بازی فوقالعاده تيم ملي فوتسال ايران دربرابر برزیل
تيم ملي فوتسال ايران در نخستين ديدار مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني برابر برزيل ميزبان رقابتها با يك گل شكست خورد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مليپوشان داخل سالن ايران در ديداري نزديك توانستند برابر برزيل قهرمان سه دوره جام جهاني فوتسال با ارائه يك بازي منطقي و فشرده به نتيجهي دلخواه خود دست يابند. تيم ملي در حالي برابر برزيل با يك گل شكست خورد كه "نظري" دروازهبان ايران با ارائه نمايشي خوب و تماشايي در چندين مورد مانع از گشوده شدن دروازهاش شد. دفاع فشرده در نيمه خودي و استفاده از ضد حملهها تاكتيك حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران براي ديدار برابر برزيل بود. تك گل بازي در دقيقه سوم توسط "شوماخر" بازيكن برزيل به ثمر رسيد. اين بازيكن همراه با وحيد شمسايي از ايران تنها اخطاريهاي ميدان نيز بودند. تيم ملي فوتسال ايران در اين ديدار همان طور كه بايد و انتظار ميرفت به ميدان فرستاده شد و توانست نمايش قابل قبولي را از خود به اجرا بگذارد
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
ایران 0 - برزیل 1
ـ۷۲۴ کلیک
www.fifa.com
بازی تمام شد!!!!!!!!!!!. آفرین به این بازی زیبا. به گفته گزارشگر بازی, برزیل سخت ترین بازی رو تا به امروز داشته. بازی های بعدی با اوکراین و ایتالیا.
بازی فوق العاده ایران مقابل قوی ترین تیم جهان: ایران-برزیل 0-1
ـ۴۰۳ کلیک
nnikan.blogspot.com
در حالی که تا قبل از بازی صحبت از احتمال شکست سنگین مقابل برزیل بود، حرف حسین شمس که قول یک بازی پایاپای را داده بود درست از کار درآمد. تنها گل برزیل را شوماخر در دقیقه سوم بازی به ثمر رساند. برزیل بیش از سی موقعیت خطرناک داشت که با درخشش دروازهبان ما مصطفی نظری تنها یکی از آنها به ثمر رسید. برزیلی ها چنان از مقاومت تیم ایران عصبی شده بودند که شوماخر به دلیل ضربه دست عصبیش در نیمه دوم یک کارت زرد هم گرفت. درصد مالکیت توب ۶۳در مقابل ۲۷ درصد به نفع برزیل بود و برزیل ۲۷ موقعیت گل داشت و ما ۹ موقعیت.
افتخار آشنایی با راننده تاکسی، خلبان، استاد دانشگاه و نویسنده بزرگ هموطن
ـ۸۶۶ کلیک
farangi.blogspot.com
چند شب قبل، وقتی بعد از تمام شدن جلسه ای کاری در یک هتل معروف به اتفاق چند تن از همکارانم به بیرون آمدم، در تاکسی که دربان هتل از قبل برایمان حاضر کرده بود نشسته و به مقصد اداره براه افتادیم. یکی از همکاران که مسن تر از بقیه و بسیار خوش طبع می باشد در صندلی جلو نشسته و ضمن اعلام مقصد سر صحبت را با راننده که حدود پنجاه سالی سن داشت باز کرد. راننده تاکسی شروع به حرف زدن که کرد، لهجه شیرین و تابلوی ایرانی اش فورا نمایان شد.( اکثریت ایرانی های نسل اول/منجمله خود من/ و قسمتی از نسل دومی ها لهجه ای کاملا قابل تشخیص دارند) راننده بسرعت برق بیوگرافی کامل خود را رو کرد: پرشین هستم چند سالی است که بدلیل فعالیت های سیاسی ضد رژیم باتفاق همسر و دو دخترم به هلند گریخته ایم(بقول ایرانی های اینجا، هنوز در کیس اش مانده بود). در کشور خودم از وضیعت مالی بسیار خوبی بهره مند بوده ام، خلبان هلی کوپتر و استاد دانشگاه بوده ام، آلان هم در هلند هفته ای یک روز به دانشجویان رشته خلبانی در دانشگاه آموزش تئوری پرواز می دهم. یکی از همکارانم ازش پرسید به چه زبانی در دانشگاه درس می دهد(چون زبان هلندی اش بسیار با مشکل همراه بود). گفت به زبان انگلیسی و بعد وقتی ازش خواستند که بقیه صحبت هایش را برای راحتی خودش به انگلیسی ادامه دهد(در اینجا این تغییر زبان گفتگو از هلندی به انگلیسی بسیار عادی است) گفت که چون این مکالمه برایش نوعی تمرین زبان هلندی محسوب می شود، ترجیح می دهد که به هلندی ادامه دهد. بهرحال وقتی که متوجه شد که توانسته است توجه آنها را جلب خود کرده(احتمالا) برای هنرنمایی بیشتر اضافه کرد: در ضمن من نویسنده هم هستم، به یکی از کتاب هایم هم دولت هلند جایزه ای به مبلغ 25 هزار یورو داده است که اتفاقا آن را در ماشین دارم. بعد از زیر داشبورد ماشین کتابی قطور بیرون آورده و به همکارم داد. همکارم بعد از کلی تمجید در حالی که شگفت زده بود کتاب قطور فارسی را ورقی زده و به همکار دیگرم داد. با نگاهی به جلد کتاب دیدم که کتاب موج سوم نوشته آقای صاحب الزمانی است، مانده بودم که چه واکنشی باید نشان بدهم. پشیمان از این بودم که چرا همان اول به او نگفتم که من هم ایرانی هستم که این همه پیش نرود و ناراحت از اینکه اگر بفهمد که من هم ایرانی هستم چقدر خجل خواهد...
