آغاز اکران پیکرهای از دروغها با حضور گلشیفته فراهانی
نمایش فیلم پیکرهای از دروغها با حضور گلشیفته فراهانی در نیویورک آغاز شد.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
رونمايي از يك زن | نيويورك | گلشيفته فراهاني ؛ بدون حجاب
ـ۱۰۴۹۰ کلیک
karaa.blogfa.ir
اين تصاوير گلشيفته فراهاني،روز گذشته 14مهر 1387 [October 5, 2008] و بعد از نمايش اختصاصي فيلم «همهي دروغها» Body of Lies [ساختهي رايدلي اسكات]،در سالن the Frederick P. Rose Theater نيويورك عكاسي شده ... عکسها اختصاصی: Getty Images / عکاس: Astrid Stawiarz
کیهان : ممکن است هالیوود گلشیفته فراهانی را به قصد فاحشه گری به آمریکا قاچاق کرده باشد
ـ۱۱۶۹ کلیک
kayhannews.ir
کیهان: طبق آمار سازمان هاي جهاني، سالانه بيش از 800 هزار زن و دختر از سراسر جهان به آمريكا قاچاق مي شوند و به فاحشه گري اجير مي گردند و دست آخر وقتي تاريخ مصرفشان به سر آمد، در گرداب اعتياد و موادمخدر جان مي بازند. برخي از جامعه شناسان بين المللي، كشاندن زنان و دختران به هاليوود را نيز از گونه همين نوع قاچاق انسان به شمار آورده اند! به هر حال اين فقط شرح ماوقع است و اينكه تبعات آن چه خواهد بود را مسئولان فرهنگي بايستي محاسبه كرده و بكنند، راستي آقايان مسئول فرهنگي كشور براي اين قسم شبيخون دشمن، راهكاري انديشيده اند؟ به مهندسي فرهنگي اين بخش مهم از جريان هنري مملكت فكر كرده اند؟ يا تقريباً چون هميشه در برابر حركت نه چندان غافلگيرانه دشمن، كيش و مات شده اند؟ براي اين دام جديدي كه در برابر بازيگران ايراني گسترده شده و عنقريب دامن برخي ديگر را هم خواهد گرفت، چه تدبير شده است؟
گلشیفته فراهانی: وزارت اطلاعات چندین بار از من بازجویی کرد
ـ۲۳۵۱ کلیک
www.nydailynews.com
گلشیفته فراهانی در گفتگو با نشریه نیویورک دیلی نیوز: این فیلم برای من دردسرهای زیادی ایجاد کرد. گذرنامه من را توقیف کردند و چندین بار از طرف وزارت اطلاعات بازجویی شدم. نهایتا قاضی اعلام کرد که باید ابتدا فیلم را ببیند تا نهایتا حکم قضایی را صادر کند. برای من واقعا ناراحت کننده است که میبینم این مساله با چنین واکنشی مواجه شده است.
فیلم مصاحبه گلشیفته فراهانی درباره فیلم مجموعه دروغها در نیویورک
ـ۵۵۷۱ کلیک
ca.youtube.com
اولین فیلم منتشر شده از مراسم افتتاح فیلم با حضور گلشیفته
گلشیفته فراهانی روی فرش قرمز در نیویورک !
ـ۵۷۹۳ کلیک
guestofaguest.com
گلشیفته فراهانی بالاخره موفق به خروج از ایران شد. دیشب اولیت اکران فیلم Body of Lies با حضور ایشان در نیویورک برگزار گردید.( ایشون خوشبختانه با تیپی بسیار مناسب ظاهر شدند - دیدن داره)
مهاجرت «گلشيفته فراهاني» به آمريكا
ـ۱۳۵۷ کلیک
isna.ir
گلشيفته فراهاني بازيگر سينماي ايران در مصاحبهي با يك روزنامهي آمريكايي تلويحا اعلام كرد كه از ايران مهاجرت كرده است. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، او كه در مراسم اكران فيلم «مجموعه دروغها» در نيويورك حضور داشت گرچه از عشق و علاقهاش به ايران سخن گفت، اما به روزنامهي «نيويورك ديلي نيوز» اعلام كرد: «ميخواهم در اينجا (آمريكا) بمانم. من براي فيلم «شاهزاده فارسي» فرصت تست بازي را از دست دادم، اما ديگر نميخواهم چنين فرصتهايي را از دست بدهم.»
