تعلیق مدیریت مهدی جامی در زمانه
هیات مدیره زمانه مهدی جامی را در پی اختلاف نظرهایی در حوزه مدیریت زمانه از مدیریت این رسانه کنار گذاشته اند. مهدی جامی پایه گذار رادیو زمانه بوده و مدیریت آن تاکنون به عهده او بوده است.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
توضیحات «مهدی جامی» دربارهی دلایل جداییش از مدیریت «رادیو زمانه» ـ۷۳۲ کلیک
sibestaan.malakut.org
طبیعی است که متاسف باشم از آنچه اتفاق افتاده است. هرگز فکر نمی کردم به این زودی ها از زمانه جدا شوم. برای خودم یک زمان 5 ساله قائل شده بودم. زندگی ام به 5 ساله ها تقسیم شده است. این بار قرار این بود که این دوره کوتاهتر شود. به اجبار. انتخاب من نبود. از کانادا که برگشتم با طرحی نو آمده بودم تا زمانه را در کانادا پایه گذاری کنم. هیات نظارت زمانه بدون اینکه این طرح را باز کند یک هفته بعد بدون حضور من تصمیم گرفت که ساختار زمانه را دگرگون کند. پیام آن از همان روز اول روشن بود...... {وبلاگ سیبستان-...
مهدی جامی از رادیوزمانه رفت ـ۲۲۲ کلیک
iranian.com
خبر فوری از ایرانیان دات کام - جهانشاه جاوید: امروز ایمیل کوتاهی از مهدی جامی گرفتم که در آن عنوان کرده بود که از ریاست رادیو زمانه استعفا داده است. خبر دقیق تری ندارم اما تا همینجا هم این خبر بسیار ناراحت کننده است.
مهدی جامی در تعلیق - گزارش معصومه ناصری از تغییرات در مدیریت رادیو زمانه ـ۲۸۱ کلیک
zamaaneh.com
در روزهای گذشته در وبلاگ زمانه مهدی جامی از تغییرات ساختاری پیش روی رسانههای فارسی زبان خارج از کشور نوشته بود و من هم در یادداشتی از دردسرهای کار در زمانه گفته بودم. آن دو یادداشت پیش درآمد تغییر و تحولاتی بود که در حال وقوع بود و ما در زمانه علاقهمند بودیم در شرایطی روبروی مخاطبانمان بنشینیم و گپ بزنیم که از این پیچ سخت به سلامتی گذشته باشیم و اگر حرف تلخی هست حکایت گذشته باشد، نه امروز؛ اما از آن پیچ نگذشتیم. آنچه که امشب و در این فرصت میتوانم بنویسم و به مخاطبان زمانه گزارش بدهم این...
تغییرات در رادیو زمانه و... افشای سفرهای خبری به ایران ـ۳۸۲ کلیک
peiknet.com
در سطح مدیریت رادیو زمانه تغییراتی انجام شده است. از جمله، مدیر این رادیو تغییر کرده است. آنگونه که گفته می شود، دلیل این تغییر و تحول سفر یکی از نویسندگان و گزارشگران مقیم خارج این رادیو به ایران بوده است. درباره این سفر که آن را وسیع تر از یک سفر و یک تن از کارکنان این رادیو ذکر می کنند و همچنین نقش هدایتی و حتی سفر یا سفرهای مسئول برکنار شده این رادیو به ایران نیز اخبار و اطلاعات مختلفی پخش شده است. مدیریت این رادیو متشکل از 3 هلندی و دو ایرانی است و این مدیریت، آقای جامی را از مسئولیت را...
جامی زمانه ساخت اما زمانه با او نساخت ـ۲۴۱ کلیک
aavang.ir
نامهای از طرف مینو صابری به« مهدی جامی و معصومه ناصری » عنوان ایمیل « لطفا" بگین ایوالله » جناب جامی عزیز، معصومه نازنین مژده!مژده! اولین گفتوگوی رادیویی استادعبدالوهاب شهیدی طی هفتاد سال کار هنری ایشان قراراست از رادیو زمانه پخش شود! بالاخره بعد از چندین ماه تلاش توانستم استاد را متقاعد کنم و امروز این کار انجام شد. حالا بفرمایین ببینم، جایزه ام چیه؟:)... پاسخ مهدی جامی و معصومه ناصری....