تمجيد FIFA: سخت ترین پیروزی برزیل برابر ایران ...
ـ۳۳۱ کلیک
www.fifa.com
سایت فدراسیون جهانی فوتبال نوشت: تیم فوتسال برزیل امروز در گروه E رقابت های جام جهانی فوتسال، از سد ایران ثابت قدم و استوار گذشت. سایت خبری فیفا امروز و پس از شکست یک بر صفر تیم ملی فوتسال کشورمان برابر برزیل نوشت: تیم فوتسال برزیل با گل شوماخر موفق به شکست ایران شد اما این دشوارترین پیروزی تیم میزبان در این دوره از رقابت ها بود. تماشاگران برزیلی حاضر در سالن ریودوژانیرو انتظار گل های بیشتری از تیم ملی کشورشان داشتند اما مصطفی نظری، دروازه بان ایران، عملکرد بسیار درخشانی داشت و مانع از گلزنی بیشتر تیم میزبان شد. تیم " سزار دی اولیویرا" در نیمه دوم بی رحم ظاهر شد اما بازیکنان ایرانی پا پس نکشیدند و نظری هم شوت های برزیلی ها را مهار می کرد.
آقاي علي آبادي به جاي اردوهاي ميليوني و لباسهاي رنگارنگ كه خرج فوتبال و آقاي دايي ميكنيد كمي به فكر فوتساليستهاباشيد!
ـ۵۹ کلیک
1hamidreza.blogspot.com
...اصولا ما ايرانيها عادت داريم هر چي امكاناتمون كمتر باشه و محروميت و بي توجهي بيشتر باشه خودمون را بيشتر باور ميكنيم و به پيروزي بيشتر اميدوارتريم و برايش تلاش بيشتري ميكنيم!قضييه فوتسال و فوتبال هم شده مثل اين موضوع .فوتبالي كه بازيكنانش به قراردادهاي ميليوني هم راضي نميشوند و فدراسيون ميلياردي و اونهمه برنامه و بحث و دعوا زدو خورد هفتگي كه هر هفته ميتونيد از برنامه نود ببينيد و در عوض فوتسالي كه گمنام مونده با بازيكناني كه شايد اصلا ندونند قرارداد چيه ؟!و اصلا شايد بازيهاشون پخش مستقيم نشه و اصلا شايد دوربين برنامه نود را نديده باشند!حالا همين تيم اومده مقابل قهرمان جهان مردونه بازي ميكنه!بايد به اين تيم و مربي كارآمد آن جناب آقاي حسين شمس خسته نباشيد و دست مريزاد گفت.واقعا خسته نباشيد بچه ها!شما بسيار بيشتر از ان چيزي كه از شما توقع داشتيم درخشيديد.همه ديديم كه چه ريخت و پاشهايي براي المپيك شد و ميلياردها تومان هزينه شد ولي درآخر اگر همت و مردانگي بچه متواضع شهر ري هادي ساعي نبود شايد اين تلخي هيچ قت شيرين نميشد.و يا بچه هاي معلول كه در پارالمپيك خوش درخشيدند همانهايي كه براي خرج تمرين و ورزش مجبور شدند مسافر كشي و كارگري كنند !آره آقاي علي آبادي ميخوام بگم قدر اين بچه ها را بدونيد !به جاي خرجهاي ميلياردي و ريخت و پاشهاي بي فايده يك دهم هزينه هاي فوتبال را براي اين بچه ها و فوتسال خرج كنيد !به جاي اردوهاي ميليوني و لباسهاي رنگارنگ كه خرج فوتبال و آقاي دايي ميكنيد كمي به فكر فوتساليستها باشد!...
