اعلام رسمی نامزدی کروبی در انتخابات ریاست جمهوری
مهدي كروبي دبير كل حزب اعتماد ملي امروز در كنفرانس خبري كانديداتوري خود در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري را اعلام كرد و گفت: اين موضع من پس از گفتگوهاي فراوان، آگاهي از مشكلات بر سر راه، و با عشق به نظام و منافع كشور است.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
فتحی بزرگ تر از دوم خرداد
ـ۳۹۸ کلیک
ghazizade.blogfa.com
سر انجام آمد. همان که منتظرش بودیم. محافظه کاری در لباس اصلاح طلب، مرتجعی که حتی او را توان رنگ و لعاب دادن به افکار بی مایه اش نیست، بی هنری که تنها قابلیتش، لابی با اهل قدرت است، فرصت طلبی که همهء افتخارش گذشتن از مانع شورای نگهبان است و شیخی که قامتش حتی برازندهء لویی جرگهء افغانستان هم نیست و از بد روزگار -شیخ مهدی کروبی- سالیانی نه چندان اندک، شد یکی از مصادیق اصلاح طلبی و یار اصلاح طلبان. همان که هیچ گاه نسبتش را با اصلاحات نفهمیدیم. و اینک بار دیگر داعیهء ریاست جمهوری ایران زمین دارد. هنوز از یاد نبرده ایم در بهار اصلاحات -از بهر ریاست مجلس- کاسهء گدایی به دست، در خانهء دشمنان اصلاحات گدایی رأی را. هنوز فراموش نکرده ایم حماسهء کنار گذاردن قانون مطبوعات و تمکین دلاورانهء شیخ ما در برابر خکم حکومتی را. هنوز از یاد نبرده ایم قدم نهادن بر آمال مردمی تهیدست را با وعدهء 50 هزار تومان. وعده ای که عمق لمپنیسم آن، رئیس جمهور فعلی را نیز به تعظیم وا داشت. و هنوز از یاد نبرده ایم توبه نامه های یاران شیخ را به شورای نگهبان و عرض ارادتی به قامت همهء چاپلوسان تاریخ که از برای بقای بی مقدار خود تن در می دهند به هر ذلتی که باید..............
مهربانی با خبرنگاران در فصل انتخابات/کروبی به خبرنگار زن: می شناسمت تو حتما باید یه سوال سفت و تیغ دار از من بکنی!
ـ۷۰۶ کلیک
video.google.com
در حاشیه جلسه مطبوعاتی دیروز کروبی, یک خبرنگار زن از او به خاطر طرح دیرهنگام سوالش انتقاد کرد و کروبی برای دلجویی اصرار کرد که " تو حتما باید یک سوال سفت و تیغ دار از من بکنی!" بعد هم نشان داد که حافظه خوبی دارد و سوابق کار خبرنگار مذکودر در مجلس ششم را به او یادآور شد.
شعار کروبی: من هولاکوست را مطرح نمی کنم. مدارک را ورق پاره نمی خوانم و همه را علیه خود بسیج نمی کنم.
ـ۱۱۳۸ کلیک
www.roozna.com
وقتی کروبی مستقیما از احمدی نژاد انتقاد می کنه. صفحه اول روزنامه اعتماد ملی امروز صبح (دوشنبه).
كروبي با وعدههاي بزرگتر اقتصادي در انتخابات رياست جمهوري شركت ميكند
ـ۸۳ کلیک
www.farsnews.com
گزارش خبرنگار سياسي فارس، در جلسهاي كه مشاوران اقتصادي كروبي حضور داشتهاند موضوع تدوين يك بسته بزرگتر اقتصادي مطرح شده و حاضران عنوان داشتند تجربه انتخابات نهم رياست جمهوري نشان داد براي حضور موفق در انتخابات آتي بايد يك بسته جديد اقتصادي كه در آن وعدههاي بزرگتري مطرح شده ارائه نمائيم. در انتخابات گذشته رياست جمهوري دكتر مهدي صحرائيان دبير انجمن توليدگرايان كه مشاور اقتصادي مهدي كروبي بود، طرح 50 هزار توماني كروبي را پيشنهاد داده بود. محافل نزديك به حزب اعتماد ملي از عزم جزم كروبي براي حضور در انتخابات دهم رياست جمهوري خبر ميدهند.
کروبی بله را به کی گفته؟---ملت یا حکومت؟!
