيري حواشي مي خواند كه با حضورش در تركيب تيم ملي يا نيمكتنشيني يا نظاير آن به واسطه سوابق قبلي، ايجاد ميشود و اينچنين ادامه مي دهد: "امروز احساس مي كنم تيم ملي و گردانندگان آن با نبود اين حقير آرامش و تمركز بهتري براي رساندن تيم ملي به سرمنزل مقصود خواهندداشت. از اين رو با تمام علاقه و عطش كه در راه رسيدن به تيم ملي دارم نوعي احساس تحميلي مرا رنج ميدهد، فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعي را از انتخاب كننده بازيكنان سلب نموده از اين رو باتوجه به جو فعلي ضمن عذرخواهي از مردم خوب و تمامي آنهايي كه با محبت و مهر صادقانه مرا پذيرا شده اند به خاطر مصلحت تيم ملي و با آرزوي توفيق براي دوستان ملي پوش دعاگوي آنان در راه پرفراز و نشيب تا جام جهاني هستم. اميدوارم جنابعالي و مردم خوب شرايط مرا درك كرده باشند و بدانند كه اين تصميم سخت و مشكل را صرفا به خاطر مصالح تيم ملي گرفته ام. زماني با حضورم به تيم ملي خدمت مي كردم و امروز با خداحافظي از تيم ملي خدمت بيشتري انجام داده ام. به اميد صعود تيم ملي به جام جهاني و خوشحالي تمام ملت عزيز ايران. علي كريمي بازيكن اسبق تيم ملي و باشگاه پرسپوليس." قطعاً وداع جادوگر با تيم ملي، شوك آخر هفته فوتبال ايران كه با توجه به مشكلاتي كه ممكن بود براي وي بوجود آيد و به تيم ملي فوتبال تسري پيدا كند، يك حركت مثبت و ارزش...
علی کریمی به تیم ملی دعوت شد
ـ۱۱۷ کلیک
www.mehrnews.com
سرمریی تیم فوتبال کشورمان علی کریمی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس را به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت کرد. به گزارش خبرنگار مهر، از سوی علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، علی کریمی کاپیتان پیشین تیم فوتبال کشورمان و فعلی تیم پرسپولیس برای دیدار با تیم فوتبال کره شمالی به اردوی آماده سازی ملی پوشان دعوت شد. بر پایه این گزارش، سرمربی تیم ملی ایران به خاطر عملکرد قابل قبول این بازیکن در رقابت های لیگ برتر، وی را به اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال کشورمان دعوت کرد. همچنین پژمان نوری و مازیار زارع ، دیگر بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به تیم ملی دعوت شده اند. اردوی آماده سازی تیم ایران برای برگزار دومین دیدار این تیم در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از عصر امروز در کردان کرج آغاز شده است. همچنین علی دایی در فهرست اولیه خود که روز گذشته اعلام کرده بود، مهدی مهدوی کیا کاپیتان تیم ملی را هم پس از مدت ها به اردوی تیم ملی فراخواند. دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره شمالی روز چهارشنبه بیست و چهارم مهرماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود. شاگردان دایی در مسابقه نخست خود در چارچوب این رقابت ها در عربستان به نتیجه یک بر یک دست یافته اند.
پيام روشن استعفاي جادوگر
ـ۵۷۸ کلیک
taktir.blogsky.com
بازی در پرسپولیس چیزی کمتر از بازی در تیم ملی نیست.
اگر «کریمی» با این همه نبوغ کمی هم از پشت کار «دایی» را داشت الان فیکس «بارسلونا» بود
ـ۲۲۸ کلیک
dreeam.blogfa.com
خیلی ها از «علی دایی» خرده می گیرند. خیلی ها از او خوششان نمی آید. ولی کمتر کسی از «پشت کار» مثال زدنی او حرفی به میان می آورد. در فوتبال ایران خیلی ها از او بهتر بودند. خیلی ها بهتر از او دریبل می زدند. خیلی ها بهتر از او «گل» می زدند. ولی چرا نتوانستند مثل دایی موفق شوند؟ چرا نتونستند مثل او در جام باشگاه های اروپا به «میلان» گل بزنند؟ پشت کار دایی واقعا حیرت آور است. همیشه پیش خودم می گویم کاش «کریمی» با آن همه نبوغ و توانایی کمی هم از پشت کار «علی دایی» را در کوله پشتیش داشت. اغراق نیست اگر بگویم کریمی اگر کمی خودش را باور می کرد الان به جای پرسپولیس، فیکس«بارسلونا» بود. حیف که او زیاد خودش را جدی نگرفت...