حسين شمس: «عليآبادي» وعدهاش را عملي كند/ كار ايتاليا ناجوانمردانه بود
ـ۱۴۷ کلیک
isna.ir
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران ادامه داد: از اين به بعد وظيفهي سازمان تربيت بدني، فدراسيون فوتبال و به ويژه عليآبادي آغاز ميشود. رييس سازمان پيش از سفر تيم ملي قول داده بود در صورت صعود ايران به مرحلهي دوم به هر يك از بازيكنان يك خودرو پژو 206 اهدا كند. اكنون وقت آن است كه عليآبادي اين خبر را اعلام كند تا بازيكنان بتوانند پيش از بازي مقابل برزيل با روحيهاي دو چندان به مصاف حريف بروند. / وي افزود: ايتاليا در مرحلهي گروهي در بازي آخر كار ناجوانمردانهاي انجام داد و با باخت مقابل پاراگوئه شانس صعود پرتغال را از اين تيم گرفت. پس از بازي ديشب كه با سرمربي پرتغال صحبت ميكردم، او از من خواست كه انتقام پرتغال را از ايتاليا بگيريم و من هم به خاطر قولي كه به او دادهام و همچنين براي پيروزي تيم كشورم تمام تلاشمان را انجام خواهيم داد تا اين تيم را هم شكست دهيم. شمس دربارهي ديدار با برزيل هم گفت: قبول دارم كه برزيل قدرت بلامنازع فوتسال جهان است. ضمن آنكه ميزباني هم به اين تيم كمك كرده است، با اين حال ما مقابل اين تيم حريف دست و پا بستهاي نخواهيم بود و اين چيزي است كه خود آنها هم ميدانند. ما برابر برزيل به دنبال كسب حداقل امتياز هستيم تا بتوانيم با هفت امتياز به مرحلهي دوم صعود كنيم. بازي خوب مقابل برزيل يكي ديگر از اهداف ما براي ديدار روز شنبه است.
مقاومت در برابر ۴۹ ضربه شوت بازیکنان برزیل
ـ۸۱۰ کلیک
www.fifa.com
مقاومت حماسی و بی نظیر تیم ملی ایران و نظری دروازه بان ایران در مقابل رگبار شوت های بازیکنان برزیل
نمايش قابل قبول ايران در جام جهاني فوتسال شكست با حداقل اختلاف برابر برزیل
ـ۶۸ کلیک
www.isna.ir
تيم ملي فوتسال ايران در نخستين ديدار مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني برابر برزيل ميزبان رقابتها با يك گل شكست خورد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مليپوشان داخل سالن ايران در ديداري نزديك توانستند برابر برزيل قهرمان سه دوره جام جهاني فوتسال با ارائه يك بازي منطقي و فشرده به نتيجهي دلخواه خود دست يابند. تيم ملي در حالي برابر برزيل با يك گل شكست خورد كه "نظري" دروازهبان ايران با ارائه نمايشي خوب و تماشايي در چندين مورد مانع از گشوده شدن دروازهاش شد. دفاع فشرده در نيمه خودي و استفاده از ضد حملهها تاكتيك حسين شمس سرمربي تيم ملي فوتسال ايران براي ديدار برابر برزيل بود. تك گل بازي در دقيقه سوم توسط "شوماخر" بازيكن برزيل به ثمر رسيد. اين بازيكن همراه با وحيد شمسايي از ايران تنها اخطاريهاي ميدان نيز بودند. تيم ملي فوتسال ايران در اين ديدار همان طور كه بايد و انتظار ميرفت به ميدان فرستاده شد و توانست نمايش قابل قبولي را از خود به اجرا بگذارد. اين تيم يكشنبه (فردا) در دومين ديدار خود به ديدار ايتاليا خواهد رفت و سپس روز سهشنبه در آخرين ديدار اين مرحله با اوكراين روبرو خواهد شد. انتهاي پيام
تيم ملي فوتسال ايران در ديدار مقابل تيم قدرتمند برزيل تنها با اختلاف يك گل شكست خورد
ـ۶۳ کلیک
www1.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه امروز به ميزباني برزيل و از مرحله دوم گروهي جام جهاني فوتسال برگزار شد، ملي پوشان ايران با ارائه عملكردي قابل قبول و تنها با اختلاف يك گل مغلوب برزيل شدند. شوماخر در دقيقه سوم تنها گل اين ديدار را به ثمر رساند. شاگردان حسين شمس در حالي به اين نتيجه دست يافتند كه برزيل در ديدارهاي مرحله اول تمامي حريفان خود را با اختلاف گل بالا شكست داد. مصطفي نظري دروازه بان تيم ايران در اين ديدار با درخششي خيره كننده بارها مانع از فروپاشي دروازه تيم ملي شد. تيم ايران در مرحله دوم گروهي با برزيل، ايتاليا و اوكراين همگروه است.