ـ۱۶۱ کلیک
2hamidreza.wordpress.com
گفت:كروبي با لاخره بله را گفت گفتم:به كي؟!به ملت يا حكومت؟(مینیمال)
محمد خاتمي:اختيارات رييسجمهوري ناكافي است و كسي بايد بيايد كه اختيارات كنوني را كافي ميداند (=خاتمي نميآيد؟)
ـ۴۷ کلیک
www.mehrnews.com
محمد خاتمی اختیارات ریاست جمهوری را در حال حاضر ناکافی خواند و گفت : اگر کسی می تواند با اختیارات موجود به عنوان رئیس جمهوری در اجرای کامل قانون اساسی موفق باشد باید وارد صحنه شود والّا صلاح نیست که بیاید.به گزارش روابط عمومی دفتر سید محمد خاتمی، وی دردیدار با جمعی از نمایندگان انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد سراسر کشور درباره کاندیداتوری خود در انتخابات آتی گفت : در مورد خودم نمی خواهم بگویم که من در انتخابات آتی شرکت می کنم یا خیر؛ بنده دیدگاهها و حرف هایی دارم که در این روزها کم و بیش درباره آنها صحبت کرده ام و ان شاء الله کم کم مسأله را روشن تر خواهم کرد.خاتمی تاکید کرد : قانون اساسی مبنای نظم ماست که کاملاً با مبانی دینی ما سازگار است. قانون اساسی را خبرگانی تدوین کرده اند که منتخب مردم بوده و با اصرار حضرت امام (ره) قانون تدوین شده را به رفراندوم گذاشتند و این از وجوه بارز اختلاف انقلاب ما با انقلاب های بزرگ دنیا است.خاتمی خاطر نشان کرد : یکی از دردهای عمده امروز ما این است که قانون اساسی یا نقض شده یا در بسیاری از موارد به آن بی اعتنایی شده است. بنده معتقدم رئیس جمهوری باید در اجرای وظیفه خود به عنوان ناظر اجرای قانون اساسی، ضمانت اجرایی لازم را در اختیار داشته باشد ، من در دوره قبل هم این مسأله را تذکر دادم که ناشی از ضوابطی بود که به طور ناقص درباره حقوق رئیس جمهوری تدوین شده بود.خاتمی در ادامه افزود: ولی معتقدم اینها کافی نیست؛ من معتقدم که رئیس جمهوری باید بتواند این وظیفه را به خوبی به انجام برساند؛ البته رئیس جمهوری که خود به قانون اساسی معتقد و پای بند باشد.ئیس جمهور سابق کشور افزود : اگر کسی می تواند با اختیارات موجود به عنوان رئیس جمهوری در اجرای کامل قانون اساسی موفق باشد باید وارد صحنه شود، والّا صلاح نیست که بیاید، شاید کسانی باشند که در حد پایین تری بتوانند کار کنند، بسم الله؛ ما هم برای تغییر و بهبود اوضاع پشت سر آنها خواهیم بود.
چرایی استقبال سرد از کاندیداتوری کروبی در وبلاگستان
ـ۷۱ کلیک
mmoeeni.blogspot.com
... کیهان نوشته که افراطی ها با کاندیداتوری کروبی سرد برخورد کرده اند؛ گو این که می خواهد بگوید هر کسی منتظر خاتمی است، افراطی است؛ چه بازی کثیفی است این، و کیهان چه استاد اعظمی در این تیپ بازی ها! ... با این اوضاع به نظر می رسد آن موجی که به قول محمدعلی نجفی باید راه می افتاد تا می شد بر اساس آن اصلاح طلبان از زیر بار فشار دولت حاکم در حمایت از رییس جمهور فعلی خارج شوند، فعلا به راه نیفتاده! اشتباه از کروبی بوده که خیلی بدموقع آمد یا اشتباه از موجی که بلند نشد و یا کار، کارِ موج مصیبت های بزرگی است که دولت نهم بلندشان کرده و همه موج های دیگر آن زیر خفه شده اند، هنوز معلوم نیست! ...
مهدي كروبي كانديداتوري خود را براي انتخابات آينده اعلام كرد
ـ۷۶ کلیک
isna.ir
دبير كل حزب اعتماد ملي در اين نشست اظهار كرد: با گفتوگوهاي فراوان، مشاورههاي فراوان و آگاهي از نقاط قوت، ضعف و مشكلات و دشواريهاي پيش رو با ياري خدا و آشنايي با همهي تلخيها و شيرينيهاي موجود و با عشق به نظام، كشور و منافع ملي و مردم براي داوطلبي در صحنهي انتخابات خرداد آينده و رقابت اعلام آمادگي ميكنم.
عطریانفر: حمايت اصلاحطلبان از كروبي محتمل الوقوع است
ـ۴۰ کلیک
www.fararu.com
محمد عطريانفر در پاسخ به اين سئوال كه آيا احزاب و گروههاي اصلاحطلب از كانديداتوري كروبي حمايت خواهند كرد، گفت: اين امر محتمل الوقوع و البته مستلزم گذشت زمان است. محمد عطريانفر عضو بلند پايه حزب كارگزاران سازندگي در گفتگو با فارس، در خصوص ارزيابي خود از اعلام آمادگي كروبي براي حضور در رقابتهاي انتخابات رياست جمهوري آتي، با بيان اينكه اعلام حضور كروبي نافي اجماع ميان گروههاي اصلاحطلب نيست گفت: اصلاحطلبان در نهايت با يك كانديداي در صحنه حضور خواهند يافت. عطريانفر در ادامه اظهار داشت: تا زمان تصميم گيري نهايي فرصت زيادي در پيش روي اصلاحطلبان است تا به يك اجماع دست يابند. عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي گفت: اعلام كانديداتوري كروبي در رونق مشاركت مردم و فعال شدن جريانات سياسي هم در حوزه اصلاح طلب و هم اصولگرا تاثير مثبتي قابل توجهي خواهد گذاشت. محمد عطريانفر در پاسخ به اين سئوال كه آيا احزاب و گروههاي اصلاحطلب از كانديداتوري كروبي حمايت خواهند كرد نيز گفت: اين امر محتمل الوقوع و البته مستلزم گذشت زمان است.