این هلندیهای بیناموس ( ملا حسنی ) ـ۶۴۰ کلیک
mollah.blogspot.com
من دیگه از این هلندیها خیلی بدم میاد. مرده شور قیافه هرچی هلندی رو ببره. همهشون از دم پدر سوخته و عوضی هستند. اصلا ما از اول آبمان با این هلندیها توی یک جوب نمیرفت و نمیرود. اینها با ما خصومت تاریخی دارند. یادتونه زمان شاه عباس صفوی به ما حمله کردند ٬ بندرعباس و جزیره قشم را تصرف کردند؟ البته میگن آنها پرتغالی بودند ولی واقعیت نداره. همش زیر سر هلندیها بود. هلندیها به پرتغالیها پول داده بودند و گفته بودند شما بروید جلو٬ حمله کنید٬ ما هوایتان را داریم......
توجه: ۶ کاربر بر این باورند که این لینک مشکل توهینآمیز دارد.
وبلاگ ملکوت: «مهدی جامی» از رادیو زمانه استعفا کرد ـ۱۱۲ کلیک
blog.malakut.ir
مهدی ایمیلی فرستاده است که ديگر به طور حرفهای با زمانه نيست – يعنی استعفا کرده است. تنها چيزی که به ذهنام رسيد اين بود که مهدی در زمانهی تازه نمیگنجد ديگر. مهدی ميدانی بزرگتر میطلبد و عرصهای گستردهتر. ظاهراً زمانه برای او تنگ است. گويا بالفعل و به طور عينی اکنون زمانه بر تنِ مهدی آب رفته است؛ گويی زمانه را شُستهاند و زمانه آب رفته است. وردِ هميشگیام را باز تکرار میکنم: «شايد که چون وابينی خير تو در اين باشد». حرف زياد است برای گفتن و نوشتن. اما آن زمانه – زمانهای که «سيب» داشت – ...
وداع ناگهانی مهدی جامی با رادیو زمانه ـ۹۵ کلیک
kabuli.org
مهدی جامی: به دوره ای که با شما گذراندم افتخار می کنم و آن را یکی از بهترین دوره های زندگی ام می دانم. متاسفم که بیش از این در توان من نبود. اگر در خدمت قصوری کرده باشم مرا خواهید بخشید. از امروز دیگر با زمانه نخواهم بود. شاید وقتی دیگر دوباره جایی دور هم جمع شدیم. برای هر گونه امور حرفه ای مربوط به زمانه با معصومه ناصری در تماس باشید. من آنچه انجام دادم صرف برای ایده ای بود که همه شما آن را ممکن کردید. از این بابت طبعا از صمیم جان سپاسگزارم. وامدار هیچکس دیگری جز شما نیستم و به آنچه در زم...
چند نکته درباره رادیو زمانه / محمود فرجامی - دبش ـ۲۱۴ کلیک
debsh.com
رادیو زمانه، شاید فقط روزی چند ساعت در شبانه روز، برنامه داشته باشد، شاید رسانه نیرومندی نباشد و شاید مخاطب زیادی هم نداشته باشد، اما بزرگترین و احتمالا خطرناک ترین رقیب کل صدا وسیمای جمهوری اسلامی و تمام رسانه های فارسی زبان خارج کشور است. این را کسی به شما می گوید که نه با امپراطوری عظیم صدا و سیمای ایران بیگانه است و نه با قدرت اثرگذاری برخی رسانه های فارسی زبان خارج از کشور، و نه مجذوب و شیفته رادیو زمانه است. من فکر می کنم این رادیوی کوچک، با کارکنان معدودش، ساختاری را پایه گذاشته ا...
رادیو زمانه با یک مدیر خارجی دیگر قابل اعتماد نیست! ـ۱۴۸ کلیک
smto.ir
ماجراهای اخیر زمانه و زمانه ای ها به من ربطی نداشت. مانند یک کسی که تنها در دنیای مجازی وبسایتشان را می خواند، به تحولات زمانه و به نوشته های برخی از کسانی که دوستان مجازی ام هستند دقت می کردم. قصد نوشتن هم نداشتم تا این بیانیه به اصطلاح هیات مدیره زمانه را خواندم. خواندم که به جای مهدی جامی فردی غیر ایرانی را مدیر زمانه کرده اند. علاقمند شدم به عنوان یک نفر خارج از آن فضا چیزهایی بنویسم. کسی که در ایران نشسته، دنیای مجازی را رصد می کند و برایش خط قرمزهایی نیز وجود دارد!