آزادی عماد الدین باقی، فعال حقوق بشر از زندان
دوره زندان یك ساله عمادالدین باقی، رييس انجمن دفاع از حقوق زندانيان و فعال حقوق بشر، رسما پایان یافت و او آزاد شد. باقی که از فعالان سرشناس حقوق بشر در ایران و پژوهشگر و نویسنده است، فعاليتهای مطبوعاتی خود را از سال ۱۳۶۲ با روزنامههای کيهان و اطلاعات آغاز کرد. او از سال ۱۳۷۰ با روزنامههای سلام، همشهری، روزنامههای توس و جامعه همکاری کرد و سردبیری برخی روزنامهها را نیز به عهده داشت.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
عمادالدین باقی رسما آزاد شد
ـ۸۸ کلیک
www.kargozaaran.com
روز17 مهر رسما دوره زندان یك ساله عمادالدین باقی پایان یافت. باقی از فعالان سرشناس حقوق بشر در ایران و پژوهشگر و نویسندهای است كه 27 كتاب و مجموعه مقاله در كارنامه 30ساله نویسندگیاش دارد و برخی كتابهای او به زبان عربی ترجمه و در كشورهای عربی منتشر شده یا در دست انتشار هستند. او بیش از 25 سال است برای مطبوعات قلمزده و سردبیری برخی نشریات را نیز برعهده داشته است و در سال جاری به عنوان روزنامهنگار بینالمللی سال2008 از سوی بنیاد مطبوعات بریتانیا برگزیده شد و پیش از آن نیز دو جایزه بینالمللی حقوق بشر را دریافت كرده بود. باقی كه نزدیك به سه سال زندان بهخاطر مقالاتی در مطبوعات اصلاحطلب، مجددا در22 مهرماه سال گذشته در جریان بازپرسی از پرونده انجمن دفاع از حقوق زندانیان ناگهان با اجرای حكم قبلی یك سال حبس در مورد برخی از مقالاتش در مطبوعات در سال 1378 و 1379 بازداشت شد. وی به نگهداریاش در ایزوله كامل اعتراض كرد و به دلیل دو حمله پیدرپی در سلول به بیمارستان و از آنجا به بند عمومی منتقل شد. در یك مرخصی استعلاجی پنجبار برای پروندههای مختلف به دادگاه رفت و دوباره به زندان بازگشت. انتشار نامه همسر او خطاب به رئیس قوه قضائیه كه در آن به 24 مورد محدودیتهای ایجاد شده علیه باقی در سالهای اخیر اشاره كرده بود انعكاس وسیعی یافت. یكی از موارد 24گانه مورد اشاره 55 بار رفتن باقی به دادگاه بود كه در صورت افزودن تعداد محاكمات و احضارهای خانواده او و بازجوییهای داخل زندان به 77 مورد میرسد. در دور جدید انتقال به 209 به دلیل اینكه قانون حقوق شهروندی زدن چشمبند را ممنوع كرده است و در نتیجه امتناع باقی از زدن چشمبند، به مدت چهار روز امكان خروج از سلول برای استفاده از دستشویی به او داده نشد و دچار مشكلاتی از ناحیه كلیه و مثانه گردید. در مدت 20روز نگهداری در آنجا و در شرایطی كه به دلیل محدودیتهای ناشی از نزدن چشمبند ناچار از امساك در غذا خوردن بود و دوبار دچار حمله شد مجددا به بند عمومی انتقال یافت. اینبار به دلیل حاد شدن مشكل دیسك كمر درد عصب سیاتیك در بند عمومی تحت فیزیوتراپی قرار گرفت و در حالی كه سه هفته تا پایان حبس او باقیمانده بود به مرخصی 10 روزه اعزام شد ولی با پیگیریهای انجام شده، این مرخصی تا 17 مهر كه طبق تقویم زندان زمان پایان حبس او بود تمدید گردید. /پایان خبر/