گلشيفته فراهاني اعلام كرد ايران را براي هميشه ترك كرده است
ـ۱۸۲۶ کلیک
www.radiofarda.com
گلشيفته فراهاني كه اخیراً با همسر خود در فرانسه اقامت یافته به ديلي نيوز گفت: مشکلات زیادی را به خاطر بازي در فيلم «پيكرهاي از دورغ» متحمل شدهام. مقامات ایران گذرنامه مرا گرفتند، چندین بار از من بازجویی کردند و نهایتاً دادگاه گفت که باید فیلم را ببینیم و بعد از آن تصمیم بگیریم که با تو چه باید بکنیم. او همچينين گفت که عاشق ایران است و خانوادهاش در ایران زندگی میکنند ولی با این شرایط اگر خانوادهاش بخواهند وی را دوباره ببینند، آنها هستند که مجبورند ایران را ترک کنند.
گلشيفته ها و خود شيفته ها (نوشته ای از حسین زمان در حمایت از گل شیفته فراهانی)
ـ۷۱۷ کلیک
hosseinzaman.com
نميدانم چرا بايد از دست گلشيفته فراهاني عصباني بود . گلشيفته همان گلشيفته سابق است هيچ فرقي نكرده . همان كسي است كه زماني بعنوان يك هنرمند توانمند در اين مملكت به نقش آفريني مي پرداخت . آنچه بايد به آن توجه داشته باشيم اين است كه گلشيفته هم اكنون هماني هست كه ميخواهد باشد نه آن كسي كه مجبور بود باشد . گلشيفته هاي فراهاني تا زماني كه در مملكت خود زندگي ميكنند مجبورند نقش در نقش بازي كنند . يك نقش دائمي دارند در يك فيلم دائمي كه فيلم زندگي شان است . مجبورند براي ماندن و زيستن هر روز نقش بازي كنند نميتوانند خودشان باشند چرا كه نميگذارند خودشان باشند پس مجبورند در فيلم زندگي خود نيز بازيگري كنند . كار سختي است در عين حضور در سكانس هاي مختلف زندگي مجبوري به نقش آفريني هاي ديگر بپردازي . اين هنرپيشگي نهادينه شده از ويژه گي هاي اكثريت ما مردم اين مرز و بوم ميباشد . البته متاسفانه در بسياري از موارد رنگ نفاق به خود ميگيرد . بايد نقش يك حزب اللهي را بازي كنم تا در فلان اداره استخدام شوم . بايد ريش بگذارم تا ترفيع بگيرم . بايد چادر به سر كنم تا انتقالي ام جور شود . بايد دكمه بالايي پيراهنم را ببندم و يك تسبيح به دست بگيرم تا در گزينش رد نشوم . بايد مدرك قلابي جور كنم تا پرستيژ اجتماعي داشته باشم و …… هزاران بايد ديگر . همه اينها يعني نقش بازي كردن اما نه به معناي هنرپيشگي بلكه به مفهوم نفاق . هر روز شاهد چهره زشت نفاق در جامعه هستيم ، نفاقي كه تبديل به يك عادت شده است .
گلشیفته فراهانی دیروز با بی حجابی خود فریاد زد: من آزادم
ـ۳۷۱۴ کلیک
matboox.blogfa.com
مجموعه دروغ ها تا چهار روز دیگر اکران خواهد شد و از چند روز قبل فرش قرمزهای این فیلم شروع شده ولی دیروز پنجم اکتبر گلشیفته به روی فرش قرمز آمد . چندی قبل همه عنوان می کردند که گلشیفته قوانین ایران را زیر پا نگذاشته و با کلاهگیس بازی کرده (حتی محمدرضا شریفی نیا) اما تعدادی که از پشت صحنه با خبر بودند می دانستند که گلشیفته رفته تا به قله ی تپه ی هالیوود برسد. همان طور که عنوان کردم گلشیفته دیروز در شهر نیویورک به روی فرش قرمز رفت. (... ادامه مطلب و عکس ها به لینک بیاید...)
برو گلشیقته جان! برو!
ـ۵۶۱ کلیک
bachehayekhat.persianblog.ir
در جامعه ای که رئیس پلیس پایتختش و نماینده مجلسش و معاون دانشگاه دولتی اش متهم به تعرض به نوامیس مردم هستند، و دولتمردانش با تمام قوا برای پنهان کردن این گندکاریها و سوءاستفاده ها تلاش می کنند، باید هم یک دختر نجیب و هنرمند نتواند به حیات هنری اش ادامه دهد. برو گلشیفته جان! برو! جای تو در این جامعه نیست. لیاقت ما همان سردار زارعی، رئیس پلیس تهران و دکتر مددی، معاون دانشجویی دانشگاه زنجان و آن نماینده مجلس است که به یک خبرنگار متاهل به زور تجاوز می کند. تو برو و صداقت و نجابت خودت را نیز از این جامعه نجات بده. سعدی بزرگ که صدها سال پیش امروز ما ایرانیان را می دیده، می گوید: سعدیا حب وطن گرچه حدیثی است صحیح/ نتوان مرد به خواری که من اینجا زادم