علی کریمی رسما از تیم ملی خداحافظی کرد
ـ۱۱۳ کلیک
irinn.ir
علی كریمی امروز با ارسال نامه ای سرگشاده ، رسما از تیم ملی فوتبال ایران خداحافظی كرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، متن كامل نامه علی كریمیبه فدراسیون فوتبال به شرح زیر است: "جناب آقای علی كفاشیان، ریاست محترم فدراسیون فوتبال به اطلاع جنابعالی می رساند با آنكه بیش از صدبار افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتم همچنان این پیراهن برایم عزیز و مقدس است. اتفاقات چندماه اخیر و موانعی كه در راه من در تیم ملی به وجود آمد، دور از مهر و محبت و خلوص نیت بوده. امروز احساس می كنم تیم ملی و گردانندگان آن با نبود این حقیر آرامش و تمركز بهتری برای رساندن تیم ملی به سر منزل مقصود خواهند داشت؛ از این رو با تمام علاقه و عطش كه در راه رسیدن به تیم ملی دارم نوعی احساس تحمیلی مرا رنج می دهد، فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعی را از انتخاب كننده بازیكنان سلب نموده از این رو باتوجه به جو فعلی ضمن عذرخواهی از مردم خوب و فهیم و همه آنهایی كه با محبت و مهر صادقانه مرا پذیرا شدهاند به خاطر مصلحت تیم ملی و با آرزوی توفیق برای دوستان ملی پوش دعاگوی آنان در راه پرفراز و نشیب تا جام جهانی هستم.
علي كفاشيان: با «كريمي» مذاكره خواهيم كرد/قانع ميشويم يا او را براي بازگشت راضي ميكنيم
ـ۱۴۲ کلیک
isna.ir
در پي انصراف "علي كريمي" از حضور در تيم ملي فوتبال ايران، رييس فدراسيون فوتبال رسما از وي براي مذاكره حضوري دعوت كرد. علي كفاشيان پس از اعلام خداحافظي "علي كريمي" از همراهي تيم ملي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: با توجه به اينكه "كريمي" بازيكن ارزندهاي است و جزء سرمايههاي ايران به حساب ميآيد، قصد دارم با دعوت از وي در محل فدراسيون فوتبال طي ملاقاتي حضوري با او مذاكره كنم. رييس فدراسيون فوتبال ايران، افزود: ابتدا بايد استدلالهاي كريمي را بشنويم. كريمي آزاردگيهايي از مسايلي كه اخيرا ايجاد شده در دل دارد. به اين جهت بايد با وي صحبت كنيم. وي در پاسخ به اين پرسش كه چه زماني با "علي كريمي" ديدار خواهيد كرد؟ خاطر نشان كرد: در اولين فرصت از كريمي ميخواهيم تا براي مذاكره به فدراسيون فوتبال بيايد. كفاشيان در پايان، متذكر شد: بايد ابتدا با علي كريمي صحبت كنيم. بالاخره يا او ما را قانع ميكند و از تيم ملي كنارهگيري ميكند و يا ما او را قانع ميكنيم و او همچنان در تيم ملي باقي ميماند.
تاج : هيچ فشاري براي دعوت از علي كريمي روي علي دايي نبوده است
ـ۴۹ کلیک
ilna.ir
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: معتقدم علي كريمي مي تواند براي تيم ملي مفيد باشد. البته در اين بين انتخاب بازيكن فقط با نظر علي دايي بوده است. مهدي تاج در گفت و گو با ايلنا، افزود: من هيچ گونه تاثيري در دعوت از علي كريمي نداشتم و اينكه گفته مي شود من با سر مربي تيم ملي صحبت هايي در خصوص دعوت از اين بازيكن داشته ام كذب محض مي باشد. وي ادامه داد: مطمئن هستم تيم ملي با روحيه دايي كه يك رويه بسيار با جسارت و شجاعانه است در برابر تيم ملي كره شمالي نتيجه لازم را كسب خواهيم كرد. وي ادامه داد: در انتخاب بازيكنان تيم ملي هيچ گونه فشاري در خصوص دعوت از بازيكنان خاصي بر عليه علي دايي نبوده است و سرمربي تيم ملي تصميم گيرنده اصلي است و در خصوص دعوت از بازيكناني با قابليت هاي كريمي و مهدوي كيا علي دايي تصميم گيرنده نهايي بوده است. تاج اضافه كرد: تيم ملي با مربيگري علي دايي فوق العاده جوان شده است و برخي بازيكنان تيم ملي براي اولين بار به تيم ملي دعوت شده اند. اين جسارت سرمربي تيم ملي در استفاده از بازيكنان جوان را نشان مي دهد. نايب رئيس فدراسيون فوتبال درخصوص عدم دعوت از علي كريمي و مهدي كيا در بازي مقابل عربستان گفت: اين دو بازيكن در آن مقطع در هيچ تيمي بازي نمي كردند اما پس از آنكه توانستند جايگاه خود را در تيم هاي باشگاه هايشان به اثبات برسانند بنا به قابليت هاي خود به اردوي تيم ملي دعوت شدند. وي ادامه داد: سياست ها و نگرش علي دايي از روز اولي كه به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدند تاكنون هيچ تغييري نكرده است. تاج در خصوص عدم دعوت از كريم باقري گفت: در اين مورد من نمي توانم نظر خاصي داشته باشم.
علي كريمي مي خواست غرور علي دايي را بشكند
ـ۹۲۴ کلیک
farvartish.blogfa.com
داستان فرورتيش رضوانيه (دروغگوي برج ميلاد) درباره اختلاف ميان علي كريمي و علي دايي