افتخار آشنایی با راننده تاکسی، خلبان، استاد دانشگاه و نویسنده بزرگ هموطن
ـ۸۶۶ کلیک
farangi.blogspot.com
چند شب قبل، وقتی بعد از تمام شدن جلسه ای کاری در یک هتل معروف به اتفاق چند تن از همکارانم به بیرون آمدم، در تاکسی که دربان هتل از قبل برایمان حاضر کرده بود نشسته و به مقصد اداره براه افتادیم. یکی از همکاران که مسن تر از بقیه و بسیار خوش طبع می باشد در صندلی جلو نشسته و ضمن اعلام مقصد سر صحبت را با راننده که حدود پنجاه سالی سن داشت باز کرد. راننده تاکسی شروع به حرف زدن که کرد، لهجه شیرین و تابلوی ایرانی اش فورا نمایان شد.( اکثریت ایرانی های نسل اول/منجمله خود من/ و قسمتی از نسل دومی ها لهجه ای کاملا قابل تشخیص دارند) راننده بسرعت برق بیوگرافی کامل خود را رو کرد: پرشین هستم چند سالی است که بدلیل فعالیت های سیاسی ضد رژیم باتفاق همسر و دو دخترم به هلند گریخته ایم(بقول ایرانی های اینجا، هنوز در کیس اش مانده بود). در کشور خودم از وضیعت مالی بسیار خوبی بهره مند بوده ام، خلبان هلی کوپتر و استاد دانشگاه بوده ام، آلان هم در هلند هفته ای یک روز به دانشجویان رشته خلبانی در دانشگاه آموزش تئوری پرواز می دهم. یکی از همکارانم ازش پرسید به چه زبانی در دانشگاه درس می دهد(چون زبان هلندی اش بسیار با مشکل همراه بود). گفت به زبان انگلیسی و بعد وقتی ازش خواستند که بقیه صحبت هایش را برای راحتی خودش به انگلیسی ادامه دهد(در اینجا این تغییر زبان گفتگو از هلندی به انگلیسی بسیار عادی است) گفت که چون این مکالمه برایش نوعی تمرین زبان هلندی محسوب می شود، ترجیح می دهد که به هلندی ادامه دهد. بهرحال وقتی که متوجه شد که توانسته است توجه آنها را جلب خود کرده(احتمالا) برای هنرنمایی بیشتر اضافه کرد: در ضمن من نویسنده هم هستم، به یکی از کتاب هایم هم دولت هلند جایزه ای به مبلغ 25 هزار یورو داده است که اتفاقا آن را در ماشین دارم. بعد از زیر داشبورد ماشین کتابی قطور بیرون آورده و به همکارم داد. همکارم بعد از کلی تمجید در حالی که شگفت زده بود کتاب قطور فارسی را ورقی زده و به همکار دیگرم داد. با نگاهی به جلد کتاب دیدم که کتاب موج سوم نوشته آقای صاحب الزمانی است، مانده بودم که چه واکنشی باید نشان بدهم. پشیمان از این بودم که چرا همان اول به او نگفتم که من هم ایرانی هستم که این همه پیش نرود و ناراحت از اینکه اگر بفهمد که من هم ایرانی هستم چقدر خجل خواهد...
عمادالدین باقی از زندان آزاد شد
ـ۴۶ کلیک
www.dw-world.de
دوره زندان یك ساله عمادالدین باقی، رييس انجمن دفاع از حقوق زندانيان و فعال حقوق بشر، رسما پایان یافت و او آزاد شد.
زنده باد باقی
ـ۷۵۰ کلیک
gbpic.blogspot.com
عماد الدین باقی فعال حقوق بشر از زندان اوین آزاد شد. این عکس مربوط به سال 85 است که ایشان در دفاع از زنان و کودکان و مردم لبنان و به خصوص بعد از کشتار فجیع قانا بوسیله اسرائیلی ها در حسینیه ارشاد به میزبانی اصلاح طلبان سخنرانی کردند
مشترک گرامی، شمارهای که گرفتهاید در دسترس نمیباشد.
ـ۶۲ کلیک
amoo-arvand.blogspot.com
چندی است تماس تلفنی با ایران افتضاح شده است. به بخشید افتضاح بود افتضاحتر شده است. هر شمارهای را که میگیری خانمی با صدایی نیمه عصابی میگوید: مشترک گرامی! شمارهای که گرفتهاید در دسترس نمیباشد. لطفن دیگر شماره نگیرید! یا اصلن منکر وجود شمارهی مورد نظرت در شبکهی تلفن مخابرات "علیه" میشود، شماره تفلفنی که سالیان سال با آن در تماس بودهای. گاهی هم میگوید: تلفن مزبور بدلیل ندادن وجه آبونمان، خط تلفنیاش قطع شده است. از همه جالبتر وقتی است که شمارهی گرفته شده متعلق به خودت باشد و همسرت از آن سوی خط چند لحظه پیش با تو تماس گرفته و درخواست انجام خدمتی از تو کرده است و منتظر نشسته که تو نتیجه کار را به او تلفنی اطلاع دهی. انتظاری عبث! کاری که به تعویق میافتد.
عمادالدین باقی روزنامهنگار و فعال حقوق بشر در ایران آزاد شد
ـ۴ کلیک
radiozamaaneh.com
دوران محکومیت یکساله عمادالدین باقی روزنامهنگار و فعال حقوق بشر در ایران، چهارشنبه گذشته ۱۷ مهرماه به پایان رسید. آقای باقی از ۲۲ مردادماه سال گذشته در جریان بازپرسی از پرونده انجمن دفاع از حقوق زندانیان که وی ریاست آن را بر عهده داشت، به اتهام نوشتن مقالاتی که طی سالهای ۱۳۷۸ و ۱۳۷۹ در مطبوعات منتشر شده بود به یک سال زندان محکوم شد. این فعال حقوقبشر، در زندان دوبار دچار حمله قلبی شد و در دوران مرخصی برای درمان بیماری، پنجبار برای ادای توضیحات در مورد پرونده اتهامیاش به دادگاه احضار شد. آقای باقی سه هفته پیش از اتمام دوران محکومیتش باردیگر برای درمان بیماریاش به مرخصی آمد که این مرخصی تا ۱۷ مهرماه ادامه یافت. باقی که مسئول انجمن دفاع از حقوق زندانیان و مدافع لغو مجازات اعدام در ایران است، از خرداد ۱۳۷۹ تا بهمن
آقاي باقي ! آزادي ات مبارك !
ـ۹ کلیک
www.shishehsokoot.blogfa.com
......... اما هنوز هم هستند كساني كه با مبارزه و تحمل رنج و مصائب زندان در داخل كشور ، خواب خوش زورگويان را آشفته ساخته اند . يكي از اينان ، عمادالدين باقي ، نويسنده ، روزنامه نگار و رئيس انجمن دفاع از حقوق زندانيان و از فعالين حقوق بشر است كه به رغم فراهم بودن شرايط براي مهاجرت ، همچنان در داخل كشور به مبارزه اش براي رسيدن به آزادي و دموكراسي ادامه مي دهد . آقاي باقي 7 - 8 سال گذشته را به خاطر افشاگري هايش درباره پرونده قتل هاي زنجيره اي و فعاليتهايش در انجمن دفاع از حقوق زندانيان به تناوب در زندان سپري كرده و علاوه بر مشكلات معمول يك زنداني ، دچار عارضه هاي شديد جسماني هم شده است . دوره يك ساله زندان آقاي باقي چند روز پيش به اتمام رسيد هر چند همانطور كه انتظار مي رفت پرونده جديدي براي وي تشكيل داده اند كه گويا اواخر ماه آينده دادگاهش برگزار خواهد شد . آقاي باقي عزيز ! آزادي ات مبارك !!